open v...p...nنقل قول:
خوب و بدون مشکل جواب میده
Printable View
open v...p...nنقل قول:
خوب و بدون مشکل جواب میده
سه تا هفت روز اعلام میشه اما اگر پورت خالی نباشه باید منتظر موند. روزها یا هفته ها ...نقل قول:
این shatelLand چیه جدیدا اضافه شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
میزان دانلودی که شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام میدی جدا محاسبه میشه و در ستون خودش
خب چه فایده ای داره؟نقل قول:
تا چند روز پیش ترافیک مصرفی این سایت رایگان بود اگر هم اشتباه نکنم تمدید شدنقل قول:
برای اطلاعات بیشتر با 23089 تماس بگیرید
مال خود شرکت شاتل هست ، که اگر اشتباه نکنم میتونید تا 2 گیگ رایگان ازش دانلود کنید :n01:نقل قول:
برای من که رایگان نبود شاید برای سرویس های حجمی رایگان حساب کنهنقل قول:
سرویس 8 مگ اکو با شبانه رایگان
کسی که شبانه محدود بشه سرعت دانلودش چقدره ؟
من قبلا شبانه با سرعت 120 دانلود میکردم ولی پس از اینکه پولی شد ، به طور باورنکردنی سرعتم تا 1 مگ هم در موقع دانلود شبانه میرسید . ولی الان چند روزیه روی 40 ، 50 دانلود میکنم .
در ضمن برای اینکه محدود نشم روزی 400 مگ بیشتر دانلود نمیکردم
بنظرتون الان من محدود شدم ؟
اگه واقعا محدود بشید، سرعتتون میاد روی ۳۰، یا در نهایت میشه ۸.نقل قول:
اما نه با دانلود شبی ۴۰۰ مگ. خیلی نامردیه اینجوری. حداقل باید شبی ۱-۱/۵ گیگ و مجموعا در ماه بیشتر از ۲۰ گیگ دانلود داشته باشین تا محدود بشید.
یه ۴-۵ شب دانلود نکنید ببینید درست میشه یا نه، اگه شد که محدود شده بودید دیگه.
اینم دانلود من تو این 15 روزی که سرویس 8 مگ کرفتم...فایل ندارم دانلود کنم ولی سرعت دانلود هنوز همون 8 مگه از سرور داخلی و خارجی..حدود 75 گیگ
داداش کل اینترنتو که دانلود کردی :دی یادش بخیر منم یک زمانی خیلی دانلود میکردم ،راستی شب که میشه خیلی افتضاح میشه سرعت شما هم این مشکلو دارید منظورم اینه که پینگ بالا میره صفحات دیر لود میشه فیسبوک با اوپن وی پی ان که اصلا نمیشه رفت !نقل قول:
راهکاری ندارید؟ آرت1 هم هست طرحم
منم ارت 3 دارم همین مشکلو دارم !! کلا 7 یا 8 ساعت نتم درسته از ساعت 4 صبح تا ظهر درسته به بعد کلا هیچ بازی توی هیچ سرور خارجی نمیتونم بازی کنم, مثل اینکه فقط هم من این مشکلو ندارمنقل قول:
درسته واسه منم که 8 مگ دارم فقط ضبحا خوبه و شبا هم که افتضاحه و فقط با دانلدمنینجر میشه تو ساعات شبانه فول سرعت رو گرفتنقل قول:
8 مگ اکو به همه میدن یا فقط به شرکتا؟
دوستان سرویسECO2048 شبانه رایگان داره ؟ سرعت رو چنده ؟
و اینگه پینگ شاتل در چه حدیه ؟؟
دوستان من میخوام اینترنت نامحدود بگیرم از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟
سرعتش زیر 150 نیاد.
هزینشم بیشتر از 50 تومن نشه.
درضمن من کم کم هر ماه 40 گیگ دانلود دارم.
آرت ۳ یا ۴ خوراک خودتهنقل قول:
سرعت دانلود دومی بالای ۲۵۰ و تا ۵۰ گیگ هم محدود نمیکنه
داداش محدود بشه سرعتش چقدر میشه؟نقل قول:
50 گیگ آپلود و دانلود باهم حساب میشه یا آپلود و دانلود جداس.
راستی فرق طرح های سرویس های نامحدود ویژه (ART) و سرویس های نامحدود ویژه (ART-Light) چیه؟
حداکثر دانلودت و آپلودت نباید از گیگی ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ تومن بیشتر بشه(با توجه به پولی که بابت آرت دادی)نقل قول:
در مرحله اول محدودیت سرعتت نصف میشه
art light
نداشتم
دوستان چند روزی میشه اوضاع سیفون و فندق شکن های دیگه تو شاتل خرابه.gmail و گوگل ترنسلیت هم بدون فندق شکن(که اونم سرعت رو کم میکنه)کار نمیکنن
برا شما هم اینجوری هست؟
اصلا چرا خود ISP محدودیت ایجاد میکنه؟
همین الان 3g ایرانسل به راحتی جیمیل رو باز میکنه
پس معلومه این محدودیت ها از زیرساخت نیست
dns ات الان چیه؟ عوضش کن احتمالا درست شه.نقل قول:
اگه با تغییر dns درست نشد ، تو فایرفاکس بزن about:config ، بعد ttl رو سرچ کن،بعد ببین مقدار dns.ttl-experiment.variant ات چنده؟
آره چند روزه خیلی افتضاح شده چه قند شکن چه httpsنقل قول:
شاتل مثل اینکه می خوادمشترکاش رو از دست بده نه!؟ چرا هر روز داره بدتر کار می کنه!؟
دوستان واسه سرویس 2 مگ این بسته های شبانه چجوریه؟؟ یعنی این بسته شبانه 3500 رو بگیری باز شبانه کاملا رایگان هست یا نه فقط 50 درصد تخفیف میشه تو مصرف؟
کاملا رایگاننقل قول:
به این میگن اینترنت ...تست تک کانکشن در ساعات رایگان با سرویس 8 مگ:n04:به نظرم از همه شرکتا بهتره در حال حاضر
دوستان سرویس
ECO2048 شبانه رایگان داره ؟ سرعت رو چنده ؟
و اینگه پینگ شاتل در چه حدیه ؟؟
نقل قول:آره من كه dns هم تغيير دادم درست نشد.نقل قول:
یک سوال دارم دوستان
الان برای استفاده از شبانه رایگان سرویس اکو باید حداقل 2 پگ گرفت یا 4 مگ؟ 3500 را بدی کاملا شبانه رایگان میشه یا 50% میفهمی
لطفا اطلاع دقیق دارید راهنمایی کنید
سرعت سرویس مهم نیست شما سرعت 128هم داشته باشی با پرداخت ماهیانه 3500تومان از شبانه رایگان برخوردار میشی.نقل قول:
ایا محدود هم میکنننقل قول:
این وی پی ان های داخلی هنوز کار میکنن
ماهی صد گیگ دانلود دارم چه طرحی پیشنهاد میدین
Sent from my iPhone using Tapatalk
پروکسیهای elite روی شاتل کار میکنن؟
-بلهنقل قول:
-بعد این داستان فیلترینگ هوشمند کمتر vpn درست کار میکنه.
-با آرت 5 تقریبا می تونی به عدد 80 گیگ در ماه با سرعت مطلوب برسی
معمولا اگر روی سرویس دهنده های دیگه جواب بدن روی شاتل هم جواب خواهد داد چون فیلترینگ قبل از اینکه پهنای باند به ISP برسه روش اعمال میشه.نقل قول:
چرا قندق شکن روی بعضی ISP ها خوب کار میکنن و رو بعضی دیگه نه؟نقل قول:
دارند یه سری تست هایی انجام میدن مثل همین داستان که گفتند می خواییم شبکه ملی اطلاعات تو قم اجرا کنیم چون رنج ip ها متفاوته زیر ساخت هم میاد اول طرحی رو که می خواد پیاده سازی کنه روی یک یا چند isp تست می گیره و فیدبک از پشتیبانی فنی و بخش فنی می گیره و به جمع بنید میرسه برای اجرای اون روش...نقل قول:
هیچی می شینند فکر میکنن چیکار کنیم که ملت رو روز به روز محدودتر کنیم...:n27: