مهم نیس اصلا، همینجوریشم از نظر قدرت در صدر جدوله :Dنقل قول:
Printable View
مهم نیس اصلا، همینجوریشم از نظر قدرت در صدر جدوله :Dنقل قول:
دوستان میخاستم بدونم خرید ساخت چین با ساخت کره تفاوتی در سطح کیفیت گوشی مخصوصا کیفیت صفحه با هم دارن یا نه؟ ممنون...لطفا اونی که تجربشو به عینه دیده جواب بده
راستش ویتنام ها بعضی هاشون مشکل زردی صفحه دارن.ولی چین یا made by samsung این مشکلو توشون ندیدم.من یه ویتنام صفحه زرد بهم افتاد با کلی ضرر فروختمش.قسمت بالاش تو رنگ سفید زرد و قسمت پایینش معمولی بود.خیلی ها تشخیص نمیدادن ولی اگه ریز میشدی تابلو بود.نقل قول:
برا من ویتنامه مشکلیم نداره.نقل قول:
بعضی هاشون اینطوره.یه سرچ کنید مشکل تو XDA هم مطرح شده.نقل قول:
بله توxda دیده بودم اما نگفته بودن ساخت ویتنام ها.نقل قول:
برای من مشکل باطری پیدا کرد که الانم چند روزه خبرش حسابی پیچیده تو نت.
s4mini20 تومان ارزان شده در سایت دیجی کالا الان س4 1729000 هست به نظرتون تا آخر آبان قیمت ها کمتر میشه یا بیشتر؟اگه بیاد پایین چقدر میاد؟
نقل قول:
s4mini20 تومان ارزان شده در سایت دیجی کالا الان س4 1729000 هست به نظرتون تا آخر آبان قیمت ها کمتر میشه یا بیشتر؟اگه بیاد پایین چقدر میاد؟
داداش الان تو پرشین تولز دو تا فروشنده معتبر هستن 1670 میدن .
ادیت........
رام رسمی 4.3 برای 9500و 9505 عرضه شد.
رام 9505 برای کشور آلمان و برای 9500 برای کشور روسیه هست.ولی تا وقتی میویی باشه رام رسمی کیلویی چند:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من از کجا بفهمم رامم برا کدوم کشور؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح نصبش میکنم :دینقل قول:
برا 9500 همون رام اصلی بهترینه.
دوستان من میخواستم از طریق گوشی آپدیت کنم پیام میده گوشی modified شده و امکانش نیست. full unroot کردم باز همین پیامو میده. لطفا راهنکایی کنید.
با ادین فلش بزن خب
خیلی راحته
پاک شود :| اشتباه شد
من نصب کردم عالیه هیچ مشکلیم نداره
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
فرق خاصی کرده؟نقل قول:
یکسری تغییرات جزیی تو رابط کاربرینقل قول:
کیفیت تصویر خیلی بهتر شده
بروزر سامسونگ آپدیت شده و خیلی بهتر شده
تو بنچمارک 2000 تا حدودا امتیاز بالاتر میده
حالت خواندن اضافه شده که اگه فعال شه نوشته ها خیلی شارپ تر میشن
ساپورت gear
و کلی تغییرات ریز و درشت دیگه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام
من بک گراند های S4 را برای i8910 میخواستم کسی داره ؟
فرمتش JPEG
بفرماییدنقل قول:
کلی گشتم تا پیدا کردم
خدمت شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
اونوقت کیفیت تصویر یعنی چی بهتر شده؟نقل قول:
Calibration صفحه خیلی بهتر شدهنقل قول:
مشکل smearing هم کلا حل شده حتی تو نور کم.
رنگ سبز رو هم خیلی براق و پر رنگ نشون میده مخصوصا آیکون شماره گیر تو صفحه اصلی.
سلام
دوستان برای روت کردن چه کار باید کرد؟ واینکه از رام های کاستوم کدام بهترند؟چرا؟
حالا این اس4 جدیده که اسنب دراگون 800 داره کسی میدونه چه تاثیری رو کار میزاره ؟ سرعت بالاتر میره ؟ :n13:
واسه روت كردن از طريق cf-root بايد اقدام كنيدنقل قول:
اين فايل رو دانلود كنيد ::
[PHP]http://download.chainfire.eu/326/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-ja3g-ja3gxx-gti9500.zip[/PHP]
و اكسترك كنيد
سپس فايل CF-Auto-Root.tar.md5 رو با استفاده از نرم افزار فلشر (ODIN ) فلش بزنيد
تا گوشي شما روت شه
-----------
بهترين كاستوم رام ، راميه كه هر چند روز يكبار ، آپديت بده بيرون و مشكلات رو فيكس كنه
مثلا : رام omega , foxhound , Android Revolution HD
گوشيتون 9500 هست يا 9505 ؟
بعد از روت کردن 4.3 باید سرویس های knox رو غیر فعال کرد وگرنه هی پیام هشدار میده.
باتشکر 9500 هستش.نقل قول:
خب دیگهنقل قول:
پس اول روت کن
تا بعد بگم چه کاستوم رامی نصب کنی
اندروید 4.3 میخوای یا 4.2.2 ؟
اندروید 4.3نقل قول:
سلام ببخشید دوستان
میخواستم اس3 بگیرم که دوستان گفتن سعی کن اس4 بگیری منم بعد چند وقت تصمیم گرفتم اس4 بگیرم
میخواستم بدونم نسخه ی 9500 با 9505 چقد فرق میکنه؟ چه فرقی میکنه؟ کدوم بهتره؟
بعضیا منو ترسوندن به خاطر اینکه 9500 زیاد داغ میکنه و این داغی مشکل سازه و این حرفا! حقیقت داره؟
و در آخر اینکه کدوم یکی از این ها نسخه ی جهانیه؟ کدوم براش آپدیت رسمی و در طولانی مدت براش میاد؟ و کدوم رام رسمی خاورمیانه داره و براش میاد؟
آپدیت برام مهمه زبان فارسی هم مهمه
لطفا کاملا منو راهنمایی کنید موندم چیکار کنم؟:n13:
متشکرم از دوستان:n16:
فعلا که آپدیت واسه هر دو بخوبی و یکسان ارایه میشهنقل قول:
واسه منوی فارسی هم کافیه رام یا همون سیستم عامل نسخه ی ایران یا پاکستان یا عراق یا افغانستان باشه
که گوشی های توو ایران همه شون نسخه ایران هستند و منوی فارسی رو دارند
بفرما داداش
اینم تفاوت تخصصی دو مدل
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
آقا دستت درد نکنه
خیلی کمک کردی ولی من هنوز سر دو راهی گیر کردم!
میشه خودتون بیشتر در مورد این قسمت توضیح بدین؟ (این رو هم اضافه کنم که مدل 9500 به هیچ وجه از سوی سیانوژن ساپورت نخواهد شد. علتش هم منتشر نشدن اطلاعات دقیق از چیپ Exynos می باشد. ( مانند قضیه ی 9100 و 9100G ) )
من در مورد سیانوژن متوجه نشدم و البته اولین باره این اسمو میشنوم
:n08:
و اینکه در مورد جی پی یو خیلی خوب توضیح داده شده بود ولی در مورد سی پی یو خیر
میشه خودتون بیشتر توضیح بدین؟ مثلا سی پی یو ی 9505 چهار هسته ای هست یا هشت؟ یا فرکانسش چنده ؟ و اینکه چقد با نسخه ی اکتا 9500 فرق داره؟
و این که مشکل داغ کردن که تو 9500 هست مشکل سازه؟ یا نه؟ چون من شنیدم بعد یک مدت باتری باد میکنه و از اینجور مشکلات! در صورتی که از جای دیگه هم شنیدم که هیچ مشکلی پیش نمیاد!! آخرش من نفهمیدم مشکل ساز هست یا نه :n13:
و در آخر این که شما بر اساس این اطلاعاتی که دارین فکر میکنین کدوم بهتره ؟ و خودتون کدومو انتخاب میکنین؟
ببخشید زیاد شد ممنون میشم همه ی سوالاتمو جواب بدین
مرسی
سلامنقل قول:
سیانوژن یک رام AOSP آندروید هست ساده ترش شباهتش مثل یک ویندوز دستکاری شده و بهینه شده می مونه که میشه روی بعضی از گوشی های آندروید ریخت اگر زیاد اهل دستکاری گوشی نیستنید این مورد مشکلی براتون ایجاد نمی کنه
و اما در مورد CPU مدل 9500 اکتا هست ولی این هشت هسته هیچگاه همزمان کار نمی کنند و در هنگام کارهای سنگین 4 هسته قوی تر کار میکنند و در هنگام کارهای سبک 4 هسته ضعیفتر تا باتری کمتری مصرف بشه
مدل 9505 چهار هسته ای هست ولی با سرعت کمی بیشتر از 4 هسته ای های 9500
من به شما مدل 9505 رو پیشنهاد میکنم.
بازم شزمنده چون دوباره سوال میکنم
ممنون از زحماتتون
نه زیاد دستکاری کردن رام برام مهم نیست بیشتر علاقه دارم رام رسمی سامسونگ رو استفاده کنم
داداش من یه چی دیگه هم در مورد 9500 شنیدم که میگن سامسونگ قصد داره یه آپدیت ارائه بده که هشت هسته با هم کار کنن به نظرتون این واقعیت داره؟
راستی نگفتید داغ کردن در 9500 مشکل ساز هست یا نه؟ این برام مهمه
و این که من اهل بازی کردن هستم شاید بازی های با گرافیک بالا رو نصب کنم واسه همین میخواستم بدونم مدل 9505 در برابر بازی های خیلی سنگین کم نمیاره؟ به این خاطر میپرسم که تو اون لینکی که دوستمون آقا احسان داده بودن نوشته بود جی پی یو ی 9505 نسبت به 9500 کمی ضعیفتره
ببخشید زیاد سوال میکنم میخوام از خریدم مطمئن باشم
ممنونم
اون آپدیت منتفی شده و فعلان آندروید قابلیت ساپورت 8 هسته را نداره
در مورد باتری من ایران رو نمی دونم و بقیه دوستان بهتره نظر بدند ولی در مورد بازی نگران نباشید حتما هر دو مدل جدیدترین بازی های آندروید رو ساپورت میکنند.
ممنون دوست عزیز خیلی ممنون که جواب دادید:n16:نقل قول:
دوستان هرکی میدونه توضیحاتو کامل کنه
متشکرم
دوستان عزیز سلام
اگر ممکن است به این سئوال جواب دهید
دوستی دارم که یک s4 ازفرانسه اورده است وفونت فارسی هم دارد
وقتی که میخواهد بافونت فارسی اس ام اس بدهد فارسی مینویسد ولی انجه بدست گیرنده میرسد یک تعداد علامتهای اجق وجق است .
ایا میدانید که موضوع چیست وچه باید بکند؟
اریانای عزیز سلام
مدتی قبل s3 عزیزم را گم کردم فکر میکنم حواسم نبوده وازدستم افتاده مدتی صبر کردم شاید ازطریق اقدامات دادسرا پیدا بشه که نشد .
حالا میخواهم یک s4 بخرم. اهل بازی واین حرفها نیستم ولی عکس زیاد روش میریزم وموزیک هم تعداد معقولی میریزم. البته بازی هم محض خالی نبودن عریضه چند تایی کار میکنم.فایلهای ویدئویی فان هم معمولا چند تایی نگهداری میکنم باوابیر ووی چت هم زیاد پیام میدهم بیشتر ازفایلهای ورود واکسل وپی دی اف که روی گوشی ذخیره شده اند استفاده میکنم وهمیشه تعدادی سندوقراراداد این حرفها را روی گوشی خود دارم.
حالا با این اوصاف به نظر شما کدام مدل را بگیر 9500 یا 9505؟
زیاد هم اهل اپدیت کردن واین حرفها نیستم وفکر میکنم همانرا که روی گوشی وازاول باشد تااخر نگاهداری خواهم کرد
راستی یادم رفت بگویم ازاینترنت هم خوب استفاده میکنم ودرسفر به سایت بورس وصل میشوم وسفار ش خرید وفروش واین حرفها
لطفا نظرت رابگو
ضمنا قیمت گوشی با گارانتی طلایی مایکروتل راچند داری الان؟
قبلا ازراهنماییت ممنون هستم
وارد مسیج که میشید دکمه آپشن رو بزنید و وارد ستینگ بشید سپس گزینه select input mode را انتخاب و unicode رو بزنیدنقل قول:
Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
نقل قول:سلام.نقل قول:
همون مسیری که دوستمون فرمودن رو برید منتها باید بزارید روی اتوماتیک .:11: