خبری از کرک نیست؟
Printable View
خبری از کرک نیست؟
نه داداش به این زودی ها کرک نمیشه. بنظر من قید کرک رو بزن برو از این اکانت اشتراکی ها بگیر. من هفته پیش دیگه خسته شدم رفتم یدونه اکانت اشتراکی خریدم الان راحت بازی میکنم.
از چه سایتی گرفتی؟ چند تومن؟نقل قول:
حتما پچ های مودینگ ویز رو دانلود کنید عالیه. پارسال حتی استقلال پرسپولیس رو هم اضافه کرده بود
خود بازی رو چی از کجا دانلود کنم؟نقل قول:
سلام
لپتاپ Lenovo G510 با این مشخصات برای این بازی مناسب با آخرین گرافیک اجرا میشه؟
CPU Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHz x 4 (2.50Ghz)
RAM 6GB
GPU Intel(R) HD Graphics 4600 (PS5.0/VS5.0)
VRAM 2.1GB Shared 2GB
ممنون
از کجا برای فیفا 15 ئانلود کنم ؟؟نقل قول:
آپدیت جدید
تاریخ : 25/11/2014
تغییرات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
کرک فیفا 15 نیومده؟
من تازه نتمو شارژ کردم درجریان نیستم :n13:
میخوام دانلودش کنم.بعد دانلود میشه بازی کرد یا نه !؟
یه راهنمایی کلی کنید
ممنون
کرک منتشر نشدهنقل قول:
بازی رو دانلود کردی دو راه داری یا 10 تومن میدی اکانت اشتراکی میگیری آفلاین بازی میکنی ( دقیقا مثل کرک سالای قبل) یا 130 میدی اکانت اختصاصی میگیری هم آنلاین هم آفلاین بازی میکنی
البته میتونی واسه آشنا شدن با بازی نسخه دمو رو نصب کنی
سی دی کی 93 هزار شده :D
سی دی کی 93 هزار شده :D
پس وایسم کرکش بیاد دانلود کنم بهترهنقل قول:
اهل آنلاین زدن نیستم
دموش مثل همین هیجان داره؟ :n13:
دوست عزیز شما نسخه دمو رو نصب کن اگه راضی بودی همین سی دی استراکی رو بخر راحت بازی کننقل قول:
امیدی به کرک نداشته باش شاید اصلا کرک نشه
نسخه دمو 8 تا تیم داره بارسا سیتی لیورپول پاریس بوکا
آمار گرفتم میگن که نسخه دمو دیگه اجرا نمیشه چون نسخه اصلی اومده،دیگه نسخه دمو رو از سروشون برداشتن و نمیشه origin کرد !نقل قول:
سلامنقل قول:
لطفا لینک دانلود آپدیت سوم(pc)
از کجا میشه خرید ؟ راحت آنلاین بازی میشه ؟ من نسخه سایت p30 رو دانلود کردم با همون میشه ؟نقل قول:
درود
من از CD Key های اشتراکی استفاده می کنم! الان هنگام بازی فقط دو زبان لهستانی و روسی داره! چطور میشه زبانش را تغییر داد به انگلیسی؟ از منوی تنظیمات داخل بازی میشه؟ منوش کدوم میشه؟
بنده خداها این همه توضیح دادن که چطوری درستش کنی!! هنوز متوجه نشدی؟!نقل قول:
بچه ها اشتراکی خریدم. نرم افزار اورگین رو نصب کردم. حالا چه کار باید کنم که نرم افزار اورگین موقع روشن شدن سیستم خودش بالا نیاد. اگه به اینترنت وصل بودم و نرم افزار اورگین بالا بیاد برای بازی مشکلی پیش میاد؟؟
نقل قول:تو قسمت نظرات همون سایت بپرسین!!نقل قول:
شما باید برنامه outcome رو دانلود کنید. توی ایمیلی که براتون فرستادن لینکش و توضیحات نحوه استفادش هست
اگر در هنگام اتصال به اینترنت اوریجین اجرا شه به مشکل میخورین و دیگه اون یوزرنیم و پسووردی که بهتون داده شده کار نمیکنه.
فیفا خیلی خشک و بدرد نخوره هیچوقت به پای پی اس 15 و به بعد نخواهد رسید..................
وحی منزل نازل شد دوستان :n02:نقل قول:
هممون ول معطلیم پس با این اوصاف :n19::n19::n19:
15 ساله ول معطلید که عمرتونو به پای این فیفا خشکه گذاشتید:n10::n31:
دوستان منم یه سی دی کی اشتراکی گرفتم و بازی رو نصب و اجرا کردم .
ممنون میشم یکی از دوستان فایل تنظیمات دسته اش رو که درست مثل بازی پس تنظیم شده باشه و دکمه ها دقیقا مثل اون تنظیم شده باشه رو برام بفرسته تا جایگزین کنم
دیگه اونقدر با اون حالت بازی کردم که عادت شده و نمیشه جور دیگه بازی کرد .
سوال دیگه هم در مورد اینکه بازی رو گذاشتم روی اخرین حد تنظیمات گرافیکی ولی کمی لگ دارم ( خیلی خیلی کم ) میشه کاری کرد لگ کم بشه یا مجبورم تنظیمات رو کمی کاهش بدم ؟
یه سوال دیگه من تازه امسال میخوام فیفا بازی کنم . این بازی در حالت افلاین مواردی شبیه مستر لیگ و لیگ های مختلف و کاپ ها و ... داره برای بازی کردن افلاین ؟
مخصوصا موردی مثل مستر لیگ که بشه بازیکن هم خرید و فروش کرد ؟
دوستان این اشتراکی رو از کجا باید بخریم ؟؟؟؟؟چجوری کار میکنه نحوه فعال کردنش هم بزارید؟
برنامه outcome برای من به مشکل خورده هیچ راه دیگه ای نیست زبون بازی رو تغیر بدم؟؟؟؟نقل قول:
با درود
کسانی که از CD Key اشتراکی استفاده می کنن گفته میشه که باید اینترنتشون را قطع کنن! آیا امکانش هست که فقط ارتباط خود بازی با اینترنت را با استفاده از فایروال قطع کرد و مجبور نشیم که مودم را قطع کنیم؟ یا اینکه وقتی وارد بازی میشیم مجاز هستیم که اینترنت را وصل کنیم؟
با سپاس
شما فقط جلوی استفاده اینترنت رو از اورجین و بازی فیفا بگیر حالو با فایروال و یا با خاموش کردن مودمنقل قول:
از این سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داخل همین سایت هم توضیح داده
دوستان سی دی کی اشتراکی از همین سایت فروشگاه خریدم بازی درست اجرا شد ولی برا دفعات بعد که میخوام وارد بازی بشم اورجین تو حالت آفلاین بخواد باز بشه ارور میده.عکسشو پایین میذارم.تا آنلاین هم نشم وارد نمیشه.پسوردم که تغییر کنه خطا میده حتما.اووقت من بازیو چطور بالا بیارم؟یه کمکی بکنین خواهشا
دوستان هر راهی هست بگین تا پسورد تغییر نکرده
نه مگر بگردی در اینترنت و فایل های زبان انگلیسی رو دانلود کنی شاید کارکردنقل قول:
دوستان مشکلو حل کردم اما سیستم لگ میزنه.پیش نیازها نصبه،درایورها آپدیته،به گرافیک انویدیا شناسوندمش که روی HIGH PERFORMANCE اجرا کنه اما یکم لگ میزنه.راهی ندارین؟پچ مودینگ وی هم ریختمنقل قول:
اینم مشخصات
دوستان خواهشا یه راهی بگین.سیستمم که ضعیف نیست بخواد لگ بزنه.این زور میاد آدمو :n34:
یعنی کسی نیست راهنمایی و کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سوال دوم: شما برو توی تنظیمات بازی(قبل از ورود به بازی game options ) و گزینه فریم ریت lock on 30 or 60 رو بردار و بزن no lock درست میشه.نقل قول:
سوال سوم. مود خیلی بهتری داره بنام کریر مود. شما میتونی یه عنوان مربی هر تیمی رو که میخوای رو هدایت کنی اخر فصل هم از تیم های دیگه پینهاد میگیری. گزینه ازیکن هم داره مثل become a legend که بعد از دوران بازیگریت میتونی مربی بشی.
یکی هم مارو راهنمایی کنه دیگهنقل قول:
این سی دی کی اشتراکی بعدش میشه پچ هم روش نصب کرد پچ های moddingway منظورم بود؟
نقل قول:
اره کلا پایه و اساس پچ های modding way روی بازی اورجینال هست و حتی اگر توی تاپیکش پستی مربوط به نسخه کپی بزنی جواب نمیدن
با درود
1) آپدیت سوم فیفا رو از کجا میشه دانلود کرد؟ چند صفحه قبل دیدم که آپدیت سوم هم اومده ولی تو نت ندیدم! و با توجه به اینکه از CD Key اشتراکی استفاده می کنیم مشکلی در اجرای بازی پیش نمیاد با این آپدیت ها؟
2) چجوری میشه پا عوض کرد؟ تو فیفا 14 یادمه راحت این کار را می کردم اما تو این نسخه جدید هر بار که دستم می خوره به Right Stick یه تکنیکی برای خودش می زنه! هنوز نفهمیدم چطور میشه پا عوض کرد؟ میشه راهنمایی کنید؟
الحق که بازی بهتر از قبل شده به نظرم و یک گام رو به جلو در جهت واقعی سازی بازی انجام شده! هر چند باگ هایی هست(مثل ضربه ایستگاهی زدم وسط دروازه و خورد تو صورت دروازبان و رفت تو گل) و شوت ها هم گاه غیر واقعی و بیش از حد قویمیشه و هنگام تکل زدن هم بازیکن ها واکنش خوبی نشون نمیدن! تو خرید و فروش بازیکن هم تا کنون تغییر خاصی ندیدم تو کریر مود و هنوز هم مثل سوپرمارکت میشه صرفا با پول هر بازیکنی را بخری!
با تمام این اوصاف داریم لذت می بریم ازش!:n25:
نقل قول:
داداش من اخرین پچ این گروه رو که به صورت جامع بود ( یعنی کل پچ های قبلی رو توش داره ) دانلود کردم و از این سی دی اشتراکی ها هم دارم .
حالا نمیدونم چطور باید نصبش کنم . تو توضیحاتش دو راه گفته
راه اول به نظر راحت میرسه . گفته محتویات رو کپی کن تو پوشه بازی و روی مودیگیینی کلیک کن و بازی رو اجرا کن ! اما مگه نباید با اریجن بازی رٕو اجرا کنیم ؟
راه دوم که اصلا تا حالا نشنیدم گفته با یه نرم افزار کل بازی رو ریجنریتر کن و بازی کن
حالا ممنون میشم بفرمایی کدوم روش بهتره یا اصلا چطور نصب کنم این پچ و بازی رو چطور اجرا کنم