آخرین ورژن نسخه 5 رو از کجا میشه دانلود کرد؟من با این ورژن مشکل دارم
آخرین ورژن نسخه 5 رو از کجا میشه دانلود کرد؟من با این ورژن مشکل دارم
سلامنقل قول:
بنده بعد اینکه ویندوز عوض کردم و کلا سیستم رو از ویروس پاک کردم به خود سایته کومودو (لینک در بالا) رفتم تا نسخه ی فری آنتی ویروس رو دانلود کنم اما هر کاری کردم نتونستم این نسخه رو دانلود کنم .
بیشتر تایپکای آموزشی پست دو رو هم مطالعه کردم ولی با توجه به اینکه این آنتی ویروس تنظیمات بسیاری می خواد (بنده از اون دست کاربرانی هستم که زیاد تنظیمات رو دستکاری نمی کنم ، چون وقتشو هم ندارم) و همچنین میگن که فقط فایروالش خوبه و آنتی ویروسش خوب نیست و سیستم رو کند میکنه و ویروس زیادی نمیشناسه ، کلا قیدشو زدم.
با تشکر از شما به خاطر پاسخگویی به مشکلات کاربرانی همچون بنده.:n16:
سلام
فایروال کومودو روی سرور2003 و 2008 نصب میشه؟
من روی 2003 نتونستم نصب کنم
این چیه؟ وقتی بلاکش میکنم کامپیوترم هنگ میکنه یا صفحه ابی مرگ میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سرور باید Comodo Endpoint Security Manager رو نصب کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
خودش نوشته. مربوط به برنامه Connectify هست.
از توی Task Scheduler آپدیتش (آپدیت کانکتیفای) را غیرفعال کنید.
سلام
CIS 6.1 کی میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داره روش کار میشه، زمان دقیق که هیچوقت مشخص نیست، به عناوین مختلف وقفه میافته، ولی تا پایان آوریل منتشر نشه، من باید سرمو بزارم زیر گیوتین...نقل قول:
====
جناب TimeWarp نظرتون محترمه، در مورد اظهار نظرها در مورد کومودو، هر کسی یه چیزی میگه، ولی برای من فقط نظر کسانی مهمه که با کومودو مدتی کار کردند، هیچ محصولی هم نمیتونه نظر همگان را جلب کنه، وگرنه همه باید میرفتن یک آنتی نصب میکردند، این همه آنتی ویروس، کومودو هم یکیش، من خودمم اصلا توصیه نمیکنم کسی کومودو نصب بکنه/یا نکنه، نفعی هم نداره برام، فعالیت من هم فقط جنبه تفریح سالم و لذت داره، و پر کننده اوقات فراغت من هست، نه بیشتر!
:n16:
استاد jadda من از قند شكن كرك شده استفاده ميكنم كه گاهي اتو ماتيك سايت خودشو باز ميكنه و از كار ميفته.
سوالم اينه ايا ميشه ادرس سايت مشخصي رو تو سط كمودو بلاك كرد كه ديگه باز نشه تو مرورگرم(اپرا)؟
:n01:
سلامنقل قول:
در رابطه با این مورد از طریق پیغام خصوصی با هم حرف میزنیم، و میگم چیکار کنید.
لطفا یکی به من کمک کنه اینا چی هستن میزنم بلاک صفحه ابی مرگ میاد میزنم اجازه دادن بعد کمودو یک ویروس تشخیص میده میزنم پاک سازی صفحه ابی مرگ میاد باید چکار کنم؟
داره همینجور پیام های مختلف ویروس میده هر کدوم رو میزنم پاکسازی صفحه ابی میاد
سلامنقل قول:
یک کپی اون فایلی که کومودو از طریق پردازش ابری مخرب شناخته را از طریق پیغام خصوصی به من بدهید.
امن هست، البته بستگی داره از کجا دانلودش کرده باشید، یا ....
حتما اون فایل را از طریق پیغام خصوصی به من بدهید. شایدم فالس باشه، کنار کومودو از چه محصولی استفاده میکنید؟ تداخل ایجاد نشده باشه؟ منظورم HIPS هست.
موقع نصب این برنامه کومودو پیغام نداد؟؟
من نصبش نکردم رفتم داخل نرم افزار ها هم دیدم نبودشنقل قول:
چجوری به شما کپی فایل کمودو رو بدم؟
کنار کمودو از کینگ سافت کلود استفاده میکنم که تاحالا هیچ تداخلی نداشتن
راستی اینو ببینین کار میکنه ایا؟ برای کمودو اینترنت سیکروبتی پرو هست
HSV1O-J7VTW-DTE1I-MGD4S-VL3DR
من که فکر نمیکنم کار کنه
نصب نشده!! یعنی فقط یک فایل دانلود کردید،نقل قول:
برو به این مسیر:
c=> programdata=> connectifyupdat
و از این فایل کپی بگیر و فشرده کن و رمز بزار و به من بده.
بعد از این کار اون فایل را بزار توی لیست فایلهای مسدود شده کومودو
یک لینک سالم بهت میدم، دانلود و نصب کن
شوخی: وسط بحث این دیگه چیه گذاشتی؟نقل قول:
یک ساعت داشتم دنبال این ادرس میگشتم. بعد پیش خودم گفتم شاید هیدن باشه من نمیتونم ای ادرس رو پیدا کنم دیدم اره هیدن بود برات تو فایل فشرده گذاشتمش رمز 123نقل قول:
لینک ویروس حذف شد
اینم لینک ویروس توتال
از نظر من این فایل مخربه، بزارش در لیست فایلهای مسدود شده.نقل قول:
نامرد حذف هم نمیشه. تو ویروس توتا 13 انتی ویروس اینو تشخیص میدادن . کمودو رو حذف میکنم یکی از اونا رو نصب میکنم کامپیوتر رو ویرس کشی میکنم بعد دوباره کمودو نصب میکنم ببینم چی میشهنقل قول:
بازم مرسی
توی سیف مد ببین حذف میشه؟؟ مطمئنا پروسه یا سرویس فعال داره که حذف نمیشه...با تسک منیجر یا کیل سویچ ببین فعال نیست تو پروسه ها؟؟توی سیف مد یا با دیسک نجات حذفش کن...نقل قول:
بار اولی که در VT اسکن شده بود، چند روز پیش، از 46 آنتی موجود فقط کسپر میشناخته،اینجاست که میگم اگه آنتی نشناسه چی میشه! یعنی بقیه. حالا خدا را شکر اگر واقعا مخرب باشه، کومودو بلوکش میکرد، ابر هم که وارد جریان شده بود،نقل قول:
رو سیستم من کومودو راحت حذفش کرد. اگر دوباره خواستی کومودو بنصبی، کنارش هیچی نصب نکن.
فایل را برای بررسی بیبشتر برای کومودو ارسال کردم.
با CCE و اتوران انلایزر کومودو یه بررسی بکن. کفایت میکنه.
پروسه شو پیدا کردم همین که بستم صفحه ابی مرگ امد دوباره کمپیوترم رو روشن خاموش کردم . و کوچیک ترین وری باهاش میرم صفحه ابی میاد . حتی با کمودو گزاشتمش تو فایل های مسدود شده باز صفحه ابی امدنقل قول:
با Autorun Analyzer کومودو سیستم را بررسی بکن(اینجا فقط این ابزار به کمکت میاد)، چون فایل خودشو در استارت آپ قرار میده، از اون قسمت حذفش کن، کلید رجیستریهایی که ساخته را حذف کن. و بعد سیستم را ریستارت کن، دیگه اجرا نمیشه.نقل قول:
مرسي.توضيحاتي در پيام خصوصي ارسال شد استادنقل قول:
ام سی سافت 20 دقیقه پیش در ویروستوتال نمیشناخت الان میشناسه جالبه
تازه با موتور خودش میشناسه نه بیتدفندر
تیم آنالیز امسی سافت با چندین کارمند در نقاط مختلف جهان، سریع ترین بروزرسانی رو داره!نقل قول:
با سلام ،
خدمت دوستان من هم با کمودو یک مشکل دارم اونم اینه که برنامه game port که برای گیم نت ها هست
ارتباط بین کلاینتها و سرور باید برقرار بشه من اومدم و این برنامه رو در لیست برنامه های امن اضافه کردم
و در قسمت قوانین برنامه ها هم در فایروال کومودو هم اونوجزو اپلیکیشنهای اجازه داده شده قرار دادم ولی
مشکلی که دارم اینه که وقتی کلاینتها رو روشن میکنم نمیتونه به سرور وصل بشه مگه اینکه سرور رو ریست کنم
یا کومودو رو ببندم با دکمه خروج ، اونوقت مشکل حل میشه و میتونه کلاینتها با سرور ارتباط برقرار کنه
میخوام اساتید توضیح بدند تنظیمات فایروال رو چگونه انجام بدم تا برنامه game port بدون مشکل کانکت بشه
به کلاینتها بدون نیاز به بستن کومودو.
ممنونم علی .
کمودو رو حذف کردم به امید این که نورتون ویروس رو بشناسه چون تو ویروس توتال میشناسه با کمال تعجب دیدم نمیشناسه و هیچ کاری با ویروس نداره . تا اینکه کینگ سافت کلود این ویروس رو تشخیص داد ولی یک مرتبه صفحه ابی امد بعد از خاموش کردن و روشن کردن کامیپوتر دیدم قبل از این روشن بشه صفحه ابی امد و باز ریسترات شد . ولی این دفعه کامپیوتر بالا امد و روشن شد و قبل از اینکه ویروس بالا بیاد کینگ سافت اونو حذف و قرنطینه کرد. قبلا حتی کامیوتر رو میخواستم ریستارت هم بکنم صفحه ابی میامد مجبور میشدم دکمه پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه ولی الان کامپیوتر درست شده و دیگه صفحه ابی و .... نمیاد و راحت هم کامپیوتر ریستارت میشه .
علی آقا من رفتم تو سایت GRC بعد تست پورت ها رو انجام دادم( Common port,all port) که متاسفانه برای جفت تست ها failed زد و نشون داد که رو سیستمم چندتا پورت باز وجود داره، حالا میخوام بدونم کار خاصی باید تو فایروال کومودو انجام داد تا همه پورت های بسته باشن؟
اینم عکس های تست:
شما پشت مودم یا روتر قرار دارید و کامپیوترتون را اسکن نکردید بلکه مودم یا روتر را پورت اسکن کردید. برای امتحان میتونید سرویسهای ftp and ssh and telnet را روی دیوایس غیر فعال کنید و دوباره امتحان کنید. میبینید که توی تست هم بسته نشون میده.نقل قول:
برای بلاک کردن همه ارتباطات ورودی در قسمت کارهای فایروال مخفی سازی پورتها blockl incoming connections را انتخاب کنید.
احتمالا در قسمت مخفی سازی پورتها همه ارتباطات ورودی را بلاک کردید.رولزهای گیم پورت را حذف کنید و فایروال را روی حالت کاربر تنظیم کنید همچنین در قسمت مخفی سازی پورتها حالت هشدار برای ارتباطات ورودی را انتخاب کنید.نقل قول:
من متوجه منظورتون نشدم! یعنی اینکه مشکلی از لحاظ امنیتی نداره که این پورت ها رو باز نشون میده؟پس چرا قبلا که با کومودو 5.12 تست کرده بودم همه پورت ها رو بسته نشون میداد؟ خب راهی نیست ما این پورت ها رو از طریق خود روتر ببندیم (البته در صورتی که مشکلی برای ارتباط با اینترنت پیدا نکنه)نقل قول:
اگر مشکل امنیتی هم باشه متوجه روتر میشه . میتونید سرویسهای ssh و telnet و ftp را غیر فعال کنید چون همیشه نیاز نیست باز باشند و مشکلی برای ارتباط اینترنتی پیش نمیاد. با همین ورژن 6 یکبار این سرویسها را غیر فعال و دوباره اسکن کنید.نقل قول:
چجوری باید غیر فعال کرد؟ بلد نیستمنقل قول:
manual روترتون را مطالعه کنیدنقل قول:
پورت ها رو بستم، جالبه با اینکه الان تمامی پورت رو بسته نشون میده ولی باز هم میزنه test failed ، مشکل از کجاست به نظرتون؟اینم عکسش:
بخاطر اینه که از روتر پینگ میگیره که اون را هم میشه یه کلک سوار کرد که پینگ نده اما احتیاجی نیست.نقل قول:
حالا چرا پورت 80 را بستید الان به روترتون دسترسی دارید؟
سلام ....
از طریق سایت کومودو میتونم پورتهای باز رو تشخیص بدم؟اگه آره ... لطفا لینکش رو بهم بدین و اگه نه ...سایتی که بتونم پورتهای باز رو تشخیص بدم بهم معرفی کنید.تشکر
چرا بعضی از نرم افزارها مثلا مسنجر الفور توی سند باکس نصب نمیشن و اجرا نمیشن؟
در ضمن قبل اگه اشتباه نکنم وقتی نرم افزاری رو توی سندباکس نصب میکردم روی دسکتاپ ویندوز اصلی هم قرار میگرفت ولی الان فقط توی دسکتاپ کیوسک مجازی تنها قرار میگیره؟
سلامنقل قول:
مصطفی اطلاعات خوبی داری، سعی کن بیشتر در خدمتت باشیم. و استفاده کنیم.
در مورد پورت 80، که فرمودید چرا این دوستمون بسته: اینجا فقط تست شده که آیا راه ورود باز است یانه، و در واقع ورودی پورت80 سیستم دوستمون بسته است.
جناب ALI16437، شما نیاز به ارتباط وردی دارید، و با اون تنظیماتی که من حدس میزنم دارید، این امر میسر نیست، راهش همونیه که مصطفی گفت.
در مورد پینگ و یا دقیقتتر Echo Reply خودِ کومودو مسدودش میکنه و پاسخی به پینگ نمیده، خیالتون راحت.