با سپاسنقل قول:
چنانچه پنل آسیب دیده باشد، آیا نیم سوز شدن پیکسلها می تواند باشد؟ راه درست شدن آن چیست؟
Printable View
با سپاسنقل قول:
چنانچه پنل آسیب دیده باشد، آیا نیم سوز شدن پیکسلها می تواند باشد؟ راه درست شدن آن چیست؟
.نقل قول:
دوست عزیز
چنانچه پنل آسیب دیده باشد کاری نمی شود کرد بجز تعویض پنل
حیلی ممنون از محبت شما.نقل قول:
2 وسیله مختلف را امتحان کردم.
1- هدست وایرلس سونی 2.0 که دانگل دارد و به درگاه usb وصل میشود. تلویزیون آن را شناسائی نکرد ( در حالی که توسط کامپیوتر و ps4 و .... شناسائی میشود ).
2- هدست بلوتوث Genius HS-920BT . این هم کار نکرد ( در حالیکه با وسائل دیگر به خوبی کار میکند ).
آیا منوی خاصی برای معرفی این نوع هدستها به تلویزیون f8880 هست یا باید امیدوار باشیم که خود تلویزیون آنها را شناسائی کند و اگر نکرد نتیجه بگیریم که سازگار نیستند؟
پیشاپیش از لطف شما در پاسخگوئی تشکر میکنم.
.نقل قول:
دوست عزیز
هدفن تان را روشن و سپس از
منو--> صدا-->تنظیمات بلندگو--> در آن قسمت بلندگوی خارجی را انتخاب کنید یا در همان منوی صدا آیتمها را جستجو کنید حتی قسمت -->تنظیمات SoundShare
هزینه پنل نو مدل F8880 46 چند است؟نقل قول:
.نقل قول:
دوست عزیز
قیمت پنل تلویزیون دو سوم قیمت کل تلویزیون است مگر اینکه تعمیرکاری کار کرده سالم با قیمت پایین تر به شما بفروشند.
سلام ی سوال داستم بچه ها مدل تی وی ua48h6500هست و متاسفانه دیجیتال رو در فعال نداره، رفتم از داخل منو مخفی بیارمش ولی گزینه local set, regionغیر فعاله، میگن برا فعالسازیش کنترل مخصوص میخواد کسی میدونه چه ترفندی میشه زد؟؟ ی چیز دیگه از این منو دستگاه رو تنظیمات کارخانه کردم کنترل از راه دور هوشمندش از کار افتاد و فقط دکمه روشن خاموشش کار میکنه، لطفا راهنمایی کنید، فقط سریع ترر، واقعا ممنون
.نقل قول:
دوست عزیز
برای این منظور باید کنترول تان را دوباره راه اندازی کنید.
اتصال مجدد کنترل هوشمند سامسونگ
اگر کنترل هوشمند سامسونگ عملیاتی متوقف می شود و یا کار غیر طبیعی دارد، باتری ها را تعویض کنید که این ممکن است ناشی از انرژی باتری کافی نباشد.
اگر مشکل ادامه یابد، برای کنترل هوشمند سامسونگ بازیابی جفت شدگی با تلویزیون را انجام دهید.
1-دکمه RETURN و دکمه MENU را به طور همزمان به مدت 3 ثانیه فشار دهید.
شما باید کنترول کنید که کنترل هوشمند سامسونگ جدای از تلویزیون درفاصله تقریبا cm 30cm ~40باشد اما، باید محل کنترل هوشمند سامسونگ شما به سمت گیرنده کنترل از راه دور تلویزیون باشد.
2- اتصال تصویر بر روی صفحه نمایش ظاهرمی شود. و پس از آن، کنترل هوشمند سامسونگ به صورت خودکار به تلویزیون متصل می شود.
خیلی ممنون برای ازاد کردن منطقه و راه افتادن دیجیتال پیشنهادی ندارین؟؟کسی میدونه کنترل مخصوص چیه
.نقل قول:
دوست عزیز
این تایپیک را مطالعه کنید و لینک کنترول دست ساز را هم ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز که تلویزیون روشن کردم دیدم چراغ سرخ تلویزیون پنج بار چشمک زد. دلیل آن چه میتواند باشد؟نقل قول:
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان بزرگوار.
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان بزرگوار.30 فیلم با کیفیت 4k حدود 250گیگ که حدود 20 مورد از آنها که دوبله فارسی نیز می باشدو در حدود 100گیگ هم دموی تبلیغاتی با نهایت کیفیت 4K را دارم.
با توجه به فراگیر شدن تلویزیون های 4K و همچنین قیمت منطقی و مناسب این تلویزیونها تنها مشکلی که ظاهرا دوستان مطرح میکنن کمبود محتوای با کیفیت 4k هست.
بنده حدود
لذا دوستانی که تمایل برای تهیه موارد فوق رو داشتن میتوانند با شماره 09193801900 هماهنگ کنن.
سلام دوستان
هنوز دوسال نشده که اسمارت TV سامسونگ سری H خریدم ،دو روزه که یه خط ابی به قطر یه پیکسل به صورت عمودی از 5 سانتی متری سمت راست روی پنل افتاده ،نه ضربه ای به پنل خورده نه مایعی به پنل پاشیده شده ،چون از همون روز اول محافظ پنل حریدم ،میخوام بدونم این خط قابل برطرف شدن هست یا زیادتر میشه ؟پنل گه نسوخته ؟
.نقل قول:
دوست عزیز
ممکن است اسلاتهای متصل به پنلتان جرم گرفته باشد باید آنها را جدا و بعد از تمیز کردن دوبار وصل کنید.از یک تعمیرکار کمک بگیرید. و روشی دیگر استفاده از یک قاشق و ضربه بسیار آرام به کل خط و کشیدن آن و به آرامی به کل خط بکشید و یک بار تلویزیون را خاموش و روشن کنید. البته این یک کار ظریف و تخصصی و ابتکاری است. و اگر به این امور وارد نیستید توصیحه نمی شود اینکار را انجام دهید.
سلام من یه تلویزیون سامسونگ هوشمند دارم اخیرن وقتی وارد منوی smart hub میشم تلویزیون هنگ می کنه و بعد از چند ثانیه خاموش و روشن میشه
46d6920 مدل دستگاهم است.تنظیم کارخانه ای هم زدم و تمام ورودی ها رو هم جدا کردم باز هنگام ورود به بخش smart hub هنگ می کنه
ضمنا من تلویزیون با دکمه exit ریست کردم درست نشد
مدل نرم افزاریشم تم منو زده 001018
حدودا 2 ماهه که اپلیکیشن آپارات روی تلویزون سامسونگ من غیب شده
جستجو هم میزنم پیدا نمیشه
نکنه باز تحریم شده یا توسط سامسونگ حذف شده ؟
درود
چرا گهگاهی که هارد اکسترنال 2TB سیگیت به تلویزیون میزنم و میخواهم فایلهای تصویری را جابجا کنم تلویزیون ریستارت میشود.
سلام چطور میشه مثل کامپیوتر ی فیلمو با زبان فارسی جداگونه پخش کرد؟
الان فیلم و صوت دوبلش کنار هم هستن ولی زبان اصلی پخش میشه
Sent from Xperia C3-Dual
داداش تو نوار ابزار پايين صفحه فك كنم گزينه ي يكي مونده بآخر سمت راست تي وي باشه... اونجا ميتوني عوض كني صدا رونقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله برادر میدونم ولی اونجا اصلا فعال نیست واسه اون فیلم مدنظرنقل قول:
درصورتیکه با زیرنویس مشکلی ندارم
Sent from Xperia C3-Dual
پس هيچينقل قول:
راهي نداره بايد با لبتاب وصل كنيد ب تي وي و ببينيد ...
من خودمم با لبتاب ميديدم
سلام. دوستان تلویزیون من مدلش J6950 هست 40 اینچ. دیروز نزدیک 1گیگ اپدیدت براش اومد، زدم به روز شد ولی اتفاق خواصب نیوفتاد. ورژن عوض شد ولی چیزه جدیدی نیومد!
بعد اینکه بخوام بفهمم تی وی من ساخت کجاست از کجا باید بفهمم؟
.نقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
تلویزیون شما اسمبل شده ایران است یعنی تمامی قطعات ممکن است ساخت کشورهای مختلف تحت لایسنس کره باشد ولی مجموعه آن برای ایران اسمبل شده است. و معمولا وقتی که تلویزیون باز شود خواهید دید که مثلا ممکن است پنل آن در چین و پاور و مین برد آن برای مالزی و یاکره و یا کشورهای از این دست باشد.
ممنون. در مورد اپدیدت هم میشه یه توضیحی بدید؟ 1گیگ اپ کردم ولی اتفاق خواصی نیوفتادنقل قول:
اين كه يه چيز فوق العاده طبيعيه ... خيلي وقته با آپديتها تغييري ايجاد نميشه ...نقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاسگزار میشوم اگر پاسخ من هم بدهیدنقل قول:
سلامنقل قول:
هارد رو بزنین به کامپیوتر و اگر قابل defragmenation هست , فایلهاش رو مرتب کنین .
بعدش بزنینش به تلوزیون و تست کنین ببینین مشکل رفع شده ؟
نقل قول:
با سپاس از الطاف جناب متین پور
من این مشکل را به نحو دیگری حل کردم.
یک عدد هدفون وایرلیس خریدم که گوشی از طریق امواج FM به فرستنده آن وصل میشود .... و فرستنده را به خروجی صدای ----- وصل کردم .... و الان هم زمان هم از بلندگوی تلویزیون و هم از طریق گوشی میتوانم صدا را بشنوم.
باز هم ممنون از جناب متین پور.
سلام.تی ویه سامسونگ مدل 6980 چهل ابنچ فایل آپدیت شو میخاستم و اینکه با آپدیت ممکنه قابلیت screen miror بهش اضافه بشه
ورژن فعلی:001014
سلام. دوستان تی وی من J6950 هست ولی برخی از گزینهاش تو منو خاموشه، چجور میشه روشن کرد. مثلا حالت تصویر در نصویر و تنظیمات پیشرفته. ممنون
.
مرسی از جوابتون. سوال اخر، وقتی صفحه کامل سیاه میشه تصویر تیره و تار میشه و بد نشون میده! راه حلی داره؟
نقل قول:
دوست عزیز
برای تماشای تلویزیون به عنوان یک تصویر در تصویر، منبع یا source صفحه اصلی باید به کامپوننت یا HDMI تنظیم شده باشد. تا همچنین آیتمهای دیگر تنظیمات پیشرفته هم فعال شود.
.نقل قول:
دوست عزیز
اگر از کابل hdmi استفاده می کنید از این مسیر بروید
منو <-- تصویر <-- گزینشهای تصویر <--سطح سیاهی hdmi و آن را low یا همان کم را انتخاب کنید.
از کابل استفاده نمیکنم. وقتی فیلم رو از طریق Usb میبینم اینجوری میشه. اون گزینه هم به صورت پیش فرض کم هستش. ممنون.نقل قول:
سلام به همگی
تلویزیون من k6960 هست و طبیعتا این امکان رو داره که برنامه های تلویزیونی رو که از طریق گیرنده خودش میگیره ضبط کنه، حالا من میخواستم بدونم راهی هست که بشه چیزی رو که از طریق ورودیهای تلویزیون میبینم ضبط کنم. به عنوان مثال اگر به یکی از ورودیهاش گیرنده ای وصل شده، بشه روی یک هارد که به تلویزیون وصله ضبط کرد. آیا در سرویس منو service menu چیزی باید فعال بشه.
با تشکر
.نقل قول:
دوست عزیز
شما می توانید برنامه های که از کانال دیجیتال پخش می شود را روی فلش ویا هارد ضبط و در همان تلویزیون تماشا کنید.یک فلش با سایز16 به بالا و یا هارد به تلویزیون وصل می کنید و زمانی که شما دکمه قرمز روی کنترول که برای ضبط است را بزنید خودش به شما پیام می دهد که اول باید فرمت بشودو آن را بوسیله تلویزیون فرمت می کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می توانید از این تایپیک هم برای فلش با حافظه کم هم استفاده کنید.
سلام منم میخام صدای TV رو وایرلس دریافت کنم حالا روی هندزفری بلوتوث گوشی یا هدفون بیسیمنقل قول:
چکار کردی شما که موفق شدی؟
البته مدل TV من D6960 هست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ضمنا با توجه با توضیحات دوستمون که همزمان هم TV هم گوشی صدا دارن...اگه تی وی مات بشه بازم هدفون صدا داره؟
اخه میخام شب فیلم ببینم TV صدا نداشته باشه
Sent from Xperia C3-Dual
سلام عزیزان
یه تلویزیون es8880 دارم سایز 55 چند سالی هس ب خوبی کار میکرد
هر سری هم هر آپدیتی براش میومد انجام دادم
اخیرا یه مشکلی پیدا کرده
یکی اینکه wifi هست ولی تا با گوشی میخوام کانکت شم تا رمزو میزنم وای فای میپره غیب میشه بعد دوباره میاد ولی بازم وصل نمیشه
یکی دیگه اینکه وقتی فیلم 3D میزارم تصویر سیاه میشه ولی صدا داره.هم رو فیلم سه بعدی تست کردم هم رو شبکه های عادی.همش همینطوره
ریست فکتوری هم کردم هم از منو خودش هم منو مخفی ولی همچنان نشد که نشد
غیر از این 2 مشکل هیچ عیبی نداره
حالا نمیدونم ماله آپدیته مال چیه.زنگ زدم نمایندگیا تعمیر گفتن تو این تلویزیون خیلی بعیده.خلاصه مثه اینکه مورد مشابهی هم نبوده
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه حالا در مورد هر کدوم
ممنون:n12:
سلام من تلویزیون 43k6960 خریدم . میخوام ترتیب کانال ها رو عوض کنم اما در هیچ جای تنظیمات گزینه ای براش نیست.
نصاب اومد برای کانال ها شماره دهی کرد اما من ندارم.
لطفا راهنمایی کنید