دوست عزیز خیلی ممنونم ولی سی دی مانیتورم فعلا در دسترس نیست!نقل قول:
ممنونتون میشم اگه سایتی معرفی کنید که بتونم لینک درایور مانیتورم رو دانلود کنم:11:
Printable View
دوست عزیز خیلی ممنونم ولی سی دی مانیتورم فعلا در دسترس نیست!نقل قول:
ممنونتون میشم اگه سایتی معرفی کنید که بتونم لینک درایور مانیتورم رو دانلود کنم:11:
به سایت ماینتورتون برید فایلش احتمالا هستنقل قول:
موارد دیگه ای هم که گفتم بررسی کنید
سلام
من از وقتی ویندوز 7 نصب کردم ، کیفیت تصاویر مانیتورم کاهش پیدا کرده و قبلا که ویستا داشتم مشکلی نداشت!!
تنظیماتش رو هم دیدم و آخرین درایور گرافیک رو هم نصب کردم ولی مشکل حل نشد!
ممنون میشم راهنمایی ام کنید :40:
شما با چه کابلی گرافیک رو به مانیتور وصل کردین ؟
این مشکل میتونه از تنظمیات مانیتور و رفرش ریت هم باشه
درایور که آخرین ورژن هست سی دی مانیتور رو هم نصب کنید
از همین کابلهای معمولی VGA (اسم دقیقش رو نمیدونم) استفاده میکنم همون دیفالتنقل قول:
به گفته شما در همین تاپیک رفرش ریت رو از 85 به 75 تغییر دادم خیل بهتر شد و آخرین ورژن درایور مانیتور رو هم الان دانلود کردم و کیفیت باز هم بهتر شد :11: :10: ممنون :40:
ولی باز هم خیلی عالی و مثل کیفیتش توی ویستا نیست یکمی کیفیت پایینه .نمیدونم مشکل از کجاست!! :41:
سلام دوستان
من مانیتور PC ـم از این مانیتورهای F700B ال جی هستش ! از همین گازوییلی ها !
راستش دیشب داشتم باهاش کار می کردم یه دفعه دیدم یه بوی خیلی بدی ازش بلند شد ! مثل این بود که بوردهای توش و سیم هاش
دارن آب میشن ! بوش هم هی بیشتر میشد ! ولی اون موقع تصویرش مشکلی نداشت ! منم سریع خاموشش کردم و از برق کشیدم
بیرون ! امروز صبح هم که روشنش کردم دوباره هنوز خیلی کم اون بو میومد !
به نظرتون مشکلش چیه ! یه موقع منفجر نشه !؟ به نظرم ده دوازده سالی هم هست که حسابی داره شلاق میخوره ! این اواخر هم
بعضی موقع ها تصویرش مثل اینکه پارازیت داشته باشه میشه و بعضی موقع هام توی یه لحظه تصویرش بالا پایین میشه ! مثل فیلم
های ترسناک !
به نظرتون مشکلش چیه !؟
مانیتورتون رو باز کنید و روی برد اصلی رو ببینید که قطعات در چه وضعیتی هستنقل قول:
سلام.نقل قول:
اگر مانیتور هنوز روشن میشه، باید خرابی رو از مدار تغذیه دونست که به طور نسبی آسیب دیده و یا کابل بندی
بد و در هم باعث اتصال یک یا چند کابل به برد اصلی و داغ شدن و ..... شده.
در وحله اول باید مونیتور رو باز کنید.
تک تک اتصالهارو+برد اصلی +مدار تغذیه رو چک کنید.
دوستان مانیتورم از دیروز رنگ سیاه رو قهوه ای مات نشون میده چجوری بگم مثل وقتی که تنظیمات کلر روی 16 بیت میزاریم رنگش نقطه نقطه ای مات شده و اون شفافیت قبلی نداره با کابل hdmi که به گوشیم وصل کردم همون طور هست .
مانیتورم lg w2261vp هست گرافیکم 5770 با اخرین درایور ولی هرگز درایور مانیتور نصب نکردم. دیگه ناامید شدم میخوام بدم گارانتی:41:
کسی نمی تونه جواب من بده اگه می خوای یه عکس از مانیتور بزارم
متوجه نشدم!نقل قول:
شما بعد از نصب گوشی به مانیوتر دچار این مشکل شدین؟؟؟
درایو کارت گرتفیک رو کاملا حذف کنید و دوباره مبادرت به نصب درایو کنید.
این کار کردم حتی برای این که متمین بشم روی یه سیستم دیگه هم همینطور بود
کلا دیگه برند ال جی از چشم افتاد بنظرم بی دلیل نیست ال جی ارزونتر :2:
سلام
نمیدونم چرا مانیتورم - که شرحش رو در چند پست قبل گفتم - تصاویر با بکگراند شفاف و شیشه ای رو با رنگ زرد نشون میده! و توی فتوشاپ هم که یه تصویر با بکگراند شفاف ایجاد میکنی بکگراند رو زرد نشون میده! :13:
قبلا رو ویستا مشکل نداشت این مشکل روی سون بوجود اومده! :41: نمیدونم شاید مشکل از خود مانیتور باشه چون حوصله ندارم دوباره ویستا نصب کنم!
دوستان در این باره نظری دارند؟
پس مطمئننا مانیتور به مشکل خورده.نقل قول:
صفحه رو با الکل یا مایعاتی که محتوی الکل باشن پاک نکردین؟؟؟
مشکل باید با بز شدن مانیوتور بررسی بشه.
نه با هیچی تمیز نکردم پنج ماه بیشتر نیست کار میکنه فردا میبرم گارانتی
سلام.نقل قول:
درایو کارت گرافیک رو به روز کنید.
اگر درایوی برای مانیتور هست، حتما نصبش کنید.
سلامنقل قول:
آخرین نسخه درایور گرافیک و مانیتور نصبه!
الان یه سرچی که زدم مشکل رو پیدا کردم! :46:
لینکش رو میگذارم افرادی که مشکل من را داشته باشند بخونند:
با تشکر یا علیکد:http://gsmblog.com/post/How-to-fix-Windows-Photo-Gallery-Yellow-Tint-Background-Problem-on-Windows-7.aspx
دوستان مانیتورم خودش درست شد:18:
سلام
دوستان بعضی مواقع مانیتوررم به فاصله دو سه ثانیه خاموش و دوباره روشن میشه شاید یه ساعت یه بار اینطوری بشه.
مدل ال جی هستش.
ممنون.
ال سی دی است یا crt ؟نقل قول:
سلام
وقت دوستان بخیر
یه مشکل عجیبی با مانیتور فلترون پیدا کردم
مانیتورم همیشه رو حالت استند بای هست و اصلا تصویر نمیده. کارت گرافیک رو امتحان کردم با یه مانیتور دیگه و درست بود.
کیس دیگه ای رو هم به مانیتورم وصل کردم و تصویر اومد.
ولی وقتی کیس خودم رو به مانیتور وصل میکنم مانیتور تصویر نمیده و انگار نه انگار که یه کیسی بهش وصله.
جالبیش اینه که وقتی کابل مانیتور رو از پشت کیس در میارم یهو مانیتور روشن میشه و اخطار میده که آن پلاگ شدی و وقتی کابل رو میزنم به طرز خنده داری میره تو حالت استندبای!!!
در حالیکه هم کیس و کارت گرافیک سالمه و هم مانیتور.در ضمن این کیس و مانیتور چند سالی هست که با هم دارن انجام وظیفه میکنن و الان چند ماهی داشت خاک میخورد و اومدم راهش بندازم اینطور با هم قهر کردن!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مدل دقیق مانیتور رو بگید...نقل قول:
سلام.نقل قول:
کارت گرافیکتون چیه؟؟؟
پینهای سوکت کابل مانیتور رو چک کنید که کجی یا لقی نداشته باشه.
سیستم رو با یه کارت دیگه تست کریدین؟؟؟(یه کارت دیگه روی سیستم نصب کنید و کارت خودتون رو روی یه
سیستم دیگه!).
باسلام من ميخواستم بدونم مانيتورهاي ال سي دي سامسونگ سي دي دارند كه بايد نصب بشه يا نه اخه من توي كارتونشو نگاه نكردم وانداختمش اگه داره راهنمايي كنيد ممنون
خیر.نیازی به سی دی نیست. اگر هم نیاز باشه حتما همراه مانیتور عرضه میشه.نقل قول:
به سایت سامسومنگ مراجعه کنید و بعد از دادن مدل، از وجود درایو اطلاع حاصل کنید.
با سلام
فیش سر کابل اتصال مونیتور به کامپیوتر رو از کجا میشه خرید؟
سلام بچه ها.
من يه مانيتور LCD داشتم كه بردش سوخت حدود 1 سال پيش. تعميركار گفت برد بايد عوض بشه ولي اصلا پيدا نشد. گفتن فعلا برد اين مدل وارد نشده اصلا.
حالا خواستم ببينم پيدا ميشه؟
مدل مانيتور اينه:
LG L192W
ضمنا ماديران نيست. made in china هست.
ممنونم
سلام.نقل قول:
باید کآبل به صورت کامل از مانیتور عوض بشه.سوکت به تنهایی موجود نیست!
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
سلام.نقل قول:
تعمیر کار کاملا درست گفته!برد این سری به شدت هر چه تمام بد گیر میاد. مگه یه مانیتوری که بردش سالمه رو
به مانیتور خودت پیوند بزنی!
توی ویندوز 7 رزلوشن مانیتور من تبدیل به HD میشه در صورتی که مدل ال سی دی من 1600*900 هست و 1080 رو ساپرت نمبکنه!
در این حالت در همون مراحل اولیه نصب ویندوز به این کیفیت تبدیل پیدا میکنه و هیچ جوری هم نمیشه عوضش کرد!
توی سی دی که من داشتم ویندوز 7 نداشت ولی با همون دیسک تونستم مانیتور رو به سیستم عامل معرفی کنم
مشکل کجاست؟
به گفته یه نفر ویندوز 7 نمیتونه ساپورت کنه!!
عجیبه!
سلام دوستان من دو تا مانیتور crt ال جی مدل های f700p و f700b دارم که مدل f700B که بچه ها داشتن کار میکردن سوخت یعنی گفتن وقتی داشتن کار میکردن یهو تصویر رفته و بعدش هم ازش دود بلند شده (این که فکر کنم عمرش رو داد به ما نمیشه کاریش کرد) ولی مدل f700P کار میکنه منتها رنگ رو درست نشون نمیده انگار یه رنگ نداره البته بعضی اوقات درست میشه ولی دوباره میره تو حالت اول
این دو تا رو میشه درست کرد؟
من میخوام یه لپ تاپ بخرم بنابراین نمیخوام برای این سیستم مانیتور جدید بخرم
راستی هزینش چقدر میشه ارزش داره؟
سلام.نقل قول:
اطراف مانیتور اگر میدان مغناطیسی ایجاد شده از بین ببرینش. مثلا اگر بلندگو یا سب ووفر کنار مانیتور هست، اون رو
به یک متری مانیتور منتقل کنید.اگر با این کار باز هم مشکل مرتفع نشد یا کم شد ولی از بین نرفت، باید به صفحه
مانیتور شک کرد. که در حالت کلی ارزش تعمیر نداره. چون ارزش این مدل حداکثر 50.000تومن هست و هزینه تعمیر
اون بین 25تا35هزارتومن میشه.
((با سلام خدمت دوستان گرامی))
من یه مشکل با وصل کردن ماهواره با خروجی hdmiبه ledسامسونگ 22a360hplusدارم به این صورت که وقتی با کابل اچ دی به کامپیوتر وصل است مشکلی نیست ولی وقتی به ----- وصل میکنم که اونم خروجی اچ دی داره تصویر نمی یاد لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه خیلی ممنون:13:
سلام.نقل قول:
مشکل از مانیتور نیست.در بخش زیر طرح موضوع کنید:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=245
سلامنقل قول:
والا همون موقع که این مشکل به وجود اومد کنار اسپیکر و ساب ووفر نبود
گاهی رنگش درست میشه ولی بعد یه مدت 2 ساعته دوباره رنگش خراب میشه
سلام.نقل قول:
پس به احتمال زیاد صفحه دچار مشکل شده و سرعت رفرش اومده پایین که چاره نهایی با بازکردن مشخص میشه و
به نظر من زیاد به صرفه نیست.
سلام دوستان من مانیتور lcd W2261vp LG دارم
متاسفانه یه اتفاقی براش افتاده و یه خط باریک از پیکسل هاش مشکل پیدا کرده آیا راه حلی واسه درست کردنش هست بدون این که بخواد صفحه شو تعویض کرد؟؟
دوستان سلام
من به مشکل بزرگی برخورده ام
متاسفانه صفحه مانیتور لپ تاپم چند روزیه تاریک شده. طوریکه نمیشه چیزی را مشاهده کرد البته خیلی به سختی میتوان دید
مدل لپ تاپ : HP G62-a20SA Notebook PC
من ویندوزش را چند باری عوض کردم. سون و ویستا و اکس پی هم روش امتحان کردم همه درایوهای ارجینالش را هم از خود سایت HP دانلود و نصب کردم ولی تاثیری روی مانیتور نداشت
همه جا را گشتم ولی مطلب به درد بخوری در موردش پیدا نکردم. راهکارهای عجیب و غریبی در فرومهای خارجی مشاهده کردم و خیلی ها را هم امتحان کردم ولی موفق نشدم
الان مجبورم لب تاپ را به یه مانیتور دیگه نصب کنم و باهاش کار کنم. فکر نمیکنم مانتیور از کار افتاده باشه و احتیاحی به تعویض باشه احساس میکنم باید یه ایراد کوچکی داشته باشه که من ازش سر در نمیارم.
یه ایراد دیگه هم داره اینه که دکمه FN+F5 که مربوط بهرزولوشنه کار نمیکنه و وقتی این دو دکمه را میزنم صفحه جستجو باز میشه
کسی نیست کمک کنه ؟؟؟:19::11:نقل قول:
سلام.نقل قول:
اگر بیش از حد زیاد باشه به هیج وه نمیشه با ترمیم صفحه مشکل رو رفع کرد و باید صفحه عوض بشه. اگر یه شات از
مشکل بزارین بهتر میشه نظر داد.