پورت های اسپلیتر به درستی متصل شده؟نقل قول:
وقتی گوشی رو بر میداری تاثیری رو نویز خط adsl نداره؟
Printable View
پورت های اسپلیتر به درستی متصل شده؟نقل قول:
وقتی گوشی رو بر میداری تاثیری رو نویز خط adsl نداره؟
اره اسپیلیتر رو درست بستم حتی با یکی جدید هم امتحان کردم مستقیم هم حتی خط رو از دم در وصل کردم به مودم هیچ فایده ای نداشت کلا SNR رو 6 هست. یکبار دیگه بگم با اینترنت مخابرات چندروز پیش این مشکلو نداشتم حتی SNRام روی 30 بوده. مشکل صد در صد از مخابراته احتمالا وقتی خط رو خواستن رانژه کنن اسپیلیتر یا قیچی خراب بستن رو خط.نقل قول:
گوشی رو که برمیدارم نویز که قابل شنیدن هست ولی SNR تا 13 14 هم بالا میره همین که گوشی رو میزارم چراغ ADSL چشمک میزنه و دوباره ثابت میشه با SNR روی همون 6.
خط ظاهرا اصلا نرمال نیستنقل قول:
با پشتیبانی تماس گرفتی؟
دو روزه دارم زنگ میزنم هیچ کاری نکردن فقط امروز بعد از ظهر برداشتن کلی زحمت کشیدن !!!! پهنای باند ر کم کردن روی 4 مگ که در نتیجش فقط 3 4 تا به SNR اضافه شد و هیچ فایده دیگه ای نداشت. نویز هنوز هست، لینک هم موقع برداشتن گوشی قطع و وصل میشه. حسابی اعصابم خورد شده.نقل قول:
راستش در مورد اصلا مطمئن نیستمنقل قول:
ولی
اسپلیتر مشکل نداره؟
نه اسپیلیتر که گفتم با چندتا امتحان کردم، مشکل از اسپیلیتر مخابراته شخصا رفتم سراغ مسئول MDF گفت تا چک کنه ببینه دقیقا از کجاست درست میکنهنقل قول:
دوستان همونطور که خودم حدس میزدم مشکل از اسپیلیتر مخابرات بود که با پیگیری های زیادی که انجام دادم چندروز و واقعا اعصاب خوردی های زیاد به نتیجه رسید !! فقط کم مونده بود خودم برم تو MDF پورتا رو دست بزنم که خدا رو شکر به اونجا نرسید :D جا داره از همه دوستانی هم که به هر نوع زحمت کشیدن و با دلسوزی راهنمایی کردن چه تو این تاپیک و یا تاپیک های دیگه تشکر فراوان بکنم
اینم از اخرین وضعیت خطم که مقدار SNRاش نرمال شده فقط دوباره باید زنگ بزنم تا پهنای باندمو برگردونن به همون 9 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب همین الان هم زنگ زدم ارتقا دادم به 9 مگ :D خوشبختانه مشکلی هم نداره فقط به نظر شما SNR آپلود یکم زیاد پایین نیومده؟ قطعی ایجاد نمیکنه؟ به نظر خودم که اوکی هست.
سلام من مودمم dlink2640u هستش،جدیدا خیلی مشکل قطع و وصل شدن چراغ dsl هم پیدا کردم،میخواستم بدونم مشکل از خط میتونه باشه یا مال مودم هستش.در ضمن از پارس آنلاین اینترنت میگیرم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.:n27:
منظورتون این هست که لینک بره؟نقل قول:
خط کمی ضعیف هستنقل قول:
خط مشکل نویز داره؟
آره ولی خیلی عجیبه از بعد از ظهر مقادیر SNR یهو خیلی کم شدنقل قول:
بعضی ها میگن شاید بخاطر اینه که ساعت اوج مصرفه اینطوریه خدا کنه فردا دوباره بره بالا وگه نه من شک میکنم این نمایندگی لج باز ما از عمد مقدار SNR رو کم کرد تا من نتونتم حداکثر پهنای باند رو راحت بگیرم و یا لینکم بپره
چک کننقل قول:
خبر بده
پهنای باندت رو بیار پایین مشکلت حل میشهنقل قول:
علت رو پیدا کردم خودم !! چون ما تو خونه دوتا ADSL داریم خط من از دم در ناچارا یه مسافتی رو از کنار یه خط دوم هم بطور خیلی نزدیک رد شده که اونم به ADSL وصل هست. حالا وقتی مودم اون خط یا مودم این خط فرقی نمیکنه یکیشون روشن باشه روی خط دیگری نویز میفرسته و دقیقا 5 تا از SNR اش کم میشه. اگه همزمان دوتا مودم روی هر دو خط هم روشن باشه هر کدوم 5 تا از SNR دیگری کم میکنن. روی هر دوتا خط هم اسپیلیتر سالم هست که مودم ها از طریق اون ها به خط وصل شدن.
حالا دنبال راه حلش هستم به نظر شما چکار میشه کرد که وقتی هر کدوم از مودم ها روشنه روی خط دیگری نویز ایجاد نکنه؟؟ یعنی باید از دم در سیم هردوتا خط رو طوری بیارم تو خونه که اصلا از نزدیک هم رد نشن؟؟ یا با سری کردن چندتا اسپیلیتر میشه این نویز رو فیلتر کرد که تو مودم نیاد؟؟؟
مشکل از سیم نمی تونه باشه که همه سیم های مخابرات از کنار هم عبور کردن چه در مخابرات چه زیر زمین چه در کنار جعبه تقسیم .نقل قول:
شما مودم ها و اسپلیتر ها رو در دو جای مختلف بزار تست کن پیشنهاد می شه اصلا اسپلیتر استفاده نکنی .
نقل قول:
خط شما خیلی خیلی وضعیت خراب هست روی یک مگ بسته شده حداکثر 1.3 مگ ساپورت می کنه نویز خط خیلی بالا هست .
با اينكه طبق آموزش هاي پست اول رفتم چك كردم خطم رو اون جور كه حساب كردم كيفيت خطم عالي ميشد .
يعني هيچ نويزي نداشتم .
ولي ديروز با مديرعامل كل استانمون كه صحبت ميكردم ميگفت الان چك كرده و خط من خيلي نويز داره و واسه همينه كه سرعت و كيفيت خطم پايينه !
من راستش 98% ميدونم كه حرف بيخود زده و خواسته از زير بار مشكلات سر باز كنه .
سلام امروز نویز گیرم رو عوض کردم میخواستم بدونم نسبت به قبل بهتر شده؟
نويز گير ديگه چيه ؟نقل قول:
وسيله سخت افزاري هستش ؟
من كه تا حالا نميدونستم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این هست که یه طرف لاینه برای تلفن یه طرف برای مودم
آره خوب شده کیفیتت بالاست.یعنی رفته بالانقل قول:
اين كه اسپليتر ـه . كه ديتا رو ميذاره روي يك كانال و صدا رو روي يكي ديگه كه باعث ميشه خط اشغال نشه و تداخل ايجاد نكنند با هم .نقل قول:
همچين گفتيد نويز گير گفتم چي هست . :n07:
ممنون از راهنمایی شما
دوستان من هنوز جواب سوالمو نگرفتم چطور ممکنه یه خط تلفن وقتی مودمش روشن میشه روی خط دیگری نویز بندازه. کلا اسپیلیترها رو هم برداشتم مستقیم مودم ها رو به دوتا خط وصل کردم هر کدوم روشن باشه از SNR دیگری 5 تا کم میکنه.نقل قول:
چرا فقط واسه من اینطوره و اگه این قانون کلی بود الان هرکی ADSLاشو روشن میکرد باید خطوط بقیه تو مخابرات نویزی میشد.
مشکل سابقم حل شد حالا سر این قضیه گیج شدم !!!
راستش منم سوالاتم درباره ی نویز زیاده که بی پاسخ مونده :دینقل قول:
سیم ها از بغل هم رد می شن؟
ما هم از وقتی فهیمیدم SNR چیه کلا علاقمند به این بحث نویز شدیم :D و هی مرتب سوال می کنیم کاش یه کسی متخصص مخابرات و الکترونیک میومد واسمون مسائل رو قشنگ باز میکرد.نقل قول:
اره یه مسافت کوتاه رو از جفت هم رد شدن از طبقه پایین تا بالا، جفتشون هم تو یه روکش هستن یعنی تو یه روکش 4 تا سیمه که بعد اومده تو خونه شده تا دوتا پریز واسه دوتا خط، شاید این دلیلش باشه ولی به نظرم مودم نباید نویز تولید کنه اونم از یه خط رو خط دیگه تاثیر بزاره. من تا قبل از اینکه پهنای باندم 9 مگ بشه زیاد اهمیت نمیدادم ولی الان یه تغییر کوچیک تو SNR باعث میشه کلی از دیتا ریت کم بشه
سلام دوستان
بنده یک ساله که روی خطم نویزه .سیم کشی کل ساختمان را تعویض کردم .مودم را تعویض کردم.حتی با لب تاب مودم را به خط وروری که دم در هست زدم ولی بازم SNR من تغییر نکرد
اینترنتم هرپنج دقیقه یک بار چراغ مودم خاموش و روشن میشه .از بس اینترنتم قطع و وصل میشه اعصابم داغون شده
صدبار رفتم سراغ مخابرات گفتن مشکل از اینجا نیست.ISP هم میگه مشکل از اینور نیست
خواهشا یه راهی بزارید جلوی پام.خیلی به کمکتون احتیاج دارم
به نظرتون اگر برم یه خط دیگه بخرم مشکل حل میشه ؟
عکس SNR را درپست قبل آپ کردم
ممنون
خیلی عجیبه شما از کدوم شرکت سرویس گرفتی؟ انگار خطت در کمال ناباوری روی 23 مگ بسته شده !!!!!!!!!!!!!! به نظر من شما خط خیلی خوبی هم داری پهنای باندتو انگار خیلی زیاد بستن و طبیعیه رو این مقدار دیسی زیاد داشته باشی. ولی من ندیدم واقعا هیچ کجا خطی رو روی 23 مگ بسته باشن مگه اینکه مودمو شما اشتباه نشون بده و این مقدار کشش خط باشه که شک دارم در موردش چون منظورش دیتا ریت فعلیه خطه. زنگ بزن به پشتیبانی بگو پهنای باندتو بیارن پایین خیلی راحت مشکل نویز حل میشه.نقل قول:
نقل قول:
یعنی با این کار حل میشه SNR بالا میره ؟
دوست من اینترنتم پیشگامان اصفهان هستش (بدترین اینترنت دنیا)
واقعا دست گلت درد نکنه
نقل قول:
عزیز باید بگم پهنای باند را چقدر بیارن پایین که خوب بشه. یعنی از23 مگ به چندمگ تغییر بدن ؟
خواهش میکنم، اره یه زنگ بزن حتما پهنای باند شاید اشتباهی روی این مقدار بسته شده (البته اگه واقعا این عدد که تو مودم نشون میده درست باشه)، طبیعیه هرچقدر دیتا ریت بیشتر باشه نویز هم بیشتر میشه خطت رو روی 2 مگ ببندن SNR ات احتمالا به 35 برسه و دیگه هیچ وقت دیسی نداری.نقل قول:
البته بگو اگه توسنتن روی 20 مگ ببندن یعنی 3 مگ کمتر از این که SNR احتمالا به 10 میرسه که بازم مشکل صد در صد حل میشه
نقل قول:
دوست عزیز من هرچقدر گشتم دکمه تشکر را پیدا نکردم. گفتم تشکر کرده باشم ازتون .
یه دنیا ممنون
بی زحمت .خط ما رو هم یه بررسی کنید
از مخابرات میگیرم. روزا سرعت دانلود 230~200 دارم :n05: . اما از ساعت 1 به بعد سرعت دانلود میاد روی 20~70 :n27:
وضعیت عالی !نقل قول:
ساکن کجا هستید ؟ کدوم منطقه مخابراتی ؟
سلامنقل قول:
بندرعباس- مرکز بهشتی - خط 2
SNR margin Upstream : 30 db Line Attenuation Upstream : 28 db
SNR margin Downstream : 27 db Line Attenuation Downstream : 46 db سلام دوستان میشه ی تحلیل کنید خط من رو. ممنون میشم زود جواب بدید.:n16:
نویزت نرماله یعنی کم بالاتر از نرمال ولی کیفیتت خوبه.نقل قول:
خطت مشکلی نداره خوبه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اوضاع من چطوره میدونم متوسط هست:n13::n13::n13:
راهی هست بشه فهمید خطم تا چه پهنای باندی ساپورت میکنه؟؟؟؟؟
فعلا که تا 4 مگ است طرح 1مگ
نوشتهنقل قول:
Max Rate : 10068
دوستان من یه سیم افشان دارم خیلی خوبه و نویز نداره اما واسه خط جدید یه سیم تخت چینی گرفتم نویز خط زیاد میشه - دسترسی به سیم افشان هم ندارم - الان یه جا رفتم سیم تخت آمل داره. به نظرتون بگیرم تغییر میکنه ؟