آقا امسال به نظرم چهره ها کمی ضعیف هستن نه؟
Printable View
آقا امسال به نظرم چهره ها کمی ضعیف هستن نه؟
بله . اینم عکس تیمهای آسیایی حاضر در pes 2014 :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره هست میتونی برداری جلوی بارسلونا بازی کنی هاشم بیک زاده رو هم مارک کنی با مسی :n09:نقل قول:
نقل قول:
!!!!!!!!!
بعضی نظرات میخونه ادم شاخ در میاره
دیگه همه به برتری چهره ها در pes ایمان کامل دارن و تو pes2014 هم این مسئله خیلی بیشتر شده و همه دارن تحسین میکنن بعد شما میای میگی یکم ضعیف شده
البته معیار هر کس متفاوت هست شاید از نظر یکی ،یکی از رییس جمهورای سابق خوشگل باشه دیگه در اون صورت خرده ای نمیشه گرفت بهش :n02:
منظورم بازیکنای دیگس,الان ریبری خوبه اما شما چهره مونتولیو رو نگاه کنید متوجه میشید که انگار با ادیت طراحی کردن
اما بعضی چهره ها عالی هستش مث چهره لام
چهره بازیکنای اینتر رو چطوری میتونم ببینم؟
یه سوال... این تیمای ایرانی اش بازیکناش درست هستن؟ یا مثل تیم ملی اسم ها و قیافه های چرت میزارن؟
دیگه شما میوه هم میخری ممکنه ده تاش خوب باشه یکیش هم نسبت به بقیه خراب باشهنقل قول:
این همه چهره سازی بازیکن کار ساده ای نیست و نمیشه عینا همه رو بدون اینکه مو بزنه با چهره طرف ساخت
چهره بازیکنای اینتر هم باید صبر کنی تا بازی بیاد چون تو دمو 7-8 تیم بیشتر نیست
نقل قول:
جواب قطعی نمیشه داد ولی قریب به بقین باید درست باشه اسامی و چهره ها ... چون تیم ملی مثلا ایران لیسانس نیست که همینطوری میذارن ولی لیگ قهرمانان اسیا لیسانس شده و باید تیماشم درست باشه
آقا فک کنم امسالم پیس زودتر بیاد مثلا 2 هفته دیگه
برای چی زود تر بیاد؟؟؟؟نقل قول:
همیشه اینطوری هستش زودتر از زمان اعلام شده میاد
اقا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید حتما خواهشا
صفحه 103 رو نخوندی ؟! :n02::n01:نقل قول:
نقل قول:
امتحانات تموم نشد ؟ قرار بود کلیپ مسابقات pes پیدا کنیا :n02:نقل قول:
گفتم برای کسایی که نخوندن پست رونقل قول:
دوستان اونایی که با ps3 دمو رو بازی کردن یه چندتا عکس و کلیپ بذارن تا ما هم از خماری بیاییم بیرون !
خــــــبر :
Edit Mode بازی قابلیت اضافه کردن لباس چهارم را نیز دارد . !!!! :n02: . (Adam Bhatti)
نقل قول:
The cool new addition? Well, not only can you now add 3rd kits to unlicensed teams…you can add 4th kits too!!!! :O [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
— Adam Bhatti (@Adam_Bhatti) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمود جان نگفتن این استادیوم کریتور رو برداشتن یا هست .
آدام بتی در صفح تویترش گفته که این هفته درباره مود های BaL و مستر لیگ اطلاعات جامعی خواهد داد و هفته بعد هم بخش Edit mode بازی اطلاع رسانی میشه
چند صفحه قبل گفتم . دقت نکردی:n02:نقل قول:
اونو حذف کردن علتش هم مسائل مربوط به کپی رایت اعلام شده .
من منتظرم :n19:نقل قول:
ای بابا این Justin کجا رفت !؟ . داشت دمو رو دانلود میکرد میگفت آخراشه اما دیگه خبری ازش نیست از اون شب ! . نکنه رفت قاطی مرغا شد ؟!:n13::n02:
یعنی هیچکی اینجا PS3 نداره بره دمو رو دانلود کنه بیاد از بازی بگه ؟!
آقا ما یه چند روز ps3 دستمون بود دمو رو هم دانلود کردم ولی متاسفانه به ورژن کنسول نمیخورد و باید آپدیت میکردمو چون کنسول خودم نبود بیخیالش شدم :n28::n02:نقل قول:
خلاصه صبر میکنیم واسه xbox بیاد مثل آدم بازی میکنیم ... یجورایی صبرش شیرینه :n02: هفته دیگه همین موقع میشه ...
پ ن :خب مثل اینکه هفته دیگه نیستم اصلا ... پس کلا هیچی :n02:
منتظر نقد امین romel باشید فکر کنم ایکس باکس داره
آقا کاش اما تو مسترش بشه تیم عوض کرد واقعا این که با یه تیم فقط بری کسل کنندس و فقط 3-4 فصل حال میده
کاش فروش بازیکناشم طوری باشه که از اول قیمت پیشنهاد بدی مثل فیفا
تا اونجایی که من شنیدم تو بخش مسترلیگ میشه تیم عوض کرد و هم میشه به طور همزمان مربی تیم ملی و تیم باشگاهی باشینقل قول:
نقل قول:
عزیز من رفتم و امضا کردم :D به تمام دوستانمم فرستادم که انجام بدن
شوتها شناور هستند یعنی چی ؟! یعنی مثل سانتر هستند ؟! یعنی شدت و قدرت ندارند ؟!:n13: درسته ؟!نقل قول:
They said that overall too many shots look floaty
گیم پلی و زاویه دوربین، دوباره مثه pes6 شده!!؟:n20:مرسی:n12:
کاش pes 6 رو hd میکردن میگفتن این 2014 هست
واقعا بهترین بازی فوتبال بود
منوی بازی .
Exhibition
Exhibition
Online Ranking Match
Online Free Match Lobby
Team Play Lobby
Exhibition Watch Mode
Football Life
Master League
Master League Online
Become a Legend
Competition
UEFA Champions League
UEFA Europa League
Copa Libertadores
AFC Champions League
Cup
Competition Online
League
Training
Free Training
Performance Training
Edit
Stats & Info
Online Options
Options
My PES/WE
تصاویر جدید .
لیگ آرژانتین .
لیگ شیلی .
اینم در جواب اینکه گقتن آیا میشه در مستر تیم عوض کرد؟!:n01: بله.
تعداد کل ورزشگاهای بازی 20 عدد خواهد بود (14 ورزشگاه واقعی و 6 ورزشگاه ساختگی ) .
حضور ورزشگاه Stade de France از کشور فرانسه در بازی تایید شد . ( این ورزشگاه بزرگترین ورزشگاه فرانسه هستش که گنجایش 81 هزار نفر رو داره :n02: ) .
.
.
.
.
.
.
.
تصاویر مدهای بازی .
20 تا ورزشگاه واقعاً کمه . :n03:تازه من انتظار داشتم آزادی رو هم بسازن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها 19 سپتامبر بازی روی نت میاد دگه؟:n01:
نقل قول:
نوشته شده توسط Cristiano Ronaldo7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n01:
ممنون:n16:,(دکمه ی تشکرم فعال نیست برا همین پست دادم.)نقل قول:
اونوقت لینک دانلود رو به نظرتون چندم میزارن رو سایتا؟
ویرایش: فعال شد!:n02:
من از BAL زیاد سرم در نمیاد :n02: اما یادمه اونجا نمیتونستی پست دروازه بان رو انتخاب کنی اما...
.!!! GK in Become A Legend
ای جون من منتظر bal و ml هستم :n19::n19:
سلام
من نتونستم صبر کنم در آخر به هر ترتیبی بود دمو رو روی ps3 دیشب بازی کردم.
انتظارات من از بازی خیلی رفته بود بالا.بازی هنوز خیلی خیلی کار داره تا به یه بازی کامل تبدیل بشه.مشکلات زیاده و واقعا حیف که هنوز برطرف نشده.بطور خلاصه چیزهایی که یادمه رومیگم....
مهمترین مشکلات:
هوش مصنوعی
هنوزم وقتی کنترل بازیکنا رو در دست میگیری میترسی که اشباه نکنن.هنوزم همون حس سری های قدیمی pes رو میده.بازیکنا گیج میزنن. در بازی چند تا صحنه رخ میده که واقعا تعجب میکنی.مدافع براحتی جا میمونه.هنوزم حس میکنم خط دفاعی پشتشون خالی میشه.تو صحنه های شلوغ که درصد گیج زدن بازیکنا بسیاره ! نمیگم بازی سخته یا آسون ، نه ولی اونایی که فیفا بازی میکنن میفهمن من چی میگم.مخصوصا دروازبانها که فاجعه هستن.متاسفانه وقتی اینو به pes بازا میگی سریع موضع میگیرن و میگن توی واقعیت همه ممکنه اشتباه میکنن و این یعنی pes به واقعیت نزدیکتره.خب این خیلی خنده داره ! واقعا توجیه ناپذیره.سرپوش گذاشتن روی مشکلات بازیه.از نظر من بخش مهمی از بازی ها رو هوش مصنوعی تشکیل میده و این توی سری pes هنوزم ضعف داره.من که خیلی سر این قضیه حرصم گرفت.واقعا حیف ... بابا اینا اصول اولیه فوتبالن :n23:
دومین مشکل بنظر من این response time .اون آزادی عمل رو مثل فیفا نداریم.وقتی جهت رو میگیری تا عکس العمل بازیکن تایم زیادی میبره.تا یه جاهایی خوبه مثلا وقتی توپ زیر پاهای مرته ساکره.ولی متاسفاه وقتی توپ زیر پای اوزیله بازم تفاوت آنچنانی ایجاد نمیکنه که این اصلا خوب نیست.در واقعیت بازیکنانی مثل گوتزه و اوزیل agility بالایی دارن که میتونن بخوبی حفظ توپ کنن و توپ رو با نزدیکی بیشتر نسبت به پاهاشون پیش ببرن ، که این متاسفانه فرق زیادی بین بازیکنا در pes ایجاد نمیکنه.فقط کمی سریعتر عمل میکنن که بنظر من کافی نیست.
نکات مثبت:
انیمیشنهای بسیار خوب و متنوع.انواع استپ ها-پاس-شوت و .... همگی لذت بخش شدن.
گرافیک (البته افت فریم زیادی میشه دید که فکر کنم برطرف بشه)
لباسهای سه بعدی و کاملا جدا از بدن بازیکنا که من خیلی ازش لذت میبرم.
فیزیک توپ و اون حس سنگینی که به آدم میده.همچنین فیزیک بازیکنا البته بغیر از اون قضیه تفاوت بین عملکرد بازیکنای تکنیکی و مدافعان.توی فیفا کمی حس میشه که توپ و بازیکنا سنگین نیستن ..... در pes هم دوست دارم کار کردن با اوزیل و گوتزه کمی نرم تر و انعطاف پذیر تر از چیزی که الان هست باشه.
حرف آخر:
من منتظر pes15 میمونم و امسالو با فیفا سر میکنم.مخصوصا دو ویژگی امسال فیفا کارنت یعنی Pure Shot -Reall Ball Physics که بنظرم اون حس بی وزنی رو میتونه برطرف کنه.فیفا نکست جن هم که فعلا زوده بخوای واسش خرج میلیونی کنیم:n02:
اگه سوالی داشتید بگید + فکر کنم موارد دیگه ایی هم بودم الان نمیدونم چرا یادم نیست:n27:
ولی به دلایل زیر هم دقت کن
دمو هست .
و اولین سال با موتور جدید هست :n02:
1-تجربه 7ساله من در مورد دموی pes و اینکه کد 60 درصدی و 70 درصدی و از این خضعبلات!(درست نوشتم؟) اینو میگه که در نهایت هیچ هیچ فرقی با نسخه نهایی نمیکنه.اگه واقعا خیلی هنر کنن دروازبانا و اون فرم ریت رو درست کنن شاهکار کردن.الان بعضیا میگن دروازه بانی توی کد های بالاتر کمی بهتر شده .ولی مطمئنم که بازم مشکل خواهد داشت.نقل قول:
2-بخدا دیگه خستم شد ، قبل از انتشار هر نسخه از بازی خدا خدا میکنیم بازی آسون نباشه ، سرعت بازی مناسب باشه ، بازیکنا گیج نزنن ، دروازه بانی طبیعی باشه و با عقل جور در بیاد ، ریسپانس تایم بالا نباشه یا حداقل در بازیکن های متفاوت فرق داشته باشه ، داوری ضعیف نباشه و ........ بابا آخه اینا اصول اولیه یه بازی فوتبالن ! کی اینا درست میشن ؟ بخدا پیر شدیم ! چقدر من حرص بخورم آخه ؟ تازه من بشخصه انتظار گرافیک بالا و فیس های واقعی و بارون و برف و اینا نیستم ... بابا اینا کی میخوان اصول اولیه فوتبال رو رعایت کنن؟
الان توی فیفا باور کنید من این 2 سال اخیر راحت نشتم فقط تریلرهاشو میبینم خیالم راحته در آخر چیزی که بدستم میرسه همه چیزش بالانسه و طبیعیه حالا هر سال بخواد یه قدم بره جلو چه صد قدم . مهم اینه که حرص نمیخوری
من نمیدونم کونامی بیاد سیاستشو مشخص کنه بگه آقا ما با این طیف از گیمرها سر و کار داریم ، ما هم تکلیفمون مشخص بشه.
فوتبال ساختن از 100 تا بازی اکشن هم سخت تره.بخاطر همینه 2 تا بیشتر بازی فوتبال نداریم.مقایسه کردن این دو اجتناب ناپذیره.
از نظر من pes 15 اون تغییری که من میخوام (شبیه سازی ) نخواهد کرد و اصول بازی بر همین مبنا ساخته میشه.واقعا سرخورده شدم:n28:
دوست دارم امین romell هرچه سریعتر دمو رو تهییه کنه و نقد کنه چون نظرش تقریبا مثل منه و اونم خیلی از بازی توقع داره.
اینم بگم pes نکات ریز قابل توجه زیادی داره.ولی میدونین مثل این میمونه که روی پژو رینگهای بنز بذاری ....