عماد جان ، از مادربوردی مثل ASUS P5K-E ، همچین چیزی بعید نیست .نقل قول:
Printable View
عماد جان ، از مادربوردی مثل ASUS P5K-E ، همچین چیزی بعید نیست .نقل قول:
کار شما هم عالیه ! بنده تجربه اورکلاک Athlon 64 رو داشتم ، می دونم چه قدر مشکله ! در هر حال رکورد خوبی هست .نقل قول:
شما برای استفاده دائم چه پروفایلی رو استفاده میکنی ؟
نقل قول:
یعنی به نظر شما با خنک کننده Stock هم میشه به چنین نتایجی رسید؟
البته به نظر من هم این مادربرد از بهترین بردهای Asus هست که برای P35 عرضه شده!
با تشکر
خب در حال حاضر این پردازنده فقط 20 درصد اورکلاک شده ! این مقدار نیاز به ولتاژ زیاد نداره ! همون 1.3v میتونه کافی باشه . از اون گذشته با این مقدار اورکلاک معمولا اختلاف دمایی زیادی با حالت Default دیده نمیشه .نقل قول:
با سلام به شما دوستان عزیز آقا من میخام over کنم راهنمایی میخام مشخصات سیستمم رو میگم میخام کمک کنید تا اون جایی که میشه با حال ترش کنم ولی مشکلی پیش نیاد ولی دارم میگم خفن ترش کنم تا جایی که میشه
CPU:Intel Core 2 Dua E4600
ram:3 ta 1gig kingeston
Manbord:P35-DS3L
پاورم 400 هست ولی اگه نیاز داشته باشه تا 700 هم میده حالا دیگه شما استادین راهنمایی کنیدهر چی خفن تر بشه بهتر البته میخام گرافیکن over کنم اونم GT 8600 1024mb هست که اون بحث جداگانه و تاپیک دیگه ای داره مرسی خدانگهدار
اینم عکس گفتم شاید لازم بشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یکم جستجو کردم تو سایت های خارجی اینو گیر آوردم ببینید چیه میشه اجرا کرد؟؟؟
Use Cpu-z it's free.
I can give you some basic settings.
You say you have DDR2 800 which runs ar 400mhz.
Your cpu Freq is 200mhz
The multiplier is 11x
11x 200mhz = 2.2ghz which is your defualt processor speed.
The FSB is 800mhz quad pump 4 x 200mhz = 800mhz
What you need to do is get the FSB:DRAM Ratio @ 1:1
Raise the Cpu Freq to 275mhz x 11 mutiplier = 3ghz
Lower the Ram Freq to 275mhz as well.
This will give you a DRAM:FSB of 1:1 and an overclock of 3ghz.Use Cpu-z it's free.
با سلام من یک مادر برد گیگابایت 865 دارم و سی پی یو 3000 فول کش و یک گیگ رم
میخام سی پی یو و مادر برد رو اورکلاک کنم اگه امکان داره یک مقاله رو در این مورد به من معرفی کنید با تشکر
اگر به اول همين تاپيك مراجعه كني ميتوني اطلاعاتي كه مي خواي رو پيدا كنينقل قول:
نقل قول:
به نظر میرسه مشخصاتی که شما بدست آوردین بیشتر به E4500 میخوره تا E4600 چون ضریب پردازنده شما روی 12 قفل شده.
با ولتاژ 1.456 و فرکانس 3GHz من با E4500 به پایداری کامل رسیدم با همین برد شما، البته من از Hyper212 برای خنک کردن پردازنده استفاده کردم.
باتشکر
سلام
آقا منم یه OC کردم حالا نمیدونم علان که سرعت پی سی بد نیست آیا این بهترم میتونم بکنم؟ اگه آره بگید که چه قسمت هایی رو باید چی بزنم مرسی
سلام
این مقایسه که بدست آوردم قبل و بعد از oc خودتون ببینید و این هم تنظیماتی هست که تو Bios زدم این ها رو بینید و راهنمایی کنید که میتونم بهتر از اینم هم بکنم PC م رو یا نه اگه نمیشه کجا ها رو باید دستکاری کنم و در چه قسمت هایی چه مواردی رو استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان يه سوال داشتم:
ميخواستم بپرسم آيا ميشه با ايتفاده از over clock ( يا روش ديگه اي) كارايي سيپيو رو پايين آورد يا اينكه مثلا يكي از هسته هاي اونو از كار انداخت ؟ :دي
من سيپيوم 3.4 dual core پنتيوم دي هست كه مصرف پاورش بسيار زياد هست يعني تا 250 هم ميره . ميخواستم يه جوري مصرفش رو پايين بيارم آيا امكان پذير هست ؟
ممنون
با تشکر از مهدی آقا موسوینقل قول:
در مورد vdrop یعنی با وجود اینکه ما setup رو دستی تنظیم میکنیم باز هم ولتاژ تغییر میکنه ؟
من این مسئله رو در مورد تنظیم تایمینگ رم ها هم دیده بودم که بعضی از دوستان تایمینگ رم ها رو بصورت دستی تنظیم میکردند و بعد cpu-z تایمینگ ها متفاوت از تنظیمات نشون میداد .
یه سوال دیگه: رم ها رو میتونم اور کنم ؟ چون فکر میکنم رم های خوبی برای اور داشته باشم :OCZ platinum
خنک کننده فن باکس cpu هست .نقل قول:
در مورد ولتاژ هم میشه بیشتر توضیح بدی دوست عزیز اون 24/7 چیه ؟
با تشکر
عالیه!نقل قول:
فکر نکنم از این بهتر بتونی.
نقل قول:
در مورد OCZ platinum :
من باهاشون کار کردم! به نظر من میتونین روش حساب کنین رم واقعا خوبیه!
اون 24/7 هم یعنی استفاده به صورت همیشگی (24 ساعته در 7 روز هفته! یه اصطلاح هست ربطی به OC نداره!)
E2 عزیز FSB بالا زیاد بهتون کمکی نمیکنه! سعی کنید سیستم را در باسهای پایینتر در همین فرکانس پایدار کنید! در ضمن به نظر من بهتره ولتاژدهی را خودتون انجام بدین چون میتونین با اعمال ولتاژهای پایینتر به پایداری برسین که باعث کاهش حرارت تولیدی توسط پردازنده میشه.
راستی هنوز خنک کننده پردازنده را نگفتین چیه؟!:20:
با تشکر
سلام
من نمی خواهم رم هام را اورکلاک کنم.فقط می خواهم سی پی یو ام را اور کنم . اورش هم کامل بی خطر باشه .ممکن هست ؟ و بدرد هم می خورد؟
من e2180 دارم . چه مقدار اور بی خطر است؟
من e2180 را اور کردم! با اور کردنش میتونین افزایش کارایی را بطور محسوس داشته باشین!نقل قول:
اگر خنک کننده مناسب داشته باشین میتونین روی فرکانس 3Ghz حساب کنید به شرطی که ولتاژ از 1.45 بیشتر نشه (برای پردازنده)!
با تشکر
سلام
این نرم افزار در cd مادربوردم بود.
با این می شه اور کلاک کرد؟
ایا خودش ولتاژ رو تغییر می ده؟ و اینجا فقط یک گزینه برای بالا بردن هست ... همین یکی کافیه ؟ بقیه گزینه ها چطوری بالا می روند؟
ببين زير نوشته Foxcone نوشته CPU. Frequnce. Voltage. Fan روي هر كدوم كليك كني گزينه هايي پايينش فعال مي شود و مي توني تغييراتي را انجام بدي و دست به ولتاژ هم نزن بهتره فعلا
سلام
نرم افزار ... فقط خراب کاری کرد... بعدا مفصل می گم...
من از صفحه های ست اپ بایوسم عکس گرفتم...
اگه می شه بفرمایید این اعداد رو چند بزارم تا هم اور خوبی باشه هم پایدار و 100% بی خطر...
خیلی خیلی ممنون می شم ...
فقط همین چند تا بودن که وقتی مانوال کردم قابل تغییر شدند
وقتی گزینه cpu vltage regulateor رو زدم این امد...
و این ...و این ...
وقتی گزینه Dram configuration را press enter کردم این صفحه امد که گفتم شاید لازم باشه
خواهش می کنم بفرمایید کدام اعداد را چه میزان تغییر بدهم
با سپاس فراوان
ممنون از راهنماییتنقل قول:
میشه برای شروع بگی از کجا شروع کنم یا اگه راهنمایی مقاله ای چیزی داری برای اور رم برام بذار
با تشکر
ممنون از راهنماییتنقل قول:
میشه برای شروع بگی از کجا شروع کنم یا اگه راهنمایی مقاله ای چیزی داری برای اور رم برام بذار
با تشکر
اساتيد لطفا كمك كنندنقل قول:
سلام دوستان يه سوال داشتم:
ميخواستم بپرسم آيا ميشه با ايتفاده از over clock ( يا روش ديگه اي) كارايي سيپيو رو پايين آورد يا اينكه مثلا يكي از هسته هاي اونو از كار انداخت ؟ :دي
من سيپيوم 3.4 dual core پنتيوم دي هست كه مصرف پاورش بسيار زياد هست يعني تا 250 هم ميره . ميخواستم يه جوري مصرفش رو پايين بيارم آيا امكان پذير هست ؟
ممنون
سلام
سلام
من cpu clock رو روی 220 می گذارم سیستم رو خاموش می کنم روشن می شه اما هیچی بالا نمیاد و مجبور می شم باطری در بیارم ...
210 و 215 بالا میاد ولی بیشتر هر چی بگین گذاشتم ما بالا نیومد...؟
راستی چرا ست اپ من این شکلی هست مگه نباید تنظیم fsb داشته باشه اما هیچ جاش نیست
برو تو بايوس و ضريب مولتي رو بيار پائين تا فركانس كمتر شه multiplier منظورم هستنقل قول:
fsb رو كه شما نميتوني دستي تغيير بدي با بالا بردن فركانس اونم بالاتر ميرهنقل قول:
احتمال داره سيستم شما تو كلاك 220 نياز به دادن ولتاژ داشته باشه از استاد بپرسي بهتره اون نظرش دقيقتر هست و مطمئن تر از ما
سلامنقل قول:
خودش STEP 1 و 2 و 3 داره و خودش ولتاژ ها رو بالا می بره اما بازم رو STEP 2 که 220 هست چیزی بالا نمیاد و مجبور میشم باطری رو دربیارم
ایا اگه زیاد باطری دربیارم ضرر داره...؟؟
از صبح تا حالا یه 20 ،30 باری باطری در اوردم . خیلی خسته شدم ... لطفا کمک کنید .
ببخشید استاد کیه ؟
با سلام
خیلی ممنون از دوستانی نظر دادن والا خنک کننده فکر کنم فن کولر باشه نمیدونم دقیق یارو pc بست خودش یدونه از اینا گذاشت روش دمای CPU قبل OC 35 بود در خفن ترین حالت علان بعد از OC در خفن ترین حالت 45 هست راستی دوست عزیز من متوجه نشدم اگه میشه لطف کن و بگو که برای خفن تر کردنش کدام قسمت های که در عکس زیر هست رو دستکاری کنم؟؟؟ کجا ها رو و چه چیزی به جاش وارد کنم لطفا کامل توضیح دهید در مورد ولتاژ هم من گذاشتم روی خودکار به نظر شما برای بهتر شدن و پیاداری و خنک تر شدن اگه ولتاژ رو بگذارم روی دستی چه قسمت هایی رو تغییر بدم منظورم اینه که ولتاژ فلان رو از روی Normal بگذارم روی چه لطفا راهنمایی کنید مرسی من بیشتر میخام تا جایی که بشه خفن کنم و هر چی عالی تر بهتر و اینکه سیستم پایدار باشه دما هم زیاد مهم نیست ولی اگه کم هم باشه بدم نمیاد باز هم تشکر میکنم
یا علی
اینطور نمیشه ! ابتدا شما ورژن bios مادربوردت رو چک کن ! در صورت قدیمی بودن ، آپدیتش کن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش آپدیت bios مادربورد های فاکسکان موجوده .نقل قول:
در مرحله بعد ، برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن و از تب های CPU , Mainboard , Memory و SPD شات بزار .
بعد از این کار یه تست 30 دقیقه ای با تست Blend برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر و از حداکثر دما ، توسط برنامه کاربردی خود مادربورد ( Foxone ) شات بگیر و اینجا قرار بده .
اینجا استاد نداریم !نقل قول:
ببخشید استاد کیه ؟
ممنون از جوابتنقل قول:
برو تو بايوس و ضريب مولتي رو بيار پائين تا فركانس كمتر شه multiplier منظورم هست
من تو بايوش system memory multiplier رو پيدا كردم (همينه ديگه ؟)كه گزينه هاي زيادي داره .
كدومشون رو بذارم بهتره؟
اينا رو داره :
2.00 2.66 3.33 3.00 4.00 1.50 2.50 و 2.0-
و اينكه ضرري كه نداره تغييرش ؟
ممنون
سلام.
من سیستم زیر رو دارم.
intel core2doe e8200
asus p5q
crucial ballistix cl4
وقتی پردازنده رو تا 3600 مگاهرتز اور کلاک می کنم،و تست orthos می گیرم ، دمای پردازنده به 73 دجه می رسه و دور فن به 2800 دور می رسه،مشکل از کجا می تونه باشه؟(فن خوب بسته شده و خمیر سیلیکون داره و دما رو با coretemp اندازه می گیرم.)
ولتاژ استفاده مي كني
بدون ولتاژ اوركلاك كن
سلام.نقل قول:
ولتاژ رو 2.2 بود.
کلأ دماش بالاست در حالت عادی هم هیچوقت از 47 کمتر نمی شه(با نرم افزار coretemp اندازه می گیرم.)(ولتاژ رو 1.08هست).:41:
البته بایوس دما رو 15 درجه کمتر نشون می ده ، ولی نرم افزار coretemp مطمئن تره.
Bios رو آپدیت کن و آخرین ورژن ASUS AISuite رو نصب کن .نقل قول:
چرا رم باس 1066 رو ساپورت نمی کنه(corsir 2*1 dhx)یعنی وقتی می زارمش رویه این سیستم بالا نمی یادالان روی 961 است با تامینگ 5.5.5.18 روی ولتاژ 2.25 نمی دونی دلیلیش چیه؟***********کسی جواب سوالات بالای من رو بده؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان.امیدوارم که حالتون خوب باشه.
راستش من یه سیستم قدیمی دارم که نمیشه اونو ارتقا داد یعنی از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست ارتقا دادنش و بودجه کافی برای تعویض سیستم هم فعلا ندارم.میخواستم از شما عزیزان درخواست کنم که به من کمک کنید تا سیستمم رو تا حداکثر ممکن اورکلاک کنم وحداکثر سرعت رم و پردازنده و کارایی کارت گرافیک رو داشته باشم.
البته اینم بگم که من تقریبا تمام صفحات این تاپیک رو خوندم و فکر نکنید که از راه اومدم و میخوام بدون مقدمه برم سراغ کارم ولی حقیقتش هیچی نفهمیدم که ناشی از خنگ بودنمه و اینکه یکم میترسم.
لذا از شما دوستان میخوام که منو راهنمایی کنید تا بدونم در مورد سیستمم چیکار کنم دقیقا؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
در ضمن اینم مشخصات سیستممه:
main: msi 865 pe neo2-v
مهدی جان میشه لینک اخرین ورژنشو بدینقل قول:
Bios رو آپدیت کن و آخرین ورژن ASUS AISuite رو نصب کن
ممنون ميشم جواب مارو هم بديد.نقل قول:
من تو بايوش system memory multiplier رو پيدا كردم (همينه ديگه ؟)كه گزينه هاي زيادي داره .
كدومشون رو بذارم بهتره؟
اينا رو داره :
2.00 2.66 3.33 3.00 4.00 1.50 2.50 و 2.0-
و اينكه ضرري كه نداره تغييرش ؟
ممنون
سلام. بايوس رو اژديت كردم.فكر كنم نسخه ي 1040 باشه.نقل قول:
البته بايوس دما رو كم نشون مي ده.(در حالت بي كاري 35 و فعاليت 45)
نرم افزار core temp دما رو بالا نشون مي ده(بي كاري 50و فعاليت 65)