برا v20 و vt20 باید هفته ی دیگه برم . گفت چند روز بعد از کریسمس میاریم
من فقط چند مدل قیمت کردم . اینجا u20 46 اینچ 800 تومنه . سامسونگ سری 8000 و سه بعدی 50 هست 2.400
Printable View
برا v20 و vt20 باید هفته ی دیگه برم . گفت چند روز بعد از کریسمس میاریم
من فقط چند مدل قیمت کردم . اینجا u20 46 اینچ 800 تومنه . سامسونگ سری 8000 و سه بعدی 50 هست 2.400
ما که یه سفر ناموفق تا بانه داشتیم!!
منتظریم تا این دوستمون قیمت از گچین هم بده!!
تصمیم گیری کنیم!!!
هر چی پول داشتیم میدیم در راه رسیدن به وی 20!!!
:31:
دوست عزيز ميخواستم بدونم اين وي20كه فرموديد 42هست يا50اينچ ودرمورد خريدش ازگچين من كه درمشهد زندگي ميكنم به راهتي ميتونم بيارم .وتوراه دچار مشكل نميشمنقل قول:
با سلامنقل قول:
-هادی جان این خبری که دادی نقل قول از کسی بود یا خودت رفتی و دیدی؟ من تا حالا یه ده باری رفتم پیرانشهر ولی چیز خاصی اونجا ندیدم البته این بگم آخرین بارکه رفتم اردیبهشت ماه بود ازون وقت تا حالا نتونستم برم .شما تازگیها اونجابودی؟
-این مدلهای رو بورس از ال جی و سامی و پاناسونیک هم داشتن؟
-راستی خودتون کجا تشریف دارین ؟ تهران یا استان و شهر دیگه؟
ارادت :
ناصر
مهرداد جان عجب خبر توپی داری میدینقل قول:
منظورت از سه بعدی 50 مدل 8000 چیه؟ این مدل که 50 اینچی نداره بجاش 55 اینچی داره یعنی این قیمتی که دادی برای 55 ایچی بود؟؟؟؟:8::26:
میشه کاملتر توضیح بدین چه مارکها و دقیقا چه مدلهایی رو داشتن و یا میخوان بیارن؟ از ال ئی دی ها و سه بعدیهای ال جی هم چیزی داشتن؟
- بین راه چی؟ اطلاع از وضع آمد و رفت مسیرش دارین؟ گیر نمیدن که؟ میشه زود به زود از اوضاع و موجودیهای اونجا مارو هم مطلع بفرمایین ؟
با شکر و ارادت
ناصر:11:
راهش که مشکلی نداره . گیر هم نمی دند . اون 50 اینچ هم خودم تقریبی گفتم ! سری 8 بود و سه بعدی .
بقیه ی مارک ها رو خیلی مد نظر نداشتم و نگاه نکردم . یه جا بود همش lg داشت که من طرفش نرفتم . احتمالا 2 هفته ی دیگه برای چک کردن وضعیت v20 و vt20 دوباره میرم اونجا و بقیه ی مدل ها رو هم چک میکنم حتما
راستی مدل های سامسونگ همگی سفارش ازوپا هستند و تیونر دیجیتال و ----- ماهواره دارند . بقیه ی مارک ها هم اکثرا سفارش کشور های عربی هستند .
دوستان سلام
من تمامی پستهای ایجا رو خوندم و باید بگم که این tv واقعا ارزش این همه وقت گذاشتن و در موردش بحث کردن رو داره.
من خودم حدود 1 ماه پیش 50v20r رو به همراه سینمای خانگی pt980 خریدم و چند نکته هست که در مورد خریدش باید به شما بگم. اگر شما قصد دارید این tv رو در تهران و با گارانتی بخرید حتما از فروشگاه مرکزی پاناسونیک تهیه کنید چون یه قانون غلطی در شرکت پاناسونیک هست که اگر شما از فروشگاه مرکزی خرید کنید 18 ماه گارانتی از تاریخ فاکتور خواهید داشت ولی اگر از نمایندگی های دیگر پاناسونیک خرید کنید 15 ماه گارانتی از تاریخ تولید خواهید داشت. البته اینم بگم که فروشگاه مرکزی کمی گرون تر میده.
من 50v20r رو 2420000 و سینمای خانگی رو 580000 خریدم و کارت تخفیف هم 75000 تومان شد:8:
مهرداد جان خبر خوبی دادی . به شدت منتظریم ببینیم این VT20 ریجن اروپا کی میاد :25:نقل قول:
آی خسته شدم بسکه صبر کردم.:45: بانه اورده آسیاییشو ولی ما منتظر اروپاییش هستیم:17: هیچ جا نمیریم همینجا هستیم :33:
فقط لطف کن سریع خبر بده
دوستان بلاخره بنده هم VT20 رو از بانه تهیه کردم (قیمت 3.100 با 1 عدد عینک) البته کمی شانسی چون ظاهرا آخریش بود و تا حدود 1 ماه دیگه بارهای جدیدشون میرسه!
از راهنماییهای تمامی دوستان نیز تشکر میکنم:)
اینم عکسشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون رفیقی که vt20 خریده . لطفا بیاد بگه تجربش چه طوریه چون من هم همین چشمم رو گرفته . 50 اینچ 3و 100 دیگه ؟ خوب بیا تجربت رو بگو .
سلام. مبارک باشهنقل قول:
ریجنش رو میدونید چیه ؟ مدل دقیقشو اگه بفرمائید خیلی ممنون میشم
فعلا که چیز زیادی نمیتونم در بارش بگم چون تازه دیروز رسیدم تهران و بیش از 4-5 ساعت پشت تلویزیون نبودم، اما از امکاناتش و مدلش : p50VT20P که ظاهرا سفارش عربستان هست و تیونر دیجیتال نداره، ویرا کست داره، Infinite black pro، تنظیمات THX و مابقی هم فکر میکنم مشابه v20 هست.نقل قول:
در ضمن گزینه ای نیز برای تبدیل 2D به 3D داره که مثل سامسونگ هست و زیاد جالب نیست.
THX پس داره ؟! آخه V20 آسیایی نداره ! چند تا فیلم 1080 باش ببین نظرت رو بگو . راستی سه بعدی هم اگه تونستی تست کن . ممنون
-ممنون از شما دوست عزیزنقل قول:
میدونم زحمته ولی یه لطفی در حق همه بکن و یه لیست جامع قیمت (از هر برندموجود وسایزهاشون) دربیار اینجوری خودتم راحتتری و مجبور نمیشی یکی یکی جواب ما هارو بدی...:10:
در ضمن لطف کن اینبار طرف ال جی برو و از بخصوص ال ئی دی هاش یه آمار درست درمون بگیر ایشاله که خبرات مثل قبلیه خوب باشه.
ارادت :
ناصر
در مورد 3D : ظاهرا فقط از 2 طریق پخش میکنه : 1- تیونر دیجیتال(که این ریجن نداره) 2- بلوری پلیر با اتصال HDMI که سورس هم باید دیسک بلوری 3D باشه.نقل قول:
تا الان هم فقط زمان خرید که فروشنده برای تست روشنش کرد تونستم یک فیلم 3D و برای چند دقیقه ببینم که واقعا کیفیتش عالی و بی نقص بود.
یه راه دیگه هم هست : کارت گرافیک NVIDIA که 3D VISOION ساپورت کنه (GT320 به بالا ) یا کارت ATI سری 6800 و 6900 البته همراه با کابل HDMI 1.4 و نرم افزار CYBERLINK POWERDVD 3D . مطالب سه بعدی هم که تو نت پر هست برای دانلود .
بعضی شبکه ها ی ماهواره ای هم سه بعدی هستند که خوب دوستان احتمالا بیشتر میتونند در این زمینه کمکت کنند .
الان کارت گرافیکت چیه ؟
از PC برای پخش نمیتونم استفاده کنم، بخاطر یه سری مشکلات.نقل قول:
برای شروع اول رفتم سراغ شبکه های 3 بعدی که متاسفانه جواب نداد یعنی تلویزیون بعنوان یک سورس 3D نشناختش و عینکها هم چون فقط با تلویزیون هماهنگ هستن نتوستن تصویر رو 3D نمایش بدن.
امروز رفتم و Granturismo 5 و گرفتم و گذاشتم در حالت 3D، برای مدت بیش از 10 دقیقه باعث چشم درد شد! تصویر هم با عینک کمی تیره میشه اما در کل خوب بود.
سلام دوستان
من هم مدتی است دنبال مدل اروپایی V20 (یعنی مدل TX-P42V20E یا TX-P50V20E ) میگردم.
گویا هنوز وارد ایران نشده .
حتی از بعضی دوستان شنیدم مدل اروپایی در دبی نیز پیدا نمیشود .
حال می خواستم ببینم کسی مدل اوپایی را خریده ؟ یعنی مدل TX-P42V20E یا TX-P50V20E
برای ساپورت پخش 3D، ظاهرا PC یا لپتاپ و احتمالا ریسیور و BD player باید HDMI 1.4 داشته باشند.نقل قول:
من برای Playstation از کابل HDMI 1.3 استفاده کردم و 3D هم پخش کرد، فکر نمیکنم الزامی به 1.4 بودن باشه.نقل قول:
سلام
مثل اینکه کم کم داره vt20 داره وارد بازار می شه
این مطالب هم تقدیم به طرفداران این تلویزیون و مقایسه امکانات آن با V20::11:
دوست عزیز منظور من از HDMI 1.4 در واقع پورت HDMI 1.4 بود.نقل قول:
در مورد کابل، طبق طبقه بندی خود سازمان HDMI، از نظر امکانات و سرعت کابل دو سطح کیفی وجود دارد که به عنوان کابل استاندارد و کابل High-Speed شناخته می شوند و بطور رسمی کابل HDMI 1.3 نداریم. ولی کابلی که بتواند از تمام امکانات HDMI 1.3 استفاده کند قاعدتا باید High-Speed باشد که باید امکانات HDMI 1.4 را هم جواب دهد.
با تشکر از اطلاع رسانی شما
نقل قول:
دوست عزیز مطمئن هستید کانال های 3D ماهواره که از دو تصویر فول اچ دی در کنار هم تشکیل شدند رو نمی تونه به صورت 3D پخش کنه ؟ معمولا برای این کار باید وارد منو و انتخاب گزینه 3D دو تصویر در کنار هم انتخاب کنید این کار رو کردید و در منو ها گشتید ؟ اگر نتونه شبکه های 3d ماهواره رو به این صورت پخش کنه که ارزشی نداره .
با سلام خدمت دوستان گرامی
اگه ممکنه فرق v20 رو با v20m بفرمائید , ممنون میشم .
برای استفاده از 3d با کابل 1.3 باید خودتون برید و برای تلویزیون تعریف کنید که چه نوع 3d دارید استفاده میکنید (side by side یا top and bottom یا ...) چون کابل 1.3 بر خلاف 1.4 نوع سه بعدی رو نمیتونه برای تلویزیون تعریف کنه . توی 1.4 خود tv میفهمه که چه نوع سورسی داره استفاده میشه .
جناب koh من تا پستام به 10 تا نرسه نمی تونم پیغام خصوصی بدم اگه id yahoo داری برام پ خ کن
تو av forums خوندم که vt20 توی پردازش مطالب 50 هرتزی ضعیف عمل میکنه و تصاویر حالت بلور شده پیدا میکنند . البته ظاهرا همه ی ریجن ها اینجوری نیستند .
شما که vt20 دارید مشکل بلور شدن و تاری رو دارید روی vt20 ?? کلا کیفیت تصویر به نظرتون چطوره ؟ این قضیه یه کم نگرانم کرده .
خدا رو شکر VT20 رو بانیان اورد. میخواستیم خانوادگی فیلم ببینیم 2 تا عینک کم بود :31: . حالا میریم 2 تا دیگه میخریم.
فقط خدا کنه نگن فقط همراه تلوزیون میفروشن . (مثل قدیما که ساندویچیا همراه ساندویچ نوشابه میدادن:31: )
کسی اطلاعی داره از فروش عینکاش ؟ قیمتش ؟
خیر، چنین مشکلی رو روی پردازش 50 هرتز ندیدم.نقل قول:
فکر کنم دونه ای 200 تومن باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
مگه بانیان Vt20 را آورده؟
به چه قیمتی داره می فروشه؟
ممنون
نقل قول:
:18:
ای بابا... خبرش رو که خودت صفحه پیش دادی!!!! الان از همون خبر تعجب کردی؟؟؟؟؟
آن خبری که من دادم برای خرید این تلویزیون توسط یکی از دوستان از بانه بود نه از نمایندگی !!نقل قول:
البته من الان به شرکت بانیان زنگ زدم و آنها گفتند در سطح نمایندگیها این تلویزیون توزیع شده ولی قیمت نداد.
به تلفن: 19-88870417 021
من که در نمایندگیهای مشهد این تلویزیون را ندیدیم و هنوز نیاوردند
در شهری که شما زندگی می کنید چطور ؟
بدرود:10:
-خوش خبر باش اخوی؛نقل قول:
-بانیان چه قیمتی براش زده؟ بازم نجومی دیگه نه؟:18:
بانیان فکر نکنم زیر 4 بده :دی
[QUOTE=koh;5735990]آن خبری که من دادم برای خرید این تلویزیون توسط یکی از دوستان از بانه بود نه از نمایندگی !!
البته من الان به شرکت بانیان زنگ زدم و آنها گفتند در سطح نمایندگیها این تلویزیون توزیع شده ولی قیمت نداد.
به تلفن: 19-88870417 021
من که در نمایندگیهای مشهد این تلویزیون را ندیدیم و هنوز نیاوردند
در شهری که شما زندگی می کنید چطور ؟
بدرود:10:[/QUOTE
مطمئن نیستم تو نمایندگی ها توزیع شده یا نه.. 5 شنبه جمهوری بودم ، چیزی ندیدم... کسی هم چیزی نگفت... باز چک می کنم...
دوستانی که v20 دارن، آیا توانستن فیلم را از طریق فلش یا هارد اکسترنال بر روی تی وی اجرا کنند؟
- هادی جان ؛ جناب دیندار عزیز؛ یه چیزی گفتی و رفتی؟نقل قول:
-سوال کردیم از خدمتتون یه جوابی چیزی .....:8:
ای کاش من ژاپنی بودم.
حتی یه نظافتچی توی کارخونه پانا