دوستان هفته مسا
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
Printable View
دوستان هفته مسا
سلام دوستان هفته بعد من مسابقات پیس میرم تو pes2013حرفه ای بودم ولی این 2016 حالا کمتر بازی کردم با سبک منم نمیخونه ولی دوستان باتجربه میشه یه چندتا ترکیب با استراتژی های بهم پیشنهاد بدن ممنون میشم
13 اشکالات زیاد داشت ولی اینم همچین مشکل حالا fifa16رو ببین خیلی کنترل بازیکنا اسون تر و راحت تر هستش توpes16هوش مصنوعی خیلی بد کار میکنه یه وقتایی توپ به اونی که میخوای نمیرسه اصلا وکل استراژ بهم میریزهنقل قول:
باگ زیاد داشت ولی میتونست جمع کرد باگ هاشو رفیقام باهام بازی میکردن باهام نمیذاشتن باگ بزنن تو بازی اجازه نمیدادن ولی تو این 16اصن نمیشه بازی کردنقل قول:
تفاوت نسخه 13 و 16 بازی مثل تفاوت روز و شب هستش !!! نسخه 13 بازی یک بازی ارکید هستش و نسخه 16 بازی یک بازی شبیه سازی ! . بله قبول دارم نسخه 16 از نظر هوش مصنوعی کمی ضعیف هستش اما در مورد کنترل بازیکن ها هیچ موردی نداره .نقل قول:
سلام
pec2016 را روی لپ تاپ Dell Vostro1510 با مشخصات زیر نصب کردم چون گرافیکش کمه ارور میده ولی توی بازی میره ولی سرعتش کنده
آیا با افزایش رم قسمت share video درست میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید سوالمو اینجا پرسیدم :n03:
کارت گرافیک شما برای اجرای بازی مناسب نیست و توان نداره .
رم شما چند هستش ؟!
نقل قول:
خیر، اگر هم میزان مموری مشترک کارت گرافیک زیاد بشه بازم فایده نداره، چون سایر مشخصه های کارت گرافیک سی پی یو خیلی ضعیف هستش برای بازی، و شما هرچقدر هم رم رو افزایش بدید تغییر خاصی نمیکنه. بهتره به فکر لپ تاپ بهتر یا کنسول برای بازی باشید
ببخشید دوستان ، نمیدونم جاش اینجاست یا نه !
من گرافیکم 1 گیگه و رمم 2 گیگ !
فقط سی پیوم پایینه ، با چه سی پی یویی میشه pes2016 رو اجرا کرد ؟
اصلا با مشخصاتی که گفتم میشه بازی کرد ؟ (گرافیکم 1 گیگه و رمم 2 گیگ)
من با همین مشخصات که شما گفتی روی highاجرا میکنم فقط بعضی وقت ها یکم سرعتش کم میشه که بعد از یه دقیقه درست میشهنقل قول:
واقعا ؟ [emoji55]نقل قول:
سی پی یوتون چیه ؟
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
KONAMI اعلام کرد کسانی که PES2016 را خریداری کردند نسخه UERO2016 بازی را بصورت رایگان دریافت می کنند ! . :n01:
تفاوت نسبت به 15 :
- داوری افتضاح تر ، با مغز تو محوطه جریمه میام زمین انگار نه انگار ...
- پاسکاری سریع تر هم خودمون هم سیستم
- حرکت غیر واقعی توپ ، انگار با توپ والیبال دارن بازی میکنن
- نداشتن ظرافت های حرکت انفرادی مثل نسخه 15
- پاسهای هوایی میلیمتری و فوق دقیق بازیکنان سیستم اونهم به صورت تک ضرب ! که کاملا روی اعصابه .
- ...
بازیکنی که برای کمک به زننده کرنر میاد رو چطور میشه تغییر داد ؟
شما اصلا پاس هوایی استفاده میکنید ؟ بازیکنهای خود بازی که پاسهای مریخی به هم میدن ...
.
pes 2015 رو دارم به نظرتون نسخه 2016 در سطحی هست که بخرم ؟
منظورت اورجیناله ؟نقل قول:
تفاوت زیادی با هم دارن در حدی که انگار دو بازی متفاوت هستن ، پاسکاریهای بسیار سریع با پاسهای هوایی فوق دقیق و استفاده عالی از کناره ها ، نفستو میبره :n09:نقل قول:
dlc های اصلی بازی را ریختم آپدیت کردم
Pro.Evolution.Soccer.2016.Update.v1.03.1-RELOADED
ولی
متاسفانه بازیکن ها بروز نیستن میشه از قسمت سیو بازی تون ( داخله داکیومنت ویندوز ) خیلی هم کم حجمه اگه بازیکنان ها به روز هستن بذارید ممنون .
دوستان پچ خوب چی هست بریزم؟؟؟
لینک هم هست یدید مرسی
درود دوستان این مشخصات سیستم منه حتا رو low هم که میذارم باز تیک داره و لگ
واقعن نمییدونم چیکار کنم درایورا هم تست کردم از خود ویندوز گفتن اپدیته یعنی اپدیتشو با اپدیت ویندوز 10 گرفت و نصب کرد[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دانلود کردم اما فایل نصبی نداره چکار کنم؟
سلام دوستان
سال نو همگی مبارک
من امروز با یکی از دوستان بازی کردم یکی از کارهایی که میکرد این بود که دروازبان رو کنترل میکرد ، همینطور به نظرم پاس تو عمق های هوایی و سرعت بازیکنان حمله برای رسیدن به توپ توی عمق رو به هم به نظرم یک کاریش میکرد:n01:
ممنون میشم از این موارد به ما هم بگید :n39:
با سپاس :n40:
با آپدیت جدیدی که پیس داد واقعا بازی بهبود پیدا کرده و گرافیکش هم بهتره شده
لایسنس جام ملتهای اروپا هم واقعا عالیه
سلام بچه ها وقت بخیر
دروازه بان رئال یعنی ناواس خیلی تو ذوق میزنه ،و خیلی راحت گل میخوره، بنظرم تنها مشکل تیم رئال تو بازی خط دفاع و دروازه بانش هست که اعصاب ادمو خراب میکنه با گل های مفتی که میخوره ...
پجی چیزی نیست که بشه دروازه بان رو قوی تر کرد؟ نمره ی 79 مقابل کورتوا که 87 و نویر که 90 هست هیچی نمیشه ...موندم با این دروازه بان چیکار کنم ...هرچقد عالی بازی میکنم ،خیلی راحت با یه ضدحمله گل میخورم ...
دوستان شما میتونید آنلاین بازی کنید؟ من تمامی کارهایی که لازم هست رو انجام دادم و اکانت کاهش پینگ هم گرفتم ولی هیچ رقیبی برای بازی کردن پیدا نمی کنم. هم قسمت بازی های دوستانه و هم تورنمتهاش...
دوستان من Patch tuga vicio v 4 رو دانلود کردم و بعد استایئوم پک Eastern Silva
وقتی با برنامه Dpfile list Generator فایل Dpflilelist رو طبق ویدیو generate میکنم استادیوما میان ولی لایسنس لیگ بریتانیا المان و ... از بین میره
کسی میدونه چرا ؟
لطفا راهنماییم کنین
چه جوری مشکل لگ و تیک زدن رو درست کنم روی high همش تیک و لگ دارم....ظاهرا مشکل شایع pes 2016 هست..با آپدیت درست میشه؟؟ مال من پک 2 و ورژن بازی 1 هست
سلام دیتا پک 3 رو بصورت Setup ندارید؟
من با
dp file list generator 1.6 مشکل دارم
کسی میدونهنقل قول:
سلامنقل قول:
مشخصات دقیق سیستمتون چیه ؟
دوستان من Patch tuga vicio v 4 رو دانلود کردم و بعد استایئوم پک Eastern Silva
وقتی با برنامه Dpfile list Generator فایل Dpflilelist رو طبق ویدیو generate میکنم استادیوما میان ولی لایسنس لیگ بریتانیا المان و ... از بین میره
کسی میدونه چرا ؟
نقل قول:
در چه مواردی ؟! ممنون میشم بگین .
بقیه دوستان هم که آپدیت 1.04 که UERO2016 رو به بازی اضافه می کنه رو نصب کردن هم در این مورد بگن ممنون میشم .
:n01:
چرا همیشه دسته شماره یک قویتر از شماره دو هست؟ تمکانش هست قدرت برابر بشه؟!
Sent From My XPERIA M4
این تلقین بیش نیست !نقل قول:
اینطور چیزی وجود خارجی نداره .:n01:
سلام بچه ها
توی pes 2016 گروه بندی لیگ قهرمانان چجوری تغییر میکنه؟
من هر کاری میکنم تیمهای هم گروهم تغییر نمیکنه فقط اسم گروه عوض میشه!
یعنی چی ؟! اگه منظورتون اول تو قسمت انتخاب هستش خب اگه برگردی عقب دوباره بری قسمت جام قهرمانان به طور یقین تیم ها باید عوض بشه .!نقل قول:
هیچ جوری تغییر نمیکنهنقل قول:
من هر بار که میام تو لیگ قهرمانان و تیم مورد نظر خودمو انتخاب میکنم همین گروه بندی رو میاره!
هر چی هم مربع میزنم فقط اسم گروه عوض میشه و تیمهای هم گروه هیچ تغییری نمیکنه!
واقعاً عجیبه!
هیچ جوری تغییر نمیکنهنقل قول:
من هر بار که میام تو لیگ قهرمانان و تیم مورد نظر خودمو انتخاب میکنم همین گروه بندی رو میاره!
هر چی هم مربع میزنم فقط اسم گروه عوض میشه و تیمهای هم گروه هیچ تغییری نمیکنه!
واقعاً عجیبه!
سلام:
من توی xbox بازی میکنم......راهی برای پولدار شدن توی مستر لیگ هست؟؟؟
ممنون.
نه عوض میشه .نقل قول:
شما کلا برگرد به منوی اصلی بازی دوباره برو قسمت جام قهرمانان ببین تیم ها و گروه ها عوض میشن .