سلام رفقا..............حیف که 4شنبه سوری جایی قول دادم باید برم.حیف.........خوش بگذره
Printable View
سلام رفقا..............حیف که 4شنبه سوری جایی قول دادم باید برم.حیف.........خوش بگذره
سلام به همه و احسان جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برنامه 4 شنبه سوری رو ردیف کنین ! ما که از الان رفتیم و لباس جنگ و مینی کاتیوشا اجاره کردیم
منم دلم برای همه تنگ شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا قرارها رو دو سه روز زودتر علام کنید که بتونم ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا من که ایدی اس ال ندارم که 24 ساعته آن لاین باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این امیر هم خطشو واگذار کرده نمیتونم باهاش در ارتباط باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز برای اومدن در قرار ها آماده هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آقا مهدی هم بیاد که حسابی کارش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما بشدت منتظریم تا یکی بیاد و یه مکان مناسب و بدون درد سر برای یکی دو سه چهار پنج ساعت آتیش بازی پیشنهاد کنه
سلام
واقعا بهتون خوش بگذره
آقا من نظرم اینه که فعلا که جایی به ذهن کسی نمیرسه و نمی تونیم جایی باشیم که مشکلی برامون پیش نیاد
بریم جایی که همیشه قرار میذاریم و اونجا با توجه به موقعیت اونروز و آماری که از محل های برگزاری این جشن با شکوهمند داریم یه برنامه بریزیم فوقش اینه که ما هم میریم با بچه های قله ساختمون جشن می گیریم دیگه تازه کیفش هم بیشتر
رقاص های جمعمون هم مثل پیشی اینا بیشتر بلدن اون مدلی برقصن تا این مدلی :دی
سلام
درباره قرار 4 شنبه سوری که فردا هستش من یه پیشنهاد میدم بعد روش فکر کنید و تا امشب نظرات را بگید (از امشب بگذره دیگه نظرات قابل قبول نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستش من نتونستم باغ را ردیف کنم ( گفتم که خواهرم با این مراسم کلا مشکل داره و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اما درباره قرار :
فردا شب مصادف با شب سه شنبه (4شنبه سوریه خودمون)
مکان : سه راه راهنمایی ، وروردی به طرف فلکه راهنمایی
زمان : ساعت 7:30 ( توضیح اینکه هرکی دیر کنه یه نارنجک تو پاچشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بهتر باشه ساعت 7 قرارو بزارین همون جای همیشگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تا ساعت 7:30 همه بیان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قابل توجه بعضیها که میخوان کلاس بزارن ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از سمت سجاد بریم به سمت راهنمایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاببینیم نظر بقیه چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اون دور و برا رفتین هواستون باشه.مامور زیاده..........خلاصه شبای عید نرین بازداشتگاه :d
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماکه رفتیم سر قرار ولی کسی نیومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب مامور بازار بود ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ماشین هم جلو چشمام ترکوندن جاتون خالی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من ديروز خدمت مجيد جان گفتم
نشد که بيام يعني يه کار خارج از برنامه شده که اينجوري شد
اين از مطلب اول
-------------------------------------
مطلب دوم
يادمونه از اول بچه هايي بودن که قرار رو ميومدن و يا يه دفعه ميومدن ديگه نميومدن که نمونه اش رو زياد داشتيم
يا اينکه بنا به مسائلي موقتي تعطيل ميرکدن همه چي رو
خب اين نيومدن ها هم گاهي اوقات ميتونه دائمي باشه
والا چي بگم
فقط ميگم
هر کي ميخاد بياد قدمش روي چشم همه ازش استقبال مي کنن
هر کي هم نمياد حتما مشکلاتي داره که براش نيومدن به قرار ها رو موجه مي کنه
خب اگه براي خودش موجه هست ديگه لزومي نداره با يه پيام سند تو آل گريه کنان بگه من نميام !!!
اين قرار اگر شده دو نفري هم برگزار ميشه همونطور که 5 شنبه گذشته هم 4 نفري برگزار شد.
اگر هم کسي مخالفتي با هر کدوم از روش هاي قرار گذاشتن و اعلام اون توي تاپيک داشته و داره همين جا مي تونه اعلام کنه به جاي اينکه با يه بار و دو بار گفتن به يکي دو نفر يه تصميمي بگيره و بعد هم توقع داشته باشه که همه با تصميم ايشون موافقت کنن اين اشتباه محضه
هر کسي براي خودش نظري داره و نظر هر کسي هم براي خودش محترمه
پس ما نمي تونيم با يه پيام يا يه کنايه بچگانه اون متهم کنيم به ....
ببينيد دوستاناين جمع نزديک به 6 ماه ميشه که بهترين جمع بوده پي سي بوده و هست
حالا اگر چند هفته اي هستش که بنا به دلايلي و مسائلي که اشتباها پيش اومده و يا بنا به مشکلات شخصي بچه ها نشده قرار بذاريم همديگه رو ببينيم قضيه فرق مي کنه
خب حالا درسته که از رفتن دوستان بنا به دلايل خودشون مغموم هستيم ولي خب نمي تونيم جمع صميمي و گرممون رو که با هم ديگه خاطرات زياد و خوبي داريم به هم بزنيم به هيچ وجه
همه بچه هايي که توي اين قرار با هم آشنا شدن از هم خاطرات خوبي دارن از هم خيلي چيزا ياد گرفتن
شايد توي بعضي مواقع تونستن مشکلات همديگه رو حل کنن
گاهي مواقع يکي براي اون يکي از داداش هم نزديک تر ميشده
و .....
پس فقط مي تونيم در جواب دوستاني که قرار رو ترک مي کنن اعلام کنيم
به اميد ديدار
این پست رو قبل از پست نوید جان میخواستم بدم اما خب ...
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
خب دیدم نمیشه ساکت موند و همه حرفاشونو هم اینجا ، و هم به بقیه به صورت خصوصی گفتن و بقیه رو سر یکی چند نفر خراب کردن و جو سازی کردن و هر کی ندونه و بیاد اینجا من و چند نفر دیگه رو یه سری ادمای به خود مغرور و خود خواه تلقی میکنه اما خب مشک ان است که خود ببوید نه انکه ....
خیلی خوب یادمه روز اولی که اومدم قرارتون واقعا از همه ی دوستان خوشم اومد و با خودم گفتم که این روند رو ادامه بدم برای بهتر شدن روابط هم هر کاری از دستم میومد انجام دادم و سعی میکردم کاری کنم که ساعات کمی که با هم هستیم ساعت خوب و خوشی برای بقیه باشه نه اینکه با به تمسخر گرفتن دیگران خودم و یه تعداد محدودی از اطرافیانم رو بخندونم یا اینکه وقتی شوخی میکردم با دوستی ، جنبه ش رو داشتم که وقتی دوستم هم با من شوخی میکنه ازش ناراحت نشم ، قرار ها با همکاری و صمیمیت همه ی دوستان خیلی دوستانه تر از قبل شد و یه سری قرار های خاطره ساز با هم بودیم اما خب قضا و قدر الهی باعث شد با ورود یه سری افراد و ایجاد تفرقه و صفحه گذاری و کارهایی که بیشتر از بچه های دوران دبستان میشه دید این جو کم کم حالت صمیمیت خودش رو از دست داد و حتی جالبه که بدونید قرارهایی که میشد بریم بیرون شب بمونیم یا حتی قرار شمال و سفر بین ترم و ... بود با توجه به مشکل ایشون ( شب باید حتما خونه باشن با این سن) و یه سری جو سازی ها و ... که ماشالله استادش هستن قرارا محدود میشد و نمیشد که همه باشن حالا هر فکری میخواین بکنین ...
خدا رو صد هزار مرتبه شکر میکنم که الان من حدود یکی دوماهه که شناختم این دوست یا دوستامونو تقریبا رابطه م رو کمتر کردم اما همه ی شما میدونین که من ادمی بودم و هستم که از هیچ کمک و خدمتی نسبت به دوستام دریغ نمیکنم و با وجود اینکه ایشون رو هنوز ندیده بودم و نمیشناختمشون 2 روز شبانه روزی براشون روی یک پروژه کار میکردم و حتی اگه دقت کرده باشید مرحله ای از کار که ایشون داشت از من برای یادگیری یک کار استفاده میکرد من مشکلی برام به وجود اومده بود و نمیومدم به اینجا که ایشون چطور از تکنیک هندونه برای به اصطلاح جذب بیشتر من استفاده کردن که ما این تکنیک ها رو سالیان خیلی دراز هست کهنه و قدیمی کردیم اما بعداز عبور خر محترم ایشون از پل نه میلادی بود و ....
مطمئنم هویت همه ی این عزیزان رو خواهد شد ، اما من از عزیزانی که با صفحه گذاری های انجام شده حالا به هر نحوی یه جور دیگه روی من قضاوت کردند بیشتر ناراحتم چرا که از دیگران در همون حد و اندازه شون انتظار بود اما از ان عزیزان بیشتر از اینا انتظار داشتم ...
برام اصلا مهم نیست که هر کدوم از شما با خوندن این پست چه فکری نسبت به من میکنین و چی میگین در باره ی من چون من اون چیزی که با ورود به جمعتون میخواستم و اون هم دوستانی از همه نظر دوست بود رو پیدا کردم و دیگه نیازی به اینجا بودن نمیبینم ، حتی میتونین به مدیران پی سی هم گزارش بدید این پست رو پاک کنن ....
اگه بدی ، خوبی از ما دیدید حلالمون کنین قراراتون پایدار ، لطفتون مستدام ، علی یار و یاورتان ...
میخواستم عینا پی امی که ایشون برای من فرستادند توی مسنجر رو براتون بفرستم اما دیدم بی احترامی به قوانین اینجاس ولی جواب رو اینجا میدم اقای مثلا فرهنگی و با شعور یه خورده دور و برت رو نگاه کن و اگه میتونی با خودت حلاجی کن و ببین ایا من این جو رو خراب کردم یا شما ؟
من اون سند تو آل (از نظر شما بچه گانه چون دوران بچگی ، یه بچه همه چی رو مث خودش میبینه ) رو کردم که اینا رو ننویسم ولی دیدم که نه انگار این قصه ادامه داره دیگه نتونستم ساکت بشینم ، ببینیم چی کار میکنی اغای به اصطلاح بزرگ جمع و هماهنگ کننده ...
ایکاش این حرفا در اینجا زده نمیشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خویش تن داری خیلی چیز خوبیه ...
از طرقه عزیز هم میخوام این بحث را ادامه نده و بذاره تا همینجا که رفته بیشتر از این دیگه نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش از دوستانی که با دادن پستای خارج از موضوع ؛ در جهت حفظ تاپیک میکوشند واقعا سپاسگذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"پیشاپیش از دوستانی که با دادن پستای خارج از موضوع ؛ در جهت حفظ تاپیک میکوشند واقعا سپاسگذارم "
ما هم سپاس گزاریم...
سلام
چهار شنبه سوری امبدوارم که بهتون خوش گذشته باشه
جای ما که خالی بود (نه اصلا بهترم شد که نیومدی)
این مورد برام خیلی خیلی خیلی خیلی ... خیلی ضروریه
برو بچه های مشهدی های دانشجو بخوانند
کسی هست درس فارسی رو با آقای تقی زاده
گذزونده باشه یا این استاد توی دانشگاهشون درس
داشته باشه توی دانشگاه خودمون 3 شنبه درس داره که 29
میشه و من باید این استاد رو حتما حتما حتما حتما ... حتما
قبل از تعطیلات عید ببینمش
اگه این استاد تو دانشگاهتون روز شنبه یا دو شنبه درس داره
(یک شنبه تعطیله) یک ایمیل برام بزنه چون اصلا نمی رسم بیام
P 30 برای همین ایمیل برام بزنید .
خیلی خیلی برام حیاتی
همه برو بچه های مشهدی های بخوانند
راستی این استاد با کسی قومی ، خیشی ، دوستی ، همسایه ای و ...
نیست کارم گیر این استاد اساسی برای نمره
نه برای افتادن (نمی خوام از خودم تعریف کنم)
معدل 18ها می تونه بدون کنکور کاردانی به کارشناسی
توی دانشگا همون بمون
منم یه 20 صدم ناقابل معدلم کم داره می خوام یه جوری از این استاد
بخوام که نمره فارسی منو یه خورده تغییر بده تا این 20 صدم درست بشه
منم که حال و حوصله خوندم برای کنکور ندارم.
("بچه خر خون" همه با هم: 1 2 3 بچه خر خون ، آهای بچه خر خون ، بچه خر خون)
موقع دعا مرا فراموش نکنید.دعا کنید این قضیه حل بشه.
اگه خبرشو هر چی زودتر بدین ممنون میشم
ممنون
سلام
من دقیقا نمی دونم دعوا سر چیه
و به من هم ربطی نداره
اما می خواستم بگم با این که فقط یه بار اومدم قرار ملاقات
خیلی با این جمع حال کردم
امبدوارم این قرار ها ادامه دار باشه و مثل قبل قرار بذارین
مخوصا آقا میلاد که توی اون قرار شاهد زحمات شون توی اون قرار بودم
تایید می شود به شدتنقل قول:
خیلی خوب یادمه روز اولی که اومدم قرارتون واقعا از همه ی دوستان خوشم اومد و با خودم گفتم که این روند رو ادامه بدم برای بهتر شدن روابط هم هر کاری از دستم میومد انجام دادم و سعی میکردم کاری کنم که ساعات کمی که با هم هستیم ساعت خوب و خوشی برای بقیه باشه
آقا بی خیال این قدر ناراحت و در دناکنقل قول:
برام اصلا مهم نیست که هر کدوم از شما با خوندن این پست چه فکری نسبت به من میکنین و چی میگین در باره ی من چون من اون چیزی که با ورود به جمعتون میخواستم و اون هم دوستانی از همه نظر دوست بود رو پیدا کردم و دیگه نیازی به اینجا بودن نمیبینم ، حتی میتونین به مدیران پی سی هم گزارش بدید این پست رو پاک کنن ....
اگه بدی ، خوبی از ما دیدید حلالمون کنین قراراتون پایدار ، لطفتون مستدام ، علی یار و یاورتان ...
راستیتش من توی اون قرار بیشتر از همه با شما ، Mater Data و torghe
راحت بودم (بقیه دوستان هم محترمند) امیدوارم که این پست رو با حالت ناراحتی
داده باشین و نظرتون عوض بشه
آقای طرقه
حتی منی که یکبار آومدمنقل قول:
همه بچه هايي که توي اين قرار با هم آشنا شدن از هم خاطرات خوبي دارن از هم خيلي چيزا ياد گرفتن
شايد توي بعضي مواقع تونستن مشکلات همديگه رو حل کنن
گاهي مواقع يکي براي اون يکي از داداش هم نزديک تر ميشده
و .....
شمکلات ممکن است همیشه پیش بیادنقل قول:
حالا اگر چند هفته اي هستش که بنا به دلايلي و مسائلي که اشتباها پيش اومده و يا بنا به مشکلات شخصي بچه ها نشده قرار بذاريم همديگه رو ببينيم
مهم مشکل نیست مهمتر طریقه حل مشکل
امیدوارم مسایلی که ذکر کردین حل بشه و قرار ها پا برجا بشه
قربان تمام بر و بچه های مشهدی
سلام به همه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا بیخیال شین دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هر چی میخوام موضوع رو عوض کنم واض شما ها هی کشش میدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا دم عیدی باهم خوب باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخدا من ناراهت میشم که کسی از کسی برای یک حرف از هم ناراحت بشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قرار آدم با حرف کسی یا پیشنهاد کسی زود قات بزنه و هرچی دلش خواست بزنه و انجام بده ، تا الان یک نفر هم نباید رو زمین زنده بمونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واما کلام آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کلیه دوستان دعوت میشود در روز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سه شنبه 29 اسفند ساعت 11 صبح در حرم مطهر صحن گوهر شاد کنار حوض آب حضور داشته باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در روز آخر سال آخرین قرار در سال 85 رو هم داشته باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاحق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (سال نو رو هم همون روز به همه تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
من میام
خدانگهدار
این حرف امیر رو باید قاب کرد ، چسبوند سر در پی 30 وردنقل قول:
تاپیک مشهدی ها محلی برای دعوا و آشتی
سلام
منم میامنقل قول:
سلام
من میام
سلام
سال نو به تمام بچه های مشهد مبارک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم سال خوبی داشته باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از من تو سال 85 دل خور یا ناراحت شدید همینجا از همه معذرت خواهی میکنم منو حلال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم فرا رسیدن این عید رو به همه دوستان گلم تبریک میگم . امیدوارم سال خوبی برای همه باشه
منم به سهم خودم تبریک میگم........امیدوارم تاپیک همون تاپیک قدیم بشه........همه کدورتها بره کنار......
سال 86 مهمترین سال زندگی شخصی من خواهد بود با چگالی بسیار زیاد
به شدت امیدوارم هر کدوم از دوستان و خودم بهترین حالت های ممکن رو در برنامه ی جمعی و مخصوصا فردیمون در این سال بگذرونیم
حقیقت اینه که بالاخره یک روز ازین برنامه و این تاپیک فقط یک خاطره بر جا میمونه
به نظر من نوستا لژی یکی از نیاز های بشره.سعی کنیم یک خاطره زیبا بر جای بزاریم
زیبا بیاییم.....زیبا بمانیم.....زیبا برویم
سلام
اولا عید همگیتون مبارک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه :....دوستان از همین الان قراری برای 4-5 عید را قطعی کنیم ؛ من با پیشی و طرقه در این مورد صحبت داشتم ، دوستان دیگر هم که میتونند شرکت کنند لطفا به سرعت پست بدن تا بتونیم راحت تر درباره زمان و مکان قرار بحث بکنیم
با تشکر شیر خفته ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شاید گفتن این حرف در اینجا درست نباشه اما راستش من مودم ADSL ام فکر کنم سوخته باشه ؛ الان هم با دایل آپ اومدم ؛ از دوستان کسی مودم adsl بلا استفاده نداره به من یه چند روزی قرض بده ؟
ممنون ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
منم عیدو میخوام تبریک بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا همه ی بچه ها سال خوبی داشته باشید .
باز هم دور هم باشید کینه هاتونم بندازید توی جیب امیر که از بس این بچه حساس با مهربونیاش آبشون میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چیز دیگه قرار شده امیر به همه ناهار بده .
به جون ابی راس میگم .
خودش به من گفت .
پس بچه ها یادتون باشه قرار بعدی همون 3 یا 4 عید ناهار به خرج امیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر ناهار بده منم براتون حاضرم یک دست برقصم به شرط اینکه یکی دیگه هم با من همراهی کنه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از همه این مال پیشی => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم الان ناهارا اینو اونور تلپ میشم حالا از کجااااااا ناهار بدم بهتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل دوستان پایه اید روزای 4-5 عید یه قرار باغ بزاریم ؟ آشپزی هم با پیشی چون اسم کاربریش میخوره که کدبانوی خوبی باشه بعدشم یه رقص بازم پیشی (> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و باز هم پیشی ؛ در کل چه میکند اون روز پیشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
اینو پایه هستم .
قرار باغ رو منم میام .
به شرط که مثل آدم بذارید .
آشپزی منم خوبه : دی
به همتون چیز پلو میدم بخورید : دی
به امیر فقط چیز میدم تا گنده تر بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رقصم من پایه هستم فقط به شرط اینکه پایه داشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا آدمی نیستم که بخوام شادی نکنم به شرط اینکه جنبه داشته باشید جدی میگم.
میلادم من میارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی هم باید بیاد وگرنه من دلخور میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ایول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم سعی میکنم مهدی را حتما بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------
حالا که این قرار را من و پیشی قطعی کردیم هرکی نیاد دیگه ....
----------------------
دوستان هرکی این پستو میخونه اگه براش زحمتی نیست یه صلوات برا روح تازه از دست رفته ای که از وابستگان نزدیک یکی از عزیزترین دوستانم است بفرستد.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید اومدن تعداد زیادی از بچه ها ؛ شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال نو رو به تموم همشهریهای عزیز تبریک میگم. انشا الله که سال خوبی رو داشته باشند.
سلام
قبلش عید رو به همه بر و بچه های مشهدی تبریک می گم و
امیدوارم برای همتون یه سال همراه با موفقیت باشه
راستیتش اومدوم یر قرار 3 شنبه ولی تو اون شلوغی هر چی گشتم نتونستم
شما رو پیدا کنم
زیارتون قبول
سلام
خیلی دوست داشتم بیام
اما فردا دارم مسافرت
دارم می رم ولایتمون (روستا مون)
یه یک هفته ای هم اونجام
امیدوارم بهتون خوش بگذره
سلام مهدی جاننقل قول:
منم برای شما و همه ایرانیهای خوب سالی شاد آرزو میکنم
منم اومدم وتا ساعت 11:30 صبر کردم ولی چون تاحالا شما رو زیارت نکرده بودم شما رو نشناختم
اون روز هم متاسفانه کسی از بچه ها نیومد
در مورد قرار باغ هم من تا روز پنج شنبه تعطیلم و از روز جمعه باید برم سر کار پس وضعیت من شود مثل قبل (همون بعد از ظهر ها )
آقایون سلام selam
منم پایه هستم برای مواردی از قبیل :
باغ
رقص
آشپزی
که در مورد سوم باید بهتون اطمینان خاطر بدم که اگه دست پختم رو بخورین همه تون از دست من راحت میشین
برای تاریخ قرار هم اعلام می کنم 5 بیتره beytare
خلاصه من پایه هستم خفنگ --- ردیف --- روندی
از پیشی ( امین -- همه کاره جمع !!!) و امیر هم ممنونم
و همه برو بچه هایی که میان
نه اینکه من دارم دعوتتون می کنم من هم دارم تشکر می کنم
در آخر هم باید حرف اول رو بزنم
سال نو مبارک
ان شا الله همگی روحتون هم مثل چهره هاتون شاد باشه
در ضمن اگه کسی میخاد با من در تماس باشه من مجددا گوشی ندارم در ادامه همون اتفاق نا گوار پیش آمده !!!
سلام.
ایول مهدی جون .
---
خطاب به اون مهدی آقای دیگه بابا سفر رو بنداز به عقب من توی عمرم همین یکبار میخوام برقصم که اونم امیر منو اغوا کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آقا مجید هم که نشده من یکبار ببینمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اون میاد من نیسم یا من میام اون نیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یکجوری بیاین که 4 نفر بشیم حداقل بشه حکم بازی کرد ( ورق میگم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاورقی مربوط به ارسال قبل
جایی که اعلام کردم پیشی همه کاره جمع منظورم همه فن حریف بودن ایشون بود
آقایون بچه های مشهدی سعی کنین یه قرار بذارین اول سالی چون به احتمال زیاد ممکنه از این به بعد خیلی کم بتونم بیام قرار
هم به این خاطر که میرم بیرجینیا
و هم مشغله هایی که بعد از اون خواهم داشت یعنی بعد از فراغت از تحصیل بلافاصله کار و بعد از اون هم خدمت مقدددددددددددددددددددس سربازی
خوشحال میشم توی این قرار های آخر همه همدیگه رو ببینیم
سلام به همگی!:5:
حضور همه بچه های خوب مشهدی این سال نو و زیبا را تبریک میگویم و امیدوارم که سالی سرشار از موفقیت و شادی داشته باشید.
به به! میبینم که کسی نیست یادی از ما بکنه! نکنه فراموشم کردین؟! من خیلی کم سر میزنم و علتش هم اینه که تو پست دادن خیلی محتاط و جدی ام.اگه واقعا سوالی یا مطلب جالبی بود پست میکنم.دوستان! خواهشی ازتون دارم اینه که وقتتون رو بیشتر قدر بدونین و پستهای مفیدتر بگذارید.
بهرحال که سال خوبی داشته باشید.:40:
وبلاگ کمیته علمی مدیریت دولتی دانشگاه آزاد مشهد
پیشی و مهدی و بقیه دوستان عزیز ؛ بیان سریع تر پیشنهاد بدید دیگه ؛ من میگم 4 شنبه ؛ نظرتون چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------
راستی امشب حدودای ساعت 10 اگه دوستان میتونند تو یاهو آن باشن که یک جلسه تشکیل دهیم و یه برنامه ریزی درست و حسابی بکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعیه : بعلت عدم هماهنگی قبلی در مورد جلسه امشب در یاهو و پکیدن مخابرات طرقبه :دی (اینجا منظورم فقط پیشی هست >>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بدینوسیله اعلام میگردد جلسه لغو گردیده و به نزدیکترین زمان ممکن پس از پیشنهادات دوستان و بهبود وضعیت آی آس پی های طرقبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موکول میگردد .
با تشکر: شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
نظرتون رو راجع به 5 شنبه یا جمعه بگید .
میگم احسان کجاست ؟
نوید ؟
محمود ؟
به جز من و امیر و مهدی کس دیگه نیست بگه میاد نمیاد ما 3 نفری بریم ؟
--
امیر از توی یاهو یهو دی سی شدم از همین جا خداحافظ .