patch ای هست که لباس لیگ انگلیس و نقل و انتقالاتش رو درست کنه ؟
Printable View
patch ای هست که لباس لیگ انگلیس و نقل و انتقالاتش رو درست کنه ؟
از بازی راضی می بیاشین؟
دوستان از شما ها کدومهاتون عادت دارید با صفحه کلید بازی کنید
این قضیه آنلاینش چیه ؟
من رفتم تو کونامی یه اکانت ساختم و یه چیزی به نام رجیستر کد میخواد.
من که نتونستم بدستش بیارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربوط میشه به قسمت آنلاین بازی که باید ایکس تومن پول کدشو بدی تا بشه آنلاین بازی کرد .نقل قول:
آها.نقل قول:
الان رفتم ته و توشو در آوردم یه چیزی حدود 60 تا 70 تومان آب میخوره !:42:
کسی cd-key این بازیو خریده؟؟؟ می خواستم بدونم میشه بدون مشکل آنلاین بازی کرد یا نمیشه
دوستانی که مشکل دارن لطفا خواهش میکنم اگه بهتون برنمیخوره مشکلاتتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید :
سلام
دوستان پچی هم هست که بشه برا کنسول استفاده کرد. یعنی اسم تیم ها و لباس ها و کلیه موارد رو تو کنسول (ایکس باکس 360 ) درست کنه؟
اگر هست ممنون میشم لینک بدید و نحوه کار رو هم بگید ( برای اولین بار برا کنسول ساکر رو گرفتم )
2 تا سوال؟
پچ رسمی که از خود کونامی کی میاد ؟
این لیگش کجاست من میخوام برم لیگ بازی کنم پیدا نمیکنم فقط کاپ داره میشه یه راهنمایی کنین؟ پی ام بدین
با سلام
دوستان بازی من گزارشگر نداره فایل گزارشگر رو کجا باید دانلود کنم
دوستان من می خوام از اینرنت دانلود کنم کدومو دانلود کنم بهتره reloaded یا skidrow
داداش لیگ تو 2013 نداره فقط کاپ دارهنقل قول:
ریلودد بهترهنقل قول:
گزارشگر انگیسی خود بازی PES 13 :نقل قول:
PES2013 - English commentary
( 4parts - 459mb)
( 3parts - 459mb)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=================
گزارشگر عربی فیفا برای PES :
=================
گزارشگر انگلیسی فیفا برای PES :
نقل قول:
reloaded رو دانلود کن...
دوستان تو bal واسه اینکه یه ضربه ایستگاهی زن حرفه ای شی باید کدوم یک از توانایی ها رو بخری ؟
بجه ها از بازی شکایتی ندارین...چقدر بهتره...به بای فیفا نمیرسه هنوز؟
سلام به همه ببخشید فرق reloaded با skidrow تو چیه؟
سلام . به گفته دوستان نسخه اسکیدرو بدون سریال نصب میشه ( بعضی ها هم گفتن کرک هم لازم نداره ) ولی نسخه ریلود نیاز به کرک و سریال دارهنقل قول:
نسخه اسکیدرو مشکل داره و از بازی میپره بیرون ( البته تو 90 درصد نسخه هاش ) اما نسخه ریلود کامل و بدون مشکله .
یاعلی
چرا داداش من خیلی از بازی شاکی ام . بدترین چیزی هم که منو اذیت میکنه داوری هستش که بدجور رو اعصابه ! :13:فرقی نمیکنه وسط زمین باشی یا نزدیک محوطه جریمه اگه بخوای با زدن 2 تا A توپ را از حریف بگیری داور سریع خطا اعلام میکنه و کارت میده.چند بازی قبل وسط زمین بازیکن منو مستقیم اخراج کرد.هنوز هم وقتی با COM تو درجه سوپراستار بازی میکنی میشه راحت با نتیجه بالا شکستش داد.اکثر شوت از راه دور ها میره کنج دروازه البته اگه بلد باشی چطوری بزنی.نقل قول:
اکثر تک به تک ها گل میشه و دروازه بان فقط بیخودی عکس العمل نشون میده.وقتی تو عرض حرکت کنی و بخوای شوت بزنی فقط کافیه که R2 را بگیری اونوقت مثل شوت هایی که تو فیفا میزنی توپ از رو سر دروازه بان میگذره و مستقیم گل میشه
واسه من که هیچ جذابیتی نداشت و مثل 2012 بود :2: البته بعضی از دوستان از این نسخه راضی بودن که به نظرم هرکس نظر خودشو داره و این هم نظر من بود
برای بار سوم می پرسم. دوستانی که این پچ pesedit و نصب کردن برای درست کردن لباسای بعضی تیما که به هم ریخته باید چی کار کنم؟؟!!!
یه سئوال از بکس pes باز :
آقا این دوست ما یه مشکل عجیب داره تو این بازی..وقتی میخواد دونفره بازی کنه ،CPU هم میاد طرف این! یعنی CPU و خودش میشن یه تیم دوسشم یه تیم دیگه ....نمیدونم خودم مشکلش چیه ...ممنون میشم اگه راهنمایی کنید :11:
یکی نیست آ مار بگیره dlc نهایی خود کونامی کی میاد؟ منظورم پچهای pesedit نیستا
کفم بشدت با مودریچ و اسکار بازی کنم
آقا این دی ال سی رسمی کی میاد پس؟؟؟؟؟؟:41:
اولیش اومده ولی خیلی تاثیر گذار نیست من واسه اکس باکس دانلود کردم
بازی پیشرفت چشمگیری داشته! از PES2012 واقعا بهتره!! مخصوصا مشکلات دفاع تا حدود زیادی حل شده. بازی تاکتیکی تر شده و بیشتر حال می ده. کلا من 2012 و خیلی زود Unistall کردم ولی این داره فاز میده. با دوستمون در مورد داوری موافقم. خیلی تو مخیه. خطا های ساده و بیخودی کارت میده. توپ و هم که میگیری اکثرا خطا میگیره!!
آقا یه سوال . تو ورژن های قبلی select و که میگرفتی و L1 L2 و میزدی تیم دفاعی و هجومی میکرد. دقیقا اون بار پایین صفحه که پیش فرض روی وسطی هستش و بالا پایین میبرد. الان تو این جواب نمیده کسی میدونه برای اون قسمت چه دکمه هایی و باید زد؟
بابا داوریش خیلی افتضاحه . خیلی کارت میده . آخه این چه وضعشه ؟ توی معرفی بازی نوشته بود توی بیکام لگند زمانی که روی نیمکت هستی میتونی خودتو ببینی اما چنین چیزی وجود نداره . سانترهاش هم خیلی بده . باید با جهت گرفتن سانتر کنی . آدم نمیدونه سانتر کنه یا بازیکن توی محوطه رو کنترل کنه ! تعجب میکنم که چرا مسی رو انقدر ضعیف ساختن ! مستر لیگ هم که اگه بخوای بازیکن پیشرفت کنه باید واسش کفش بخری !!! اخه این چه وضعشه ! حالا اینا به کنار همون داورش خیلی آدم رو به فنا میده . تا بازیکن رو لمس مسکنی زرتی خطا میگیره و کارت میده
توی معرفی بازی نوشته بود موهای جدید و ابزار جدید برای طراحی صورت اما من که هیچی ندیدم ! پچ 1 رو هم نصب کردم
سلام دوست عزیزنقل قول:
اول از همه که باید تنظیمات دسته را درست کنید . اگه تنظیمات درسته وسط بازی select را میگیرید و با زدن R1 تیم هجومی میشه و با زدن R2 تدافعی !
موفق باشی
ببخشید اشتباه نوشته بودم :11: ویرایش شد :31:
راستی یه چیز دیگه : توی معرفی بازی نوشته بود که در مراسم جشن قهرمانی کنترل حرکات بازیکن بر عهده خودمونه اما باز هم من اینو ندیدم
سسک فابرگاس رو واقعا عالی ساختن . به اونایی که با بارسا بازی میکنن توصیه میکنم اینیستا رو بندازن بیرون و فابرگاس رو بذارن جاش . واقعا محشر بازی میکنه . هم جنگنده ست و هم پخته بازی میکنه و پاسهای عالی میده ما اینیستا لمپنه و اصلا قدرت نداره . یعنی اگه یه سیب زمینی رو جای جرارد پیکه میذاشتن بهتر بود . واقعا پیکه رو بد و ضعیف ساختن . کریس رونالدو رو هم که خیلی واقعی ساختن اما تو این فوتبال من عاشق فابرگاسم
سلام.
سومین خونه خالی که ففل هست رو چجوری میشه بازش کرد ؟؟؟
دوستان یه سوال تو پی اس 2012 چه جوری سطح دفاع و حمله رو بالا پایین کنیم برا 2013 رو بلدم الن برای 2012 رو لازم دارم؟؟؟؟
کسی نمیدونه؟نقل قول:
باید از shop خرید کنی و به باریکن قابلیت رو اضافه کنینقل قول:
فک کنم مثل 2 تا بالایی باشه دیگه
من منظورتو دقیق نمیفهممنقل قول:
میشه دقیق تر بگی
تو قسمت become a legned باید یه سری توانایی واسه بازکنت بخری تا پیشرفت کنهنقل قول:
من میخوام بازیکنم ایستگاهی حرفه ای بزنه و ایستگاهی زن اول تیم بشه باید کدوم یک از توانایی ها رو از shop بخرم؟
نه ، تو شاپ نیست ...نقل قول:
اول باید قفلش باز بشه ، بعدش میتونی از اون بالایی ها بزاری ...
یه سئوال از بکس pes باز :
آقا این دوست ما یه مشکل عجیب داره تو این بازی..وقتی میخواد دونفره بازی کنه ،CPU هم میاد طرف این! یعنی CPU و خودش میشن یه تیم دوسشم یه تیم دیگه ....نمیدونم خودم مشکلش چیه ...ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام دوستان
برای دفاعی کردن یا حمله ای کردن تیم (ستونی که اون پایین هست و میشه چراغاش رو روشن خاموش کرد) باید چیکار کنیم؟ قبلاً سلکت رو نگه میداشتیم و آر1 و آر2 رو میزدیم میشد اما الان نمیشه. چرا ؟
یه نکته ای هم که هست اینه که واقعاً این آمار بازی و درصد مالکیت و نمره ای که به بازیکنا میده آخر بازی و .... همه ش رو هواست :31:
دفاع کردنش خیلی سوتیه. با بازیکنم کورس میزارم با مهاجم حریف یهو بازیکنم از مسیرش منحرف میشه و بازیکن حریف میره تک به تک شه :31: از این طرف ما هرچی پاس هوایی یا زمینی تو عمق میندازیم دفاع های حریف قطع میکنند. با شاختار بازی می کنم همه توپ های زمینی و هوایی منو بر می گردونند :31:
و نکته دیگه اینکه واقعاً من هنوز موندم اینا چرا لیگ رو حذف کردند :18:
دوست عزیز تنظیمات مربوط به دسته ات درسته ؟ چون من با دسته بازی میکنم وقتی Select را میگیرم با R1 تیم هجومی میشه با R2 تدافعینقل قول: