چکا دارن با این اینترنت بی صاحب شده میکنن
همه isp ها خرابن
ایوب بود صبرشو از دست میداد
Printable View
چکا دارن با این اینترنت بی صاحب شده میکنن
همه isp ها خرابن
ایوب بود صبرشو از دست میداد
فاز سوم!:n21:نقل قول:
کی تموم میشه این عنتر بازیاشون.؟؟؟نقل قول:
تازه رو خط من نویز هم افتاده نمیفهمم چرا 15 16 بود الان شده 7 8
2-3 ماهه هیچ شیلتر شکنی کار نمیکنه. vpn هم کند شده. برای شما هم همینطوره؟
اینترنت رو داغون کردن :n34::n34::n34:
سایت 4upld.com میخوام باز کنم کامل لود نمیشه :n21::n21::n21::n21::n21:
سالی که نکوست از بهارش پیداست!!!نقل قول:
ما که از این خراب شده هجرت کردیم :D توصیه میکنم شما هم isp رو عوض کنید که پارس افلاین افتضاحه
کجا هستین به سلامتی؟نقل قول:
برای کار رفتی یا تحصیل؟
منظورش اینه که از پارس آنلاین رفته نه از ایران !:n02:نقل قول:
به بهنقل قول:
لئونی
چخیر شما یک ساله تمدید کردی پارسال اره؟
اوضاعت چطوره؟
سلام سرعت 16 مگ شبانه و روزانه پارس انلاین الان چطوری هست میصرفه دانلود کنیم یا خیر حدودا چند کیلو بایت سرعت میده ؟:n13:
منم از پارس سرویس میگیرم.خیلی ازش راضیم.
Download rate 1.8 mb
دوستان اینترنت شما هم این چند روز اخیر داغون شده؟
نقل قول:
مال من که داغون شده مثلا یه سایت رو میخوام باز کنم 50 بار میزنم کامل لود نمیشه
پینگ رفته بالا و پکت لاس داره
ولی مقطعی هست مثلا بعضی وقتا صبح تا ظهر درست میشه و از بعد از ظهر اینطوری میشه
انگار تو ساعات اداری مشکلات کمتر میشه !!!!!!!!
سرعتش خیلی خوبه البته اگه پارس آنلاین تو مرکز مخابراتیت پهنای باند کافی داشته باشهنقل قول:
دانلودش که یک سوم هست یعنی تو ساعات شبانه هر گیگ حدود 1300 تومن پات میفته
اگر میخوای واسه دانلود پول بدی حداقل برو از یه ISP بگیر که طرح های مناسب تر داشته باشه مثلا بعضی ISP ها طرح فشفشه دارن که اگه اشتباه نکنم حدود 400 تومن میشه هر گیگ هر وقت دانلود نیاز داشتی میتونی بخری نیازی هم نیست تا شب صبر کنی واسه دانلود
یا طرح های 3g ایرانسل هم شبانه داره که اون هم فکر کنم مناسب باشه کلا باید بری تحقیق کنی
سلام.
من سرویس محدود دارم و دان استریمم هم روی 4 مگ بسته شده. و سرعت دانلودم هم توی اکثر ساعتها 400 کیلوبایت بر ثانیه هست.
میخواستم بدونم امکانش هست که اگر با پشتیبانی تماس بگیرم دان استریم رو بالاتر ببرن؟ متلا روی 8 یا 16 مگ ببندن؟
آره دادا، تماس بگیر باهاشون، تا جایی که خط ات بکشه، برات بالاتر میبندند.نقل قول:
ما که شانس نداریم . خطم از 2 مگابیت بالاتر بیاد دی سی میشه
دوستان تهرانی،
این کسی که میاد مودم رو کانفیگ میکنه، پسورد ورود مودم رو تغییر میده ؟!
عجب داستانی شده برا ما.
سلام علیرضا جاننقل قول:
اره عزیز زنگ بزن اگر خطتت بکشه برات میزارن روی 16 مگ اگر نکشید بگید براتون بزارن روی 9 مگ
دوستان این کسی که میاد مودم رو کانفیک میکنه، نباید اگه پسورد ورود مودم رو تغییر میده، به مالک بگه چی گذاشته؟ !نقل قول:
مشکلی نداره اگر هم تغییر داده باشه شما ریست کن مودم رونقل قول:
البته اگر کانفینگ رو بلدی و یوزر پسورد رو می دونی
اینها معمولا رمز و پسورد رو مثل همدیگه میزارننقل قول:
شما زنگ بزنید و بگید که این کسایی که کانفینگ می کنن رمز رو چی میزارن
در اخر باز نگران نباشید
با یه ریست کردن درست میشه
عجیب اینترنتی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین سرویس 2 مگابیت محدود به 64 کیلوبیت :n21:
خب ما هم بار و بندیلمون رو جمع کردیم و از اینجا رفتیم :دی .
منظورم پارس هستا :دی .
اهل بیانیه نیستیم، یهو جمع میکنیم و میریم :دی .
این دوستانی که میرن از پارس کدوم شرکت میرن؟ کدوم طرح؟
من که رفتم مخابرات (اصفهان). برای من پارس کیفیت خوب بود ولی نمیصرفید دیگه.نقل قول:
من موندم چیکا کنم.مشهدم، از اسیا و شاتل و مخابرات سرویس داشتم تا حالا ولی شاتل که کیفیتش داغونه رو خط من، مخابرات که طرح خوبی نداره، اسیاتک هم کیفیتش بد شده بود، الان ۹ماه پارس دارم، رو خط من خوب بوده، ولی طرح های قدیمی نامحدودش دیگه نیست، موندم برم ۵۱۲ با ۳۰گیگ حجمش رو بگیرم یا نه، نمی دونم نامحدوداش چجوریه و مثل شاتل جچم خوری داره یا نه. دوستان راهنمایی کنید.
من اهواز هستم و ٣ روزه كه سرعت به خصوص براي سايت ها و سرور هاي خارجي خيلي افت كرده و بد شده ... شما هم همين مشكل رو دارين با پارس آنلاين ... نه ميشه آنلاين بازي كرد و نه قند شكن درست كار ميكنه ...
واسه منم اینجوری بود منتها امروز مثه اینکه اوکی شده!نقل قول:
متاسفانه برای من که مشکل همچنان هست ...نقل قول:
دوستان کسی هست که آنلاین بازی کنه و مشکلی نداشته باشه توی این چند روز ؟! برای من نه روی ps4 و نه روی کامپیوتر و یا موبایل نمیشه ... خیلی اختلال داره
من آنلاین بازی نمیکنم ولی پینگ خیلی رفته بالا و پکت لاس هم دارهنقل قول:
اس ام اس پارس آفلاین:n02:نقل قول:
مشترک گرامی پارس آنلاین مدتی است برخی سرویس های .... و نرم افزارهایی مانند لاین و وایبراختلالاتی مواجه شد اند که خارج از حیطه اختیارات این شرکت می باشئ ما در حال پیگیری جهت رفع این موارد می باشیم
این مشکل ارتباطی به پارس آنلاین نداره و سیستم جدید فیلترینگ هست که از چین وارد کردن و فکر کردن حالا خیلی نوآوری کردن با پیاده سازی سیستمی که همه چیز رو مثل وضعیت داخل چین منهدم میکنه!نقل قول:
ارتباط با سرورهای داخلی هیچ مشکلی نداره و فقط ارتباطات خارجی دچار اختلال میشن.
آره واسه منم فرستاده.نقل قول:
به نظرم باید به همه بگین، کاربران تمام ISP ها، روزی 50 بار زنگ بزنن و اعتراض کنن به وضعیت ارتباطات با خارج از کشور و سرویس های اینترنتی تا شاید اینها به وزارت ارتباطات آقای کلید فشار بیارن و شاید آقایون تصمیم بگیرن که بیش از این ما رو با این کلید قشنگی که کشف کردن، مورد عنایت قرار ندن...
ینی اعصاب برای من که همیشه ریلکس و بی خیالم باقی نمونده با این وضعیت؛ همه ی مردم هدفشون از استفاده از سرویس های رمزنگاری شده ی اینترنتی و تونل های ارتباطی با خارج کشور، کارهای ضد این آقایون نیست که اینطور گرفتن باد نبردشون! درس و کار و زندگی داریم؛ یه فایل رو میخوای با عبور از تحریم ها بدست بیاری **** میشی انقدر packet loss به خاطر تونل مورد استفاده رخ میده... :/
من موندم جنس چینی که همیشه به درد نخوره چطور این انقدر خوب از کار در اومده:n13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n28:
معلوم نیست باز چه خبر پکت لاست سر به فلک کشیده سایتهای داخلی هم باز نمیشه:n21:
هر دو تا صفحه که میخوام باز کنم این صفحه هم کنارش باز میشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی قطع شدن این چیزا که تو اون صفحه گفته هیچ ، هی باز شدن همین صفحه هم بهش اضافه شد ! :n21:
پدرشون بسوزه رو اعصاب ما مسابقه دو میدانی گذاشتن جم کنین این سیستم مسخره فیلترینگ رو.میخوان مثله چین کمونیستی کنن کشور رو :n21::n34:
الان باید چیکار کنیم با این وضعیت، زنگ بزنیم پشتیبانی فقط اعتراض کنیم ؟ :n41: