من این تاپیک سر میزدم اخبار بازی رو دنبال کنم.نقل قول:
جون هر کی دوست دارید حرفی از نسخه pc نزنید بعد یه نفر میاد جواب شما رو میده بعد چند نفر میان بحث میکنن همین جوری چند صفحه الکی تاپیک جلو میره.
Printable View
من این تاپیک سر میزدم اخبار بازی رو دنبال کنم.نقل قول:
جون هر کی دوست دارید حرفی از نسخه pc نزنید بعد یه نفر میاد جواب شما رو میده بعد چند نفر میان بحث میکنن همین جوری چند صفحه الکی تاپیک جلو میره.
برا پی سی نمیاد کلا ؟!
من خودم فروشنده بازی های ایکس باکس هستم و امروز هم گرفتم بازی رو ... ولی انصافا این نوع بازی ها فقط رو پی سی حال میده !
دوستانی که دانلود کردن میشه روی فلش 8 ریخت یا باید 16 باشه؟! :n24:
معلوم نیست،ولی به احتمال زیاد میاد.نقل قول:
برا پی سی نمیاد کلا ؟!
به نظر من بعد از منتشر شدن dlc های بازی برای کنسول ها باید منتظر خبر های نسخه پی سی باشید،الان زوده........
+
نه نمیشه،فضای خالی فلش های 8 گیگ حدود 7.2 گیگ هست..........نقل قول:
دوستانی که دانلود کردن میشه روی فلش 8 ریخت یا باید 16 باشه؟! :n24:
اگه پستای قبل رو خونده باشی نوشتن رو فلش 16 باید بریزی...نقل قول:
مرحله اول بازی با کیفیت 720p اچ دی :
ویدئو گیم پلی هواپیما روندن با کیفیت اچ دی :
محتوای مخفی: ماشین
هر ویدئویی آپلود میشه طی چند دقیقه توسط یو-تیوب پاک میشه ، دوستانی که توانش رو دارن جایی مستقیم کنن تا بقیه هم بتونن ببینن .
گیم پلی این بازی رو می تونید از این لینک به صورت زنده ببینید :
یک لینک از ویدئو به من بدید تا من روی چندین سرور مثل مدیا فایر آپلود کنم.نقل قول:
بابا اینا قند شکن میخواد
ما که نداریم چطور نگا کنیم؟
محتوای مخفی: انفجار
محتوای مخفی: پلیس
محتوای مخفی: دعوا
ربطی نداره ، مهم حجم دیسک 2 ـــهنقل قول:
نه نمیشه،فضای خالی فلش های 8 گیگ حدود 7.2 گیگ هست..........
من خودم دیسک 2 ـــه فرزا 3 رو روی یه فلش 4 نصب کردم
دوستان بی زحمت چند تا فروشگاه اینترنتی معتبر معرفی کنید برای خرید بازی :n16:
اینی که الان منتشر شده نسخه اصلی هست؟؟؟؟؟
پ.ن: بخش تصاویر هنری به پست اول اضافه شد.
خب بازی برای 360 2 تا dvd9 ــه کامل هست ...نقل قول:
سایت بازی آپدیت شد :
rockstargames.com/V
+
آره نسخه کامل هست و مشکلی نداره.نقل قول:
اینی که الان منتشر شده نسخه اصلی هست؟؟؟؟؟
+
منم منظورم همین بود دیگه :|نقل قول:
ربطی نداره ، مهم حجم دیسک 2 ـــه
من خودم دیسک 2 ـــه فرزا 3 رو روی یه فلش 4 نصب کردم
فضای مورد نیاز برای نصب دیسک اول دقیقا 7876 مگابایت هست،فلش های 8 گیگ 7.8 گیگ فضای خالی ندارن و فلش باید 16 گیگ باشه.
دوستان چی شد ؟ اگر بازی کنیم ایکس باکس بن میشه ؟
بهتره بازی نکنیننقل قول:
یکی راهنمایی کنه . الان این نسخه هایی که اومده ناقصه ؟ ؟
بعضی ها میگن ریلیز complex کامله و p2p و quack ناقصه و پر باگ ! درسته؟؟
این کامله و مشکلی نداره فقط نسخه 360 یکمی فریم داره و دیر لود میشه
اخه بهتره یعنی چی ؟ :دینقل قول:
گزارش باید داده باشن دیگه ، یا بن میشه با نمیشه.
شـخـصـیـتــ هـای اصـلـی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Michael
مـهـارتـــــ
تیـراندازیبـ با نام کامل Michael De Santa،از گذشته ی مایکل در حال حاضر اطلاعاتی در دسترس نیست.او اهل منطقه ای در ساحل شرقی آمریکاست.مایکل در دوران جوانی اش به سرقت از بانک ها روی آورد و در طی سالها به سارقی بسیار موفق مبدل گشت.در همین دوران مایکل با خلبانی نظامی بنام تروُر آشنا شد و با یکدیگر چندین سرقت مسلحانه موفق را به ثمر رساندند.بعد از آشنایی مایکل با تروُر او با آماندا همسر آینده اش آشنا شد و حاصل زندگی مشترکشان دو فرزند دختر و پسر بنام های تریسی و جیمی میباشد.
قبل از شروع داستان GTA V،مایکل تصمیم میگیرد زندگی ای آرام برای خود و خانواده اش بسازد و با معامله با سازمان FIB خود را در شغلش بازنشسته اعلام کرد و درحال حاضر در برنامه ی حفاظت از شاهدها قرار گرفته است.پس از این معامله،او و خانواده اش در زندگی لوکس و گرانقیمت غرق شدند،در حال حاضر در یک ساختمان بزرگ واقع در محله ی Rockford Hills به همراه چندین خودروی اسپرت با زمین های اختصاصی گلف و تنیس زندگی میکنند.
اما برخلاف این ظاهر پر زرق و برق زندگی خانوادگی مایکل رو به پایان است.در حقیقت همسرش در حال حاضر به سختی او را تحمل میکند،آماندا تقریبا تمام پول های همسرش را در بوتیک های شهر هزینه کرد.دختر و پسرش نیز زمان زیادی تا ترک کردن پدرشان نمانده.حتا تروُر هم با مشکلات شدید اقتصادی مواجه شده است و باعث شده بین مایکل و تروُر فاصله ایجاد شود.مایکل نیاز فوری به پول دارد تا از زوال خود و زندگی خانوادگی جلوگیری کند،این اتفاق ها دست به دست هم میدهند تا مایکل دوباره به زندگی مجرمانه اش بازگردد.توانایی ویژه ی مایکل آهسته کردن زمان حین تیراندازی است(Bullet Time)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Franklin
مـهـارتـــــ
رانـنـدگـی
اسـنـایـپـرفـ فرانکلین در جنوب شهر لوس سانتوس متولد شد،او هرگز خانواده و ثروت نداشت و همین عوامل دست به دست یکدیگر دادند تا فرانکلین در جوانی به عضویت باندهای گنگستری در بیاید اما او خیلی زود دستگیر و روانه ی زندان شد.فرانکلین در زندان تصمیم گرفت زندگی سابق خود را رها کند و پس از آزادی راهی جدید برای ادامه ی زندگی اش در پیش بگیرد.بعد از آزادی،سودای ثروت بیشتر فرانکلین را برای کاری فراتر از فروشندگی مواد مخدر در خیابان های محل زندگی اش ترغیب کرد به همین روی او تصمیم گرفت برای گنگستر ارمنی سیمون یتاریان کار کند.سیمون یک نمایشگاه خودروهای گرانقیمت دارد اما این سرپوشیست برای اعمال مجرمانه ی این گنگستر که در واقع اخاذی و کلاهبرداری است.
سیمون خودروهای گرانقیمت را به افرادی که توانایی پرداخت کامل پول سنگین خودرو را ندارند به فروش میرساند و در این هنگام فرانکلین بعنوان فرد سوم خودرو را با قیمتی نازل از صاحب خودرو اجاره میکند و خودرو با قیمتی بالاتر به فردی دیگر فروخته میشود.در نتیجه فرانکلین در شهر بیشتر با خودروهای اسپرت و گرانقیمت قیمت دیده میشود.فرانکلین مردی بلندپرواز است و تمایل دارد از خلاف های سبک به جرم های سنگین تری که پول بیشتری در آنهاست دست بزند،از همین روی او یا با راهنمایی فردی دیگر یا بصورت تصادفی با مایکل ملاقات میکند.
مایکل،فرانکلین را فردی با استعداد میبنید و او را به نفر دوم باند تروُر معرفی میکند و این آغازی است بر زمان شروع بازی.فرانکلین بسیار باهوش است و قادر به مقابله با چالش های مختلفیست که تروُر و مایکل از پس آنها بر نمی آیند و همچنین قابلیت های فیزیکی بالایی دارد.وقتی که فرانکلین فرمان یک خودرو را در دستانش بگیرد به مردی فوق العاده تبدیل میشود.همچنین در تیراندازی مهارت بسیار بالایی دارد.توانایی ویژه ی فرانکلین در آهسته کردن زمان حین رانندگی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Trevor
مـهـارتـــــ
خـلـبـانـی
مـبـارزاتـــ
گـ گذشته ی تروُر از نظر اطلاعاتی ناقص است و اطلاعات زیادی از او در دسترس نیست.با نام کامل Trevor Phillips،تروُر یک کهنه سرباز جنگی محسوب میشود،او خلبان نظامی بوده و وقت خود را در جنگ های مختلفی گذرانده است.تروُر بعد از دیدار با مایکل هر دو متوجه میشوند که نقطه ی مشترکی بنام شعله ی سرقت در وجودشان نهفته است و تروُر تصمیم میگیرد برای سرقت های بزرگ با مایکل به همکاری با او بپردازد.هردوی آنها موفق میشوند در چندین سرقت پیاپی به موفقیت دست یابند.
گاهی اوقات هردو در سراشیبی سقوط قرار میگیرند که باعث میشود شکاف های عمیقی در دوستیشان ایجاد شود.(عده ای معتقدند معامله ی مایکل با سازمان FIB دلیل این شکاف بوده است)تروُر زندگی کثیفی دارد،او در صحرای Blaine County دریک کانکس زندگی میکند.او تمام پول هایش را خرج کرده و دوباره مجبور است به دوران سرقت های مسلحانه اش بازگردد.او نیاز دارد تا دوباره به عقب بازگردد و وارد بازی خطرناک سرقت های مسلحانه شود.
او فردی روانی و بی اعصاب است که این خصوصیت اخلاقی جزء توانایی هایش به شمار میرود،تروُر حالت بخصوصی بنام دیوانگی دارد که با فعال شدنش دارای ضرباتی دوبرابر قوی تر،کاهش آسیب دیدگی ها تا نصف و حملات ویژه در مبارزات تن به تن میشود.او همچنین به مواد مخدر اعتیاد دارد.عضویتش در ارتش باعث شده تا در درگیری ها و هدایت وسایل نقلیه ی هوایی تبحر داشته باشد.توانایی ویژه ی تروُز در حالت دیوانگی است که بالاتر توضیح داده شد.
شـخـصـیـتــ هـای جـانـبـی
Lamar
دوست دیوانه ی فرانکلین،لامار فردی بلند پرواز است که شخصیتی به مراتب تندخو تر از دوست خود،فرانکلین دارد.اما فرانکلین جدی تر از لامار بنظر میرسد.لامار یک سگ بنام Chop دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ron بهترین دوست تِروُر،او یک تئورسین و نظریه پرداز در طراحی نقشه های مجرمانه است،ران در یک کانکس زندگی میکند.او همیشه پارانوئید(توهم آسیب دیدن) است و به همین خاطر بیشتر وقتش را با تِروُر میگذراند.----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Jimmy
جیمی پسر مایکل،او پسری تنبل و تن پرور است که فقط در خرج کردن پول های پدرش تبحر و تخصص دارد.جیمی رابطه ی نزدیک و دوستانه ای با پدرش،مایکل ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Amanda
همسر مایکل،او یک شخصیت زیباست که دخترها برای دیدن او در بازی انتظار میکشند.آماندا با زندگی گذشته ی مایکل دارای نقاط مشترکی است که باعث میشود مایکل را تحمل کند.--------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tracy
دختر مایکل،نمونه ای بارز از بداخلاقی و لوس بودن که مثل برادرش جیمی هنری جز خرج کردن پول های پدرشان مایکل ندارد.تریسی به بیرون رفتن و خرید کردن علاقه ی زیادی دارد.------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Chop سگ لامار،چوپ میتواند سوار ماشین شود و مثل دیگر شخصیت ها یک صندلی را اشغال کند.از قابلیت های چوپ میتوان به حمله به دشمنها،پیدا کردن بسته های مخفی،سفارشی شدن یا پرت کردن حواس دشمنان اشاره کرد.این امکان وجود دارد که چوپ در مبارزات مسلحانه کشته شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sue Murry او مطلقه است،به معلمی در یک مدرسه ی لیبرال مشغول به کار است،خانم ماری برای دوباره به اوج رساندن منطقه ی سان آندریاس برنامه های گستره ای تدارک دیده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Jock Cranley رقیب محافظه کار خانم Murry در انتخابات،جاک فردی معروف در تلویزیون و صحنه های نمایشی در بین مردم محسوب میشود.-------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Simeon Yetarian فروشنده ی ماشین،او یک ارمنی است.فرانکلین و لامارا برای او کار میکنند.-------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Vasquezبعنوان یک افسر پلیس در اداره پلیس شهر لوس سانتوس مشغول به خدمت است.واسکوئز دومین افسر پلیس زن در سری GTA محسوب میشود،اولین پلیس زن Barbara Schternvart در نسخه سان آندریاس بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dr.Isiah Friedlander
به شغل روانشناسی در شهر لوس سانتوس مشغول میباشد و مهم تر از آن او روانشناس مایکل است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Lester
همکار مایکل،تِرِوُر و فرانکلین است،لِستر در برنامه ریزی و طراحی نقشه ی سرقت ها کمک میکند.-----------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tao
گانگستر چینی،تا حدودی دست و پا چلتفی و علاقه ی زیاد به قرص های اکستازی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wade
از دوستان تِرِوُر به شمار میرود،او عضو گروه های هیپ هاپی است.----------------------
- تهیه،تنظیم،ترجمه: T-71
- پست اول کامل شد
توی فروما میگن فقط اونایی رو بن میکنن که ویدیو آپلود میکنن.
پست اول تاپیک فوق العادست، شخصا برا خودم الگو شد
Vasquez همیشه تو فیلم ها و بازی ها از خانم های پلیس حمایت می کردم، امیدوارم ایشون در جریان بازی زیاد دیده بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که انلاین بشی بن میکنه.نقل قول:
وگرنه افلاین بازی کنی مشکلی پیش نمیاد.
+
فقط 2 روز باقی مانده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه نسخه ای که لیک شده باگ داره خفن....
نسخه ی اصلی فک کنم درست باشه ....
برای نصب بازی ما باید دیسک 2 رو نصب کنیم یا 1 رو ؟ O.oنقل قول:
منم منظورم همین بود دیگه :|7876 مگابایت هست،فلش های 8 گیگ 7.8 گیگ فضای خالی ندارن و فلش باید 16 گیگ باشه.
فضای مورد نیاز برای نصب دیسک اول دقیقا
نسخه هایی که اومدن مشکلی ندارن،برای کنسول ها اینجور چیز ها پیش نمیاد که بازی لیک شده با نسخه اورجنیال فرق داشته باشه،چون این نسخه های لیک شده image های دیسک های اورجینال هستن.نقل قول:
مثل اینکه نسخه ای که لیک شده باگ داره خفن....
نسخه ی اصلی فک کنم درست باشه ....
تنها مشکلی که که من دیدم (از طرف کاربر ها و فروم های معتبر) دیر لود شدن تکسچر ها هست،که اینم گفتن با نصب هر 2 دیسک حل میشه(یا نهایتا با یه title update)
مسئله ای که الان خیلی زیاد بین گیمر های ایرانی پخش شده،Nuke اعلام شدن بازی(ریلیز iND ) توی سایت abgx هست،تنها دلیل nuke شدنش اینه که بازی همون torrentـی هست که یه نفر توی یه سایت خصوصی گذاشت،گروه iND هم دقیقا همون نسخه رو به اسم خودشون دادن بیرون و در واقع ریلیز خودشون نبود.الان complex (یکی از scene group های معروف و معتبر) هم یه نسخه داده بیرون.......
این nuke شدن بازی ها چندین بار پیش اومده قبلا(مثل Halo 4,Fifa 13 و .....،ولی چون gta v بازی پر سر و صدایی هست نوک شدنش خیلی پیچید توی سایت های ایرانی :| )
+
نصب دیسک 1 اجباری هست(که 7.8 گیگ فضا برای نصب لازم داره)،ولی پیشنهاد میکنم هر دو دیسک رو نصب کنید(دیسک 2 هم که نصبش اختیاری هست 7 گیگ فضای خالی میخواد).نقل قول:
برای نصب بازی ما باید دیسک 2 رو نصب کنیم یا 1 رو ؟ O.o
جفتش نصب بشه نتیجه بهتر میشه ولی نصب نکنید هم چیزی نمیشه :دینقل قول:
نقل قول:
من دارم نسخه ی QUACK رو میگیرم برای اکس باکس،شما اطلاعی داری که این نسخه مشکل داره یا نه؟
دانلود نکنیم خراب باشه :دی
ممنون :n16:
داره راسته این همه با گ داره؟!:n02:
دوستان اطلاع دقیق از انتشار واسه PC هست؟؟ :n27:
هنوز که خبری نیست ولی احتمالا مثه iv یه 4-5 ماه بعد از ریلیز شدن ایکس باکس برا پی سی هم میاد...(خدا کنه زود تر بیاد چون میخوره وسط مدرسه ها:n02::n02:)نقل قول:
البته من همین الان تو یه سایتی دیدم نوشته 2 روز دیگه ورژن پی سی تو آمریکا ریلیز میشه؟؟؟؟!!!!!!:n04::n04::n04: ولی احتمال 90 درصد سر کاریه:n02::n02:
دستگاه ما که هارد نداره تکلیف چی میشه ؟؟؟ حالا نمیشه بازیش کرد ؟نقل قول:
یه فلش 8 گیگ دارم اون رو میشه باهاش کاری کرد برای بازی کردن ؟
یعنی اگه آفلاین باشم، توی لاگ ِ دستگاه نمیمونه بعدش اعمال بشه ؟نقل قول:
ببخشیدا ، من چون کنسول نداشتم میپرسم اینارو. :|
بعدش اینکه این ایکس باکسی که دارم از دوستم میگیرم ، از کجا بدونم هارد داره یا نه ؟ روی لیبل های دستگاه مینویسه یا باید کد و اینا چک کنم ؟
اگه اچیومنت بگیرید برای هر اچیومنت ساعت و تاریخ ثبت میشه، ممکنه، ممکنه که بعدا آنلاین بشید این ها چک بشه و فورا بن بشید.نقل قول:
در کل پیشنهاد میشه این کارو نکنید و سه روز دندون رو جیگر بزارید :دی و این سوال ها رو توی تاپیک اکس باکس بپرسید.
در مورد هارد هم اگه الیت باشه بالای دستگاه یه چیز اضافی باید باشه که روش مثلا نوشته 120 گیگ که مشخصه هارده.
اگه هم اسلیم باشه زیر دستگاه یه جایی داره راحت باز میشه اگه خالی باشه یعنی هارد نداره :دی
یا میتونید کنسول رو روشن کنید برید توی تنضیمات/استورج از اونجا ببینید :دی
عکس های جدید
اقا یکی کاور تمام صفحه بزاره برای من لازم دارم؟!:n02:
من به خاطر این بازی میخرام ps3 یا xbox بخرم
چه سایزی میخواین؟نقل قول:
یک سوال دیگه کسی بازی کرده از بچه فرم؟!
یک سوال دیگه با چه نرم افزای فایل ISo رایت کنم؟ روی 98 درصد میشه؟ جی تگ میخواد یا نه؟ برای اجرای بازی میتونم اول DVD اول نصب کنم و بازی کنم تا DVD دوم دانلود بشه؟! :n02:
با imgburn رایت کن.نقل قول:
اگه رایتر مخصوص نداشته باشی بله کامل رایت نمیشه و ممکنه برای بازی کردن مشکل پیدا کنی.
جیتگ هم مهم نیست داشته باشی یا نه.
فکر میکنم بشه، همه ی بازی های دو دیسکی که بازی کردم اینطوری بودن، پس اینم اینطوریه :دی
دانلود من آخراشه دیگه، ولی صبر میکنم تا 17 سپتامبر تا مالتی پلیر هم بتونم بازی کنم
ببخشید نسخه سایت p30day خوبه؟!