دوست عزیز،این لاینسس یک هدیه ازجانب بیت دفندرمی باشدوبرای فروش نیست،میشه گفت یه جورتبلیغات و تشویق کاربران برای خریدلاینسس اورجینال. (البته بعدازاینکه مدت استفاده ازلاینسس تمام شد،اقدام به خرید لاینسس بکنید):n16:نقل قول:
دوست عزیز،این لاینسس یک هدیه ازجانب بیت دفندرمی باشدوبرای فروش نیست،میشه گفت یه جورتبلیغات و تشویق کاربران برای خریدلاینسس اورجینال. (البته بعدازاینکه مدت استفاده ازلاینسس تمام شد،اقدام به خرید لاینسس بکنید):n16:نقل قول:
من لانسیس توتال رو خریدم 3 کاربره 2 ساله کلی پول دادم . الان روی دوتا لپتاپ دارم استفاده میکنم چون لپتاپ خودمو عوض کردم کد لانسیس رو هم گم کردم واسه همین مجورم فعلا از هیمن اکانت 6 ماه استفاده کنم . بعدش حتما واسه خودم یکی توتالش رو میخرمنقل قول:
خوب چرا میخرید؟از این لایسنسا زیاد میده که.نقل قول:
هم این لایسنسها و هم تو نت زیاده غیر قانونیشنقل قول:
اگه کسی بخواد خرج کنه بنظرم فقط کسپر ارزششو داره تو ایران
بجای توتال بیت ، pure کسپر خیلی بهتره
البته نظر شخصیمه و نظر اون رفیقمون قابل احترامه
اینم به شوخی بگم به کسی بر نخوره بیت خیلی خز شده :n02:
موتورش همه جا هس
تو ایران هم چنتا پیدا نمیشن مثل ۳۶۰ یه آنتی رایگان بدن با موتورای کسپر ،بیت ،پاندا:n02:
دوستان نسخه آنتی ویروس 2015 تنهاش لاینسس رایگان چند ماهه نمیده؟؟؟
بعد برای لپ تاپ با رم 3 این آنتی ویروس چطوریه؟
اینترنت سکیوریتی 2014 3 ماهه رایگان :نقل قول:
اینترنت سکیوریتی 2014 6 ماهه رایگان :کد:http://www.bitdefender.com/media/html/marken
موبایل سکیوریتی 6 ماهه رایگان :کد:http://www.bitdefender.com/media/html/overclockers
اینترنت سکیوریتی 2015 6 ماهه رایگان :کد:http://www.bitdefender.com/media/html/summer-giveaway
کد:http://www.bitdefender.com/media/html/windowsdeal-2015
نقل قول:
لینکی که برای لاینسس 3 ماهه آنتی ویروس 2015 دادید همون اینترنت سکیوریتیش هست!
لطفا یه لینک برای آنتی ویروس 2015 ش بدید
هیچ آفری الان برای انتی ویروس موجود نیسنقل قول:
برای شما خصوصی لاینسس ارسال میکنم
آنتی ویروس 2015 مک 6 ماهه رایگان :
اینترنت سکیوریتی 2015 6 ماهه رایگان :کد:http://www.bitdefender.com/media/html/stacksocial-mac
آنتی ویروس مک 2012 یک ساله رایگان :کد:http://www.bitdefender.com/media/html/60-second-2015
اینترنت سکیوریتی 2013 یکساله رایگان :کد:http://www.bitdefender.com/media/html/en/trial-download/Bitdefender_MAC_index.html
کد:http://www.bitdefender.com/media/html/trial-download-overlays-2013/Bitdefender_IS_index_new.html
فعلا نداره واگه قبلا هم لینک Promo برای دریافت لاینسس داشت مدت زمان دریافت Expire شده، اگه شما به لاینسس نسخه Antivirus احتیاج دارید ،پست بدیدتابراتون گذاشته بشه یا براتون پ.خ بشه.نقل قول:
_بد نیست،کاهش محسوس سرعت بخصوص در هنگام full Scan هارد،البته باوجوداینکه درتست پرفورمنس رتبه 6,0 راکسب کرده ،ولی برای بنده با وجود مموری 4گیگ بازهم کاهش سرعت pc مشاهده میشه...
موفق باشید.:n16:
سلام
من بیت سکوریتی 2015 را نصب کردم ولی دائم آپدیتش کار می کنه و سرعت اینترنت را کم می کند. من در جایی تو همین پست های گذشته خواندم نرم افزاری وجود دارد که باید همگام با این آنتی ویروس نصب شود تا سرعت اینترنت کاهش نیابد. اگر راه حل ویا ترفندی وجود دارد . بی زحمت راهنمایی بفرمایید..:n01:
سلام
دوستان اگر این سریال های رایگان تموم بشن بازهم میشه یه سریال رایگان دیگه زد؟
برای Internet security یا Total رو میگم.
ممنون
سلامنقل قول:
اگه سریال بلاک ویا اکسپایرنشده باشه بله . بهتره از URLی که سریال چندماهه رایگان میده،لاینسس رودریافت وبااون دوباره نرم افزاررو فعال بکنید.:n16:
سلام من میخوام بیت دیفندر نصب کنم
فقط چندتا سوال داشتم
میزان مصرف رمش چنده؟ و سرعت سیستم رو در مقایسه با نورتون بیشتر پایین میاره یا نه؟
اینکه میگفتن سرعت اینترنت رو کم میکنه قابل حل هست؟
کرک یا سریال راحت براش گیر میاد؟
حجم آپدیت روزانش تقریبا چقدره؟
با تشکر
سلامنقل قول:
میزان استفاده ازمموری سیستم چیزی مابین 67تا110مگابایت درحالت idle و درحالت Full Scan درحدود140مگ
درمقایسه با نورتون خیرسبکه.
درنسخه 2015 بهینه شده وبدون کاهش سرعت نت میتونید وبگردی بکنید.
سریال اورجینال 180 روزه براش موجوده میتونید سرچ بکنید.
حجم اپدیت روزانه چیزی مابین 3تا5مگ.
موفق باشید. :n16:
چطور میشه یه برنامه رو به لیست سفید bitdefender total security 2015 اضافه کرد؟ من کلش رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.
سلام دوستان عزیز
من میخواستم بین kaspersky 2015 و bitdefender نصب کنم
شما از bitdefender راضی هستید؟ چون دوستان دیگه میگن حجم اینترنت رو زیاد استفاده میکنه
چون میخوام اذیت نکنه و سنگین نباشه و ترافیک و حجم اینترنت رو نگیره و اون لینکهای صفحه قبل که برای (اینترنت سکیوریتی 2015 6 ماهه رایگان) هستند چرا آدرس لینکها با هم فرق دارن؟
و total و internet security چه فرقی دارن
انشاءالله سربلند باشید
سلامنقل قول:
برای این که انتی ویروس موقع اسکن سیستم اپلیکیشن موردنظرشمارو نادیده بگیره باید درلیست Exclusions قراربدید.
بدین منظور بعد ازکلیک روی پنل Protection به ماژول Antivirus مراجعه نموده واز منوی بازشده تب Exclusions راانتخاب کنید.سپس جهت معرفی برنامه به لیست سفید اخرین گزینه یعنی "Excluded Processes"راکلیک کرده وپروسه مورد نظرتون رو در لیست add کنید.
مشاهده اسکرین شات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ودرودنقل قول:
دوست عزیز مشکل استفاده ازترافیک ودیرلودشدن صفحه درنسخه جدید بهبود پیداکرده .به طوریکه دیگه نیازی به استفاده ازابزار Bandwithfixنیست.
انتی ویروس خوبیه ودرمقایسه باکسپرسکی که مشکل دیر استارت شدن درهنگام بالا امدن ویندوزداره ,به اسانی لودمیشه وهمچنین میتونه اپلیکیشنهایی که در استاراپ ویندوز باعث کاهش سرعت بوت میشوندرا کنترل ونظارت بکنه.
فرق بین نسخه توتال وپک سکیوریتی درامکانات اضافی مثل: استفاده از قابلیت Anti theft برای ردیابی لبتاپ یا پی سی به سرقت رفته, قابلیت Safebox و رمزنگاری فایلها هستش که فکرنمی کنم زیادبه کارشمابیاد.
موفق باشید.:n16:
خیلی ممنون فقط این safebox همون sandbox هست؟ یعنی توی اینترنت سکوریتی سندباکس نداره؟
سلام.اپدیت های bitdefender رو چجوری میشه روی یک bitdefender دیگه روی یه سیستم دیگه کپی کرد؟
خیرسندباکس دربیت دفندربرای محافظت انلاین ازورودشما به سایتهای فیک میباشدوسیف باکس محل امنی برای نگهداری داده های شما.داره ولی غیرفعاله .نقل قول:
سلامنقل قول:
به لوکیشن زیردردرایو"C" مراجعه کنید:
فولدرBitdefender Threat Scanner رادرحافظه فلش کپی کرده ودرپی سی دیگه استفاده کنید.کد:C:\Program Files\Common Files\Bitdefender\Bitdefender Threat Scanner
موفق باشید.:n01:
نقل قول:
سلام
برای 6 ماهه 2015 متاسفانه موقع کلیک مینویسه: try again later
من قبلا اینترنت سکیوریتی سه کاربره یک ساله بیت دیفندر رو خریده بودم . چند روزه پیش لایسنسم تموم شد و دیروز رفتم از طریق سایت بدر الکترونیک مجددا یک سال تمدیدش کردم . اما ب جای 365 روز فقط 280 روز به من اعتبار داده .
واقعا که دزد تر و مال مردم خور تر از اینا ندیدم . فعلا هم که تماس میگیرم جواب گو نیست .
سلام دوستان . من لایسنس 2014 برای اینترنت سکیورتی رو خریدم . میخواستم ببینم میشه رو ورژن 2015 استفاده کرد از این لایسنس ؟ یا باید حتما 2014 باشه
سلامنقل قول:
بله میشه و مشکلی نیست
سلام
قبلا یه سایت خارجی بود که یه بار توش ثبت نام کردم و در برابر اومدن ایمیل های تبلیغاتیش به ایمیلم، یه اکانت 180 روزه قانونی کسپر بهم داد.
آیا برای بیت دفندر هم چنین چیزی الان موجود هست؟
سلام
من موقع نصب بیت دفندر رایگان به مشکلی که تو عکس نمایش داده شده برخورد میکنم.
قبلا بیت دفندر رایگان رو کامپیوترم نصب بود و مشکلی نبود، بعد از نصب چند تا آنتی ویروس دیگه و بعد از اینکه پاکشون کردم و دوباره خواستم بیت دفندر رایگان رو نصب کنم اینجوری شد.
بیت دفندر غیر رایگان بدون مشکل نصب میشه ولی این هر کاری میکنم این خطا رو میده، با هر چی نرم افزار پاک کردن و تمیز کاری رجیستری و... هم بود سعی در برطرف کردن این مشکل کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست.
از Uninstall_Tool بیت دفندر و بقیه آنتی ویروس هایی که نصب کرده بودم هم برای پاک کردن کاملشون استفاده کردم، ولی بازم این مشکل پابرجا هست.
ویندوزم 8.1 هست و تا همین تاریخ هم آپدیت شده، کلا هم سه چهار تا نرم افزار مثل فتو شاپ و دریم ویور و کروم روی کامپیوتر نصبه و چیز عجیب غریبی نصب نکردم.
چطور این مشکل رو برطرف کنم؟
سلامنقل قول:
دوراه به ذهن بنده خطورمیکنه
1-اپدیت کارت گرافیک و نصب بودن تمامی پیش نیازهای ویندوز
2-نصب دوباره ویندوز به جهت سالم بودن رجیستری ویندوز که درحالت فعلی با پاک کردن واینستال دوباره انتی ویروسها تخریب شده...
تمام درایورها نصب و آپدیت هستند و خود ویندوز هم آپدیت هست.نقل قول:
ممنون از توجهتون ولی نصب مجدد ویندوز که نشد راه!نقل قول:
از سی کلینر برای پاک کردن ریجستری استفاده کننقل قول:
ممکنه از آنتیهای دیگه هنوز فایلی باقی مونده باشه یا ردی تو ریجستری
خودم با آویرا همچین مشکلی داشتم و رفع نشد
بیت دفندر رایگان نسبت به رایگانهای دیگه گزینه مناسبی نیس
میتونی از رایگانهای دیگه استفاده کنی
۳۶۰ موتور بیت داره خیلی بهتر از این هس و رایگان
سلام دوستان . من نسخه اینترنت سیکورتی رو دارم . میخوام سایت ها https رو برم این ارور رو میده مروگرم SSL connection error . باید تو تنظیمات برنامه کاری کنم ؟ مشکل دوم اینه برنامه های v.p نصب کردم کانکت میشن اما هیچ صفحه ای رو باز نمیکنم و هیچ تبادل اطلاعاتی صورت نمیگیره . ممنون از کمکتون
درود :نقل قول:
توی رجیستری از مسیرlocal machine>>>>>>>software وارد بشین و چک کنین هر پوشه یا فایلی از آنتی ویروسهای دیگه مونده پاک کنین..بعد توی قسمت فایند و فایند نکست اسیم آنتی ویروسهای قبلی رو یکی یکی وارد کنین و اگه ازشون اثری مونده باشه اونها رو هم پاکسازی و دیلیت کنین.
توی فولدرهای پروگرم دیتا و اپ دیتا که معمولا سه تا ساب فولدر داره هم هر اثری دیدین پاک کنین.
یکبار ریستارت کنین...
امیدوارم مشکلتون حل بشه
حجم: 42M
توضیح:برنامه ای برای پاک کردن adware ,hijacker,toolbar,addon هایی که بدون اجازه و یا عدم اطلاع شما نصب شده اند.
سلام دوستان . من نسخه اینترنت سیکورتی رو دارم . میخوام سایت ها https رو برم این ارور رو میده مروگرم SSL connection error . باید تو تنظیمات برنامه کاری کنم ؟ مشکل دوم اینه برنامه های v.p نصب کردم کانکت میشن اما هیچ صفحه ای رو باز نمیکنم و هیچ تبادل اطلاعاتی صورت نمیگیره . ممنون از کمکتون
سلام...دوستان سریال یا تریال رستر نسخه 2015 نت سکیوریتی بیت دفندر رو از کجا میتونم بگیرم؟
سلام:n16:نقل قول:
ازاینجا:
محتوای مخفی: لاینسس بیت دفندر اینترنت سکیوریتی 2015
سلامنقل قول:
من اين لايسنس رو زدم ولي كار نكرد !
ميشه يه جديدشو بزاريد
ممنون
سلام
دوستان چجوری میشه یک سایت یا یک آی پی رو به لیست سیاه بیت دفندر اضافه کنم؟؟؟
درود :نقل قول:
پیغام اس اس ال ربطی به آنتی ویروستون نداره...مرورگرهای جدید همشون این موردو چک میکنن و بهتون اطلاع میدن...
این مورد در اکثر مواقع (لااقل برای من)وقتی پیش میاد که تاریخ و ساعت سیستمتون درست نباشه
اگه تاریخ درست شد و بازم مشکل داشتین از داخل تنظیمات مرورگر چک کردن اس اس ال رو روی حالت دستی یا چک نکردن قرار بدین که من شخصا اینو اصلا توصیه نمیکنم
سلام
در کدوم قسمت میشه نرم افزار رو به لیست سفید معرفی که که دیگه آنتی ویروس بهش گیر نده دائم پاکش نکنه
اگر فایل مورد نظر، خیلی خطرناک باشد فایل مورد نظر توسط آنتی ویروس DELETE می شود و امکان بازیابی داده نمی شود. اما اگر نسخه ی دیگری از آن فایل را داشته باشی می توانی اعتماد سازی کنی.نقل قول:
آنتی ویروس را باز کنید و بر روی PROTECTION کلیلک کنید. سپس وارد تنظیمات بخش ANTIVIRUS شوید.(کلیک کنید)
در سربرگ Shield دکمه On را به خالت Off تغییر دهید. آنتی ویروس از شما می پرسد که چه مدت زمان غیر فعال باشد و شما 30 دقیقه را انتخاب نمایید. در حال حاضر آنتی ویروس غیر فعال شده و از بالای پنجره آنتی ویروس، بر روی Events کلیک کنید. گزینه ی Select Events را بر روی ANTIVIRUS قرار دهید آنگاه گزارش مورد نظر را انتخاب نموده و بر روی دکمه Recover کلیک کنید. اکنون فایل مورد حمله قرار گرفته شده به مکان اولیه بر گشته است. اکنون به مرحله اعتماد سازی رسیده که بر روی سربرگ Exclusion کلیک نمایید و دکمه ی مربوط به گزینه Exclusion for files را به حالت فعال تغییر وضعیت دهید. با این عمل، عبارت Exclusion files and folder فعال می شود و می توانید بر روی آن کلیک نمایید. در صفحه مورد نظر آدرس فایل مورد نظر را بدهید و اعتماد سازی کنید. اکنون به سربزگ Shild رفته و آنتی ویروس را که غیر فعال کرده بودین را مجددا فعال کنید. موفق باشید