خدایا شکرت ما خودمون Private داریم از دردسر راحتیم!!! شما را با جواد به خدای بزرگ می سپارم :39:
Printable View
خدایا شکرت ما خودمون Private داریم از دردسر راحتیم!!! شما را با جواد به خدای بزرگ می سپارم :39:
حالا تغییری هم کرد سرور با امدن پر شکوه جواد یا نه ؟ هنوز همون دزداو قاچاق چیا و خراب کن هاوو !! حالا خوبه Tnt گکار نمیکنه وگرنه باید پرواز میکرده که یه وقت نیفتی پایین بری توی bed rock ها !:27:
اونی که تو ساختی یه صفایی دیگه ای داره:31:نقل قول:
خوب پول بده برات بسازمنقل قول:
میدونی چطوری ؟نقل قول:
به سخخخخخخخختیییییییییییی :دی
ای بابا یکی بیاد یاد بده دیگه :دی
مد یا همون پلاگین یا... چجوری بریزم؟
من دیدم یکی یه چیز ریخته بود که اگه پایین ترین چوب درخت رو میزدی همش میریخت :دی
میخوام اونو نصب کنم یا هرچیز دیگه ای چیکار کنم؟
من یاد میدم
قبل از هر کاریبک اپ گرفتن از فایل minecraft.jar فراموش نشه
روش اول
اول میرید توی C:\Users\[name]\AppData\Roaming\.minecraft\bin بعد فایل minecraft.jar رو با winrar باز میکنید. بعد مودی که دانلود کردید رو اکسترکت کرده و فایل های اکسترکت شده رو میکشید میندازید توی minecraft.jar نکته مهم اینه که موقع اضافه کردنه فایل ها update mod روی add and update files باشه
بعد از هر بار پچ کردن با ام سی پچر باید فایل ها را دوباره از اول اضافه کنید
روش دوم
با خود برنامه MC patcher هست که اگه تکسچر پک کیفیت بالا ریختین حتما میدونید چیه
توی MC patcher یه گزیه هست به نامه mods اونو میزنید بعد add رو اتنخاب میکنید و فایل .zip مربوط مودی که دانلود کردید رو پیدا میکنید.بعد ok و next و چندتا از اینجور چیزا میاره که فک نکنم دقیقش زیاد مهم باشه.بعد که تموم شه توی لیست مود ها کناز گزینه های HD textures و costume colores و غیره مود شما هم اضافه میشه
اخرم یه بار گزینه پچ رو میزنید و تمام
از مزایای کار با MC patcher اینه که به راحتی میتونید دونه دونه مود هارو پاک کنید یا اضافه کنید یا اصلا بازی رو onpatch کنید
ولی مشکل مهمش اینه که توی اضافه کردنه فایل ها به minecraft.jar اونارو replace میکنه نه update یعنی اگر دوتا مود فایل های هم نام داشته باشن با هم تداخل پیدا میکنن
یه نکته دیگه اینه که همه ی مود ها اینجوری نصب نمیشن مثلا یکی تو توضیحات مود مینوسه مودو ول بده وسط bin یا هر جای دیگه پس حتما حتما توضیحات کار با مود و طریقه نصبشو بخونید
یه نکته خیییییییییییییییییییییییی یلیییییییییییییییییییی مهم دیگه اینه که تشکر فراموش نشه وگرنه ماین کرفتتون خراب میشه:31:
دوستان کسی بلده سرور بزنه ؟ ایندفعه واقعی دارم میگم دیگه این جواد که به تخ@مشم نیست
هر کس میتونه و بلده و اصل کار وقققققققققققققققققققققققق ققققققققت میتونه برای سرور بزاره اینجا اعلام کنه من هزینه میدم
آقا من یه چیز بگم ؟ :20: این مپ که تر خورد بهش رفت
یه مپ جدید بزاره که باحال باشه :27: خدایی خیلی چزت شده داشتم مپو میگشتم اون وره دنیا دیدم زیره پام خالی شد افتادم تو لاوا :31: اما سری ا.مدم spawn
این مپو عوض کن جواااااااااااااااد اخه هم خرابه هم boss نداره به چه درد میخوره اخه ؟
عوضضضضضضضضضضضض کن
آره جواد این مپه واقعا ریده شده لطفا عوض کن:20:نقل قول:
اونایی که رازیند مپ عوض شه به من تشکر بدن:ِی
مپ عوض نشه چون اونجوری خیلی ضایه میشه اصلا پیشرفت نمیشه
مشکل که مپ نیست فقط مشکل نداشتن ادمینه ..هیچ مودِ جدیدی هم ریخته نمیشه.
میگم یه مد ماشین بزار پامون درد گرفت از بس پیاده روی کردیم
من خودم 7000کیلو لاغر کردم
پام رو باید عمل کنم وگرنه قطعش میکنن
دکتر هم پول میخواد ندارم کی به من پول قرض میده:21:
من میگم اگه یه مد ماشین بریزی هواآلوده میشه ولی دیگه اینقدر بدبختی نداره :دی
ااااااااا یعنی تو موده پرواز نداری ؟ LOLنقل قول:
به ما نمیگید دگ
مود پروازو؟میگی؟سرچ کنید پیدا کنید خب مود ریختنو که یاد دادم
مگه تو آنلاین میشه مود پرواز زد؟نقل قول:
بگید چجوری :دی
یعنی چی اقا! پرواز یعنی چی :27: !
برید بالای کوه بپرید پایین یه دقعه میبینید تو هوایید ! :31: ولی اینقدر میرید توی اسمونا که ملائکه رو میبینید :39:
سرور گیر میده اگه پرواز کنی هی میندازتت بیرون ولی میشه به عنوان پرش های بلند ازش استفاده کردنقل قول:
نصبشم عین مود های دیگه فقط خودشو شرمنده بگریدید پیدا کنید
Minecraft_Cracked_v1.2.3 من می خوام این رو اجرا کنم این ارور رو میده :
Minecraft Cracked 1.2.3 Installation has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
بازی رو قبلا دانلود کرده بودم
برنامه های مورد نیاز هم نصبه!
*بازیم رو از zip درآورده بودم بعد win عوض کردم!
اون ارور فقط بخاطر XNA Framework هست. لینکش تو پست اول هست.
مشکلم حل نشد.
می خواستم DirectX و بازی AssaultCube رو نصب کنم همون ارور رو داد! مشکل از یه جا دیگست!
هوراااااااا همه سوپر من شدن :31: میخواستم عکس بگیرم گفتم زشته رو هوا داشتم آدم میدیدم 6 نفر :27:
فکر کردم توهم زدم اما دیدم واقعی ان :31:بعد رفتم nether با این Ghast ها مقایسه کردم دیدم انسان هم پیشرفت کرده در زمینه پرواز
خوب همه پرواز دارید به جواد بگیم جازبرو کم کنه همه برن هوا دیکه :27: اون بالا مالا ها هم جنابه آقای اسمشو نبر :31: که جازبه رو کشف کردن فشمون میده :27:
سلام
سرور ترکیده که
اسم من تو بازی mdrhacker هست
hoy ، دهنت چفت و بست نداره همینه دیگه :27:
فردا همه مود ادمین میریزن ساختمون با diamond block میسازن:31:
برو بابا من فقط به تو دادم با شهاب اینا میرن خودشون میگردن :27:
این سرور کی درست میشه؟
استخوان درد گرفتم معتاد ماینکرفت شدم
واییییییی
تازه اولشه کم کم رعشه هم میشی:24: بعد اواره خیابونا میشی:41: بعد تو جوب دنبال یه گرم ماین کرفت میگردی بعد جواد میاد:evil2::42: به زور ازت پول میگیره ماین کرفت بهت میده بعدم پلیس میگیرتت پرتت میکنه زندان:4:.این کارا اخر عاقبت نداره داش از ما گفتن بود:28:(:دی)نقل قول:
جوادو دیدید بهش سلام برسونید. بگید سرورت رو وزارت ارشاد بسته الانم دنبالتن از ایران فرار کن:31:
یکی بیاد منو جمعم کنه استخونام همه ریخت
اصلا کسی به جواد گفته سرور ترکیده؟
سرور با کمبود رم (پول نداریم بخریم!) مواجه است!
هرکی میخواد واقعا توی سرور اشتراک داشته باشه حتما پی ام به من بده
(حداقل مبلغ ماهانه 10000 تومان)
من فردا بهش میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معتادا هجوم بیارید سرور باز شد
سرور با کمبود رم (پول نداریم بخریم!) مواجه است!
هرکی میخواد واقعا توی سرور اشتراک داشته باشه حتما پی ام به من بده
(حداقل مبلغ ماهانه 10000 تومان)
گفته باشم از ماه دیگه سرور اگه بدون پشتیبانی بمونه تمدید نمیشه
پلاگین Rollback از پریروز اجرا شد و تمام تغییرات درحال ظبط است
دارای قابلیت برگرداندن خونه به زمان خاص، پیداکردن کسی که خونه رو داغون کرده
من بعدا میدم فعلا دستم خالیه
کسی نیست راهکار بده؟نقل قول:
ماین کرافتتو از یه جای دیگه دانلود کن احتمالا فایل نصبت خربه
من قبلا نصب کرده بودم کار کرده بود.
یه بازی دیگه رو هم می خواستم نصب کنم اینطوری شد!