بله
قبلش با شرکت جدید هماهنگ کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
بله
قبلش با شرکت جدید هماهنگ کنید
اینم از شانسه منه.
اینقدر ساختمون بلند جلو و اطراف منه که فقط از 2 شرکت راصد و آلفا نت میتونم سرویس بگیرم
اینم لیست اسکن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این های وب نمیدونم جریانش چیه ؟!
توی لیست اسکن هم هست
های وب مگه تو اهواز سرویس وایرلس میده ؟
با نانو 5 هم تمام اینا میومدن ؟
noisefloor با نانو5 هم 100 بود ؟
بعضیاشون با نانو 5 نمیومدننقل قول:
تو نانو 5 عدد نویز پایین تر بود تا جایی که یادمه
خیر من فقط 128 گرفتم تا حالا :n01:نقل قول:
از بین شرکت های وایرلس اهواز کدوماشون پینگشون مثل راصد پایینه ؟
ایمان بگرد یه راهی پیدا کن که بتونیم از بیشتر شرکتا استفاده کنیم .میخای تو حیاط دکل 30 متری بزنیم ؟ بعد الکی به همه میگیم اینو یه شرکتی اومده زده و مال ما نیست .ها چطوره ؟
:n09:ل الان متری 90 هزار تومانه.نقل قول:
یعنی من اگر بخوام دکل بزنم باید 14 متر از روی پشت بوم دوطبقمون بره بالا. نه از تو حیاط
از رو پشت بوم
از روی پشت بوم که بره بالا همینطوری 6 متر دیگه به این 14 متر اضافه میشه و میشه 20 متر
قیمت 14 متر دکل هم میشه 1260.000 تومان
و هرجایی در آینده هم بار کنی میتونی ازش استفاده کنی :)
بجای این کارا اگه واقعا سیگنالتون ضعیفه دونبال انتن تقویت کننده اکسترنال باشید
البته تو اهواز بعید میدونم باشه
کچلم کردن این شرکت ها با پینگ . یکیشون همش تایم اوت داره , یکیشون نوسان داره . فقط راصد پینگش معمولا ثابته که اونم به کار من نمیاد , شبکه ها رو هم انلاین پخش نمیکنه تازگیا. نمیدونم چرا.
طرح طلایی راصد, سیگنال کامل , ccq بالای 90 , بدون تایم اوت , پینگ 100 . ولی زور میزنه پیج باز کنه . دانلودش هم ناپایدار . مشکل از کجا میتونه باشه ؟
وضعیت سیگنال من از راصد :
پینگ:
سرویس 1 مگ الماس
دوستان من 4 کیلومتر لینک زدم به دکل وایمکس رفاتک
مگه رفاتک وایمکس داره !
تعرفه هاش با وایرلس چقدر تفاوت میکنه ؟!
اکانت تست بهم میدن ؟
اینم عکسش : نانو اصلا تنظیم نیست. همینطوری زدم دیدم وصل شد بهش
ویرایش :
تونستم به دکل وصل شم.
دکل وایرلس هستش
اما سرعتش خیلی بد بود . چون اصلا تنظیم نیست
ممکنه از ماه دیگه تنظیمش کنم روی رفاتک و برم نامحدود رفاتک بگیرم
یه زمانی وایمکس داشت و نمایندگی مبین نت بود. اسم دکل های گلستان رفاتک اکثرا با وایمکس شروع میشه
قبلا که گلستان بودم نزدیک ترین دکل رفاتک به من دکل وایمکس ۱۴ تا ۱۶ بود.
این دکلی که بهش وصل شدی نزدیک درمانگاه اب و برق هست
انتن تقویت کننده بعید میدونم از رادیوهای دیش مانند قویتر باشه.نقل قول:
ایمان اکانت تست بهت داد که تونستی وصل بشی ؟
من اغلب ccq بالای 99 درصد هستش اما گاهی میاد روی 70 یا 80 .کسی میدونه دلیل افتش چی هست ؟
نقل قول:
داداش من تجربه خودم رو میگم نمیدونم بکارت میاد یا نه اما شاید بدردت بخوره .من این ماه هم از راصد داشتم هم از فارا ccq هم بالای 98 درصد بود از هر دو سیگنال هم حدود -74 اما تفاوت اساسی بینشون بود :
راصد پینگش پایین بود حدود 100 اما پیج هایی که میزدم گاهی (نه همیشه) خیلی طول میکشید تا باهاشون ارتباط برقرار کنه(همون لحظه پینگم حدود 100 بود و تایم اوت هم نداشتم )اما فارا پینگش 200 به بالا بود ولی تا میزدم درجا میاورد نمیدونم مشکل از کجا بود اما هر چی بود به خود راصد مربوط میشد نه به یوزر
یکی دیگه اینکه راصد سرویس هاش شیر هست و گاهی سرعت دانلود و پیج باز کردن میپوکه .به خاطر این هم میتونه باشه حتی خود پشتیبانیش به این موضوع اشاره کرد.البته همشون شیر هستن اما سیستما فرق میکنه مال هر شرکتی یه جوره .مال راصد خیلی بد عمل میکنه .
ccq هم خیلی مهمه .به این که میگن ccq بالای 80 درصد باید باشه توجهی نکن .من خودم وقتی از 99 میرسم به 93 کلی سرعتم کند میشه گاهی هم از یه شرکت تا 70 میاد پایین اما تاثیری نداره .ما که سر از کار این رادیوها درنیاوردیم .
امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت بکنم .هر چند خودم نیازمند کمکم:n10:
میگم به اون رادیوهایی که شرکت برای یوزرهاش ptp میکنه و رمز گذاری نداره میشه وصل شد ؟ مثلا یه دکلی هست به اسم alfanet ptp razi که wpa هم نداره یعنی رمز نداره .میشه اگر از شرکت اکانت داشته باشیم و سیگنالمون از این رادیو خوب باشه بهش وصل شیم یا حتما باید به رادیوهای عمومیش وصل شیم ؟
حذف شود................
اون اعحوبه ای که خریدی رو نمیشه کاری کرد ولی نانو 5 ورودی انتن اکسترنال دارهنقل قول:
قدرت انتن هم بستگی به نوع انتن و تقویت کننده مورد استفاده داره. این رو ببین و حال کن
شرایط جوینقل قول:
خیر نمی تونی وصل بشه. اگه رادیو رمز نداشته باشه یعنی بعد از رادیو رمز گذاشتن مثلا رو میکروتیک.نقل قول:
من از کمپلو شمالی(لشکر) اونم تو خونه ویلایی با این همه آپارتمان تونستم به دکل اونجا وصل بشششم !!!! قبلا با نانو 5 این دکل نمیومد. بعدا باید برم تنظیمش کنمنقل قول:
اکانت تست بهم داد اما اکانتش منقضی شده بود و نیاز به شارژ داشت . ولی IBS رفاتک رو واسم میوردنقل قول:
من اصلا آنتن روی یه جای دیگه تنظیمه . این رو همینطوری آورده . ایول داره
اگه به دکل گلستان راصد وصل شدی پس رفاتک رو درست دیدی
احتمالا جهت اش شماره ۱۶ به سمت کمپلو هست
پس شاید بتونی به تپش هم وصل بشی چون دکل اون هم تقریبا همونجاست
آرش جان به دکل کمپلو راصد وصل شدمنقل قول:
مشاهده کنید جهت دیش رادیو من به این صورته !!!!
آخه چطور ی گلستان رو میگیره !!!
نقل قول:
نقل قول:
اون لوله اولی رو که خودم باید برم بشینم نوک قله اش دنیا رو تماشا کنم:n10: این که انتن نی یه تیکه لوله پلاستیکیه:n09:به نظرم نانو بیم از همه بهتره از این اکسترنال ها هم بهتر عمل میکنه .البته شاید پاور از نانو بیم هم قویتر باشه باید تست کنم .
چه جوری روی میکروتیک رمز گذاشته ؟ اصلا شاید میکروتیکی وجود نداشته باشه .دو تا رادیو ptp شدن یکی میده اون یکی میگیره پس منم باید بتونم جای گیرنده اون وصل شم ها ؟
خوب بلاخره ما هم رفتنی شدیم . دیگه از شر صدا و دود و اینا خلاص شدیم .تا جمعه اسباب کشی میکنیم .الان هم دیگه باید برم رادیو رو با لوله دربیارم و جمع کنم .منزل جدید یه جای خلوت و اروم و دنج به اسم مجموعه مسکونی گلستان هست .البته گلستان نیست فقط اسم گلستان روشه فک کنم مثل کیان اباده که همه بهش میگن کیانپارس:n02: من زیاد اونطرفا رو نمیشناسم اما انگار قیافه محله به اینترنت و این چیزا نمیخورد .بدبختی این خونه جدیدمون هم ویلاییه اما خوشبختانه اپارتمان دورو برمون نیست فقط توی خیابون اصلی ساختمون بلند هست و داخله محله یه جای دلبازیه مثل خارج میمونه با اون دخمه ای که بودیم و مثلا مرکز شهر بود کلی فرق داره .خط تلفنش adsl نداره چون صاحبش تعطیل بوده اصلا از اینترنت چیزی بارش نبود اما pcm نیست و میشه روش گرفت ولی خیلی طول میکشه و من نمیتونم بدون اینترنت بمونم . مجبورم رادیو رو استفاده کنم اونجا با یکی از همسایه ها اشنا شدم میگفت اینجا کسی adsl استفاده نمیکنه همه وایمکس ایرانسل دارن اما میگفت سرعتا داغونه و قابل استفاده نیست از وایرلس هم اطلاعی نداشت .من هر چی دور و اطراف رو نگاه کردم هیچ دکلی ندیدم میترسم نشه از وایرلس استفاده کرد.
تروخدا اگه کسی ساکن منطقه مجموعه مسکونی گلستان یا نزدیکای اون هست بهم بگه وضعیت اونجا چه طوریه وایرلس انتن میده یا نه ؟
خب داداش حداقل بگو این مجمتع مسکونی که میگی کدوم سمت اهواز میشه :n02:نقل قول:
والا خودمم نمیدونم ادرس رو پرسون پرسون اومدیم .حتی اشتباهی رفتیم تو گلستان اما گلستان نبود خیلی بعد از اون بود کلا بعد از دانشگاه چمران و لشکراباد بود . ادرس رو اینطوری نوشتن :
اتوبان گلستان بعد از پارک صدف ،مجموعه مسکونی گلستان -از تو یه جاده 6 بانده رد شدم تا بهش رسیدم .جای باحالیه
والا چی بگمنقل قول:
بعد از فلکه فرهنگ شهر و روبرو منازل فرهنگشهر نسبت به اتوبان گلستان هستنقل قول:
اره یه فلکه قبلش بود اما هیچ دکلی ندیدم یعنی ممکنه بیچاره بشم ؟:n09:
اونجا باید از راصد، فارا، اذرخش سیگنال داشته باشینقل قول:
آرش جان این فلشی که کشیدم رو یکم بیار پایین جهتش درست میشه.نقل قول:
خیلی خوبه تونستم از اینجا تو خونه ویلایی به گلستان لینک بزنم با این همه آپارتمان و ارتفاع کم
تست راصد مارال
1 مگ الماس ساعت رایگان سرور لندن
امروز رفته بودیم یه جارو بکشیم رادیو رو هم بردم تست کردم .متاسفانه لوله نبود که محکم نگهش دارم اما همینطوری روی لب پشتبوم بردم با لپ تاپ و اینا اسکن کردم نتیجه این شد :
از یه جهت refatec pardis 1 - refatec pardis 2 - faranet golestan 1 -faranet golestan2 -rased -
از جهت دیگه azmp@ - tapesh -adak G3
البته زیاد پیدا میکرد ولی اکثرشون ptp بودن یا مال دانشگاه و بانک و بیمه ،مهماش همینا بودن .فقط یه چیز :
دکل اذرخش رو توی نادری که بودیم به اسم azarakhsh پیدا میکرد ولی اینجا به اسم az mp@ سه تا رادیو از پیدا کرد که نمیدونم منظورش از این اسم چی هست فقط چون شماره شرکتش رو بعدش نوشته بود فهمیدم مال اذرخشه .تپش که -89 بود اداک هم هی میومد و میرفت ظاهرا امواجش نمیرسه بهم :n09:
یه خبر فقط خواستم بدم :n02: امروز از فارا 128 نامحدود گرفتم ببینم چطوره سرعت دانلود 35-40 بود !! 5 هزار تومان از رفاتک ارزون تر سرعتش هم بیشتر ! پینگ هم 140 بود ولی پیج خوب باز نمیکرد بعد زنگ زدم دوباره سرویس حجمی کردم با حجمی هم همینطور بود ولی باز بهتر اون بود ! کلا امروز یه کم کند فارا . با اینکه پینگ نه تایم اوت داشت و نه بالا بود ! حالا ماه دیگه دوباره 128 نامحدود میگیرم 1 ماه کامل استفاده میکنم ببینم چطوره :n01:
من از ماه دیگه احتمالا برم 256 نامحدود راصد بگیرم
قیمتش 64 تومانه با مالیات
اگر حداقل 60 تا هم سرعت بده راضی هستم
چه شرکتی واسه سرویس گرفتن مد نظرتونه ؟نقل قول:
باید با speedtest تست میگرفتی و میزاشتی شاید سرعت تک کانکشنش داغون باشه واسه همین وبگردی کند بوده اما اگر دوباره گرفتی یا سرویس حجمی غیر از 128 حتما نتیجه تست بزار داداش .نقل قول:
سر چه حسابی اینو گفتی داداش ؟ چرا باید 60 تا بهت بده ؟ من 128 دارم از 16 بالاتر نمیره و اکثرا حدود 13 تا 14 هست .به نظرم 64 تومن برای 32 کیلوبایت زیاده .نقل قول:
نقل قول:
والا الان که مجبورم از راصد استفاده کنم چون یک ماه مونده تا تموم شه اما بعدش رو نمیدونم .فارا که کیفیتش انگار جالب نیست توی نادری تک کانکشنش خوب نبود منطقه جدید هم که تست زدم بدتر بود .اذرخش هم که زیاد تعریفش رو نشنیدم و فکر هم نمیکنم جالب باشه .رفاتک هم که سیگنال ضعیف بود .فعلا دنبال یه راهیم که بتونم از تپش یا اداک بگیرم و ظاهرا جز تعویض رادیو راه دیگه ای ندارم چون ضعیف ترین سیگنال رو از تپش و اداک دارم نمیدونم چرا برا من سیگنال قابل قبول و قابل استفاده فقط از راصد و فارا میاد بقیه ضعیفن هم تو نادری اینطوری بود هم تو مجموعه مسکونی احتمالا با نانو بیم مشکلم حل شه ولی فعلا پول ندارم