این تنظیماتی که میگید کجاست؟خیلی ازتون ممنون میشم کمکم کنید.این روزا پاک تعصابم به هم ریخته.خواهش می کنم کمک کنیدنقل قول:
Printable View
این تنظیماتی که میگید کجاست؟خیلی ازتون ممنون میشم کمکم کنید.این روزا پاک تعصابم به هم ریخته.خواهش می کنم کمک کنیدنقل قول:
خدا خیرت بده دوست عزیز.الهی از خدا هرچی میخوای بهت بده.من که از دستم کاری برنمیاد.درست شدنقل قول:
چند روزه که خواب و خوراک ندارم .به هرکی گفتم میگه باطریش خراب شده.گارانتی من هم هماهنگه که مشهد نمایندگی نداره و میگفتن باید بیاری تهران.
موفق باشی عزیز:n12::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16:
موقعیت کاری من زوری هیت که لب تابم از صبح تا شب روشنه.میشه در مورد شارژ باطریش و نحوه استفاده از اون منو راهنمایی کنید؟من صبح که میام شرکت روشنش می کنم و میزنمش به برق این کارم درسته؟یا باید بذارم باطری درصد که شد بکشمش از برق و کارکنم؟نقل قول:
عیب این لب تاپ ها فکر می کنم همینه که باطری ازش جدانمیشه
سلام برای من کلیک چپ و راست ش کار نمکنه !!
چکار کنم >؟؟؟؟؟
ببر گارانتینقل قول:
ببر نمایندگی :n02: ولی قبل از اون تو دی وی دی همراش برنامه تاچشو نصب کن ببین درست میشه البته اگه ویندوزت 8نقل قول:
نه منظورم اینه که تو دکمه های FN ش واسه ی خاموش کردن کلیک دکمه نداره !؟؟
تو یه سایتی راجع به این مدل اینو نوشته بود :
این لپ تاپ با پشتیبانی از سیستم بی سیم (Intel Wireless Display Technology (WiDi قادر است بطور بی سیم به تلویزیون شما متصل شود. بنابراین می توانید محتوای شخصی و یا فیلم های آنلاین خود را بر روی نمایشگرهای بزرگتر تماشا کنید. به کمک این فناوری می توانید به راحتی تمام فیلم ها و برنامه های سرگرم کننده، ویدیوهای آنلاین و عکس های خودتان را بر روی تلویزیون تماشا کنید و از صدای واضح و تصویر خوب آن استفاده کنید. فناوری WiDi به شما این امکان را میدهد تا به راحتی و سریعاً محتوای ذخیره شده در هارد یا هرچه که در شبکه خانگی دارید را در نمایشگرهای بزرگ با دیگران به اشتراک بگذارید.
آیا واقعا این قابلیت رو داره ؟؟؟ واگه داره چطوری میشه ازش استفاده کرد؟؟؟؟؟
لطفا به اینم پاسخ بدیننقل قول:
ممنون
سلام دوستان. این باتریه خیلی رو اعصابه. زنگ زدم گارانتی هماهنگ واسه اینکه از سر باز کنه میگه مدلای i7 مصرفشون زاده طبیعیه 75 دقیقه کارکرد معمولی. بعدش زنگ زدم سازگار گفتن واسه تست باتری باید فیلم DVD بذاری داخل درایو اپتیکال با نور صفحه زمینه معمولی حدود 60% و همینطور صدای معمولی. وای فای هم روشن باشه. گفت حداقل باید 90 دقیقه جواب بده. ما که امتحان کردیم بیشتر از 72 دقیقه جواب نداد. دوستانی که i7 دارن اگه زحمتی نیست نتیجه همین تست باتریشونو بگن که چه جوریاست اون وقت بریم یقه ی گارانتیو بچسبیم؟؟؟؟ :n24:
اگه ممکنه زمان شارژ دهی حالت وبگردی با وایرلس در حالت فول شارژ رو هم بگن؟
تو سایت لنوو چند ساعت زده؟نقل قول:
نقل قول:
والا تو سایت لنوو یه جاش زده تا 5.5 ساعت کار میکنه یه جا دیگم زده تا 3 ساعت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت نوت بوک چک هم در حالتهای مختلف یه سری بررسیا شده :
سلام به همه ي دوستان .....
من امروز مي خوام lenovo z500 رو بگيرم....
كسي از دوستان تست رندر نگرفته از اين دستگاه؟؟؟؟....
آخه من اين laptop را واسه كاراي 3D MAX و maya و......اين چيزا مي خوام....
ممنون ميشم اگه كمك كنين...:n16:
یه جا دیدم سی پی یو corei5 z500 زده 3230 یه جا زده 3210 کدوم درسته؟
نقل قول:
3230 که از 3210 قویتره....
نقل قول:
میشه بگید کاربرد این گزینه برای چیه؟
خودش که گفته دوتا کار انجام میده.نقل قول:
1-شارژ کامل باتری
2-دشارژ(خالی کردن)باتری
بعد از یک مدت ممکنه درصدی که باتری رو نشون میده دقتش کم شه.با این کار کالیبره میشه.
در طول این مدت توصیه اکید میشه از سیستم استفاده نکنید!
نقل قول:
دوست عزیز شما باید لبتابتو روی گزینه optimaized قرار بدی تا از باتریش استفاده کنه و دیگه جای هیچ نگرانی نیست.
3230 درستهنقل قول:
نقل قول:من درایورشو نصب کردم اما گویا نیاز به یک قطعه سخت افزاری هستش دوستان اگر کسی اطلاع داره لطفا منتشر کنه.نقل قول:
یه نکته جدید که فکر میکنم که در لبتاب های جدید هم وجود داشته باشه اینه که هنگامی که لبتاب به برق متصل نیست اجرای بازی ها باکندی همراه است و وقتی شارژر رو متصل میکنی مشکل حل میشه.
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟:ohno::ohno:
وقتی لپ تاپ به برق وصل نیست کارت گرافیک از باتری استفاده می کنه و خوب فشار زیادی هم به باتری وارد میشه.بهتره همیشه موقع اجرای بازی ها به برق وصل کنید.به خاطر جریان بالای برقی که کارت گرافیک لازم دارهنقل قول:
دوست عزیز حرف شما درسته ولی مشکل اینه که وقی شارژر وصل نیست بازی لگ داره و قابل بازی کردن نیستنقل قول:
بچه ها یه سوال داشتم این نوار اطراف صفحه نمایش تو لپ تاپ های شما چه رنگیه؟ آخه میدونید چرا میپرسم چون صفحات قبلی رو که الآن نگاه میکردم و بچه ها عکس گذاشته بودن بعضیهاشون مشکی بود وبعضیهاشون سفید یا مثلا لپ تاپ خودم با این که رنگ لپ تاپم سفیده ولی نوار اطراف صفحه نمایش نه مشکیه نه سفید همون همرنگ زمینه صفحه کلیده ولی من الآن یه عکس تو صفحه 93 کلوب دیدم که رنگ لپ تاپ و نوار اطراف صفحه نمایش هر دو تا سفید بود
برا منم مثل شماست :| سفید بود بهتر بودنقل قول:
با سلام خدمت تمامی بچه های گل اقا ما یه z500 nhvdl ویندوز7 روش نصب کردم چطور وبکمشو را بندازم یه توضیح جامع میدین
دوستان کسی در مورد فعال کردن turbo boost اطلاعاتی داره و میدونه چطوری میشه فعالش کرد؟
برنامه youcam مخصوص وبکم لنوو که امکانات بسیار خوبی (مانند کاهش نویز و تنظیمات اضافی و.... ) دارد. حتما اسنفاده کنید:n05:
دوستان این دیوایس شناخته نشده در ویندوز 8 لنوو من چه چیزی میتواند باشد لطفا با دیوایس های خودتان مقایسه کنید و اطلاع دهید
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .من هم با خریدن z500 cor7به جمع شما اومدم .البته بعدا در موردش مینویسم ان شا الله.
دوستان سلام. تو سایت lenovo داشتم گشت میزدم دیدم یه آپدیت فریمور برای باطری گذاشته .... دوستانی ککه مشکل باطری دارن برن دانلود کنن ببینن تغیری میکنه یا نه....
اینم لینک کل درایور های این لپ تاپ......
از قسمت بالای صفخه میشه نوع ویندوز و نوع درایور رو هم انتخاب کنید..............
نقل قول:
سلام.درایور های مربوط بهش رو نصب کن و یه نرم افزار مربوط به وب کم بگیر و نصب کن راه میفته.
سلام دوستان . این card reader من با این که درایو مورد نظر نصبه،ولی رم ک میزنم بالا نمیاره؟ مشکل ازکجاس؟؟
سلام دوستان
الان z500 با کانفیگ i5 و Gt 645 و بکلایت تو ایران هست ؟ ( سفید باشه :n02: )
سلام دوستان میشه بگید چرا ویندوز من که البته 8 هست با تصب بازی ها مشکل داره .و اینکنه چطوز=ر باید ویندوز خودم رو فعال کنم و همچنین من wi fi که نصب میکنم دوباره نمی دونم کجا می پره .
در ضمن میتونید بگید در حال حار بهترین ویندوز 8 توی بازار چی هست ؟منون میشم اگه جواب بدید اخه من که کلافه شد م.
دوستانی که ویندوز 8 دارنئ لطفا ببینند این دیوایس ناشناس من چه چیزی ممکن است باشد چون من تمامی درایورهای همراه دستگاه را ریحنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز من در مورد این مشکلت اطلاع ندارم اما یه سوال دارم ازت اگه جوابمو بدب ممنون میشم.
تو تو نصب بازی ها روی ویندوز 8 مشکل نداری ؟چون مال من هر چی نصب میکنم این ارور رو میده
the program can"n start because d3dx9_30.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem.
ویندوز 8 از سایت سافت 98دانلود کنیدنقل قول:
یه بار directx رو از یه جای مطمعن دانلود کن نصب کن درست میشه...نقل قول: