والا ما که هر کی فکر کردیم مریم مقدسه اخرش در اومد هند جگر خواره(9 ماه با یکی باشی بعد بفهمی عاشق دوستته,دختره حجاب کاملا اسلامی داره ترم یک تو خونه یک پسر گرفتنش!با یکی هستی منت می کشی هم می فهمه رفتی سمت یکی دیگه همه کار برات می کنه!تازه نامزد کرده با یکی دیگه میریزه رو هم)این ها مورد هایی بود که خودم به عینه دیدم.دختری قلبش توسط دیگران به بازی گرفته شده چطوری می تونه به شما دل بده؟!.تقصیر اونا هم نیست واقعا پسرهای الان مردای لوتی قدیم نیستند مگر یک در هزار. هر پسری سنش از 22 گذشته باشه دنبال یک فن خلاق هستی بعضی ها ها که از هر انگشتشون یک خلاف میریزه.به شخصه از بس مورد ها اینجوری دیدم به هیچ کسی اطمینان ندارم.ازدواج در شهر بزرگ که یک ریسک بالاست چون هیچ تحقیقی نمیشه کرد نه درباره دخترش نه پسر هر کدوم یک راه پیچدونه تحقیق رو دارند.از شهر های کوچیکم که نمیشه خانم گرفت چون فرهنگشون با شما متفاوت هست.ازدواج می کنی تا وقتی بچه نیست یک مقدار لذت هست که اون تا 2 ,3 سال اوله بعدش میشیم مثل خواهر برادر.بچه میاد دیگه واویلا میشه تا بزرگ شه نق نق نق.بعد ما چه گلی به سر پدر ومادرمون زدیم که از بچه نسل بعد توقع داشته باشیم.
واقعا با کمتر 1 تومان که نمیشه الان زندگی کرد حقوقم که 480 تا 600 که نصفش خرج خودته!
دو تا جمله هست از چند جای مختلف هست برای خودم مد نظر دارم :
وقتی خواستی با کسی زندگی کنی اینو مد نظر بگیر ببین بدون اون نمی تونی زندگی کنی بعد درخواست ازدواج بده
اگر انقدر از زندگی لذت بردی و دیدی دنیا جای لذت بخشی هست بعد به فکر اوردن یک نفر دیگه به این دنیا باش
ولی واقعا با این تفاسیر پیری و تنهایی چیزی ترسناکی هست ولی جوونی و ریسک شکست در زندگی مزدوج کل زندگیت هم به باد میره که الانم امار طلاق بالاست
خدایا به ما رحم کن