سلام" اینم لینک Microsoft.NET Framework 4.0نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام" اینم لینک Microsoft.NET Framework 4.0نقل قول:
باسلام .امروز کسپر 2013 آپدیت ,فول اسکن کردم هي ويروسی پیدا نکرد .امروز نود32 نسخه6 ريختم حدود 13 تا ویروس پیدا کرد.(واقعاَ از کسپر نا امید شدم.ديگه اسمشم نمیارم):n01:
سلام" تصویر بذارید ببینیم چی پیدا کرده ک واسه کسپر اهمیت نداشته؟ رفع شبهه کنیم :n01:نقل قول:
سلام" این راهنمای خود اینترنت سکوریتی5نقل قول:
اگه کافی نبود: اولین پست این تاپیک همه چیزرو شفاف سازی کردند
نقل قول:
خدایی کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟
سلام" مگه یوزرپس ، براتون ایمیل نشده از طرف همون سایت؟ یعنی توی ایمیلتونم نگه نداشتید؟نقل قول:
اینجا بیشتر بچه ها با تریال کار میکنند. کمتر کسی پول واسه آنتی .... میده!!
سلام دوستان چرا نسخه 6 این نرم افزار تمام سایتها را بلوک می کنه حتی اسم سایت را در قسمت managment web access protection-url addressوارد می کنم باز سایت بلوک میشه وباز نمیشه وباید کل قسمت را غیر فعال کرد.
بهترین سایتی که یوزر و پسورد میده چیه؟
به امضاء مراجعه كنيد.نقل قول:
شاد باشيد:40:
نمیدونم چی شد که ایمیلام واسه خودش پاک شدن اصلا انگار به ما نمیاد یه نود اصل استفاده کنیمنقل قول:
منم که نخریدم با لپ تاپ دادن:n13:
سلام دوستان این کسایی که می گن آپدیت نود می فروشن از کجا می خرن ؟
آپديت ناد رو جايي نميخرند. بلكه خودشون از اينترنت دريافت ميكنند و اون رو به مشتري تحويل ميده.نقل قول:
بابت همين كار از مشتري پول دريافت ميكنند.
مگه شما در سايت ناد32 ثبت نام نكرديد؟نقل قول:
اگه ثبت نام كرده ايد كه با همون مشخصات وارد بشيد.
مطمئناً در اون قسمت جايي براي بازيابي نام كاربري و كلمه عبور هست.
در صورتي كه نياز به نام كاربري و كلمه عبور براي ناد32 داشتيد ميتونيد از امضاء من استفاده كنيد.
پس این که میگن سرور و فلان اینا چیه؟نقل قول:
سلام :نقل قول:
دوست عزیز آپدیت هیچ محصولی فروشی نیست و اکثر محصولات آپدیتشون توی سایت خودشون هست....اما نود آپدیتهاشو نمیذاره توی سایتش...اینهایی که شما میگین اکثرا حتی فایلها رو خودشون زحمت نمیکشن بسازن..از اینترنت دانلود میکنن توی یه سایت (سرور اون سایت ) آپلودش میکنن و شما بجای سرور نود 32 آدرس سرور آپدیت نود رو میذاری آدرس همون سایت و از طریق همون سایت خودش آپدیت میشه...چیز عجیبی نیست.اصلا هم امن نیست البته مگر اینکه صاحب سایت و اعتبار اون سایت تایید شده باشه که تو ایران نمیشه روی امنیتش حساب باز کرد.چون معلوم نیست دقیقا چی میگیره و میفرسته و ........در ضمن سرور همون سیستم کامپیوتر خودمونه که هاردش قابلیت اشتراک گذاری داره حالا چه توی اینترنت چه شبکه...
سلام من همین کار را کردم جواب نمی ده باید کلش غیر فعال کرد میترسم از طریق وب ویروس بگیره.نقل قول:
یعنی این لایسنس همه کشک؟
ببخشيد می خوام ويندوز عوض کنم آيا ميشه فايلهای آپديت نود رو برداشت و آپديتش کرد ؟چطوری؟
برای حل مشکلات آپدیت و به روز شدن آنتی ویروس eset می توانید از سایت زیر اکانت رایگان دریافت کنید، من استفاده کردم خیلی خوب کار می کنه
سلام " بلهنقل قول:
فقط قبل از اجرای این برنامه ، آنتی ویروستون رو موقتا غیر فعال کنید یا این برنامه رو از اسکن معاف کنید. * نگران نباشید مشکلی نداره گیرش ب خاطر برنامه نویسیه *
ثبت نام کردم ولی نمیدونم کدوم قسمت سایت بودنقل قول:
سلام.هروقت ویندوز بالا میاد این ارور پایین صفحه میاد و تا چندثانیه دسکتاپ هنگ میکنه تا اینکه بره.
چه کار کنم دیگه نیاد؟
سلام" مراقب باشید هـ ک نشید
سلام :نقل قول:
دوست عزیز اگه ایمیلتونو وارد کردین موقع ثبت الان شما یه اکانت در نود دارید...برید داخل سایت اصلی نود و با ایمیلتون لاگین کنید...اگه پسوردتون رو هم فراموش کردید روی forget my password کلیک کنید و پسورد به ایمیلتون ارسال میشه و بعد که وارد اکانتتون شدید میتونید سریالتونو از همون اکانتتون دریافت کنید...
برای ایمیل هم استفاده از تاندربرد و پرتکول POP 3 بدرد این روزها میخوره که با پاک کردن ایمیلتون با این برنامه های دارای این پروتکول ایمیلتون از داخل اینباکستون پاک نمیشه و قابل دسترسیه....
سلام
دوستان یک چند روزیه نود نمیدونم قاطی کرده چش شده برنامه هامو میزاره تو قرنتینه بعد اسم قسمت ویروس مینویسه:
Win32/Virut.NBPvirus
چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از قرنتینه درمیارم باز انجام میده.
بچه ها ترووووخداااا اورژانسي کمکم کنيد، نود32 رو يه لپ تاپي نصبه و خود به خود آپديت نميشه...
مشکل از کجا ها ميتونه باشه ؟ تروخداا زودي کمکم کنيد.
رو گزينه آپديت کليک کردم ولي رو 0 درصد مونده. :n30:
سلام" اون برنامه ای ک دارید ، با ویروس یکی شده. وقتی نتونه خود ویروس رو پاک کنه ، ناگزیر انگشت میذاره روی اصل برنامه و بدین ترتیب هردوتا رو با هم ب فنا میده :n02:نقل قول:
اگه بیشتر برنامه هاتون مشکوک میزنند با ی آنتی دیگه غیر از نود32 اسکن کنید تا شاید ب امید خدا فقط ویروس پاک بشه ن خود برنامه با ویروس. اگرم نخواستید نود32 پاک کنید میتونید با دیسک نجات ی آنتی دیگه مثل کسپر یا بیت دفیندر در حالت بوت اسکن کنید. دعای ما بدرقه این راه :n01:
وایییییییییییییییی
حدث میزدم:n14:
حتی تو explorer منم رفته
چگونه از اسکن اتومات درایو نوری توسط نود32 جلوگیری کنم؟
مسیر دقیق تنظیماتش لطفا
سلام" دستکاری خاصی روی تنظیماتش انجام ندادید؟ سرورش اتوماتیک هست؟نقل قول:
اولین ابزار از پست زیر رو دانلود و اسکن کنیدنقل قول:
سلام" آنتی ویروس رو باز کنید. دکمه F5 صفحه کلید رو بزنید تا وارد تنظیمات پیشرفته بشید. از داخل لیست سمت چپ، روی گزینه Computer کلیک ، Antivirus and Antispyware رو باز کنید بعد روی گزینه Removable media کلیک کنید. حالا داخل کادر سمت راست ، میتونید کلا گزینه چک کردن رسانه ها رو غیر فعال کنید و OKنقل قول:
ضمنا صفحه اول همین تاپیک ، توضیحات و راهنمای کاملتر این محصول هست
نه اصلاا به هيچي دست نزدم....فقط بهم گفتن چرا آپديت نميشه منم که گزاشتم رو آپديت روي 0 درصد مونده... چيکاار کننم پليززززززززززز ؟نقل قول:
از کجا بايد بفهمم سرورش چه جوريه ؟
دیشب با آویرا 2013 تو بوت اسکن کردم با کرک و پچ نرم افزار ها و خود ویروس ها 120 تا خانوادگی بودن که پیدا کرد.نقل قول:
اولین ابزار از پست زیر رو دانلود و اسکن کنید
با ابزار دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم پیدا کرد.
ویروس رو فایل های سیستمیم خودش کپی کرده عکس چند تا براتون گذاشتم چطور فایل های سیستمم ترمیم کنم (بدون عوض کردن ویندوز)
حالا یه آنتی ویروس دیگه غیر از آویرا پیشنهاد میدید که تو بوت اسکن کنم؟
آپدیت بشه یا به روز باشه!
کسپر خوبه یا نه .؟
------------------------------------------------------*******************-------------------------------------*********************-------------------------------------***********************------------------
در واقع من از nod32 نا امید شدم میخوام یه اینترنت سکرتی دیگه نصب کنم.
شما چی پیشنهادی دارین.نظر من.1-avast یا 2- comodo یا 3- avg برام خیلی مهم است لطفا بگید.کدوم بهتره
سلام!
اگر ما از اسکنر پاندا در کنار نود32 استفاده کنیم مشکلی پیش می آید؟
همین ابزار فایل ها رو گندزدایی میکنه بدون پاک کردن.نقل قول:
نتیجه چی شد ؟
اول سیستمتون رو پاکسازی کنید بعد آنتی ویروس نصب کنید سوالتون رو باید اینجا مطرح کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهم :نظر سنجي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو فعلا از من داشته باشید البته اگه ناظرمون منو تنبیه نکنه:
با توجه به چیزایی که گفتین ترکیب آوست رایگان+فایروال کمودو
اسکنر پاندا ؟ پاندا که اسکنر نداره اگر منظورتون آنتی ویروس به صورت خاموش است نه مشکلی ندارهنقل قول:
حتی میتونید پاندا کلود رو به صورت ریل تایم کنار نود نصب کنید که من بودم این کار رو میکردم
آیکن NOD ام بخاطر inactive بودن parental control همیشه زده
من که از parental contrl استفاده نمیکنم چه کار کنم سبز شه ؟
در صفحه اصلی برنامه F5 روبزنیدنقل قول:
در صفحه تنظیمات پیشرفته از سمت چپ همین پرنتال کنترل رو انتخاب کرده و در قسمت راست تیک شو بردارید
از 12 ویروسی که پیدا کرد 11 درست کرد.
منظورم این است که کدام از این ها بهتر است یا نظر شما چیه؟نقل قول:
با توجه به چیزایی که گفتین ترکیب آوست رایگان+فایروال کمودو
اگه فقط کومودو اینترنت سکرتی نصب کنم خوبه با آنتی ویروس اوست یانه فایروال کومودو نصب کنم؟؟؟؟یا
نظر سنجی دیدم ولی نمیشه خیلی بهش پایبند بود :n16: