سلام
آیا y580 تو بازار الان موجود می باشد؟
Printable View
سلام
آیا y580 تو بازار الان موجود می باشد؟
دوستان دیگه y580 تو بازار نیست فقط y500 میفروشن
ما بعد سالها خواستیم بریم یه لپ تاپ بخریم که اینم اینجوری شد
حالا میشه بفرمایید 7500 بهتره یا Y580؟
اینطور که من دیدم سی پی یو Y500 بالاتر از Y580 هست ولی گرافیکش پایین تره
گرافیک Y580 مدل 660M هست ولی ماله Y500 مدل 650M
از اونطرف سی پی یو وای 500 2.4 گیگاهرتز هست ولی ماله وای 580 2.3 گیگاهرتز
اينجا رو يه نگاه بندازنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPad using Tapatalk HD
اصلا gtx 660 قابل قياس با gt 650 نيست اين اشتباه رو اصلا نكننقل قول:
چند ماه پيش دوستم با اين تز كه ٥٪ بيشتر اختلاف ندارند ايسوس n56 با ٣٠٠ تومن بيشتر خريد و پز fhd بودنش رو ميداد الان حالش گرفتست باور كن تو هر بازي با تنظيمات برابر تا ١٥ درصد كمتر با من اختلاف
داره و تو دلش مونده يكي از اين بازيهاي جديد رو بتونه fhd با كانفيگ بالا تو لپتاپش اجرا كنه
تایییییید میشه...نقل قول:
در زمن CPU 3630 نسبت به 3610 خیلی قوی نیست در حد نا محسوسی قویتره
این لینک رو ببین مقایسه کن
دوستان امروز رفتم یه هارد براش خریدم 750 وسترن بلک 7200 دور 16 مگ کش به زور پیدا کردم
یه سوال هاردش بدسکتور پیدا کرده یه مقداری بشینم با برنامه درست کنم تا هرجا شد بعد بفروشمش یا ببرم گارانتی؟این خدامات سازگار تو عید کی باز هست؟
کسی عکسی یا فیلمی داره از نحوه بازکردنش میخوام هاردو عوض کنم با اینکه برچسب خورده حوصله ندارم صبر کنم تا عید کی باز میکنن یه جوری درستش کنم کسی نفهمه :)
داداش دیگه حرفای تخیلی نزن!!!نقل قول:
من لپتاپم GT650 داره فرق فریم این با 660 در بهترین حالت به 5 فریم هم نمیرسه خواهشا رو هوا یه چیزی نگو!!!
GT675 هم با GT650 انقدر که میگی اختلاف فریم نداره!!!
الان دقیقا چی گفتین؟نقل قول:
منطورتون از G T675 همون GTX 675 M بود دیگه آره؟
دوست عزیز cpu چیزیه که هیچ وقت از 50درصدشم زیر سنگین ترین بازی ها هم استفاه نمی شه بنابراین اصلا به cpu توجه نکن.نقل قول:
در مورد گرافیک هم ظاهرا این دو مدل طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی فرق نمی کنن.
به هر حال منم دیشب بازار بودم چند جا پرسیدم اصلا دیگه y580 وجود خارجی نداره.اگه می تونی بگو یکی واسه ات از اون ورا بیاره وگرنه همون y500 رو بردار من قول می دم تفاوتشون خیلی کم باشه.
یه باره یه 2 ترا وسترن می گفتی حال بیاد لپ تاپت :Dنقل قول:
والا من اون روزی که می خواستم بازش کنم خیلی دنبال فیلم و اینا گشتم ولی هیچی نیست ازش.هر کاری کردی خودت کردی خلاصه...
شما فقط سعی کن جای پیچ گوشتی رو پیچات نیفته(از پیچ گوشتی پلاستیکی استفاده کن).وضعیت برچسب و ایناشو الان دقیقا یادم نیست ولی یادمه که اون بخش ال سی دیش که هیچی نداشت.خود لپ تاپ هم تا جایی که بدنه شو باز کنی چیزی نداره ولی روی قطعاتشو یادم نیس
گیر نیوردم همینو بزور پیدا کردم ولی سرعتش خوبه
کسی بلده چطوری بازش کنم؟کیبوردش هم در باید بیاد؟یه بار یه دل رو خواستم باز کنم پشیمون شدم
تاييد ميشه و لينكه مستند و قابل اطميناني هستنقل قول:
نقل قول:
منظورم ١٥ درصد بود
شما برو تو notebookcheck.com و gtx 660 رو انتخاب كن اونجا بنچمارك تك تك بازيها هست بعد ميبيني كه حداقل١٥٪ اختلافه
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html
اينم چند نمونه از بنچماركهاي بازيهاي جديد از همون لينك كه تو كانفيگ و تنظيمات برابرgt 650 اينقدر در برابر ٦٦٠ پايين تره
Starcraft 2 = -15%
Simcity 2013 = -32%
Crysis 3 = -16%
Dead space 3 = -16%
Farcry 3 = -17%
Assassin's creec 3 = -19%
Hitman absoulation = -14%
Call of duty black ops 2 = -24%
Medal of honor warfighter = -19%
قسمت مقايسه كارت گرافيك اين ريويو كه تقابل لنوو ٥٨٠ و اچ پي ٧٠٠٠ هست رو بخوني برات بد نيست
كه در حقيقت مقايسه gt 650 با gtx 660
بلدی نمی خواد که...شروع کن پیچای پشتشو باز کن و برو جلو...نقل قول:
نه بابا اصلا کاری به کیبورد نداره.تا جایی که یادمه هاردش دم دسته اتفاقا.فک کنم راحت با دو تا پیچ دربیاد
مرسی خیالم راحت شد یه بار یه دل رو باز کردم کیبورد نصف نوتبوک باز باید میشد تا هارد رو در بیارم
سلام دوستان
قیمتش الان چنده ؟!
میخوام یکی بگیرم ، ولی نمیدونم از اینجا بگیرم یا از خارج بگیرم ؟!
یه همچین سیستمی با این مشخصات 850 $ هستش که یه چیزایی در میاد دورو بر 2500000
Lenovo IdeaPad Y580 2099 - Core i7 2.4 GHz - 750 GB HDD - 15.6″ 1366 x 768 - 6 GB RAM - Dark gray with brushed metal
اینجا قیمتش چنده ؟!
یه سوال هم راجب به هارد SSD دارم ، میخواستم بدونم یه اسلات جداگونه واسه هارد SSD داره یا SSD جایگزین اون میشه ؟!
یه سوال دیگه راجب به باتری شه ! چطوریاست مصرفش ؟!با تشکر :n01:
این جا که چند نفر دنبالش بودن اصلا گیر نمیاد فعلا.نقل قول:
بله جای هارد SSD ش جداست.
من خودم یه بار 5.30 با وایرلس خاموش و نور کم روشن نگهش داشتم!
بین Y500 vs Y580 کدومشو ترجیخ میدی ؟! ( بازی نسبت به کارای دیگه بیشتره )نقل قول:
اگه گیر بیاد قیمتش دوروبره چنده ؟!
100% Y580 مدل بلوری دروبره 3400 و مدل SSD دار3600 ولی بازار ساب نداره چون که نیس زور برسیهنقل قول:
سلام بنده چند روزی است که Lenovo y 500 گرفتم .حالا یکی از آشناهامون گفت که این مدل تاچ پد و کیبوردش مشکل داره و کلی بد و بیراه به Lenovo گفت و ادعا کرد کیفیت محصولاتش پایینه.گفت چرا hp یا asus نگرفتی.خلاصه کلی زد تو ذوقمون.نظر شما چیه؟یه سوال دیگه اینکه آیا لازمه من این یه پارتیشن لپ تاپ رو به چند پارتیشن تبدیل کنم یا همه اطلاعاتم بریزم رو همین؟
آشناتون اطلاعی از برند Lenovo ندارن. شما توجه نکنید. بی تعصب میگم یکی از بهترین برند های لپ تاپ، لنوو هست. همینطور پرفروشترین برند در جهان. لپ تاپ من از روی میز با ارتفاع یک متر افتاد روی فرش فقط هاردش خراب شد اونم 5 ماه بعد من فهمیدم چون اثری از خرابی من ندیدم. بعدش فهمیدم بدسکتور گرفته. بقیه قطعات هیچ آسیبی ندیده بودن.نقل قول:
پارتیشن بندی انجام بدین بهتره مثلا میخواین از ویندوز backup بگیرین اونوقت باید از کل هاردتون backup بگیرین! ولی اگر چند پارتیشن باشه فقط از پارتیشن ویندوز backup میگیرین راحت.
ممنون بابت جوابتنقل قول:
یه سوال : یه برنامه one click recovery پیش فرض روی ویندوز لپ تاپم نصب بود من باهاش روی هارد اکسترنالم بک آپ گرفتم.حالا اگه یه روزی من ویندوزم خراب بشه بعد ریکاور کنم لایسنس ویندوز و آنتی ویروس از بین نمیره؟
بهترین برنامه برای تسیم کردن پارتیشن چیه؟
حدود 6 ماه این لپ تاپ رو خریدم، خیلی راضیم ازش ولی صفحه نمایشش اصلا خوب نیست. زاویه دید افتضاحی، 720p هم هست. اون موقع هر چی دنبال صفحه نمایش FHD یا مات گشتم گیر نمیومد. می خواستم بدونم وارد ایران کردند؟ مثلا اگه سازگار ارقام آورده اختلاف بدم صفحه نمایشش رو عوض کنند.
هر لپ تاپی یه سری مشکل داره این طبیعیه ولی بستگی داره اون مشکلات در چه حدی باشن!نقل قول:
مثلا مدل مشابه این لپ تاپ از برند hp به بخاری معروفه...یا مثلا تو لپ تاپ های ایسوز من خیلی خیلی مشکلات بایوس دیدم.اتفاقا همین چند روز پیش یه لپ تاپ دستم بود شاید 10 بار من ویندوزش عوض کردم به محض این که درایور جدید nvidia رو روش نصب می کردم دیگه بالا نمیومد!!! فقط با درایور قدیمی خودش کار می کرد!!!
در مورد این لپ تاپ هم من و خیلی های دیگه ای که داریم کاملا راضی هستیم.به جز lcd ش بقیه ی قطعاتش با بهترین کیفیت هستن خیالت راحت
با اون نرم افزار اگه بخوای restore کنی در هر صورت کل اطلاعات هاردت می پره.یعنی کاملا بر می گردونه به تنظیمات کارخونه.نقل قول:
واسه تقسیم پارتیشنت از نرم افزار easseus partition master استفاده کن (توصیه شخصی هرگز از acronis استفاده نکن!) .درایوات هم به نظر خودت بستگی داره.من خودم شخصا 3 تاش کردم، یه 65 گیگ واسه ویندوز گذاشتم و بقیه شم 2 تا درایو کردم ولی باز به نظر خودت بستگی داره. و واسه بکاپ و ری استور هم از یکی از این دو تا نرم افزار(هر دو تاشونو من باش کار کردم ،جفتشون عالین)
acronis true image یا easeus todo backup
چند گرفتین؟؟نقل قول:
مدل sli رو اصلا بازار دیدین؟؟
و اینکه اگه مدل تک گرافیک رو گرفتین، جای کارت گرافیک دوم رو داره؟ (فکر کنم باید جای درایو سی دی بخوره)
کارت گرافیک دوم رو میتونی جداگانه بخری که عمرا تو ایران گیر نمیاد قیمتش حداقل 750-800 تومن در میادنقل قول:
سلام
دوستان y580 الان تو بازار ایران موجوده آیا؟؟!!
اگه صبر کنم دوباره میاد بازار؟
سلام
ممنون از همه کسانی که پاسخ دادن
من این مدل رو 3800000 از اصفهان گرفتم با گارانتی سازگار
فقط یه مشکلی که داره اینه که از فن کنار کارت گرافیکش (سمت چپ دستگاه) بوی سوختگی میاد
نمیدونم به خاطر نو بودن هست یا اشکال
کی خریدین شما؟
دوست عزیز کی خریدی ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم ببین سایتش که معتبره جنسشم در حد نو هست 3300 هم میده
نقل قول:من 8 فروردین خریدم دوستاننقل قول:
اون مشکلی رو که گفتم کسی داشته؟ببرمش گارانتی؟
سلام دوستان موقع خرید y580 یا y500 به چه مواردی باید توجه کرد
ممنون میشم که راهنمایی کنید
یعنی y500 وارد شده؟.؟؟؟؟؟!!!!!نقل قول:
اقا گرافیک دومش هم همراشه؟
اگه نه ،ماژول گراف دومش رو دارن ؟قیمت؟
قبل عید شیراز بود 3200 بود!!!نقل قول:
ماژولی نیس سی دی دم کشویی میاد بیرون میشه بجاش کارت گرافیک یا فن یا فک کنم هارد گزاشت کارت گرافیک دوم 225 دلاره حدوده 700-800 تومن وفکرشم نکن که وارد بشه کارت گرافیک دوم چون آپشناله این واسه باره صدم
اقا ممنون و شرمنده.نقل قول:
بنظرم اگه حدود 3200 باشه خوبه. 650m هم ddr5ش اختلافه چندانی با 660m نداره. چیپ هردو یکیه فقط کلاکشون متفاوته. با یه تنظیم کلاک مثل هم میشن. بستگی به مینبورد لپتاپ داره که تا چه فرکانسی استیبل بمونه. (اینجاست که برندها با هم فرق میکنن)
راستی کسی میدونه چرا gpu memory تو y580 رو 1250mhz قفل شده(خودم فکر میکنم چون نتونستن گرمارو کنترل کنن پایین نگشهش داشتن). کسی تست کرده ببینه بالاتر چطور جواب میده؟
یه مشکل کوچیکی که من با این لپ تاپ دارم اینه که کلیدهای ترکیبی پخش و قطع و قبل و بعد مالتی مدیا و قطع صدا نداره که آزار دهنده است
کسی راهی بلد نیست که بشه کلید براش تعریف کرد؟
سلام دوستان موقع خرید y580 یا y500 به چه مواردی باید توجه کرد
ممنون میشم که راهنمایی کنید
دلیلی نداشته بیشتر از این بذارن!!نقل قول:
بچه های خارجکی با بایوس آنلاک شده memory رو تا 1375 و clock رو تا 1164 در حالت کاملا stable اورکلاک کردن...
من خودم شخصا دلیلی واسه اورکلاک نمی بینم .660m به اندازه کافی قوی هست که فعلا از پس اکثر بازی ها با تنظیمات کاملا بالا بر بیاد
چطوری میتونم lcd y580 رو با یه Full HD عوضش کنم ؟! کدوم مدل ها به این میخوره ؟!
ببخشید میشه لینکی برای آموزش اورکلاک نسبتا پیشرفته که به بایوس ربط داره معرفی کنید ؟نقل قول:
ممنون