دوست عزیز من خودم رو ویندوز 8 نسخه 64 بیت اینو نصب کردم ! بروز هم هست ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز من خودم رو ویندوز 8 نسخه 64 بیت اینو نصب کردم ! بروز هم هست ...نقل قول:
نقل قول:
مشکل شما از نو اساسی می باشد :n02: ..
احتمالا ویندوزتون رو از جایی دانلود کردین ؟! اگه آره که چاره ش اینه از بیرون ویندوز با بیلد جدیدی خریداری کنین و مجددا نصب کنید .. موید باشید:n16:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
خواهش .. واسه تشکر همون دکمه تشکر رو بزنید کفایت میکنه :n16:نقل قول:
امری بود در خدمتم ..
خب مشکلات من با این درایور جدید aMd تازه داره شروع میشه:n15:
1)نور صفحه رو نمی تونم کم زیاد کنم
2)هر از گاهی صفحه سیاه میشه به مدت 1 یا 2 ثانیه.
.................................................. .......................
این دفعه که وین 8 pro رو نصب کردم بعد نصب درایور وای فای و درایور دکمه خاموش روشن اون اون دکمه وای فای رو خاموش روشن میکنه اما نورش موقع خاموش شدن نارنجی نمیشه.
و مورد بعدی این که وقتی لپتاپو sleep میکنم موقع روشن شدن دوباره و در اومدن از اسلیپ در همان حالت خاموش صفحه نمایش ,دستگاه ریست میشه و وقتی بالا میاد پیغام یک مشکل میده که میخواد این مشکلو واسه ماکروسافت بفرستم یا نه و...
.......................................
یکی از اشتباهات بزرگ من در ط.ل عمرم خرید این لپتاپ بود که هیپ چیزش مثل ادم کار نمیکنه 2 ماهه خریدمش تا حالا باش درگیرم هر چیزیش درست شه یه چیز دیگش میپره.:n27::n28:
ببین واسه این که یه ویندوز سالم دستت بیاد یا باید یه معتبرشو بخری یا دانلود کنی از سایتی معتبر که ذکر کرده باشه که این ویندوز سالمه که من سایت سافت98 رو معرفی میکنم.نسخه pro بهتره و بهتره درایورای که دوست عزیزم در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کردند رو فقط نصب کنی.تنها راه نصب مجدد یک ویندوز سالم و ترجیحا نسخه pro و اپدیت شده و جدید است.نقل قول:
مشکلات شما با این لب تاپ فک کنم مشکل شخصیه ! :n02: من که هیچ مشکلی باهاش نداشتم اگر هم مشکلی بوده با کمی پیگیری مرتفع شده ...نقل قول:
راجع به مورد اول باید بگم که شما برای تنظیمات نور صفحه به پنل Intel نیاز دارین چون در حالت عادی از این گرافیک استفاده میشه ...
مورد دوم : اگه بعد از چند دقیقه که کاری باهاش انجام نمیدین نورصفحه کم میشه و با حرکت موس یا فشار دکمه ای به حالت قبل برمیگرده ! این عادیه و میتونید تنظیماتشو تغییر بدین
اما اگه در حین کار و خود بخود این اتفاق میفته ؛ این نشان از عدم نصب صحیح درایورهای کارت گرافیک شماست ( چه Amd چه اینتل )
.............
راچع به رنگ زرد دکمه وای فای ( ماله منم اوایل که وین عوض میکنم هیمنجوریهه ) : درایور وایرلس رو حتما نصب کنید حتی اگه ویندوز خودشون شناسسایی کرده باشه .. بعدش Wifi Button رو نصب کنید و بعدش هم Hotkey در آخر هم ریست کنید .. امیدوار که اوکی بشه !
این اروری که بعد از اسلیپ نشون میده منم باهاش مواجه میشم :( .. البته از sleep که میخواد در بیا اون حالتش عادیه فک کنم ! ریست نمیشه .. ! اما وفتی میره تو ویندوز همون ارور رو میده که فک کنم یه باگ بین این لب تاپ با ویندوز 8 باشه که در آینده با آپدیت حل میشه حتما
مشکل اسلیپ تایید می شود.
باید قبول کرد که این لپتاپ مورد داره و اصلا در بین جهان لپتاپ ها hp میخواد ساز خودشو بزنه و حداقل کاری که میشه کرد ادم به دیگران حداقل توصیه نکنه HP بخرن این مشکل گرافیکو همه لپتاباش دارن حتی یکی از دوستان برادرم هم HP داره مدلشو نمیدونم اونم ازش میناله حالا دیگه کاری هست که شده بازگشتی هم ندارم فقط یه سوال الا ن شما چه درایور گرافیکی نصب کردی.دقیق به من بگین طی چه مراحلی چه ورژن و چه ویندوزی؟؟؟اگه اینتلوجدا نصب کنی ایا منو amd رو ناقص نمیکنه به این موارد بر خوردم..:n14:نقل قول:
مشکل این دوستمون،مشکل من هم هستش.نقل قول:
ویندوز هم دانلودی نیستش
تنها راهش نصب دوباره ویندوزه؟:(
ببین اگه تو بازی بهش بر خوردی بهم بگو چه درایور های ی رو نصب کردی چون منم با این ارور مواجه بودم و برای اجرای بازی حلش کردم احتمالا یکی از درایور ها تداخل میکنه اگه لیست درایوراتو بگی و من چک کنم مطمئن شم اطلاع میدم رسما.نقل قول:
من Dell داشتم .. داداشم Samsung داره .. با Vaio هم کار کردم ! ... اما باز هم اگه بخوام به کسی پیشنهاد کنم قطعا HP رو پیشنهاد میدم ( البته اگه اون طرف مثه خودم کارش با سیستم زیاد باشه )نقل قول:
این سالار و 48 ساعت بشین باهاش کار کن مدام ، نه حرارت غیرمعمولی نه کندی نه چیز خاصی .. همون چیزی که در دقیقه اول هست ، 48 ساعت بعدم همونه ! :n26:
من رو ویندوز 8 نسخه پرو .. ابتدا درایور اینتلی که لینکشو چندتا پست قبل به دوستمون دادم .. بعدشم AMD 13.8 ...
دوستان چرابیخودی روی این لپ تاپ عیب میذارید بیاید باخودمون روراست باشیم این که نمیتونیم درایوراشو نصب کنیم دلیل براین نیست که این لپتاپ مشکل داره بعدشم من 6ماهه که این لپ تاپو گرفتم حتی به یدونه از مشکلایی که دوستان اشاره کردن برنخوردم.:n13:
شما هم Enterperiseاستفاده می کنید ؟نقل قول:
من به این مشکل تا بحال برنخوردم که برای رفعش ببینم چه کار میشه کرد ..
اما حتما به شما پیشنهاد میکنم ویندوز رو عوض کنین ولی نه اینکه بازم همین ویندوز رو نصب کنین ..اقلا از یه پک دیگه یا یه نسخه دیگه استفاده کنید :n16:
جالبه دل داشتی و اینو میگی اگه مثل من 5110n دلو داشتی اینو نمیگفتی....نقل قول:
فقط باید توجه داشت که هیچ لپتاپی در جهان مثل این ادمو اذیت نمیکنه وقتی هنوز ادم نمیدونه کع کدوم گرافیکش کار میکنه و فقط به اینتل گیر داده
و مهم تر از این اینه که این کارت گرافیک 7650 در لپتاپ های دیگه medal of honer warfighter رو در 18 یا 19 فریم اجرا میکنه در این لپتاب 12 فریم .توان گرافیک این لپتاپ حتی در انداره gt220 کامپیوتر خونگیم نیست...
کسی که دل میخره یروزه لپتابشو درست میکنه منم باید 30 روزه!!!تو اینترنت سرچ کن میبینی همه مدلاش مشکل دارن.
هر چند این لپتابا سری بیزینس و کم مصرفن...من این کارو نمیکنم اما شما که پا فشاری داری رو این لپتاپ وقتی به دیگران سفارش میکنی از مشکلاتشم بگو مشکل گرافیک داشتن هار هیتاچی که سابقه سوختن و دود شدن اطلاعات داره من خودم دو تا هارد هیتاچی داشتم عمر کمی دارنو.....قیمت بالا نسبت به امکانات.من dell 5110n رو 2 یا 3 سال پیش 1 تومن خریدمش هنوز هم قوی تر از این لپتابه شما خود دانی.ممنون
شما منو ببخشنقل قول:
بسته به نوع کار شما و اگاهیتون از دنیای لپتاباست که کیفیت یک لپتابو میشه فهمید.من با مشکل دارم چشم کور سر میکنم باش اما درس میگیرم که یک اشتباه بزرگو دو بار نکنم و به دیگرانم اگاهی درست میدم.
سلام .نقل قول:
نه ویندوز دانلود نکردم . خریدم :n21:
در مورد کم زیاد کردن نور صفحه اگه درایور Hotkey رو نصب نکردید ، حتما نصب کنید .نقل قول:
اما در مورد اسلیپ تایید میشه . برای منم وقتی به اسلیپ میره دیگه برنمیگرده و ریستارت میشه . اما پیغامی بعدش نمیاد .
تایید میشه .نقل قول:
حالا هر کس هر مشکلی داره با این لپتاپ رو میاد به کل لپتاپ های hp تعمیم میده
hp پرفروشترین برند لپتاپ تو دنیاست
وقتی بلد نیستید مشکل رو حل کنید یا کلا دستگاه شما مشکل نیاید بگید فلان مشکل واسه همه هست
طرف نمیتونه نور صفحه رو کم و زیاد کنه و و سوییچ کنه و ... میاد میگه مشکل داره 4540 !
من ده ماه این لپتاپ دارم روزی هم 18 الی 24 ساعت روشنه هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم تا حالا فقط مشکلی که داشتم باهاش سوییچ نکردن گرافیک در ویندوز سون بود که اونم با نصب ویندوز 8 حل شد
sleep هم هیچ مشکلی نداره
صفحه 4540 هم ماته معایبی داره مثه رنگ ها کمی حالت کدرتر دارن که البته زیاد محسوس نیست ولی حسنش هم اینه که تو افتاب کاراییش رو حفظ میکنه
یکی اومده بود گفته بود که صفحه نمایش کیفیتش پایینه !!
Command Prompt در Accessories ویندوز بصورت Run as Administrator اجرا کنیدنقل قول:
سپس کد های زیر رو وارد کنید(خط به خط)
در پایان exit تایپ کرده و خارج شوید، حالا ببیند Windows Experience Index اجرا میشه یا نه.کد:
C:\> cd C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore
C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore>mkdir Saved
C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore>copy * Saved
C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore>del *
C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore\*, Are you sure (Y/N)? y
باشه ببخشید معذرت میخوام hp عالیه.
اتفاقا 5110 دارم :n09: ...نقل قول:
این برمیگرده به دانش شما ! من لب تاپ HP رو 2 ساعته ردیف میکنم ... و شما سی روزه :n13: من چیزی نمیگم دوستان خودشون قضاوت میکنند !!!
گرون خریدی داداش :n02: من حدود یک سال و خورده ای پیش 1150 گرفتم
منطور از 30 :n08:روز یعنی هنوزم نتونستم درست مشکلاتشو حل کنم در صورتی که دل این گرفتاری ها رو نداشت.نقل قول:
من 5110 رو از digikala گرفتم واخرین و قوی ترین کانفیگشو پس اگه داریش میتونی تفاوتو احساس کنی.ولی اونجورم از hp تعریف میکنین که انگار ادم با apple داره کار میکنه:n02:
دوما من نگفتم همه hp ها بدن گفتم این مورد گرافیک توبیشتر لپتاباش همین جوریه.ولی پر فروش بودن دلیل بر خوب بودن نیست.بعد دوستان میان میگن من 10 ماهه دارمش بابا بذار بشه دو سالب بعد همه لپتابا حداقل 2 سال طبیعی رفتار میکنن.من با این مدل مشکل دارم چون همه چیز توش شانسیه به زور باید روش وین 8 نصب کنی تا گرافیک عمل کرد بهتری داشته باشه. به هر ادم عاقلی که لپتاب بازه این مدله نشون بدی ازت نا امید میشه.
3 نفر از اشنایام hp دارن موقع خرید بهم گفتن برو dell یا asus بگیر که باز من اشتباهم رو کردم.بازم تاکید میکنم من همه مدلای hp رو نگفتم چون دربارشون تحقیق نکردم ممکنه خوبم داشته باشه.
دوستان بحثتون داره به قه قرا میره، پیام خصوصی بزنید دیگه:n27:
آقای dop12من نمیدونم چه مشکلی با گرافیک این مدل دارید ولی من که تازه گرافیکو آپدیت کردم کارایی اونا باwin7خیلی بهتر از قبل از شده شاید باورتون نشه ولی من دارم بازی فیفا رو روی بالاترین کیفیت باگرافیک اینتلم بازی میکنم که دمای لپ تاپ نهایتا به 65میرسه .وافت فریم هم نداره البته در قسمت منوی بازی کمی لگ هست ولی توی بازی بدون لگ وروون اجرا میشه.در ضمن بازی مترو هم که از بازی های نسل جدیده روی مدیوم بدون افت فریم ولگ براحتی اجرا میشه با اینکه لپ تاپ لپ تاپ گیم نیست!!!!!.حالا نمیدونم مشکل شما با این لپ تاپ چیه .درضمن همه باهم دوستیم امیدوارم از برداشت بدی نداشته باشید
شما ببخشید این مشکله من هست امروز کم اعصبم خورد بود من نمیدونم شما چه کار کردین ولی اگه خوب بود خدا رو شکر.اما من با توجه به حرف اقای سجاد با داشتن اپدیت هر دو گرافیک وتست اون در win8 بازم به نتیجه نرسیدم اول اینتلو نصب کردم بعد که amd13.8 رو نصب کردم به طور کامل نصب نشد و در هنگام تمام شدن نصبش به جای اون تیک یا علامت تعجب سبز یدونه زردش اومدو گفت نصب مشکل داشته و واقعا داشت چون پاور پلی و سوویچ تو کنترل کاتالیست نبود.واقعا موندم چکار کنم.نقل قول:
دوستان وقعا از همه معذرت میخوام اگر من کار ی کردم به من مربوطه دارای عقل بودم هر کی راضی هست 100 سال عمر کنه واسش هر کیم ناراضی مثل من تقصیر خودشه نه دیگران.فقط اگه بشه پستامو پاک کنم خوب میشد.بازم شرمنده تمام دوستان و استادان بزرگوار.:n16:
سلام داداش.نقل قول:
اگر منظورت از اون یک نفر من بودم که باید بگم من عیب نذاشتم رو دستگاه و فقط گفتم رنگ ها کاملا با PC فرق داره که دوستان هم تایید کردند که به خاطر صفحه نمایشش بعضی اوقات رنگ ها خوب دیده نمی شود! :n13:
به هر حال به نظر من HP مشکلی اصی نداره که ب خواد از بقیه کم بیاره!
موفق باشید:n02:
دوست عزیز :n16: ما همه اینجا جمع شدیم که اگر مشکلی واسه دوست دیگه ای پیش میاد همه باهم دست در دست هم در صدد رفع اون مشکل بر بیایم ...نقل قول:
به هرحال پیش میاد دیگه .. الانم من خودم دربست در خدمتتم .. یاهومو اد کن اسکایپ هم هستم اونم اگه خواستی ادد کن ( تو پروفایلم هست ) .. با TeamViwer باهم بررسی میکنیم و نگران نباش حتما مشکلت حل میشه .
سلام من يك چند روزي هست خريدم اين مدل فقط چجوري ميشه فينگرش فعال كرده درايورش هم نصبه تو بايوس ميرم تنظيمات فينگرش تيك خورده ولي نمي دونم چراغيرفعال هست دراصل grayهست منظورم تو بايوس هست
و اينكه از كجا ميشه متوجه شد مدلش چيه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا ممنون امروز برادرم دادش دست یکی از دوستاش که کارش لپتاپ هست مخصوصا Hp درستش کنه من که خسته شدم.:n16:نقل قول:
قسمت اول سوالتو میدونم دومی رو بهتره دیگران جواب بدن...نقل قول:
برای تنظیم در ویندوز باید درایور hp protect tools security رو نصب کنی و همچنین درایور فینگر پرینت رو.بعد با یبار لمس فینگر پیرینت صفحه ای باز میشه که اون جا میتونی انگشتاتو اسکن کنی و رمز هم بزاری رو سیستم.
البته ایکون این درایور که بالا گفتم گوشه سمت چپ رو مثلثه کیلیک کنی یه چیزی شبیه سپر هست تو اونم میتونی تنظیم کنی.ببین اگه بازم مشکل داشتی در خدمتیم
سلامنقل قول:
همه این کار ها رو انجام دادم .
اما الان که میرم ریت بگیرم این ارور میده :
اینم از صفحه Properties :
مشکل چیه ؟ چاره چیه ؟
برادراین سپریامثلثی که گفتی کجاهست؟و اینکه بعد نصب چه زمانی بایدفینگرلمس کنم تا اون صفحه بازبشه باتشکر
la.noire به خاطر کرک مشکل کاهش سرعت داره چندان ربطی به قدرت سیستم نداره
نقل قول:
داخل متن گفته در حالت باتری نمیتونه ریت بگیره، وصل کنید به برق بعد امتحان کنیدنقل قول:
دوستان توجه کنید که مشابه بنده مثه آهو تو گل نمونید(چی گفتم):
موقع نصب آپدیت های amd حتما حتما تمام نرم افزارای بازو ببندید، من km باز بود، وسطش صفحه شروع کرد به چشمک زدن انگار بخواد هی رزولوشن عوض کنه، اول فکر کردم طبیعیه اما خیلی طول کشید و درست نشد، ریست دادم، اندفه قبل بالا اومدن ویندوز مورد تکرار شد
هیچی دیگه مجبور شدم از بوت swichable رو غیر فعال کنم تا بالا بیاد... درکل شکر خوردم فجیع، الان اینتل و amd سوییج چ نمیشه، دارم روش کار می کنم...:n29:
مشکل با برجاست دوست عزیزنقل قول:
ضمن اینکه دیشب متوجه شدم وقتی نور مانیتورم کم هست ، نور صفحه مانتور وقتی موس رو تکون میدم یه نمه کم و زیاد میشه .
برای شما هم همینطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برو تواین لینک نوع ویندوزتو از 64 بیتی ها انتخاب کن این دوتا درایور ها رو دانلود کن
1)HP ProtectTools Security Manager
2)Validity Fingerprint Driver
نصب که کردی بعد از ریستارت یا میتونی فینگرو لمس کنی تا صفش باز شه یا (پایین سمت راست) (دفعه پیش اشتباه گفتم) یه مثلثه که مربوطه به نرم افزارایی که بازن روش کلیک کنی اونجا هم میتونی تنطیمش کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اپدیته من به فنا داد :n08:اما بلاخره درست شد خدا رو شکر دیگه جز این اسلیپ ناقصش مشکل دیگه ای ندارم دم amd گرم با اپدیتش.نقل قول:
کدوم آبدیت رو نصب کردی داداش ؟ 13.8 ؟نقل قول:
روی چه ویندوزی ؟
مگه قبلا چه مشکلی داشتی که الان حل شده ؟ :n05:
----------------------------------------
----------------------------------------
یکی از مشکلات جدیم با ویندوز 8 اینه که نمیدونم حرف p فارسی چطوری تایب میشه ؟ :n03:
چطوریه خدایی ؟