دوستان کسی رفته بازار این مدلو قیمت بگیره؟منظورم قیمت سایتا نیستا....قیمت کف بازار را میخوام همین مدل تاچ را
ممنون
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
دوستان کسی رفته بازار این مدلو قیمت بگیره؟منظورم قیمت سایتا نیستا....قیمت کف بازار را میخوام همین مدل تاچ را
ممنون
نقل قول:دفترچه راهنما نداره تو قوطی ولی تو سایت خود ایسوس کنار درایورها به چندین زبان هست ... بدون استفاده همین الان بزار شارژ تا 3 ساعت تمام !!نقل قول:
این کانفیگ هم خوبه اما بلوری داشت بهتر بود! از طرفی هم درست میگین همه دیگه هارد اکسترنال دارن!نقل قول:
کلا سه تا کانفیگ اومده ایران ( فکر کنم )
یکیش با رم 12 گیگ و بلوری که 500 600 تومن گرونتر درمیاد
یکیش با گرافیک 4 که تاچ هم هست ولی بدون بلوری N550jv-CM198
یکیش هم که مات هست و بدون صفحه لمسی
زیاد رو بلوری حساس نشو ... DVD کم کم داره دیگه از دور خارج میشه همه چی میره رو cloud و حافظه های NAND
همین کانفیگو تا 3.820 هم قیمت دارم بیشتر میگشتین میتونستین پیدا کنین ولی دیگه گذشت!نقل قول:
ممنون
core I7 , 8GB RAM , GT750 4GB l , FHD IPS touch رو خريدم 3895 گارانتي آواژنگ
نه احتیاجی به خالی شدن نداره در ضمن نذارین باتری از حدود 20 درصد کمتر بشه. بنظرم بیشتر برای این گفته شده که باطری از حالت ship mode به حالت نرمال بیادنقل قول:
ببخشيد.اول بزارم باطري خالي بشه بعد شارژ كنم..يا اينكه بدون استفاده اول شارژ كنم؟؟؟
ببخشيد اينقد سوال ميپرسم.. اگه هميشه موقع استفاده شارژر تو برق باشه مشكلي بوجود مياد؟؟؟؟
خیر این مطلب رو بار ها جناب 3274 گفتن که هیچ مشکلی نداره و بعد شارژ کامل باطری اتوماتیک باطری از مدار خارج میشه و مشکلی براش پیش نمیاد
مگه در این حالت هم زمان هم باتری شارژ نمیشه هم دشارژ؟(که اصولا سرعت شارژ بیشتره)پس تا وقتی میاد شارژ کامل بشه و از مدار خارج بشه هم داره شارژ میشه هم دشارژ که تا جایی که من میدونم این برای باتری ضرر داره آیا اشتباه میکنم یا درسته؟(به خصوص وقتی ازش سنگین کار بکشی و در واقع نرخ دشارژ زیاد باشه)نقل قول:
دوستان یه سوال دیگه:
این صفحه تاچ واقعا کاربرد آنچنانی داره؟
میارزه که 400 تومن پول بیشتر بدیم؟
تاچ خوبه ، هم تجربه کار کردن با ویندوز 8 به وسیله تاچ خوبه ، هم بالاخره لپ تاپت لمسی هست و شیک تره ، هم گاها استفاده ازش راحت میشه و حتی مهم تر به نظر من رنگ ها و کیفیت توی براق خیلی بهتر از مات هستنقل قول:
به نظر من که ارزشش رو داره چون دیگه همه چی میل می کنه به لمسی
نه ببینید باطری های لیتیوم یون/پلیمر یه منحنی شارژی دارن که مدار شارژ لپ تاپ طبق الگوریتم های پیچیده ای(انتگرال گیری از متغیر هایی مثل ولتاژ و جریان و دماو... چون شارژ باطری های لیتیومی پیچیده تر از بقیه باطری هاست) وقتی باطری به حداکثر خودش رسید باطری رو از مدار خارج میکنه و تغذیه لپ تاپ از اداپتور تامین میشه و باطری مثل UPS انلاین عمل میکنه و شارژ نمیشه دیگه. نمیدونم چیجوری دیگه توضیح بدم نخواستم برم توی بحث الکترونیکنقل قول:
مگه در این حالت هم زمان هم باتری شارژ نمیشه هم دشارژ؟(که اصولا سرعت شارژ بیشتره)پس تا وقتی میاد شارژ کامل بشه و از مدار خارج بشه هم داره شارژ میشه هم دشارژ که تا جایی که من میدونم این برای باتری ضرر داره آیا اشتباه میکنم یا درسته؟(به خصوص وقتی ازش سنگین کار بکشی و در واقع نرخ دشارژ زیاد باشه)
ولی از این بابت خیالتون راحت باشه اصلا لازم نیست اینقدر روی باطری ها حساس باشین مگه شما اینقدر برای باطری موبایلتون حساس هستین!؟ این هم همونه! لپ تاپ های 8 ملیونی اپل هم مثل این باطریش جدا نمیشه و توی سایتش توضیحات خوبی برای شارژ و دشارژ کردن باطری های لیتیومی نوشته اگه خواستین برین بخونین جالبه مطالبش
همونطور که samibeig جان گفت تاچ بهتره (البته سلیقه ای هست)نقل قول:
دوستان یه سوال دیگه:
این صفحه تاچ واقعا کاربرد آنچنانی داره؟
میارزه که 400 تومن پول بیشتر بدیم؟
من خودم اول نظرم روی کانفیگ صفحه مات غیر لمسی بود اما نظرم عوض شد و تاچش رو میخوام بگیرم چون از ویندوز 8 به بعد مایکروسافت روی اینترفیس تاچ تمرکز کرده و قاعدتا ورژن های بعدی ویندوز هم تاچ رو پشتیبانی خواهند کرد و با همین قابلیت ویندوز خیلی user friendly تر شده که منم خیلی دوست دارم. دوما طبق بررسی هایی که خوندم دیدم شفافیتی که صفحه تاچ داره مقداری بهتر از مات هست و رنگ ها زنده تره اما چون براقه ممکنه توی فضای باز کمی بازتاب کنه که با مقداری بیشتر کردن نور صفحه این مشکل حل میشه و کسی شکایتی از صفحه براق نکرده بود به اون صورت. یه مورد دیگه که هست میگن صفحه تکون میخوره هنگام لمس کردنش و روی اعصابه. ولی همه ی لپ تاپ هایی که تاچ هستند این موضوع درموردشون صادقه و بنظر من اصلا ایراد بزرگی نیست. وقتی اروم لمس کنید انچنان لرزشی هم نداره و هم این که میتونین با گرفتن صفحه با دست چپ موقع کار کردن با تاچ جلوی تکون خوردن صفحه رو بگیرین. کلا به نظر من عیب محسوب نمیشه و من تصمیمم روی کانفیگه صفحه لمسی هست در ضمن انچنان تفاوت قیمتی ندارن همونطور که توی پست های قبلی گفتم کانفیگ صفحه لمسی با گرافیک 4 رو 3.820 هم قیمت گرفتم که مناسبه کاملا
دوستان بهترین کولپد برای این مدل چیه؟من امتحانو را بدم میخوام برم بخرم میخوام یه کول پد هم براش بگیرم که بازی میکنم گرم نشه بهترین کولپد چه مدلیه براش؟
بچه ها من همین امروز یه دونشو گرفتم.
میخواستم راهنماییم کنید که نور پس زمینه کیبورد چجوری فعال میشه؟ کلید fn ب همراه f3 و f4 رو زدم فقط نور لوگوی ایسوس پشت، کم و زیاد میشه :(
و یه مشکل دیگه هم تاچ پد هستش که امکاناتی که داخل راهنما نوشته شده با تاچ پد نمی تونم انجام بدم.
خیلی لطف می کنید اگه کمکم کنید
مبارکتون باشه.نقل قول:
بچه ها من همین امروز یه دونشو گرفتم.
میخواستم راهنماییم کنید که نور پس زمینه کیبورد چجوری فعال میشه؟ کلید fn ب همراه f3 و f4 رو زدم فقط نور لوگوی ایسوس پشت، کم و زیاد میشه :(
و یه مشکل دیگه هم تاچ پد هستش که امکاناتی که داخل راهنما نوشته شده با تاچ پد نمی تونم انجام بدم.
خیلی لطف می کنید اگه کمکم کنید
با چه کانفیگ و قیمتی گرفتید؟
این مشکل برای اینه که درایور هاش کامل نصب نیست درایور هاش رو نصب کنید
سلام داداش.3800 کفشه قیمتم واسه دیروزه باساژ رضانقل قول:
صفحه لمسیش خیلی خوبه فقط تنها نقطه ضعف مهم این لپ تاپ هم تو همین هست اتفاقا.تو این مدتی که داشتمش همه چیزش فوق العاده بوده فقط یچی....اونم لولای صفحشه که اگه تاچ بگیریو بخوای باهاش کار کنی چنان تابی میخوره که....حتما باید یه دستتو پشتش نگه داری و باهاش کار کنی وگرنه خیلی اذیت میکنه..ای کاش رو اینم خوب کار میکردن که واقعا همه چی تموم بشه دیگه.حیف.....نقل قول:
یچیزی که تا حالا خیلی شگفت زدم کرده سیستم کولینگشه.با اینکه مثل خیلی از لپ تاپای دیگه فنش سمت چپ یا راست قرار نداره و زیرشه اما خیلی خیلی عجیبه که اصلا دماش آزار دهنده نیستواز صبح تا شب روشن میذارمشو باهاش کار میکنم اما حسابی یخه..
یه نکته دیگم که بخوام بگم که یکمی اذیت میکنه اون برق بدنشه وقتی که تو شارژه...یه مقدار آدمو قلقلک میده.بغیر از برق بدنه و لولاش بقیه چیزاش از خوبم خوبتره...
داداش یعنی لپ تاپ شما اصلا کوچکترین گرمایی نمیده ؟؟ یعنی اون قسمت بالایی کیبورد که خروجی گرما هست هم کاملا سرده یا منظورتون بقیه قسمت های لپ تاپ بود؟؟نقل قول:
من هم از کولینگش راضیم ولی اینطوری که شما گفتید به دستگاه خودم شک کردم ... چون مال من علاوه بر این که حتی در کمترین کارایی بازم کمی گرما از خروجی میاد و حتی نسبت به پایین صفحه نمایش که گرم میشه نگران میشم. به نظرتون این گرما در دراز مدت به صفحه نمایش آسیبی نمی رسونه ؟؟؟
راستش واسه من صبح تا شب روشنه و هر وقت بهش دست میزنم یخه!!نقل قول:
نگران نباش بابا همشون یکین فرقی ندارن که باهم.شاید خونتون زیادی گرمه یا خونه ما زیادی سرده
اقا این کافه ایسوس واسه همیشه تعطیل شده؟یه چند ماهی هست در دست تامیره نمیشه رفت توش
3800 گرفتمنقل قول:
قربونت
N550jv corei7(Haswell) 15.6 touch 8g ram 750gt iT HDD
داداش دقیق میشه بگی کدوم از درایورارو باید نصب کنم آخه سی دی درایورو که میذارم ریستارت میشه و تا سی دی رو درنیارم ویندوز بالا نمیاد
شما فیش ساب رو کامل فشار نمیدی توی سوراخش! کاملا باید قسمت زرد فیش بچسبه به بدنه.نقل قول:
من وقتی باش بتلفیلد 2 بازی میکنم سمت بالای کیبورد سمت چپ یکم زیادی داغ میکنه در حالی که قبلا اینطور نمیشد.
دوستانی که دارن لطفا یه تست دما بزارن ببینیم داغ کردن تا چه حد برای این لبتاب متعارفه چون من فک میکنم فن لبتابم خراب شده که اینطور داغ میکنه
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
نقل قول:شما لازمه چه برای بازی و چه غیر اون راهکار شرح داده شده در تاپیک زیر رو اجرا کنیدکاهش دمای لپ تاپ (بیش از 25 درجه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول راهنمای بالا رو بخونید بعدش قبل از اقدام، این چند نکته درباره ی راهنمای فوق رو هم لحاظ کنید:
- بهتره بجای ساختن Plan جدید که در راهنمای مورد نظر گفته شده، Plan های پیش فرض موجود یعنی Power Saver و Balanced ، هر دو رو ویرایش کنید . پلان اولی رو روی %15 و دومی رو روی %50 قرار بدید
- Plan مربوط به High Performance رو هم تغییری ندید
- بعد از اعمال ویرایش ها، برای وبگردی، تماشای ویدئو و... از پلان Power Saver استفاده کنید . در صورتیکه موقع اجرای گیم ها در این پلان با لگ و تاخیر مواجه شدید اونوقت Balanced رو انتخاب کنید
- در شرایط عادی یک کاربر معمولی، بندرت سروکارتون به High Performance (که باعث داغی دستگاه میشه) میفته
- گجت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به سایدبار ویندوز رو هم دانلود و نصب کنید تا تغییر دادن این پلانها در مواقع نیاز بسادگی میسر باشه
EMI and Safety که تو درایورهای سایت ایسوس هستش چی هست؟ چجوری و کدومش رو باس نصب کنیم؟
خوب گرفتی!نقل قول:
من دقیق نمیدونم پست های قبلی دوستان رو که میخوندم دیدم این مشکل رو داشتن رفتن توی سایت asus توی قسمت suppot و درایور هاش رو دانلود کرده بودن...
سلام دوستان.این بلوتوثش هی قطع و وصل میشه.درایورشم ریختم باز درست نشد.رو اعصابه
قیمت مدل 4 گیگ بدون لمسش چنده ضروری لازم دارم ؟؟ از کجا بگیرم تو تهران تا معتبر باشه ؟؟ چه گارانتی بگیرم ؟؟کولپد چی بگیرم براش که هم جمو جور باشه هم خوب خنک کنه که خیلی مهمه ؟؟
بچه ها ببخشيد آخرش من متوجه نشدم..وقتي تو خونه ميخوام باهاش كار كنم بزنم شارژ؟؟؟حتي اگه فول شارژ باشه؟؟؟؟؟
درسته.به برق وصل باشه. مشکلی نیستنقل قول:
وقتی شارژ کامل باشه از مدار خارج میشه و اورشارژ نمیشه
اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم ... اول اینکه نمی دونم چی کار باید بکنم تا برای اجرای بازی دستگاه از کارت گرافیک آنبورد اینتل استفاده نکنه و از کارت گرافیک جی فورس استفاده بکنه؟؟؟
دوم اینکه همه جا خوندم که 4 تا بلند گو داره ... برای من دو تای پایین مشکلی نداره ولی از دو تای بالا صدایی نمیاد!!! چی کار باید بکنم؟؟؟
حدود ۳۲۰۰ الی ۳۴۰۰ باید باشد اما تو بازار کم است. برای کولپد هم Deepcool مدل های مختلفی دارد.نقل قول:
Sent from my iPhone
آخرین درایور گرافیک رو از انویدیا دانلود و نصب کن تا بطور خودکار خودش بره روی گرافیک قویترنقل قول:
برای پیکربندی بلندگوها هم روی آیکن بلندگو در Task bar کلیک راست کرده و Playback devices و داخل پنجره ی باز شده روی بلندگوی دستگاه کلیک راست کرده و بزن روی Configure Speakers و هم پیکربندی رو درست کن و هم بلندگوها رو تست کن (اگر درست نشد یک عکس از پنجره بذار)
دو تا بلندگوی بالایی وجود نداره!نقل قول:
عکسهای پشت لپتاپو ببین. چهارتا بلندگو پایین داره.
صحبت شما درسته اما بطور کلی این روش درست پیکربندی باندها در ویندوز باید انجام بشه چه 4 تا باشه چه 1+7 .نقل قول:
البته تنظیمات جزئی تر و مهمتری هم برای کالیبره کردن صدای خروجی در بخشهای دیگه هست که باید صورت بگیره مثل تنظیم فرکانس و نرخ بیت خروجی باندها
سایتا همشون بر اساس تصاویر این صحبت رو کردن.منم وقتی که خریدم خورد تو ذوقم ولی واقعیت اینه که خبری از چهارتا نیس بلکه فقط دو بلند گو در لبه پایینی کیبورد قرار داره.نقل قول:
در رابطه با کارت گرافیک هم روی در محیط دسکتاپ راست کلیک کن گزینه NVIDIA Control Panel رو انتخاب کن
تو سربرگ Manage 3D settings تنظیماتشو میبینی.
در ضمن میتونی با راس کلیک رو آیکون نرم افزار ها و انتخاب گزینهRun with graphics processor مشخص کنی که اون نرم افزار با کدوم گرافیک باز بشه
کسی میدونه چطور میشه موتور تشخیص گفتار رو فعال کرد؟
دوستان مدل غیر لمسی این لپ تاپ هم N550 هست؟
N550JV پیکربندی های سخت افزاری مختلف و متفاوتی داره. برای نمونه کانفیگ N550JV-CN201H غیر لمسی و کانفیگ N550JV-DB72T دارای صفحه لمسی هستنقل قول:
بعضی کانفیگها در بعضی بازارهای خاص حتی دارای 1TB SSD مدل Samsung Evo هستند!
Anyone answer me?!:confused:نقل قول:
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم کدوم نسخه ویندوز 8.1 بهتر روی این لپ تاپ جواب میده، اینترپرایز یا پرو؟
راستش من اینترپرایز رو نصب کردم البته با همه درایورهای آپدیت شده ولی حس میکنم خیلی سرعت بوتش پایینه
بعضی وقتا حتی بیشتر از 30 ثانیه بوت ویندوز زمان میبره
دوستان چیزایی که باید بررسی کرد رو بگید لطفا
4 اسپیکر پایین مشخصه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]