دوستان من یه ربع آخر بازی رو دیدم... یه سوال دارم، بازیکنان آرسنال شروع بازی برای یونایتد تونل افتخار درست کردن دیگه؟
اگه ایجاد کردن کسی عکسی داره؟
Printable View
دوستان من یه ربع آخر بازی رو دیدم... یه سوال دارم، بازیکنان آرسنال شروع بازی برای یونایتد تونل افتخار درست کردن دیگه؟
اگه ایجاد کردن کسی عکسی داره؟
بازی بدی نبود.
به قول معروف بازی 2 نیمه متفاوت داشت.
نیمه اول که با گل زود هنگام(و البته افساید) ولکات و کارت های پیاپی تمرکز تیم به هم ریخته بود و اصلا خوب بازی نمیکردیم. تا اینکه اواخر بازی تونستیم به گل برسیم. اونم کی RVP. دقت کردید بعد گل، فشار ورزشگاه روی ون پرسی به طرز وجیعی کم شد.
اما نیمه دوم نیمه ای بود که میشد به وضوح هنر فرگوسن رو دید. تمرکز تیم بالا رفته بود. و بازی در کنترل خودمون بود.
در اصل میشه گفت که برنده بازی ما بودیم.
+
کار ون پرسی در نیمه اول هم قابل ستایش بود. بعد خطا رفت و از هم تیمی سابق و رقیب فعلی عذر خواهی کرد که در اون لحظه کارگردان تلویزیونی تکرار یه صحنه رو نشون داد و این صحنه رو به تصویر نکشید.
گل آفساید + کارت های پیاپی داور (بی مورد بعضی هاشون بودن) بهمون دادن و نذاشتن کار خودمون رو بکنیم تند تند بازی رو متوقف میکردند در کل بازم خوبه ما که قهرمان شدیمو رفت:n19:
والا عکس پیدا نکردم ولی الان تو فیس بـــوک چشمم خورد به این ویدئو ... همونیه که شما دنبالشی :n06:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همین تریبون هم استفاده میکنم قهرمانی زود هنگامیتونو به همتون مخصوصآ حسین عزیز تبریک میگم :n01:
امیدوارم سال آینده در لیگ قهرمانان سال انگلیسی ها باشه ... :n26:
:n16:
در کل بازی خوبی بود.کنترل بازی رو تونستیم در اختیار بگیریم و طبیعی بود که آرسنال دنبال سهمیه باشه و فشار بیاره.
من فقط میگم فصل بعد والنسیا به دردمون نمیخوره.خیلی خوب نبود.توپ های بدی رو لو داد ....آفساید هم که بماند....
اینم خدمت دوستان.
راستی فن پرسی هم rقبل بازی اشتباهی رفته نیمکت آرسنالی ها و خودشم خندش گرفته و رسانه ها بزرگش کردند.
محتوای مخفی: تونل افتخار
حیف شد رکورد امتیاز پرید... من به شخصه بازی بهتری رو انتظار داشتم ولی خب اونا انگیزه چمپیونز داشتن که خب مسلم بود بازی براشون حساس تر از ما باشه.
اگه تیم نگاهی به قهرمانی فصل آینده CL و لیگ برتر داشته باشه باید حتما یه 4-5 بازیکن خروجی و 4-3 تا بازیکن با کیفیت هم ورودی داشته باشه.
فرگی کبیر که انگار هنوز چشم به لواندوفسکی داره:دی
از شانس ما این پوگبا چی از آب در اومد:دی!!! البته من هنوز زیاد بهش علاقه ندارم ولی خب قیمتش مفت دادیم رفت...
اوه اوه چه صحنه با حالی:n08: به صورت شوخی رفته یا نه جدا اشتباهی و بی حواسی رفته؟نقل قول:
باید بازی و میبردیم.نیمه دوم آرسنال هیچ حرفی برای گفتن نداشت هرچند نیمه اول بهتر از ما بازی کردند. گلشون که آفساید بود از طرفی ساینا هم باید اخراج میشد. در کل حیف شد نمیتونیم رکورد چلسی و بزنیم.
زیباترین صحنه ی بازی تونل افتخار بازیکنای آرسنال و گل زدن وان پرسی بود. طرفدارای آرسنال باید بهش احترام میذاشتند و هوش نمیکردند. حتی با این همه سر و صدا و هویی که کردند وقتی گل زد خوشحالی نکرد. یاد رونالدو افتادم که با اینکه بازی رفت و برگشت گل زد ولی حتی یک لحظه هم نشد که طرفدارای تیم هوش کنند. واقعا طرفدارای یونایتد بهترین طرفدارای دنیا هستند. دیروز به تیمم افتخار کردم
تا حالا فردیناند رو اینجوری دیده بودید؟:دی :n04:
تاکتیک های پشت سر فرگی دقت کنید!
چه عکسایی رو سلکت کردی دادا مصطفی، دقیقا میخواستم همینایی رو که گفتی رو به همراه تصویر دیشب بزارم...:n11::n12:نقل قول:
ولی خدای عکس این پایینی هست:
+
مایکل مثل اسطوره های در حال خداحافظی شده :n02::
پیشنهاد تمدید قرارداد چهارساله منچستریونایتد به وین رونی
سایت گل- به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، باشگاه منچستریونایتد آماده است تا قرارداد وین رونی، مهاجم ملی پوش این باشگاه، را برای 4 سال دیگر تمدید کند.
تنها دو سال از قرارداد فعلی رونی با یونایتدها باقی مانده و شایعات زیادی در مورد آینده این مهاجم باتجربه به گوش می رسید. گفته می شود او با فرگوسن دچار مشکل شده و ممکن است الدترافورد را ترک کند.
با این وجود، مدیران باشگاه نگران به پایان رسیدن قرارداد رونی و جدایی او از جمع شیاطین با انتقال آزاد هستند.
مدتی پیش اعلام شد که رونی و مدیربرنامه هایش در حال مشورت در مورد آینده او هستند اما به نظر می رسد یونایتدها آماده ارائه یک پیشنهاد جدید به رونی هستند.
رونی در حال حاضر هفته ای 250 هزار پوند دستمزد از منچستریونایتد دریافت می کند و بعید است که باشگاه حاضر به تمدید قرارداد او با همین دستمزد باشد. آنها در سال 2010 در شرایطی حاضر به پذیرفتن چنین قراردادی شدند که رونی تهدید کرده بود به منچسترسیتی خواهد رفت.
اما اکنون علی رغم علاقه مندی پاری سن ژرمن برای خرید رونی، او به شدت خواهان ادامه حضور در الدترافورد است اما احتمالا پل استرتفورد، مدیر برنامه های او، بار دیگر بر سر دستمزد او حسابی با باشگاه چک و چانه خواهد زد.
مدتی پیش از گزارش های منتشر شده بود که گفته می شد رونی در اردوی تیم ملی انگلیس به هم تیمی هایش گفته در تابستان منچستریونایتد را ترک خواهد کرد اما به نظر می رسد با توجه به علاقه خانواده رونی برای ماندن در منچستر، او هم ترجیح می دهد همچنان برای شیاطین سرخ بازی کند.
نیمکت نشینی رونی در دیدار برگشت مقابل رئال در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ، شایعات در مورد احتمال جدایی او را قوت بخشیده بود اما اکنون به نظر می رسد او همچنان شماره 10 شیاطین سرخ باقی خواهد ماند. گفته می شود کمپانی نایک که اسپانسر منچستریونایتد و همچنین رونی است، نقشی اساسی در این بین داشته است. آنها در نشست خریشان به مدیران یونایتد برای تمدید قرارداد همکاری شان، اعلام کرده اند که خواهان ادامه حضور رونی در این باشگاه هستند.محتوای مخفی: منبع
فکر کنم بدن رافائل باشه و سر فالکائو :دی
امسال فصل نقل و انتقالات 3 تا تارگت :دی فوق ستاره وجود داره که ما هم پول خرید هیچکدوم رو نداریم:دی
فالکائو - بیل- نیمار .....هر سه هم شاید در تیم هاشون بمونن ولی به احتمال زیاد به ترتیب به چلسی-رئال-بارسا میرند.
در این وسط ما باید خودمون رو واسه یه فصل خیلی خیلی سخت آماده کنیم! من سیتی که اونجور که مانچینی گفته خرید های بزرگی رو واسه تقویتشون و احیای تیم انجام میدن...چلسی هم که احتمالا با اومدن فالکائو و مورینیو خیلی وحشتناک میشه و قطعا این دو تیم رقیب اصلی فصل بعدی ما هستن.
از اون طرف هم که چمپیونز هم از همیشه دشوار تر خواهد بود .بایرن پپ ، بارسای زخمی و رئال با انگیزه کار دشواری رو خواهیم داشت...
فصل آینده واسه رقابت از همیشه سخت تر خواهد بود و ما اگه تیم رو تقویت نکنیم و در حد زیادی تیم رو بالا نکشیم وضعیت خوبی نخواهیم داشت! وینگر ها روکه بحثش رو قبلا کردیم اما واسه هافبک من زیاد مورد خوبی رو که وجهتمایزی با بازیکنای فعلی داشته باشم پیدا نکردم، مخصوصا واسه هافبک دفاعی و بازی ساز ...
شاید اریکسون گزینه مناسبی باشه اما خب همین الان هافبک تهاجمی خوبی مثه شینجی بهش بازی نمیرسه!:n29:
یادمه زمانی که مجبور بودیم واسه دیدن بازی فینال دورتمند -بایرن فصل قبل هزارتا بدبختی بکشیم! حالا با جو جدید منتج شده از نیمه نهایی چمپیونر لیگ بازی غیر حساس این دو تیم پخش میشه ولی اونوقت بازی من یونایتد و چلسی پخش نمیشه!!!
یه بازی انتقامیه این بازی دستمون رو از دوتا جام کوتاه کردن این فصل!!:n24: از اونطرف شاید ترکیبشون هم به خاطر بازی که با بازل انجام دادن یه تغییراتی هم بدند.
امیدوارم میخ رفتن بنیتز از چلسی رو محکم تر از همه ما بکوبیم:دی
بیل خودش پتانسیل اومدن به یونایتدو داره فقط می مونه مدیر عامل تاتنهام Daniel Levy که خیلی بد قلقه خودش گفته برای فروش بیل بهنقل قول:
فالکائو - بیل- نیمار .....هر سه هم شاید در تیم هاشون بمونن ولی به احتمال زیاد به ترتیب به چلسی-رئال-بارسا میرند.
رقیبای داخلی 70 میلیون پوند می خواد تجربه هم نشون داده اصلا از قیمتی که می خواد پایین تر نمیاد(نمونش انتقال مودریچ)
فرگی تو مصاحبه امروزش صحبت های یکی از مقامات باشگاه رو که گفته تغییرات زیادی تو تیم انجام نمی شه تایید کرده و گفته دو سه ماهه دارن روی یک یا دو تا بازیکن برای نقل و انتقالات کار می کنننقل قول:
در این وسط ما باید خودمون رو واسه یه فصل خیلی خیلی سخت آماده کنیم! من سیتی که اونجور که مانچینی گفته خرید های بزرگی رو واسه تقویتشون و احیای تیم انجام میدن...چلسی هم که احتمالا با اومدن فالکائو و مورینیو خیلی وحشتناک میشه و قطعا این دو تیم رقیب اصلی فصل بعدی ما هستن.:n29:
از اون طرف هم که چمپیونز هم از همیشه دشوار تر خواهد بود .بایرن پپ ، بارسای زخمی و رئال با انگیزه کار دشواری رو خواهیم داشت...
فصل آینده واسه رقابت از همیشه سخت تر خواهد بود و ما اگه تیم رو تقویت نکنیم و در حد زیادی تیم رو بالا نکشیم وضعیت خوبی نخواهیم داشت! وینگر ها روکه بحثش رو قبلا کردیم اما واسه هافبک من زیاد مورد خوبی رو که وجهتمایزی با بازیکنای فعلی داشته باشم پیدا نکردم، مخصوصا واسه هافبک دفاعی و بازی ساز ...
شاید اریکسون گزینه مناسبی باشه اما خب همین الان هافبک تهاجمی خوبی مثه شینجی بهش بازی نمیرسه!
و گفته تیم قدرت کافی رو داره تا فصل بعد هم تو کورس باشه و این تغییرات فقط برای بهینه سازیه تیمه
گزینه ها زیادن اما احتمالا یه هافبک مرکزی می گیریم چون اسکولز به احتمال زیاد اخر فصل بازنشسته می شه گزینه ای هم که نزدیک یه ساله رو میزه استروتمن هستش
چلسی این فصل خیلی اذیتمون کرد به خصوص تودو تا بازی اف ای کاپ یکی طلبشونه:n02::n24:نقل قول:
یه بازی انتقامیه این بازی دستمون رو از دوتا جام کوتاه کردن این فصل!!:n24:از اونطرف شاید ترکیبشون هم به خاطر بازی که با بازل انجام دادن یه تغییراتی هم بدند.
امیدوارم میخ رفتن بنیتز از چلسی رو محکم تر از همه ما بکوبیم
امید ارسنال و تاتنهام هم به ماست
---------------------------
راستی Adnan januzaj هافبک 18 ساله بلژیکی تیم جوانان هم وارد تیم اصلی شده و بهش شماره دادن
احتمالا تو چند تا بازی اینده ازش استفاده می شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستریونایتد
- چلســـــــــــی
ساعت 19 و 30
6’Eren (den) / HD
AD Sports HD3
AD Sports HD5
C+ Sport (france) / HD
Canal+ 1 (esp) / HD
Diema
Digi Sport (cze/svk)
Digi Sport 2 (hun) / HD
Idman TV
LIG TV3 / HD
Nova Sports 1 (hellas) / HD
Sky Calcio 8 / HD
Sky Sport 1 (germany)
Sky Sport 3 (italy) / HD
Sky Sport HD2 (germany)
Sky Sports 1 (uk) / 1HD
Sky Super Calcio / HD
Sport TV1 / HD
SportKlub (croatia)
SportKlub (serbia) / HD
SportKlub (slovenia)
SuperSport 3 (za)
SuperSport 3HD (za)
SuperSport MaXimo
TRK Futbol+ / HD
TV2 PL HD1 (nor)
Viasat Football (swe) / HD
شبکه ورزش هم بازی رو پخش میکنه...
فرگوسن فصل آینده نمیتواند روی نیمکت بنشیند
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، الکس فرگوسن 71 ساله پس از آنکه تیمش 3 دیدار پیش فصل آینده را انجام داد، تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت.
بدین ترتیب او دیدار سوپر جام باشگاههای انگلیس که تیمش باید با منچسترسیتی یا ویگان اتلتیک برگزار کند را از دست خواهد داد.
هنوز از اینکه چه مدتی فرگوسن از نشستن روی نیمکت تیمش محروم است خبری منتشر نشده است. مسالهای که مشخص شده این است که فرگوسن پس از بازگشت باشگاه از تور پیش فصل تایلند، استرالیا، ژاپن و هنگ کنگ عمل جراحی خواهد داشت.
محتوای مخفی: منبع
بیل 70 میلیون.........:n04::n04::n04::n04::n04::n04 :
اگه بخواییم به بیل 70 تا بدیم خب رونالدو حاضر و آمادست......:n10:
در ضمن فرگوسن برای کاگاوا تو فصل جدید برنامه زیادی ریخته و احتمال یکی از ستاره های یونایتد تو فصل بعدی باشه چون فرگوسن تو همه مصاحبه هاش گفته کاگاوا در فصل دوم شکوفا میشه.....
در ضمن خریدن نیمار به نظر اصلا کار درستی نمیاد شخصیتش اصلا به منچستر نمیخوره بازیش هم آنچنان شاخی نیست بین این سه گزینه همون بیل بهترینه ولی نا با اون قیمت رویایی.....
اصلا به این عدد ها توجه نکنین، که همه اش کاذبه ... اخبار سایت گل فارسی هم زیاد بهش اعتباری نیس!!:n29:گل اینترنشنال تیتر میزنه : فرگوسن در تابستان عمل جراحی خواهد داشت ..اونوقت گل فارسی تیتر رو میزنه:فرگوسن فصل آینده نمیتواند روی نیمکت بنشیند!!!
ارزش بیل 42تا 45 میلیون یورو هست... که احتمالا به دلایل پر مشتری بودن بین 50-57 میلیون یورو به فروش میره !!
بابا 70 میلیون پوند! پول یه دو جین بازیکنه!!!:n02:
فکر کنم تاتنهام به این نتیجه رسیده که با این همه خواهان موجود در این فصل بیل رو با قیمت بالاتر از عرفی به فروش برسونه! چون با خبر هایی که من دارم به دنبال چندین بازیکن جدید از جمله دامیائو(عجب بازیکنیه!) ، لیتون بینز و مهاجم ها کره ای هامبورگ هست به علاوه اینها رو چندین بازیکن دیگه با قیمت های پایین دست گذاشته که همگی نشون از این داره که بیل داره به فروش میرسه!
جالبه که فرگی گفته این فصل بازیکنای زیادی از تیم خارج نمیشن!!و همه اون امید های ما واسه خلاص شدن از بعضیا کم رنگ تر شد..:n29:
به احتمال زیاد نانی با 27 میلیون یورو به یووه میره این فعلا پر شانس ترین خروجی بزرگ این فصله!:n06:
راستی یه مدت شایعه شده بود که سمیر بگوویچ میخواد به من یونایتد بیاد و حالا مثه اینکه بارسا هم روی این دروازه بان به عنوان یکی از الترناتیو های فصل بعد دست گذاشته!
به نظر من هیچ کس به جز خود فرگی نمیدونه میخواد این تابستون چه کسی بیاد توی تیم..
مهاجم دیگه نیازی نیست..ولی به قول فرگی من برای هر کسی جا دارم.
تصويب بودجه 100ميليون دلاري براي منچستر
سرمربي سرخپوشان منچستر يونايتد براي خريد در بازار نقل و انتقالات تابستاني 100ميليون دلار دريافت خواهد کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نزديک شدن تاريخ شروع بازار نقل و انتقالات تابستاني، تيم ها در حال بررسي وضعيت تيم و بودجه ي احتمالي براي خرج در اين مدت هستند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، به نظر مي رسد سرخ پوشان منچستر به دنبال خرج مبالغ هنگفتي هستند.
مبلغ 100ميليون دلار براي خريدهاي تابستاني منچستريونايتد در نظر گرفته شده و گفته مي شود که از درآمدهاي حاصله از سهام تيم که در مدت اخير بسيار بالا رفته است، تأمين خواهد شد.
گفتني است فرگوسن در نظر دارد قبل از بازنشستگي ترکيب قرمزپوشان را به شدت دچار تغيير و تحول کند.
کسی یادش میاد آخرین بار کی این تیم به درد نخور فرگوسن یک تیم قوی رو شکست داد؟
هزار ماه پیش تونستن با خوش شانسی سیتی رو شکست بدند. بعدش در مقابل قوی ها یا باختند یا به زور مساوی کردند. تنها بردشون برابر لیورپول میانه جدولی بود.
متاسفانه فردا هم احتمالا قراره این روند ادامه داشته باشه.
یونایتد امروز تنها هنرش شده بردن امثال منگول ویلا و آستون مشنگ.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
امروز سایت گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که کل دستمزدی که یونایتد به بازیکناش میده حتی از سیتی خرپول هم بیشتره.
امسال مبلغی حدود 200 میلیون پوند وارد جیب امثال یانگ، رافائل، اندرسون، والنسیا، نانی، کلورلی و بقیه ی مفت خورها شده.
خوشحالم. چون یونایتد با وجود این همه قرض، مثل سیتی و چلسی خرپوله.
ناراحتم چون این پول وارد جیب بازیکنان به درد نخور ( پاکش نکن لطفا! ) می شه.
یونایتد با این همه ثروت، نه فوتبال زیبایی ارائه میده و نه در جامی مدعی ایه (به غیر از لیگ ) و نه توان بردن تیم های قوی رو داره.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
شکست چلسی چقدر حال میداد. ضربه زدن به چلسی و مانع صعودش به لیگ قهرمانان شدن چقدر حال میداد.
اما از این یونایتد فرسوده و کهنه و کند نباید انتظار چنین کاری داشت.
فرگوسن: ميخواهم يک دهه ديگر بمانم
سرمربي 71 ساله منچستريونايتد تاکيد کرد دوست دارد يک دهه ديگر کنار اين تيم باشد و موفقيت آنها را ببيند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محتوای مخفی: متن خبر
عزیز نبودی یه مدت اصلا جو تاپیک خشک شده بود:n02:، با اینکه نظراتت با من خیلی خیلی متفاوته ...ولی خوشحالم میشم وقتی پست میدی ...همیشه دید های متفاوت یه نوع کشش خاصی داره:n06::n02:نقل قول:
امروز فرگوسن بهم زنگ زد. شاکی بود از دستم که چرا اینقدر کلاپ کلاپ می کنم!
من هم بهش اینها رو گفتم:
چرا klopp ؟ چون...
ارائه ی فوتبال زیبا براش خیلی مهمه.
تیم مورینیو رو نه تنها شکست داد. بلکه تیمش فوتبال زیبایی هم ارائه داد.
فوتبال رو خیلی خوب می فهمه و دانش تاکتیکی بالایی داره.
خاموش کردن و خنثی کردن رئال با اون همه ستاره توسط تیمی که میانگین سنیش حدود 23-24 ساله کار هر کسی/تیمی نیست.
بلده چگونه بازیکن بسازه و اون ها رو ارتقا بده.
چند تا از بازیکنان دورتموند رو قبل از اومدنشون به این تیم می شناختید؟ صفرتا؟ یه دونه؟ من که هیچ کدوم رو نمی شناختم.
در شرایط مقاومت اقتصادی و تحریم ! ( بودجه ی خیلی پایین تر دورتموند نسبت به تیم های حاضر در نیمه نهایی )، دورتموند رو رسوند به فینال.
حالا تصور کن با بودجه ی یونایتد چه کارها که نمیتونه انجام بده.
و مهم تر از همهی اینها:
klopp بامزه است!
نقل قول:
با 57 میلیون میشه 3 تا بازیکن با کیفیت بازی کاگاوا خرید......
این بازی رو هم باختیم..من تنها علتش رو بی انگیزگی میدونم،انگیزه من یکی که از بازی رئال به بعد از بین رفت..بازیکنان هم همینطور بوده،فرگی هم الکی ترکیب رو تغییر نداده،تغییر داد چون که میخواست انگیزه ایجاد کنه که موفق نبود.
ای کاش بازی رو نمیدیدم از این تلوزیون مضخرف ایران و باز هم میباختیم..:n21: کمک داورش زن هست
کلی بده پول تاکسی تا زود برسی خونه میبینی تیمت......
بازی رو باختیم... متاسفانه بازی رو ندیدم... نمیدونم چطوری باختیم، ولی ضد حال بود در کل... خصوصا جلو بنیتز :n15:
در کل چون قهرمان شدیم، زیاد نمیشه به بچه ها سخت گرفت. : ) ولی باختن تو OT اعصاب فولادی میخواد!!!
.
.
+
راستی بازیکن سال یونایتد (برنده جایزه سر مت بازبی) و بازیکن سال تیم ذخیره + بهترین گل فصل (که به زودی در پیج رسمی پایین میاد) رو انتخاب کنید:
تو نیمه ی دوم هر چی حمله از سمت راست میشد تلویزیون میرفت رو صحنه آهسته
کسی فهمید رافایل چی شد قرمز گرفت؟
(باید برای کمک داورای زن از کمیته داورای انگلیس درخواست پوشش اسلامی کنیم)
باز هم باختیم. و باز هم جلوی تیم بزرگ باختیم. :n15:
من فقط نیمه دوم بازی رو دیدم. من هم علت اصلی باخت رو بی انگیزگی بازیکنا میدونم.
امیدوارم در فصل نقل و انتقالات خوب عمل کنن و یه حال اساسی به تیم بدن!
یونایتد :n12:
اگه این تصویب بودجه 100 میلیون دلاری منچستر یونایتد صحت داشته باشه و در حد حرف نباشه میشه بازیکنای سطح بالایی رو به تیم اضافه کرد تا بتونیم فصل بعد در هر سه جام مدعی باشیم با بازیکنای فعلی که منچستریونایتد داره باید قهرمانی چمپیونز لیگ حالا حالاها بیخیال بشیم :n29:فصل بعد رقابت برای قهرمانی خیلی سخت تر میشه هم من سیتی احتمالن خریدهای انچنانی باید داشته باشه چلسی هم اگه مورینیو فصل دیگه بهشون اضافه بشه مدعی اصلی قهرمانی حساب میان:n24:
چلسی ، یونایتد رو امسال از دو جام حذف کرد. بعد عده ای از شما حرف از کمبود انگیزه می زنید؟!
فقط دنبال قابل تحمل ترین بهانه هستید. مگه نه؟
- - - - -- - - - - - - - - -- - -- - - - --- -- ----- -- - - - -- -- -- -- -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
نبوغ فرگوسن
فرگوسن ، فن پرسی رو از یکی از بهترین مهاجمان جهان، تبدیل کرد به یکی از معمولی ترین و بی خطرترین مهاجمان جهان.
فرگوسن، کاگاوا، یکی از ستاره های تیم دورتموند رو تبدیل کرد به یک بازیکن به دردنخور و نیمکت نشین.
- - - - -- - - - - - - - - -- - -- - - - --- -- ----- -- - - - -- -- -- -- -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
گیگز تمام نشدنی
گیگز که شده پای ثابت تمام بازی های یونایتد برابر تیم های قوی - که در همشون هم یونایتد شکست خورده،
وقتی می خواد دریبل می زنه، تبدیل می شه به مضحک ترین بازیکن دنیا.
گیگز عزیز! خیلی کند و پیر شدی واسه این کارها.
گیگز همه رو شگفت زده کرده. همه میگن عجب بازیکنی! با این سن و سال داره هنوز فوتبال بازی می کنه.
اون کسی که باید شگفت زده تون کنه فرگوسنه نه گیگز. عجب مربی ای! به بازیکنی با این سن و سال داره بازی می ده.
اول بگم شرمنده اینجا جاش نبود بپرسم ولی دیدم بحث اخراج رو پیش کشیدید منم گفتم بپرسم
یه سوال فنی
من زیاد بازیهای انگلیس رو نمیبینم (( فقط بازی های مهم ))
ولی الان داشتم اون ویدئوی که دوستان در مورد اخراج رافائل رو نگاه میکردم دیدم کمک داور زن هست (( اول فکر کردم خطا دید هست :n02: ))
تو بازی های انگلیس کمک داور زن هم استفاده میشه ؟؟ :n13:
تو انگلیس هیچی نشد نداره اولین بار هم نیست که این اتفاق میوفتهنقل قول:
اول بگم شرمنده اینجا جاش نبود بپرسم ولی دیدم بحث اخراج رو پیش کشیدید منم گفتم بپرسم:n02:
یه سوال فنی
من زیاد بازیهای انگلیس رو نمیبینم (( فقط بازی های مهم ))
ولی الان داشتم اون ویدئوی که دوستان در مورد اخراج رافائل رو نگاه میکردم دیدم کمک داور زن هست (( اول فکر کردم خطا دید هست))
تو بازی های انگلیس کمک داور زن هم استفاده میشه ؟؟
نمی شه با گذشت یه فصل نظر دادچون لیگ انگلیس خیلی با بوندسلیگا و لالیگا فرق می کنهنقل قول:
فرگوسن ، فن پرسی رو از یکی از بهترین مهاجمان جهان، تبدیل کرد به یکی از معمولی ترین و بی خطرترین مهاجمان جهان.
فرگوسن، کاگاوا، یکی از ستاره های تیم دورتموند رو تبدیل کرد به یک بازیکن به دردنخور و نیمکت نشین.
فیزیکی تر هست نمونش دخیا بود که فصل اول خوب کار نمی کرد اما این فصل خیلی خوب بود
---------------------------------------------------------
کلا هر بازیکنی بد بازی کنه شما به شدت می کوبیش دیگه
فرگوسن وقتی به جوونا بازی می ده می گی کلورلی و ولبک و رافائل و... مفت نمی ارزن
سر الکس فرگوسن:"همه چیز برای بستن یه قرارداد بزرگ آماده است!
فکر میکنم گلیزرها تا الان عالی کار کردن. هر چی که ازشون خواستم به من دادن
اگه من بهشون بگم برید برای خرید یه بازیکن خاص اونا میرن دنبالش, شاید موسم تغییرات در تیم شروع به وزیدن کرده باشه و من میتونم برای خرید بازیکنای بزرگ اقدام کنم!
هسته ی تیم ما بازیکنای جوون هستد ولی ممکنه ما دس به جیب بشیم,وقتی بازیکن بزرگی باشه مهم نیست که تو چه پستی بازی میکنه من میارمش!
برای مثال فصل قبل ما چیچا,ولبک و رونی رو داشتیم ولی اقدام به خرید رابین کردیم"
(و این هم تیتر امروز روزنامه دیلی استار):
منبع: فیس بوک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
نمیدونم شایعس یا نه، ولی برگشت رونالدو (که به نظر من خیلی بعیده) به یونایتد میتونه بمب نقل و انتقالات باشه.
پ.ن: خبر تصویر بالا:
حسین جان اون قسمت نوشته بالایی هم ماله پیج فیس بوک هستش؟؟
عجیبه که فرگی دوتا حرف متفاوت در این چند روز گفته:n13: شاید یکی از این دوتا نا معتبر باشه نمیدونم والا..
همه روزنامه ها هم نشستن واسه این 100 میلیون ما دارند نقشه میکشن:دی
مصاحبه پایین هم که خودش گویا خیلی مسائله:n02: یه جمله خیلی قشنگ هم داشت این مصاحبه...
فن پرسی: مطمئن بودم می توانمبا منچستریونایتد به قهرمانی برسم
سایت گل- رابین فن پرسی، مهاجم منچستریونایتد، اعلام کرد تردیدی در جدایی از آرسنال نداشت زیرا تقریبا مطمئن بود که می تواند در الدترافورد به جام های زیادی دست پیدا کند.
این ستاره هلندی در اولین فصل حضورش در آرسنال توانست با این تیم قهرمانی جام حذفی شود اما در 7 سال بعدی هیچ جامی کسب نکرد. در حالی که یونایتدها در این مدت چهار بار در لیگ برتر قهرمان شدند و در سال 2008 چمپیونزلیگ را نیز فتح کردند.
او اکنون در اولین فصل حضورش در منچستریونایتد توانست قهرمانی در لیگ برتر را جشن بگیرد و با هت تریک او در دیدار با استون ویلا بود که قهرمانی تیمش قطعی شد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر در این مورد تردید داشتم، از آرسنال جدا نمی شدم. اما تقریبا از اولین روز مطمئن بودم که می توانم با منچستریونایتد به جام برسم؛ نه در چند فصل آینده، بلکه در همین فصل. می توانستم این را در چهره همه اعضای تیم ببینم که چقدر برای رسیدن به قهرمانی مصمم هستند.
مسئله اصلی قهرمانی بود. این چیزی بود که رویایش را داشتم. یادم هست که سه ماه بعد از اولین بازی ام برای فاینورد، قهرمان جام یوفا شدم و فکر کردم که قهرمانی جزئی از فوتبالیست بودن است اما بعدا فهمیدم که به این آسانی نیست. من برای این قهرمانی خیلی صبر کردم."
فن پرسی در رقابت های این فصل 25 گل برای منچستریونایتد به ثمر رسانده و احتمالا برای دومین سال پیاپی، عنوان آقای گلی لیگ برتر را به دست می آورد.
" اگر حتی نصف این تعداد گل را به ثمر می رساندم اما منچستریونایتد قهرمان می شد، باز هم راضی بودم. کفش طلا مانند یک پاداش است. با این وجود، یک جایزه صادقانه نیست زیرا این گل ها، گل های تیم است و خیلی از آنها را بازیکنان دیگر فراهم کرده اند.
همه می خواستند به من کمک کنند و به من می گفتند که می خواهند من را در موفقیت تیم سهیم کنند. هواداران هم از روز اول با من رفتار فوق العاده ای داشتند. آنها اعتماد به نفس فوق العاده ای به من دادند."
حتی اگه پنج تا گل بیشتر نمیزد
بازم اون گلی که این فصل تو بازی رفت تو دقیقه آخر به من سیتی زد به خریدش می ارزید
یه سوالیکی از معمولی ترین و بی خطرترین مهاجمان جهان چجوری میتونه تو معتبر ترین لیگ جهان آقای گل بشه؟
بازی یکشنبه جام رو میدن دیگه؟؟چون که بازی آخر داخل خونه هست..اگر اشتباه میکنم تصحیح کنین لطفا!
صد میلیون
100 میلیون، پول حاصل از فروش بازیکنان به دردنخور یونایتده.
البته چون تعداد این بازیکن ها فراوانه، میشه این مبلغ رو بدست آورد!
شصت و پنج میلیون
قیمت رونالدو برخلاف تورم ایران هر روز داره پایین تر میاد.
امان از دست این روزنامه نگارها! قیمت رو اونقدر پایین آوردند که متناسب باشه با جیب صاحبان یونایتد و رویاهای طرفدارانش.
پانزده میلیون
تجربه میگه: وینگر سیاهپوست = وینگر بد
فرگوسن میگه: بریم زاها بخریم
نمیدونم شما بازی های این بازیکن رو دیدی یا نه..ولی حرکاتی میکنه که رونالدو هم توی اون سنش نتونست این حرکات رو بکنه....حتی پاتریس اورا رو هم خیلی خوشکل :دی دریبل داد..آینده خیلی خوبی داره.نقل قول:
پانزده میلیون
تجربه میگه: وینگر سیاهپوست = وینگر بد
فرگوسن میگه: بریم زاها بخریم
دوستان این خبرایی که توی سایتا زدن درباره اینکه سر آلکس برای اینکه باید به خاطر بیماریش تحت عمل جراحی قرار بگیره امکان داره اخر فصل از منچستر یونایتد بره راسته:n13: سایت باشگاه در این باره چیزی نزده یا اینا بازم دارن برای تیم حاشیه درست میکنن:n24:
منم تو اف بی این موضوع رو خوندم. نوشته بود که تو بازی گلفی که دیروز مربیا و بازیکنا رفته بودن این خبر پیچیده بوده.نقل قول:
این روزنامه ها و سایت ها خوراکشون فقط و فقط حاشیه هستنقل قول:
فرگوسن اوایل فصل بعد به دلیل عمل جراحی 4 تا 5 بازی رو روی نیمکت نیست
جدا بشه چیه آخه ؟؟:n04: حاشیه رو اینقدر کش میدن میچسبه به سقف آسمون
نقل قول:
این قیمت رسمی اعلام شده ؟؟
آخه رونالدو 100 میلیون خریده شد بعد 65 میلیون فروخته بشه ؟؟
اونم کی ؟؟ پرس بهترین مهاجمش رو ارزونتر از قیمت خرید بفروشه ؟؟
کاکا بیشتر از 50 درصد از بازی هاش رو نیمکت نشین هست اصلا حاضر نیستن قیمت رو پایین بیارن
بعد رونالدو که همش فیکسه و پایه ثابت رئال هست 65 میلیون ؟؟ :n13: