سلام عزیزنقل قول:
ممنون از راهنمایی تون
خوب بنظر شما این چیزا اختلاف ۳۳ هزار تومنی رو جبران میکنه؟
راستی شنیدم آنتی شک هم هست!درسته؟؟
Printable View
سلام عزیزنقل قول:
ممنون از راهنمایی تون
خوب بنظر شما این چیزا اختلاف ۳۳ هزار تومنی رو جبران میکنه؟
راستی شنیدم آنتی شک هم هست!درسته؟؟
سايت newegg كه ديدم بين ايندو مدل پنج دلار اختلاف قيمت دارند (99 و 94 دلار) كه در هر حال مربوط به تفاوت در امكانات ميشه . اين مدل آنتي شوك هم نيست ، ممكنه بعضي از مدلهاي كمي مقاوت بيشتري داشته باشند ولي هيچ هارد ديسكي وجود ندارد كه كاملاً آنتي شوك و ضد ضربه باشند .نقل قول:
سلام جناب عطا
من یه هارد سیگیت داشتم که یهو دیگه بالا نیومد به تعمیر کار که نشون دادم گفت هاردت هد 0 سوخته. هاردم Goflex بود. الان می خوام یه هارد اکسترنال با حجم 2 یا 3 بخرم. می خواستم اول بدونم جیبی بگیرم یا از این هارد های رومیزی که داخلش هارد 3.5 هست. و به نظر شما کدوم برند و مدل؟؟؟
راستی هارد لپتاپم صدای جیر جیر می ده. همین الان دارم ازش بکاپ می گیرم. به نظر شما واسه لپتاپ از چه برندی و چه مدلی بگیرم؟؟؟
باتشکر
سلام .نقل قول:
اگر جابجايي نداريد بنظر من بهتره كه سه ترابايت دسكتاپي بخريد كه مقرون بصرفه تر هست در غير اينصورت اگر به دفعات زياد جابجا ميكنيد بهتر هست پرتابل را انتخاب كنيد . در مورد مدل پيشنهاد ميكنم WD my book بخريد البته Seagate Backup Plus هم ميتونيد انتخاب كنيد . در مورد هارد ديسك لپتاپ ميتونيد از برند WD و يا Seagate انتخاب كنيد . اگر مدلهاي خاصي ميخواهيد مثلاً انواع هايبريدي يا 7200rpm بايد بودجه بيشتري كنار بذاريد .
دوستان من سه تا عکس از تست بلک و بلو و 7200.14 گیر آوردم واسم عجیبه چرا بلو از بلک سریع تره؟ فکر میکردم برعکس باشه آخه قصد خرید بلک داشتم بخاطر سرعت بالا ممنون میشم راهنمایی کنید دلیلش چی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک هم گفته بودم که مدلهای جدید یک ترابایتی WD Black یعنی WD1003FZEX پرفورمنس خوبی در مقایسه با سایر مدلهای مشابه ندارند . میبایستی مدلهای قدیمیتر یعنی WD1002FAEX را انتخاب کنید که Access Time بهتری دارند .نقل قول:
تشکر جتاب عطانقل قول:
می خواستم از شما که تخصص در این رابطه دارین بهم بگین واقعا تو این مارک هارد ها کدوم از همه Stable و قابل اطمینان تر هست؟؟؟ مثلا داشتم یه مطلب می خوندم نوشته بود Google بیشتر هاردی که استفاده می کنه هیتاچی و سیگیت هست. حالا سوالم این هست که از این دو برند انتخاب کنم یا برم سراغ برند دیگه ای؟؟؟؟ راستی هارد های داخل Seagate Backup Plus و wd سرعتشون به چه صورت هست؟؟؟؟
ممنون می شم مدل دقیق هارد لپتاپ هم بگین. اگر 7200 باشه به نظرم بهتر هست.
باتشکر
1. آماری از تعداد هارد دیسکهای بکار گرفته شده از هر برند ، میزان کارکرد ، خرابیهای هر مدل و ... در مطلبی که خواندید ذکر شده ؟ اگر چنین آمارهایی ارائه شده بسادگی میتوانید متوجه بشوید که کدام مدلها Stable تر هستند . بعنوان مثال سایت زیر را ببینید که بر اساس آمارهای ارائه شده و نتایج بدست آمده ، هارد دیسکهای سیگیت عمر کمتر و بیشترین میزان خرابی را داشتند .نقل قول:
2. هارد دیسکهای بکار رفته در Seagate Backup Plus Deskد، 7200rpm هست و در نتیجه پرفورمنس بهتر و سرعت بیشتری در مقایسه با هارد دیسکهای WD Green بکار رفته در my book دارد . برای مقایسه کلی دو تست از ایندو مدل در پست دوم همین تاپیک موجود هست .
3. مدلهای 2.5 اینچی در بازار تنوع زیادی ندارند و ذکر مدل نامبر بنظر من فایده ای نداره چون ممکنه نتونید پیداش کنید ولی اگر 7200rpm میخواهید سعی کنید WD Black را پیدا کنید .
تشکر جناب عطانقل قول:
من اون مقاله رو پیدا می کنم خدمتتون ارسال می کنم. والا من هارد جیبی نمی خوام. اکسترنال رومیزی می خوام.هارد بکار رفته در My-Book-External-Hard-Drive-3TB یا 2 ترابایتش چی هست؟؟؟
باتشکر احسان
سلام به همگی و خسته نباشید خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به یک هارد اینترنال تقریبا 1TB برای نصب سیستم عامل احتیاج دارم. به دلیل قیمت بالای هاردای SSD مجبورم که از هاردای HDD استفاده کنم. و همچنین روی این هارد جدید باید بیش از دو سیستم عامل نصب کنم.
سقف بودجم حداکثر 300 تومنه.
ممنونم
سلام .نقل قول:
سعی کنید WD Black با مدل نامبر WD1002FAEX را انتخاب کنید .
در هارد دیسکهای اکسترنال my book از WD Green استفاده شده که در مقایسه با Seagate Backup Plus Desk سرعت کمتری دارند (در جواب به سوال خودتان ، اینو گفته بودم - سه پست بالا) . پست دوم این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مربوط به هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی بود و دو تست کلی از ایندو مدل WD my book و Seagate Backup Plus Desk در همانجا موجود هست که اینجا مجدداً میذارم .نقل قول:
به نظر شما برای نصب ویندوز و کار های روزانه هارد 2 ترا اینترنال سیگیت بگیرم یا seagate backup plus
نهایتش 6-7 ماه روشن باشه بعد دیگه فایلاش آرشیو میشه و نهایت ماهی 2 بار روشن بشه
اگر سیستمتان هارد دیسک اینترنال ندارد من پیشنهاد میکنم یک هارد دیسک کم حجم تر بخرید و بعداً هارد دیسک اکسترنال برای آرشیو دیتا بخرید .نقل قول:
اینکه روی هارد دیسک اکسترنال ویندوز نصب کنید یا اینکه هارد دیسک اینترنال بخرید و بعداً با استفاده از باکس تبدیل به اکسترنال کنید کار جالبی بنظرم نمیرسه .
سلام عطا عزیز
تو دیجی کالا زده هارد wd سرعتش 7200 دور هست. آیا چند مدل تو بازار وجود داره؟؟؟ از کجا بفهمیم 7200 دورش رو با 5400؟؟؟
باتشکر
سلام .نقل قول:
اون اشتباه نوشته دوست عزيز . در حال حاضر در mybookـها از هارد ديسك WD Green استفاده شده كه 5400rpm هستند . يك مدل هم بيشتر نيست ولي در بازار ممكن هست هم از سري قديمي پيدا شود و هم از سري جديد .
عكس زير هم مربوط به هارد اكسترنال چهارترابايتي خودم هست كه در قسمت پايين نوشته 5400rpm .
نقل قول:
جناب عطا تشکر
واقعا شمارو خسته کردم. واقعا عذر می خوام. جناب عطا واقعا نمی دونم چی کار کنم. در اون سایتی که معرفی کردین بیشترین خرابی هارد رو سیگیت داشت. اما خوب تعداد سیگت ها تقریبا 10 هزار به بالا بود و وسترن ها 2 هزار. که خرابی وسترن خیلی کمتر از سیگیت بود. من سوال هام بیشتر واسه اینه که هاردی که می گیرم اگر من باهاش درگیر نشدم اون منو درگیر نکنه :D . نسبت به تجربه های ارزشمند شما هارد های سیگیت یا وسترن بیشترین خرابی رو داشته؟؟؟ این خرابی از چه جنسی بیشتر بوده؟؟؟؟
باتشکر
سلام علیکم خدمت تمام دوستان بخصوص آقا ata
یک سوال فنی داشتم:
میخوام هارد ssd بخرم اما بین این دو مدل خیلی شک دارم که کدومو انتخاب کنم
1-Kingston V300-120GB
2-Kingston HyperX-3K-120GB
قیمت اولی ۲۶۰ هزار اما دومی ۳۷۰ حالا با توجه به اختلاف ۱۱۰ هزار تومنی میخوام بدونم کدوم یکی ارزش خرید بالاتری داره؟؟
خیلی ممنون
فقط اگه نکته کوچیکی هم اگه هست لطفا بفرمایید
:-)
سلام
عطا عزیز امکانش هست یه مدل خوب هارد لپتاپ معرفی کنی که سرعت و پرفورمنس خوبی داشته باشه؟؟؟؟ حجم هم از 500 بیشتر باشه. فقط اگر امکانش هست با پارت نامبر بگین که برم بخرم. نظرتون در مورد این مدل چیه؟؟؟ WD7500BPKX
سلام .نقل قول:
اگر اين WD7500BPKX را در بازار پيدا كرديد كه گزينه خيلي خوبي هست . ضخامتش هم 9.5 ميليمتر هست و فكر ميكنم قابل نصب بر روي لپتاپتان هم باشد (مدل نامبر هارد ديسك فعلي لپتاپتان چي هست ؟) .
هارد لپتام سامسونگ مدل:HM501II هست. الان تو بازار توشیبا سیگیت وسترن HGST و هیتاچی موجود هست. از وسترن بلو رو فقط پیدا کردم.نقل قول:
تو وسترن ها از نظر سرعت رد بلک بلو گرین درست می گم؟؟؟؟
وضعیت هاردم به صورت زیر هست. بعضی وقتا یه صدای چیک چیک می ده. همینطور یکم سرعتش کند شده. مثلا یه فولدر می خوام باز کنم بعضی اوقات تا 10 ثانیه روش می مونه بعد باز می شه. حتی بعد از نصب ویندوز خام.
باتشکر
1. هارد ديسك فعلي كه 9.5 ميليمتري هست پس ميتونيد WD7500BPKX را هم نصب كنيد .نقل قول:
2. اگر WD Black را پيدا نكرديد ميتونيد همان WD Blue را انتخاب كنيد (يك ترابايت با مدل نامبر WD10JPVX) .
3. WD Red هم 5400rpm هست و از نظر Access Time نميتونه بهتر از WD Black باشه .
تشکرنقل قول:
من واقعا شرمنده شما هستم. اگر من رو شما گیر میاوردین یه کتک حسابی می زدین :D
آقا از بین هارد هایی که گفتم به نظرتون هم وسترن بهتر هست؟؟؟؟ (توشیبا سیگیت وسترن HGST و هیتاچی)
سلام علیکم خدمت تمام دوستان بخصوص آقا ata
یک سوال فنی داشتم:
میخوام هارد ssd بخرم اما بین این دو مدل خیلی شک دارم که کدومو انتخاب کنم
1-Kingston V300-120GB
2-Kingston HyperX-3K-120GB
قیمت اولی ۲۶۰ هزار اما دومی ۳۷۰ حالا با توجه به اختلاف ۱۱۰ هزار تومنی میخوام بدونم کدوم یکی ارزش خرید بالاتری داره؟؟
خیلی ممنون
فقط اگه نکته کوچیکی هم اگه هست لطفا بفرمایید
عزیزان سلام
هیچکس نمیتونه جواب منو بده!!!!
بابا خیلی عجله دارم لطفا راهنمایی کنید....
سلام عطا جان.
داداش یه مشاوره بهم بده.
یه هارد میخوام واسه یه سرور اداره.
تو توضیحاتت گفته بودی که باید یه هارد 24*7 باشه. خب منم دنبال وسترن دیجیتالم.
نمیدونم ،سری قرمز بگیرم یا سیاه. (سری اینترپرایز که گرونه لامصب)
الان سری قرمز بالاتره یا سیاه؟؟؟؟
اول بگو چی بخرم و بعد یه توضیح کلی بده.:n02:
ممنونم ازت.:n16:
با سلام خدمت همه عزیزان
من یه هارد اینترنال دارم که روی اون ویندوز و یه سری برنامه هام نصبه تصمیم گرفتم که حافظه سیستممو افزایش بدم
در نظر دارم یه هارد اکسترنال 2.5 اینچی با قابلیت usm بگیرم که تا برخی اطلاعاتمو داخل اون نگه دارم که به راحتی قابلیت حمل هم داشته باشه .
اما چند تا سوال دارم , اول : استفاده مداوم از یه هارد 2.5 اینچی به صورت اینترنال در یک پی سی(با استفاده از قابلیت usm و اتصال کابل sata و برق) آیا موجب ضرر رسوندن به هارد اکسترنال میشه یا نه و آیا تاثیری بر عمر و سلامتش داره ؟
دوم : من دنبال یه داک یا محفظه usm میگردم مانند عکس زیر که هارد اکسترنال داخل اون قرار بگیره و هر وقت لازم داشتم جداش کنم . شاسیش رو فشار بدم و هارد خارج بشه و ...
اگر این مدل محفظه پیدا میشه بنظرتون کجا میتونم تهیه کنم اگر نه حداقل چه مبدلی میتونم پیدا کنم تا هارد اکسترنال رو داخل کیس پیچ کنم .
لازم به ذکره احتمالا یه هارد اکسترنال سیگیت بک آپ پلاس یا اسیلم پلاس یا حتی سونی بگیرم
با تشکر
سلام .نقل قول:
دو جواب در مورد این سوال :نقل قول:
اول : استفاده مداوم از یه هارد 2.5 اینچی به صورت اینترنال در یک پی سی(با استفاده از قابلیت usm و اتصال کابل sata و برق) آیا موجب ضرر رسوندن به هارد اکسترنال میشه یا نه و آیا تاثیری بر عمر و سلامتش داره ؟
1. بطور کلی و بدون در نظر گرفتن شرایطی مثل دمای محیطی که هارد دیسک در آنجا نصب شده ، کیفیت پاور ، نحوه استفاده و نگهداری و ... تفاوتی بین عمر و سلامتی هارد دیسکهای 2.5 اینچی نصب شده در داخل PC و لپتاپ و ... وجود ندارد .
2. میتوانید به طور مداوم و به مدت طولانی هم استفاده کنید ولی به هر حال عمر دائمی ندارند تا جاییکه در اثر فرسودگی و استهلاک زیاد دچار کاهش کارایی و پرفورمنس و حتی خرابی کامل میشوند .
باید در بازار بگردید مخصوصاً فروشگاههای لوازم جانبی مثل کابل ، باکس و ... میفروشند ، اگر هم پیدا نکردید کاربرهایی هستند که خرید خارجی و ارسال به ایران را انجام میدهند .نقل قول:
دوم : من دنبال یه داک یا محفظه usm میگردم مانند عکس زیر که هارد اکسترنال داخل اون قرار بگیره و هر وقت لازم داشتم جداش کنم . شاسیش رو فشار بدم و هارد خارج بشه و ...
اگر این مدل محفظه پیدا میشه بنظرتون کجا میتونم تهیه کنم اگر نه حداقل چه مبدلی میتونم پیدا کنم تا هارد اکسترنال رو داخل کیس پیچ کنم .
ولی چرا دنبال چنین چیزی هستید ؟ اگر به خاطر سرعت بیشتر SATA هست پیشنهاد میکنم یک کارت USB3 بخرید . ولی اگر میخواهید هارد دیسک اکسترنال را داخل کیس پیچ کنید که امکانپذیر نیست و تابحال چنین چیزی را هم ندیدم ، مگر اینکه خودتان تغییراتی در داخل کیس ایجاد کنید . ضمناً تولید این مدلهای USM چند وقتی هست که توسط سیگیت متوقف شده است .
برای سرور اگر کلاینتهای زیادی بهش متصل میشن و فایلهای پرحجم رد و بدل میکنند بهتر هست مدلهای پرسرعتی مثل WD Black را انتخاب کنید .نقل قول:
منظورتان قیمت هست ؟ WD Black قیمت بیشتری مخصوصاً در حجمهای 2/3/4 ترابایت دارد .نقل قول:
الان سری قرمز بالاتره یا سیاه؟؟؟؟
ممنون عطا جون.
قراره یه ssd هم واسه ویندوزش نصب بشه.(ADATA Premier Pro SP920)
من بیشتر دنبال 24*7 هستم. (اخه همیشه قراره روشن بمونه)
حدود 10-20 تا کاربر بهش متصل میشن.
نه داداش !! قیمت نه.نقل قول:
منظورتان قیمت هست ؟ WD Black قیمت بیشتری مخصوصاً در حجمهای 2/3/4 ترابایت دارد .
منظور کارایی بود. :n13:سرعت و توانایی همیشه روشن بودن.
:n16:
تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
پورت usb 3 دارم اما چون بیشتر میخوام به صورت اینترنال استفاده کنم بنظرم بهتره اولا از رابط ساتا استفاده بشه دوم اگر یه همچین محفظه ای باشه میتونه بدونه باز کردن کیس , هارد بهش متصل بشه و بخاطر ثبات امنیت بیشتری رو فراهم کنه .
راستش من دقیقا نمیدونم برای همچین محفظه ای دقیقا دنبال چه چیزی با چه اسمی بگردم و اینکه کجا اگر موردی مد نظرتون هست ممنون میشم بهم اطلاع بدید
باز هم تشکر
اطلاعات مورد نیاز کلاینتها معمولاً روی SSD درایو ذخیره نمیشوند و روی هارد دیسک ذخیره میشوند . WD Red مثل هارد دیسکهای WD Greenد، 5400rpm هستند و سرعت بالایی ندارند مخصوصاً اینکه قرار هست چند کلاینت هم به سرور متصل شوند . با توجه به بودجه محدودی که دارید مجبورید از بعضی قابلیتها چشم پوشی کنید و پیشنهاد میکنم WD Black بخرید . شرکتمون هم برای سرور یکی از واحدهای تابعه WD Black نصب کرده بود .نقل قول:
چرا هارد دیسک اینترنال نمیخرید ؟ چون هم قرار هست از طریق SATA به مادربرد متصل شود و هم داخل کیس نصب کنید . برای نصب یا خارج کردن هارد دیسک بدون بازکردن کیس و حتی بدون خاموش کردن سیستم (Hot-Swap) میتوانید از Rackـهایی استفاده کنید که در قسمت اپتیکال درایو کیس نصب میشوند .نقل قول:
چند مدل برای هارد دیسکهای 3.5 اینچی :
و برای هارد دیسکهای 2.5 اینچی :
خیلی ممنون دوست عزیز
به این علت که ممکنه هر از چندگاهی بخوام جداش کنم و بعد با usb به وسایل دیگه مثه تلوزیون و ... متصل کنم .
البته اگر چیزی که میخوامو پیدا نکنم میرم سراغ اینترنال
فقط یه سوال دیگه اگر از یه 2.5 اینچی اینترنال به جای 3.5 تو دستکتاپ استفاده بشه مشکلی که نداره (استفاده دایمی)
+
لینک محصولی که عکسشو گذاشته بودم اینه
واقعا جالبه البته یک پک کامل هست
شامل :
1 - USM 5.25" Installation Bay
1 - 2.5" USM HDD Enclosure
1 - USM to USB 3.0 interface adapter
1 - Micro USB 3.0 Cable
1 - Installation Screw Kit
1 - Instruction Manual
که البته من فقط مورد اول رو اشاره کردم
مشکلی نداره ولی اگر کیس جایی برای نصب هارد دیسک 2.5 اینچی نداشته باشه باید براکت مناسبی بخرید تا بتونید بجای هارد دیسکهای 3.5 اینچی نصب کنید .نقل قول:
یکی از مزایای USM بهره گیری از سرعت مناسب اینترفیس SATA هست ولی در حال حاضر که USB3 فراگیر شده این قابلیت چندان مفید و کاربردی نیست بطوریکه سیگیت هم به تولید چنین مدلهایی خاتمه داده و پیدا کردن هارد دیسکهای اکسترنال USM در آینده آسان نخواهد بود .
سلام عطا خان
خسته نباشید
من تو تاپیک هارد ام این سوالو پرسیدم
شرمنده باز اینجا می پریم آخه عجله دارم برا خرید
من یه هارد وایرلس دار لازم دارم
لین وسترن وایرلس و سیگیت وایرلس پلاس موندم کدومو انتخاب کنم
میشه تا اونجا که میتونید راهنماییم کنین؟
چرا وسترن از سیگیت گرونتره؟
فقط به خاطر درگاه اس دی کارتش یا اینکه مزیت های دیگه ای ام داره؟
من ۹۹ در صد مواقع به خاطر اینکه جایی که هستم نه کامپیوتر کنارم هس نه لب تاپ با گوشیم به هارد قراره کانکت شم
کدومشون نرم افزارش کاربردی تره؟
راحت میشه فایل توشون کپی کرد و برداشت؟
امکان استفاده از نرم افزار جانبی مثل ام ایکس پلیر برا پخش فیلما آیا هس تو نرم افزاراشون؟
آها یه سوال دیگه
هارد وسترن مثل مای پاسپورتش نرم افزار قفل گذارو روش داره؟
اگه نه که میشه با نرم افزار جانبی روشون قفل گذاشت؟
در این صورت خللی تو کار با وایرلسشو نرم افزار تلفن همراهش ایجاد نمیشه؟
واقعا شرمندم اینقد سوال پرسیدم آخه خیلی گرونتر از هار دای معمولین و نمی خوام با این همه پولی که میدم بعدا پشیمون شم
بازم ممنونم ازتون
سلام .نقل قول:
هر دو مدل ميتوانيد اينكار را بسادگی انجام بديد .نقل قول:
راحت میشه فایل توشون کپی کرد و برداشت؟
بله ، امکان استفاده از نرم افزارهای مختلف برای پخش مدیا وجود دارد ولی در این مدل نرم افزار جداگانه ای براي پخش مديا موجود نيست بلكه خودتان بايد اپلیکشن را دانلود و روي اسمارتفون يا تبلت نصب كنيد . براي پخش یا از طريق DLNA و یا با دسترسی مستقیم به فولدرهای دارای فیلم و ... آنها را پخش کنید .نقل قول:
امکان استفاده از نرم افزار جانبی مثل ام ایکس پلیر برا پخش فیلما آیا هس تو نرم افزاراشون؟
شاید هم بخاطر باطری قویتر در WD My Passport Wirelessنقل قول:
چرا وسترن از سیگیت گرونتره؟
فقط به خاطر درگاه اس دی کارتش یا اینکه مزیت های دیگه ای ام داره؟
در مدلهاي WD My Passport Wireless ميتونيد از قسمت Drive Lock هارد ديسك قفل كنيد كه باعث عدم دسترسی به هارد دیسک فقط در زمانیکه از طریق USB به سیستم متصل میشود . دقت کنید که منظور رمزگذاری روی اطلاعات نیست بلکه فقط عدم دسترسی به هارد دیسک در حالت اتصال به USB هست . در زمان Lock بودن درایو باز هم میتوان از طریق WiFi به درایو دسترسی داشت .نقل قول:
هارد وسترن مثل مای پاسپورتش نرم افزار قفل گذارو روش داره؟
اگه نه که میشه با نرم افزار جانبی روشون قفل گذاشت؟
در این صورت خللی تو کار با وایرلسشو نرم افزار تلفن همراهش ایجاد نمیشه؟
ممنون به خاطر وقتی که گذاشتین و ج دادین عطا خان
از نظر باطری تو سایتای مختلف عمر باطری وسترن و ۶ ساعت و عمر باطری سیگیت و ۱۰ ساعت عنوان کردن
پس وسترن قفل داره اما سیگیت نه
اطلاعی ندارین که اگه با نرم افزار قفل کنیم باز هم با وایرلس میشه دس رسی داش یا نه؟
در کل فارق از تفاوت قیمت بالای ۱۰۰ تومنیشون کدومشونو پیشنهاد میکنین شما
از لحاظ سرعت و کیفیت
اگه پای قیمت وسط باشه چی؟!
باطری سیگیت 2900mAh و باطری وسترن 3400mAh هست پس باطری وسترن قویتر هست ولی شاید بخاطر مصرف بالاتر عمر کمتری داره دقیقاً اطلاع ندارم .نقل قول:
وسترن قفل داره ولی همانطوریکه گفتم فقط برای غیرقابل دسترس کردن زمانیکه از طریق USB به سیستم متصل میشه ولی همچنان از طریق وایرلس میتونید بهش دسترسی داشته باشید .
میتونید فولدر خاصی را با برنامه ای که در آندروئید یا iOS و ... قابل اجراست قفل کنید . اگر اپلیکیشنی که باهاش فولدری را قفل کرده بودید روی اسمارتفون ، تبلت و ... نصب شده باشه باید بتونید بازش کنید حالا چه بصورت وایرلس و چه با سیم به هارد متصل شده باشید .نقل قول:
اطلاعی ندارین که اگه با نرم افزار قفل کنیم باز هم با وتیر لس میشه دس رسی داش یا نه؟
کیفیت هر دو خوب هست ولی من وسترن دیجیتال رو بیشتر ترجیح میدم گرچه ضخامت بیشتر (حجمهای یک و دوترابایت) و قیمت بالاتر مهمترین نکته منفی این مدل هست .
کیفیت هر دو خوب هست ولی من وسترن دیجیتال رو بیشتر ترجیح میدم گرچه ضخامت بیشتر (حجمهای یک و دوترابایت) و قیمت بالاتر مهمترین نکته منفی این مدل هست .[/QUOTE]
ممنونم از راهنماییت عطا خان
اما الکی اینقد گرونه ها این هارد
قیمتش ۲۲۰ دلاره که میشه ۷۷۰
۲۰۰ تومن سود ؟! :/
سلام عطا جان
هارد 3 ترا چه مدلی اینترنا پیشنهاد میدی؟ فقط آرشیو هست و رایت زیاد !!!! اول میخواستم یک 4 ترا بگیرم اما حالا میخوام یک 3 ترا و 1 ترا بگیرم ...... یکی از هارد ها بعنوان هارد اصلی نصب و بازی هست ...کلا چی پیشنهاد میدید ؟؟؟ یک 4ترا یا دوتا هارد 3 و 1 ترا
سلام .نقل قول:
براي هارد ديسك يك ترابايتي ميتونيد WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX و يا سيگيت با مدل نامبر ST1000DM003 بخريد . هر كدام كه ارزانتر و گارانتي معتبرتري دارند و راحتتر در بازار پيدا ميشوند همان را انتخاب كنيد .
در مورد سوال آخر : يك هارد ديسك 4TB از دو هارد ديسك 2TB و 3TB ارزانتر خواهد بود . اگر مادربردتان از UEFI پشتيباني ميكند پيشنهاد يك هارد ديسك چهارترابايتي بخريد كه مزيت كمتر اشغال شدن محفظه هاردديسك كيس و پورتهاي SATA مادربرد و پاور ، صدا و نويز كمتر خواهد داشت . البته اين دو نكته را هم در نظر بگيريد كه اولاً چهارترابايتي سيگيت (مدل نامبر ST4000DM000)،د5900rpm هستند و در مقايسه با حجمهاي كمتر كه 7200rpm هستند پرفورمنس كمتري خواهند داشت ولي با اينحال مشكلي با نصب سيستم عامل و نرم افزارها نخواهيد داشت ، ثانياً ذخيره اطلاعات در دو هارد ديسك بطور جداگانه امنيت بيشتر خواهد داشت و به يكباره كل اطلاعات را از دست نميدهيد .