وی پی اس میدی میگی سرعـــت منه؟:n08:نقل قول:
Printable View
وی پی اس میدی میگی سرعـــت منه؟:n08:نقل قول:
ملت ایران قانعن . میگن به ما 1 مگ هم بدن کافیه واسه کارهایی که انجام میدیم !:n08:نقل قول:
وزیر ارتباطات: تعرفه 3G اپراتورهای اول و دوم مانند رایتل خواهد بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام آرزوهایتان نقش برآب شد ، حالا هی بگید این وزیر خیلی کار کرده !! از برنامه پایش که اون سوتی بزرگ رو داد( اس تی ام وان رو نمی دونست چیه) من کلا نسبتا به بهبود وضعیت اینترنت ناامید شدم.
نذارین این خبرا رو . به عاشقان سینه چاک واعظی بر میخوره .:n08:نقل قول:
شما ببين رايتل مال كيا هست كه ايجور حمايت ها ازش ميشه !!! رقابت ؟ كشك كيلويي چند بابا
با این کار وزیر معلومه که هنوز هوای رایتل رو دارند....:n23:
و مسلما معلوم شد حداکثر سرعت ایرانسل همون 1مگ خواهد بود.
متاسفم براشون
یعنی چی؟ مگه میشه قیمت به اپراتور ها اجبار بشه
قیمت ها رو خود اپراتور به زیرساخت ارایه میده اونا هم برسی میکنند یا مجوز میدن یا نمیدن
بعد از 105 صفحه تاپیک که پربود از آرزوها و اشتیاق جوانان این مملکت اسلامی برای دسترسی به اینترنت موبایل با قیمت و کیفیت و سرعت مناسب بلاخره وزیر ارتباطات اسلامی آب پاک رو ریخت روی دست همه .
فکر نکنم کسی دیگه دل و دماغ داشته باشه گزارش آنتن بده
این زیرساخت باید سقف رو مشخص کنه و اپراتورا خودشون تعرفه بدن یکی نصف قیمت میده یکی کمتر یکی بیشترنه اینکه کف رو مشخص کنن بگن مجبورید!!!!!
:n21:
عجب بدبختی داریم با اینا
وزیر ارتباطات تاکید کرد: تعرفه استفاده از تلفن در نسلهای مختلف یکسان خواهد بود و برای ارائه اینترنت نسل 3 هم اپراتورها ملزم هستند از تعرفههایی که پیش از این برای رایتل تدوین شده بود استفاده کنند.
محمود واعظی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر این که تعرفه خدمات مختلفی که قرار است از این پس توسط اپراتورهای اول و دوم در قالب نسل 3 و 4 ارتباطی ارائه شود به چه صورت خواهد بود، توضیح داد: تعرفه استفاده از تلفن در نسلهای مختلف از دو تا چهار رقمی ثابت خواهد بود و تغییر نخواهد کرد.
وزیر ارتباطات در ادامه با تاکید بر این که بر این اساس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات وظایف خود را پیش از شهریورماه انجام داده و حال نیاز به پیگیری جدیدی ندارد اظهار کرد: در حوزه LTE نیز فعلا همان که برای نسل 3 داریم مورد استفاده قرار میگیرد تا زمانی که اپراتورها بخواهند سرویس جدیدی را در این نسل ارائه کنند که در زمان ارائه این سرویسها بحث تعرفه مجدد بررسی خواهد شد.
یِعنی حالم داره به هم میخوره از زندگی تو این آشغال دونی...:n21::n21::n21::n21::n21::n21:
امروز از صبح تو تبریز دارم اینور و اونور شهر میرم !! تقریبا میشه گفت که همه جای شهر آنتن نسل 3 اایرانسل هستش و اونجوری که من خودم دیدم اکثرا رو شبکه +HSPA بود و خیلی کم میرفت روی HSPA !!
BTS آخر شهناز که خیلی قدرتمنده !! و +HSPA هستش و من با این دکل تست کردم سرعت دانلود 900و خورده ای میداد
این هم قدرت همون BTS :
داداش فعلا که میگن تعرفه ها گرون میشه قدرتش 100000 هم باشه فایده نداره:n02:نقل قول:
این حرف که باهم نمیخونه میگه تعرفه نسل 2 تا 4 رقمش ثابته و تغییر نمیکنه یعنی رقمی که الان ایرانسل از نسل 2 میگیره نباید تعییر کنه و سطر بالا میگه باید با نرخ رایتل باشه یکی اینو درست ترجمه کنه ببینیم چی میگه :n13:نقل قول:
خبر کامل:نقل قول:
اینترنت 3g رو گفته باید همون نرخ رایتل باشه .( آروزهای بربادرفته ملت)نقل قول:
تعرفه تماس تلفنی توی نسل های 2و3و4 و5و6و7و8و.. هیچ فرقی با هم نداره .:n09:
من این متن رو خوندم ولی حرفش متناقضهنقل قول:
بالا توضیح دادم.نقل قول:
منظورش از تعرفه احتمالا سرعت هست نه قیمت. و همون طور که رایتل داره مثلا از 128 تا 1 مگ میده این ها هم میان این جوری میدن ولی بسته هاشون و قیمت احتمالا تفاوت خواهد داشت.
اصفهان همچنان کوچکترین اثری از 3G نیست
هیچ دکلی هم ندیدم تجهیزات روش نصب شده باشه
اینجا هیچی راه نیافتاده
"تعرفه استفاده از تلفن در نسلهای مختلف یکسان خواهد بود و برای ارائه اینترنت نسل 3 هم اپراتورها ملزم هستند از تعرفههایی که پیش از این برای رایتل تدوین شده بود استفاده کنند."
برای کسایی که احیانا حرفای این وزیر وزین ! رو متوجه نشدن
داره میگه :
تعرفه تماس همراه اول و ایرانسل توی نسل 2و3 نباید با هم فرقی بکنه .
ولی تعرفه اینترنت 3g برای همه اوپراتورها یکسان وهمون تعرفه رایتل خواهد بود .
زهی خیال باطل
عیب نداره ما ملت زودباور و فراموشکاری هستیم.
آهای داروغه بیا زود از صحنه روزگار پاکم کن.
SONY XPERIA Z2
اصلا این موضوع به وزیر ربطی نداره
با اینکه ادم خوش بینی نیستم ولی بعید می دونم تعرفه ها هر سه یکسان باشه مگه الان تو زمینه وایمکس یا نسل دوم تعرفه ها مثل همه؟
تو این مملکت از صبح تا شب حرف یه مسئول ده بار عوض میشه چه برسه به این که هنوز یکهفته مونده
خوب حرف وزير محترم ارتباطات كاملاً به جا هست !
تعرفه هاي پايه يكي هست ولي اپراتورها برحسب صلاحديد خودشون ميتونن با اعمال بسته و يا تعرفه هاي متنوع هزينه هارو جوري كه ميخوان مديريت كنن و پايين بيارن، ما الان تو سيستم تعرفه هاي موبايل هم همين شرايط و داريم
همین بسته هایی که الان هست باشه گرون نشه والا ما راضییم! بسته های حجیم تر هم بهش اضافه می کنند قطعاً که باید منتظر قیمت اونها بود...
اگر خوشبینانه بخوایم نگاه کنیم بله اینم حرف درستی هست جدیدا هم همش اسم این تعرفه رو بجای سرویس میشنوم مثلا به طرف میگم نوع سرویست چیه میگه تعرفه 1 مگ 2 گیگ حجم :n13::n02:نقل قول:
من که زیاد فکر نمیکنم اینجوری باشه که قیمتا یکی باشه..
چون مخصوصا تو این حرفای وزیر ارتباطات و کلا مسئولان اینترنت کشور اینقده حرف ضد و نقیض بوده که حد نداره..
اگه اگه هم اینطور بشه ، ایرانسل کارشو بلده. :n02: میاد یه طرح میده ، طرح قهوه ای! 75% تخفیف در قیمت تعرفه اینترنت 3G با اینقد شارژ:n08:
کسی هم نمیتونه بگه چرا پروموشن گذاشتی..
جدا از این حرفا با همه این که رایتل واقعا بدردنخور و آشغال هست و قیمتاشم بالاس ، اگه نت لعنتیش همیشه اوقات سرعتش بالا بود و بیشتر وقت ها خیلی راحت علامت شبکه ش محو نمیشد از رو صفحه (!) ، من شاید میتونستم باش کنار بیام! خیلی وقتا دوستم با نت GPRS ایرانسل سرعتش خیلی خیلی بیشتر از رایتل من میشه!
چه حالی میکنن اینا با عذاب دادن مردم مملکت که دنبال یه اینترنت درست حسابی هستن و وقتی رفتن جایی که "قدرتشون" به کمکشون نرسید ، خدا به دادشون برسه..
موفق باشید:n12:
دوستان گلستان چی گرگان داره یا نه از کی قراره سراسری بشه مگه نسل4هم آورده همسش بحث3Gهست البته پیامک تبلیغاتش میاد ولی اثری از خودش نیس
4G کجاها انتن داره
كد #780* كه جديداً اضافه شده و بسته 4.5 گيگاباتي و هم توش اضافه كردن.
1 - 150 مگابايت 1000 تومان
2 - 250 مگابايت 2000 تومان
3 - 600 مگابايت 5000 تومان
4 - 2 گيگابايت 10000 تومان
5 - 4.5 گيگابايت 20000 تومان
این تعرفه که از قبل بود با ۵۵۵ نشونش میدادنقل قول:
شیراز هم همینجوریهنقل قول:
بازار آزاد مون تو حلقم! :n01:نقل قول:
وزیر ارتباطات: تعرفه 3G اپراتورهای اول و دوم مانند رایتل خواهد بود
----------------
هر چه به روز موعود نزدیک تر می شویم خبر ها جالب تر، سرعت ها داغون تر و اعصاب ها نیز خورد تر میشوند گویا. :n09:
ایرانسل به نظر من بهتره همین سرعت های 512 و 1 مگ رو ارائه بده ولی با شرایط زیر:
1- پوشش شبکه ی خوب
2- بالا بردن پهنای باند شبکه های خودش که دچار کمبود نشه
3- قیمت مناسب
4- پایداری سرویس
چون اگه قرار باشه اینترنت 10 مگ و 5 مگ و امثالهم داشته باشیم ولی بدون شرایط بالا، همون نبودش بهتره.
جالبه من 5 گیگ گرفتم 20 تومن الان شده 4.5 گیگ 20 تومن؟
یه 20 گیگ 60 تومنم بود اون چی شد؟
متاسفانه مقصر خودمونیم.اول باید به این اعتقاد برسیم که حق و حقوقی داریم بعد بهمون میدن.
صدای اعتراضمون اون روزی باید درمیومد که اینترنتو فیلتر کردن.اخه یه زمانی فیلترینگی در کار نبود.
پله پله اومدن جلو الان کار به جایی رسیده که دارن خفمون میکنن کاریم از دستمون بر نمیاد.
هم اوپراتورا میدونن هم خودمون اینترنت ثابت بالای 1 مگ یعنی از بین رفتن سودهای میلیاردی مخابرات و شرکتهای دیگه.
تماس صوتی و تصویری با اینترنت دست دزدارو کوتاه میکنه.
نه خدایی رو چه حساب اینا بیان بیخیال سود قبضهای موبایل بشن؟
HSDPA همون نسل سومه یا فرق میکنه ؟
دوستان منظور از تعرفه که سازمان گفته باید یکسان باشه ، همون تعرفه آزاد هستش...یعنی الان که داره کیلوبایتی 5 ریال شارژ کم میکنه باید بشه مثل رایتل 0.5 ریال!!! تعرفه بسته ها دست خود هر شرکتی هست و ربطی به کسی نداره!
توی ADSL هم دقت کنید سازمان تعرفه هماهنگ هر گیگ رو اعلام کرده که 3600 تومان هست ولی هر شرکت بسته به سلیقه خودش درصد تخفیف برای حجم های بالاتر لحاظ کرده!
یکم آروم باشید تا 1 هفته دیگه انقدر سریع جوش نیارید :»:n01:
قیمت بسته های حجمی شرکتها متفاوت نیست. قیمت بسته های 5 گیگی 10 گیگی 20 گیگی توی تمام شرکتها یکسانه. قیمت سرویسهاست که متفاوته.نقل قول:
الان قیمت هر گیگ رایتل هم 10000 تومن تعیین شده که برای ایرانسل و همراه اول همین باید باشه.
قشنگ مشخصه بسته های اینترنت می خواد گرون بشه خود ایشون هم مصبب این کار هست.. چون داره از گرانی پشتیبانی می کنه! گیری کردیم به خدا!!!
قیمت طرح آزاد ایرانسل و همراه اول باید بشه کیلوبایتی 0.5 ریال مثل رایتل ( از تعرفه مسخره 2g که الان هست کمتر میشه) . که 1 گیگ استفاده آزاد میشه 50000 تومن !
یه کاری میکنن که مردم عطای 3g رو به لقاش ببخشن :n01: