سلامنقل قول:
قبلا هم تو تاپیک تو این باره بحث بود یادم نیست دقیق ولی انگار یه کلن هم زدن ولی نمیدونم بازم هست یا نه.
Printable View
سلامنقل قول:
قبلا هم تو تاپیک تو این باره بحث بود یادم نیست دقیق ولی انگار یه کلن هم زدن ولی نمیدونم بازم هست یا نه.
صفحه اول توضیح درباره کلن انجمن داده شده.نقل قول:
اگه Level +70 هستین با @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هماهنگ کنین، شما رو به کلن اضافه میکنه.
راستش من چون الان تعطیلات میان ترمه حدود یه ماهی بیکارم! تقریبا از 8 صبح تا اخرای شب هم یکسره داخل بازیم و فقط میرم اتک!نقل قول:
چیزی که من متوجه شدم یه ساعتای خاصی لوت میاره! ملا قبل از ظهر ،و اول شب
ولی ارز پریشب تا الان خیلی عوض شده ،همین الانم یه لوت اوورد بذار بزنم بعد ادامه رو بنویسم :n02:
275 گلد و 255 اکسیر گرفتم یکمم دارک
نمیدونم از دیروز صبح که دانلود کنتنت زد وضعیت خیلی خوب شده !
چطور لول 75 شدی و این چیزا رو نمیدونی؟ :n38:نقل قول:
بربر اول وسایل بیرون از دیوار رو میزنه و بعد میره داخل دیوار!
هوگ رو متوجه نشدم!ولی معمولا از یه ضلع میفرستن و از اسپل هیلر استفاده میکنن براشون! هوگ لول کمتر از چهار بنظرم بدرد نمیخوره!
دراگون رو هم بصورت خطی میریزن! دراگون هم کنده و هم زیاد باهوش نیست!
مطالب اموزشی داخل سایت های طرفداری این بازی هست! میتونی بری و بخونی ! ولی میتونی از هم کلنی هات هم کمک بگیری چجوری ات بدی!
اره باید یاد بگیری!
برای لوت و اتک معمولی از ارچر و بربر استفاده میکنن معولا! جوری که بربر رو پیش قدم میفرستن که جونش بیشتره ،دفاعیا که اونا رو مشغول شدن به زدن پشت سرشون ارچر میفرستن! البته تو تان هال نه از جاینت بیشتر استفاده میشه!
برای تان هال هفت و هشت تو وار هم اکثرا با دراگون اتک میدن! اگه ایر دیفنس ها بیرون تر باشه یکی رو با اسپل لایت میزنن و از اونطرف دراگون هارو خطی میفرستن!
ولی همه ی اینارو نمیدونم چطور تا الان یاد نگرفتی!
یا بازی نکردی زیاد!اگه بازی نکردی چجوری به لول 75 رسیدی ،من تعجب میکنم :n02:
فک کنم کلن انجمن adelsclan باشه! اسمشو نمیدونم چرا این گذاشتن!ولی بچه ها انجمن توی این کلن هستن! البته من خودم جای دیگه منقل قول:
کسی واسه Builder پنجم رفته Champion League که ۲۰۰۰ تا Gem بگیره؟ من واسه چهارمی تا کریستال لیگ رفتم بهم ۲۵۰ تا Gem داد.
کلاً راهی هست که تو TH7 بشه این Builder آخری رو هم گرفت...؟
کاری نداره، برو لیگ مستر بهت 1000تا جم میده، بقیش رو هم از کامل کردن اچیومنتها میتونی بدست بیارینقل قول:
توی TH7 رسیدن به چمپ که تقریبا غیر ممکنه. تعداد کسایی هم که توی تاون هال 7 رسیدن به چمپ بعید میدونم از 20 نفر بیشتر باشه.نقل قول:
رسیدن به مسترز شدنی تره، ولی باز هم خیلی خیلی سخته به عنوان یه تاون هال 7. باید بیشتر از 15-16 ساعت در روز وقت بذارین به نظر من! به کریستال 2 که برسین، تاون هال 8 رو در عرض کمتر از 1 دقیقه از آفلاین شدنتون میزنن و همین قضیه واسه تاون هال 7 هم هست و مسلما شدیدتر هم هست. باید بتونین تا حد ممکن آفلاین نشین، چون هر بار آفلاین شدن برابره با از دست دادن 20 تا 30 تروفی. ریونج ها هم که هیچی. :دی پیدا کردن بیسی که بتونین بزنین هم واقعا ساده نیست. تاون هال 7 که خیلی کم پیش میاد پیدا کنین و نمیشه روش حساب کرد. باید روی تاون هال 8 ها حساب کنین. و باز هم با توجه به لول نیروهاتون توی تاون هال 7، یه مقدار سخته. تاون هال بیرون از بیس هم خیلی خیلی کم گیر میاد بالای کریستال 2.
به نظر من فعلا صبر کنین تا تاون هال 8. اون موقع اگه فرصت کافی داشتین، برین سراغش. یه بیلدر نمیارزه به این همه دردسر توی TH7.
سلامنقل قول:
اولا که کریستال 250 جم میده
بعدشم فکر چمپیونز رو از سرت بکل بیرون کن!
اگه بخای میتونی به مستر برسی! چون تا مستر تان هال بیرون پیدا میشه ولی بعد از مستر دیگه اصلا گیرت نمیاد!
باید تان هال 9 بشی و با بالن لول شش ات بدی
سلامنقل قول:
اولا که کریستال 250 جم میده
بعدشم فکر چمپیونز رو از سرت بکل بیرون کن!
اگه بخای میتونی به مستر برسی! چون تا مستر تان هال بیرون پیدا میشه ولی بعد از مستر دیگه اصلا گیرت نمیاد!
باید تان هال 9 بشی و با بالن لول شش ات بدی
دوستان و بزرگان کلش لطفا یکم از تجربه های اتک وارهاتون که ترکیبی هستن بگید
چیزهایی که خارج از سایت های اموزشی هستو جواب گرفتین.
انقدر دراگ بالون و هوک اتک رفتیم تو وار کسل کننده شده:n03:
یکی از بهترین ترکیب های اتک وار واسه هال نه: دوتا گولم، دوتاویچ، دوتاپکا، بقیش ویز یا آرچر که باهاش نیروهای کسلو خالی کنی، حداقل 5و6 تا والبرکر لول پنج هم لازمه، دوتا هیل دوتا ریج، رو دوستاره شدن اتک شک نکن اگه وابرکراتو بموقع بفرستینقل قول:
اره ولی 2 تا مورد هست :نقل قول:
1) کاپ رو بالا پایین کردن در اکثر موارد بلافاصله جواب نمیده و باید حتما یه دوره ی 24 ساعته رو توش بگذرونی حداقل
2) با 50 یا 100 تا چیزی عوض نمیشه و باید لیگ عوض کنی .
یکی از دوستان من برای دیوار الان نزدیک 2 ماه و خورده ای بود صبر کرد و الان دیوار 10 داره تقریبا 50 تا دیگه دیوار مونده تا فول 10 بشه
بعد یه موضوعی :دی
این میزان لوتی که میگی یه مقدار عقلانی نیست الان برات حساب میکنم چرا :
اگر در روز 15 ساعت بازی کنی + هر اتک 3 دقیقه طول بکشه + برای نیرو سازی اگه دائم تو Boost باشی و نیرو هات هر 10 دقیقه اماده بشه + تو هر اتک هم میانگین 300 هزار لوت بزنی میشه =
15×60= 900 میزان تایم بازی به دقیقه در روز
3+10 = 13 میزان زمان برای اماده شدن برای حمله ی بعدی
900÷13= 70 حمله به طور تقریبی
70×300.000 = 21 میلیون منابع بع طور میانگین در طول 15 ساعت بازی مداوم
چطور شما از دیروز تا الان 176 میلیون زدی ؟! :دی
این داستان کاملا درسته و ساعات مختلف در میزان لوت تاثیر مستقیم داره .نقل قول:
نقل قول:
اتک وار به 2 مورد بستگی داره اینطور نیست که شما خسته بشی وضعیت رو عوض کنی :
1) قدرت و چیدمان حریف
2) نیرو های شما
شما اگه میخواید استراتژی رو عوض کنید باید نیرو های مورد نیاز به ابتدا قدرتمند بکنی و بعد تغییر استراتژی بدی
مثلا یکی از استراتژی های معروف Golem+Wiz+PEKKA هست . اما خب گولم و پکا نباید زیر لول 3 باشه و ویز هم حداقل 5
واسه ی اتک روی TH8 با گولم لول 1 و پکای لول 1 توی اکثر موارد میشه 2 ستاره رو گرفت. با پکا 3 و گولم 1 توی 4 تا وار آخری که داشتیم تونستم بدون مشکل TH8 های تقریبا مکس شده رو 3 ستاره بزنم. ولی خوب اگه حریف TH9 باشه و اکس بو 2 یا بالاتر و کویین لول بالا داشته باشه مسلما نیاز به گولم بالاتر هست.نقل قول:
برای TH های زیر 9 به شدت کم استفاده میشه پارسا من به شخصه تا الان هنوز ندیدم کسی برای TH 8 گولم ویز ببره . شاید فکر میکنن به صرفه نباشه چون هنوز دارک براشون خیلی ارزش داره .نقل قول:
حاجی دستت درد نکنه گفتم 176 میلیون ا؟ وای خدا :n02: منظورم 16-17 بود بخدا :n02: اصلاح میکنم :n02: بعدشم من وقتی ات میدم نیروهارو کامل خالی نمیکنم ،اینم تو جمع و تقسیم هات حسااب نکردی :n07:نقل قول:
در مورد اون دوستت که میگی بنظرم اشتباهه که فقط بخاطر دیوار ادم دو ماااه علاف باشه!
من الان تان هالم هشته و حدود یه ماه هست که دارم دیوارامو ارتقا میدم! الان 200 تا دیوار هشت دارم و یه بیستو پنج تا مونده فقط،ینی دوازده سیزده میلیون بزنم حله ایشالا
فقط چون زیاد از اکسیر استفاده نمیشه همه ش اکسیرام پره! خیلی حیفه که لوت میگیری اما مخزنت پره! اما از دیوار هشت به بعد تو تان هال نه میشه با اکسیرم بالا برد! قبلا از شیش میشد که الان شد هشت!
اون 176 میلیونی که نوشتم واقعا هم غیر عقلانیه ،من دوباره معذرت میخام که چک نکردم چی نوشتم :n02:
سلام.نقل قول:
آقا دستت درد نکنه دیگه.
من نگفتم اتک کردن بلد نیستم گفتم اتک کردن سیستم خاصی داره که من نمیدونم درستش چی هست.
در مورد سیستم اتک کردن هم خوب الان فکر کنم یک سال و نیم هست که دارم بازی میکنم کم و بیش دستم اومده.
ولی چیزی که مد نظرم هست اینه که دقیقاً اتک کردن صحیح با هر نیرویی یا نیروهای ترکیبی چطوریه .
من یه سری ویدیوو دیدم که نحوه ی اتک کردن که واسم خیلی جالب بود. نکته های خیلی ریز در اتک کردن که اگر طرف بلد باشه خیلی راحت میتونه تو حملات پیروز بشه !
خب شما چوری حرف زدین انگار چیزی بلد نیستین! خب گفتین نمیدونستین که بربر چجوری میزنه و اینا !نقل قول:
یک سال و نیم و الان لول هفتادین؟ مردم تو چهار ماه به لول هفتاد رسیدن! پس کم بازی میکنین!خیلی خیلی کم!
اینجا واقعا از حوصله خارجه ولی تو این سایتایی که میگم کلا اموزش با هرچی که بخای هست
clashofclans.ir
clash-of-clans.ir
clashclans.ir
بله درسته.نقل قول:
ما یه نفر رو تو کلنمون داریم که وقتی اومد از من کمتر بود لولش الان لولش 96 هست. دقیقا 24 ساعته بازی میکنه. 5 تا بیلدرش هم آزاد کرده خوب مشخصه که لولش زود میره بالا
درسته .من در روز حدوداً نیم ساعت تا یک ساعت بازی میکنم.
تو کلن وار وقتی اتک های رغیب رو می بینم میفهمم که چیزی بلد نیستم. ولی این به این معنی نیست که خودم بازی رو بلد نیستم.
اتک کردن با دراگ کار سختی نیست . کاری که همه انجام میدن تو کلن وارشون .
دوس دارم اتک کردن با نیروهای دیگه رو یاد بگیرم.
به نظرم مهمه که با هر کدوم از نیروها بلد باشی اتک بری
سلام . بچه ها امشب تاونم میشه 7 ! لول 39 ام ! ویزارد تاورام لول 2 ان و فول نشدن با نصف دیوارام که فعلا زردن ! 1 میلیون گلد و اکسیر دارم ! نیرو هام جز بربر و وال بریکر همه لول سه هستن اسپلامم سه ! وضعم چطوره ؟! یه مپ خوب واسه دفاع میدید واسه تاون هال 7 ؟! یچی باشه که باعث سربلندی تو وار باشه دیگه دمتون گرم ! :n01::n31::n40:
همون طور که اطلاع دارید لول تاون توی لوت زدن تاثیر داره.پس برای راحتی کار زود تاون رو بالا نبرید.تا همه چیز کاملا اپگرید نشده تاون رو اپ نکنید.نقل قول:
و نکته مهم تر اینکه تا میتونید دیوار اپ کنید که کار بعدا سخت میشه.من همه چیز آپ بودم رفتم تاون 9 ولی نصف دیوارام رو هشت نکرده بودم و دیگه فرصت نکردم تا الان دیواری رو بالا ببرم.
تا دو ساعت دیگه آپ میشه ! دادا نقشه خوب چیزی نداری پیشنهاد کنی ؟!
سلام به همگی دوستان من چند وقته دیگه اصلا وقت بازی کردن ندارم درسا بشدت فشار میاره:n28:میخواستم یکم درمورد دونفره بازی کردن بهم توضیع بدین یکی از دوستام گفته که اکانتو بده به من دو نفره بازی کنیم اما من بازی اصلا سیوم نکردم تازه میترسم بی مرام اکانتمو کش بره ممنون میشم توضیع بدید:n16:
دونات هم خیلی تاثیر داره تو لول ،خوبه که اینجوری موندین و معتاد این بازی نشدین! ما که تقریبا معتادش شدیمو شبو روز بازی میکنیم!نقل قول:
اتفاقا ما که حریفامون همیشه ضعیف از آب درمیان و راحت میزنیمشون!
ولی تان هال 9 و 10 رو اکثرا بیشتر از دوستاره نمیشه زد،شما بنظرم زیاد کنجکاو نیستین اگه دنبالش برین و ویدیو های حمله هارو ببینین خیلی خوب یاد میگیرین ، بنظرم بهترین اتک برای سطح شما همون دراگون باشه که تضمینی هست !
سایت هایی که گذاشتم هم خیلی کمک میکنن بهت،مطالب امورشی زیادی هست توشون
سلامنقل قول:
ترستون خیلی خیلی بجا هست ،ممکنه که طرف زحمات چند ماهتون رو بدزده از شما ... از نظر من این بازی مثل مسواک میمونه و شخصی هست ! اصلا لزومی نداره که بخاد یکی دیگه کمکتون کنه!
مگه اینکه برادر یا خواهرتون باشه!
بخاطر زیبایی و جذابیتی که این بازی داره ممکنه دوستتون طمع کنه و رمز ایمیلی که زدین رو عوض کنه،بعدش دیگه بازی ماله خودش میشه ،به همین راحتی
البته شما گفتین که ایمیل نزدین و بازی رو سیو نکردین! پیشنهاد میکنم همین الان که دارین این متن رو میخونین اکانتتون رو سیو کنین! کاری نداره
فقط یه جیمیل لازم داری ! میری داخل بازی و تنظیمات رو میزنی !اونجا پایین یه کادر قرمز هست که روش نوشته گوگل سایت این ،اون رو بزنی صفحه ی اکانت هات میاد،اگه قبلا ایمیل رو تو گوشی زده باشی اون ایمیل رو انتخاب کن ، اگه ایمیلی نزدی افزوذن حساب یا به انگلیسی اد اکانت رو بزن و یوذر و پسورد ایمیلت رو بزن و در اخر انتخابش کن،ایمیلو که انتخاب کردی اون کادر قرمز بعد از یه لحظه باید سبز بشه،فوقش یه بار برنامه رو میبندی و باز میکنی که سبز میشه!اگه نشد دوباره ایمیل روبزن ،هر وقت سبز شد ینی بازیتون با موفقیت سینک شده! حالا شما میتونین بازی رو حذف کنین و بعد از نصب براحتی از ادامه بازی کنین و خیالتون از بابت بازی راحته!
خیر ب این راحتیا هم نیست!نقل قول:
من یکبار جیمیلمو ha-ck کرده بودند ب این صورت ک
شماره ایی ک میتونستم باهاش رمزو برگردونم طرف پاک کرده بود!
اون ایمیل بازیابی هم طرف پاک کرده بود!
رمز هم ک عوض کرده بود! کلا هیچ دسترسی ب اکانت نداشتم!
اما گوگل زرنگ تر از این حرفاست !
در قسمت accounts recovery یک فرم بسیار بسیار طویل هست و اگه درست یادم باشه 6مرحله هست و سوالات مختلفی میپرسه مثلا اولین پسووردی ک انتخاب کردین چی بود! یا اولین اسمارت فون اندرویدی ک گرفتین چ تاریخی بود و از این دست سوالات!
من تونستم اکانتمو پس بگیرم در صورتی ک هیچ دسترسی بهش نداشتم!
یا حق
برای وار ؟نقل قول:
این دوتا رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
مپ معمولی هم این صفحه رو ببینید مپ هاش رو میپسندین
ممنون از یاداوری شما ، بله به این صورتی که شما عرض کردین میشه ایمیل رو برگردوند اما خب یکم مشکل هست و ممکنه طرف یادش بره این سوال جواب هارو چی گذاشته!نقل قول:
حالا بهرحال بحث ما این نیست که ایمیل رو میشه برگردوند یا نه ! خب این دوستمون نباید کاری کنه که ایمیلش رو ازش بدزدن! تا بخاد بعدا دنبال راهی بگرده که ایمیلشو پس بگیره!
اسم این کلن رو سرچ کن : Savage Seven تروفی نزدیک 35000 و پرچمش سبز و زرد هست , نظرت عوض میشهنقل قول:
اینا همشون تاون هال های پایین لیگ چمپیونز هستند!!!!نقل قول:
با تاون هال سه رفته چمپیونز!!!!!!! چجوری آخه؟؟؟؟
دوستان این کلن جدیده؟؟ :n13:
وقتی هیچ کلنی عضو نباشید کلن رو به این صورت نشون میده که توش همون نیروهای از قبل هستنقل قول:
همونطور که دوستمون اشاره کرد!فک کن شما توی یه کلن هستی و رک میدی و کاستلت پر میشه یا بهرحال توش نیرو هست! حالا شما از اون کلن میایین بیرون و میرین اتک! وقتی رفتین اتک چون عضو هیچ کلنی نیستین ولی داخل کاستلتون نیرو هست ،کاستل رو اینجوری نشون میده!نقل قول:
سلام.
این یه سنگ خیلی کم یاب تو بازی.
نقل قول:
سنگ کم یاب نیست عزیز دل , این آپدیت جشن هَلووین بوده که این سنگ هم از اون زمان مونده تو مپ ایشون .
:دی take it easyنقل قول:
اتفاقا یه نظر من کاره درستی کرد چون واقعا یکی از ارکان اصلی تو حفظ تروفی و منابع دیوار ها هستن که ریسک اتک پذیری رو کاملا کم میکنه . برای همین ارزش داره به خاطرش صبر کرد بعد درضمن هیچ وقت نباید جوری بشه که فقط آپ کردن دیوار ها بمونه ! مثلا اگه آپ کردن دیوار ها به لول 9 قرار باشه 1 ماه وقت ببره بهتره جوری تنظیم بشه که تو این 1 ماه بتونی فول آپ بشی نه اینکه فول آپ بشی بعد به فکر دیوار بیوفتی ! این دقیقا وقت تلف کردنه .
بعد موضوع بعدی اینه که اگه دائم فعال باشی اصلا فرقی نمیکنه دیوار اول اپ کنی یا اخر چون از نظر زمانی دقیقا به یه صورت پیش میری .
الان در حال حاضر من دفاعی فول بشم شروع میکنم به دیوار و در کنارش کلی چیزای ریز و جزئی هست که باید اپ بشه و خودش 2 ماه وقت میگیره قشنگ
سنگ جشن هالووین فرق میکرد اون یه قبر بود نه یه سنگ این شکلی....نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
فکر کنم منظورشون این سنگ باشه.... تو هالووین اینو که نمی داد فکر کنم...نقل قول:
اره دقیقا منظورم اونه....کلا سنگ دربازی نمیاد ولی این فرق داره...نقل قول:
انقدر عجیب بود به چشم نیومد با اینکه خیلی دقت کردم :دی
اره این جدید میتونه باشه و این جالبه که سنگ اصلا نداشتیم !
ویرایش : من هنوز باورم نمیشه که این به این بزرگی رو ندیدم :دی
هههه...دینقل قول:
بعضیا شانس دارن از اینا میگیرن ما که شانس نداشتیم سنگ هالووین رو نگه دارم...دوتا داشتم شب خوابیدیم صبح غیب شد...