کلن بعضی وقتا گوشی های سونی اریکسون در ارتباط با نوکیا هنگ می کنننقل قول:
نوشته شده توسط abayan
کلن بعضی وقتا گوشی های سونی اریکسون در ارتباط با نوکیا هنگ می کنننقل قول:
نوشته شده توسط abayan
در ضمن ارتباط سونی اریکسون با گوشی های نوکیا مخصوصا 7610 خیلی بد و سخت و با سرعت فوق العاده پایینی صورت میگیره
البته من با گوشی خودم و550 و 3250 مشکلی نداشتم و ارتباط عالی بود
اما همیشه با 7610 و 66جواد نوکیا مشکل سرعت انتقال داده ها داشتم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط armin_goooodboy
عزيز دل برادر به اين خاطر هست كه اون گوشيهاي نوكيا از ورژن بلوتوث 2 استفاده ميكنند ولي 7610 و 6600 از بلوتوث 1.2
بله ورژن بلوتوث هم ميشه دليل اين مشكل باشه :)نقل قول:
نوشته شده توسط najafiinfo
سلام
من روی گوشی k750i هر چی بازی یا برنامه نصب می کنم ارور Operation failed میده . اگر راهنماییم کنید ممنون میشم .
کنار آیکن برنامه نصب شده عکس یه کلید هم می کشه . ضمنا این برنامه ها رو روی گوشی W810 هم امتحان کردم جواب داده .
Mehdi_MaX
مرسی از راهنمایی های شما
سلام دوستان میشه یک نفر راهنمایی کند ببینم چه فرق هایی بین دبلیو 300 و زد 530 است که اینقدر تفاوت قیمت دارند؟با توجه به آنکه دیگر حتی مموری 256 هم همراه و300 نیست.
البته تفاوت کیفیت ال سی دی ورادیو وedge رامیدانم
رlستی این edgeچی است و چه خاصیتی دارد؟
ممنون.
سلام مهدی جون ببخشیدا جوابی که داده بودی خیلی خلاصه بود. من خاستم بدونم که اگه شماره سریالهای جعبه و پشت گوشی و داخل گوشی یکی باشه چه ربطی به این داره که این گوشی 100 در صد توسط مخابرات رجیستر شده است؟؟؟؟؟مگه گوشی که بطور قاچاقی وارد بشه نمیتونه 3 تا شماره سریال یکسان داشته باشه؟؟؟؟و اینکه از کجا معلوم برچسب شماره سریال که به جعبه چسبوندن تقلبی نباشه؟؟ مرسی .اگه یه جواب خوبی بدی که دیگه هیچ نکتهی گنگی برام نمونه ازت خیلی خیلی متشکر میشم.نقل قول:
سلام مهدی جون ببخشیدا جوابی که داده بودی خیلی خلاصه بود. من خاستم بدونم که اگه شماره سریالهای جعبه و پشت گوشی و داخل گوشی یکی باشه چه ربطی به این داره که این گوشی 100 در صد توسط مخابرات رجیستر شده است؟؟؟؟؟مگه گوشی که بطور قاچاقی وارد بشه نمیتونه 3 تا شماره سریال یکسان داشته باشه؟؟؟؟و اینکه از کجا معلوم برچسب شماره سریال که به جعبه چسبوندن تقلبی نباشه؟؟ مرسی .اگه یه جواب خوبی بدی که دیگه هیچ نکتهی گنگی برام نمونه ازت خیلی خیلی متشکر میشم.
دوست من تو همون تاپیک جواب دادم;)نقل قول:
دوستان سلام؛
من يه گوشي Sony Ericsson Z530i دارم، يه برنامه يا ترفند مي خواستم تا SMS هايي كه روي كامپيوترم هست رو
بتونم روي موبايل بريزم ، برنامۀ My Phone Explorer و Nokia PC Suite رو نصب كردم ولي كامپيوتر گوشيم رو نمي شناسه و هنگام خريد گوشي سي دي همراهش نبوده تا نصب كنم.
نكنه بخاطر اينكه گوشيم اشتباه رجيستر شده اين مشكل رو دارم؟
اگه ميشه بزرگواري كنيد و يه لينك درايور Z530i يا راه حل حتمي كه گوشيم رو به كامپيوتر بشناسونم بزارين، خيلي ممنون ميشم.
Sony Ericsson W880
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات:
واکمن فون، M2، دوربین 2 مگاپیکسل، رادیو و ضخامت 4/9 (نه ممیز چهار) میلی متر :blink:
اگه دبلیو 810 دارای 3 بلند گو هست.چرا قاب کریستالیش فقط واسه یه بلندگو طراحی شده؟
چطور میتونیم یه فایل رو در گوشی مخفی کنیم
اگه نرم افزار خواستی میخواد آدرسشو بزارید
مرسی
سونی چه نوع فرمت های صوتی و تصویری پلی میکنه؟
سری دبلیو میگم
موفق باشید.
فرمتای روتینش یادمه :نقل قول:
صوتی : amr , midi , mp3
تصویری : mp4 , 3gp
همین !
و یه فرمت جالب دیگه که هیچ اطلاعاتی ازش ندارم
m4a
این فرمته دو تا فایل به نام های CanUFeel و Hide & Seek تو قسمت Ringtones گوشی هست
جواب پست شماره ی:1053
اونطوری که من از دوستان کتملا اشنام به موبایل شنیدم...دبلیو 810 فقط یه اسپیکر داره و اون 2 تای دیگه واسه خوشگلی هستن!!!!اونی که بهم گفت خودش گوشی باز کرده بودو دیده بود
سلام
من w810i دارم مشکلی که با این گوشی دارم اینکه حد اکثر 250 تا 300 اس ام اس می تونم توی پرونده های مخصوص پیام داشته باشم ( صندوق ورودی، پیام های ارسال شده، پیام های زخیره شده) و هر وقت پیام می خوام ارسال، ارسال نمی کنه میگه که پرونده های پیام 100% پر است اول پیام های خود را از فایل های مربوط به پیام حذف کنید بعد پیام خود را ارسال کنید تازه تا اس ام اس های قبلی رو پاک نکنم اس ام اس جدید هم نمی تونم دریافت کنم علتش چیه؟
من شنیده بودم تا 1000 تا اس ام اس یا بیشتر جا داره
سوال شینر سوال منم هست
اولا w810 حدود 200 تا اس ام اس توش جا میشه
دوما واسه بالا بردن ظرفیت گوشی یه راه نفوذ به فایلها و برنامه های گوشیه که من توصیه نمیکنم ... !
یه راه دیگه هم هست ...وقتی وارد اس ام اسی شدی More رو بزن بعدش save as template رو بزن ... اس ام اسه میره تو فولدر تمپلت ذخیره میشه (بعدش میتونی از اینباکس پاکش کنی و هر وقت خواستی بفرستیش بری تو فلدر تمپلت و .... ) جزو اون 200 تا حافظه ی اس ام اس هم محسوب نمیشه ...
چرا محسوب میشهنقل قول:
جزو اون 200 تا حافظه ی اس ام اس هم محسوب نمیشه ...
سلام من یه دیکشنری برای K750 می خوام با تشکر
نقل قول:
برای درخواست برنامه به اینجا برین :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=79137
سلام
1- چرا انقدر حافظه اس ام اسش کمه مطمئنی 200 تا اس ام اس بیشتر نمی گیره؟
2- نمیشه اس ام اس هارو روی انتقال داد روی مموری کارت ؟
3- وقتی وارد اس ام اس شدم و More رو زدم بعدش save as template رو بزنم بعد می تونم به اندازه نامحدود اس ام اس دریافت کنم یا اینکه بازم حافظش محدوده؟
4- کا 800 هم همین مشکل رو داره؟
1- خوب این محدودیت رو سونی گذاشته دلیلشم نمیدونم احتمالا خواسته منو تورو حرص بده ...:biggrin:نقل قول:
2- چرا میشه آموزشش رو هم گذاشتن دوستان یه سرچ کنی پیدا میکنی...
3- فکر میکنم اس ام اس هایی که تو template ذخیره میشن جزو اون محدودیت 200 تایی محسوب نشن ... هر چند یکی از دوستان گفت جزو 200 تا محسوب میشن ...
4- k800 مثه اینکه ظرفیتش 1000 تاست و این مشکل رو نداره ... !
سلام
من يك w700i دارم. ميخواستم بدونم ميشه براي اين گوشي رمز گذاشت به طوري كه كسي نتونه
تو گوشي سرك بكشه يا نه؟
يك گزينه اي به نام locks داره كه ظاهرا ميشه phone lock كرد ولي كار نيمكنه...
ممنون
نقل قول:
اون گزینه مخصوص قفل گوشی هست ولی فقط وقتی گوشی ور خاموش و بعد روشن میکنی پسورد میخواد و در حالت استندبای عمل نیمکنه. برنامه ای هم برای ان کار نداره
آقا درسته اشتباه از من بود. رفتم چک کردم و دیدم که حساب نمیشه.نقل قول:
فکر میکنم اس ام اس هایی که تو template ذخیره میشن جزو اون محدودیت 200 تایی محسوب نشن
کجا باید سرچ کنم ؟
آقا به يك پرفسور 1دانشمند 1 هركول جهت كمك نيازمنديم!؟
آقا راهنمايي براي 4x زوم k750 كه زوم نمي كنه
اينك ايميل من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشاپيش ممنون
ايميل براي چي ميدي؟
اگه ميشه يك كم اطلاعات بيشتر بده، هر چيزي ممكنه اتفاق افتاده باشه.
سلام.نقل قول:
گوشی شما در حالت کیفیت عالی یعنی 2مگاپیکسل زوم نمیکنه و این طبیعیه نگران نباشید.
دوستان چه کارکنم w700i در فیلم برداری محدود نباشه!!!
دكمه ي 0 رو نگهدار تا يه پيغام بياد ببين ميشه؟(در حين فيلم برداري)
سلام:
من اخيرا 1 عدد سوني اريكسون 810 با گارانتي پارس نيكاتل به قيمت 320 هزار تومان گرفتم كه شماره هاي ان درست ورجيستر شده است ويكي است اما در موقع قرار دادن سيمكارت پيام in active simcart اومد و بعد از چند بار خاموش وروشن كردن سيمكارت active شد وگوشي 7-8 ساعت كار كرد و حالا دوباره پيام in active simcart را ميدهد.لطفا بگين چيكار كنم تا active شود؟
راستی 3dmax جان
این گوشی از وقتی چند تا آهنگ براش فرستادم!!!! وقتی می خوای آهن رو به عنوان زنگ انتخاب کنم!!!
گوشی ری ست میشه!!! باید چه کار کنم؟؟؟؟
ممنون
در مورد راهنماییت در مورد فیلم برداری هم 3dmax جان ممنون
سلام
برای ارسال یه فیلم یا تصویر به جز بولوتوس در فاصله دور باید چی کار کنم؟؟؟
احتمالا روی حالت فارسی اینطور میشه؟ نگران نباش . برای اختصاص دادن زنگ به شخص خاص از توی قسمت مخاطبین برو و برای هر کی که میخوای گزینه edit رو بزن و به قسمت آهنگ برو و آهنگ رو انتخاب کننقل قول:
راستی 3dmax جان
این گوشی از وقتی چند تا آهنگ براش فرستادم!!!! وقتی می خوای آهن رو به عنوان زنگ انتخاب کنم!!!
گوشی ری ست میشه!!! باید چه کار کنم؟؟؟؟
ممنون