دوستان مدت ها پدرم در فکر تعویض ماشینمون بوده . الان 206 داریم و کلا خیلی راضی بودیم .
حال بهترین خودروی جمع و جور و کم مصرف همانند 206 تا قیمت 35 ملیون چی هستش . ایمنی هم مهمه .
Printable View
دوستان مدت ها پدرم در فکر تعویض ماشینمون بوده . الان 206 داریم و کلا خیلی راضی بودیم .
حال بهترین خودروی جمع و جور و کم مصرف همانند 206 تا قیمت 35 ملیون چی هستش . ایمنی هم مهمه .
اگر اتوماتیک رو از خواسته هام حذف کنم، در این رنج قیمت یک چندتا گزینه دیگه رو هم لطفا بهم معرفی کنید و با هم مقایسه کنید.نقل قول:
.
بین جیلی و x60 نظرتون چیه؟
مشخصات خودرو ایکس 60 :نقل قول:
4 سیلندر خطی - 16 سوپاپه - 1800 سی سی - 131 اسب بخار- 5 دنده دستی
لیفان ایکس شصت از موتور بسیار ضعیفی بهره میبره اما تجربه دوستان حکایت از چالاکی خیلی خوب این ماشین دارد ، همینطور هندلینگ ، جاداری و مصرف بسیار پایین ، کیفیت بالای ساخت ، موتور طراحی شده در ریکاردو انگلستان
امکانات :
سیستم کولر و تهویه مطبوع، آئینه های جانبی برقی، کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، ترمز ABS چهارکاناله و EBD، سنسور دنده عقب، قفل ایمنی کودک، چراغ ترمز سوم، گرم کن شیشه عقب، شیشه بالابر برقی، برف پاک کن عقب، چراغ مه شکن جلو و عقب، درب بازکن صندوق و باک از داخل، قفل مرکزی و سیستم هشدار دهنده باز بودن درب، سیستم ضد سرقت، قفل ایمنی کودک، فرمان هیدرولیکی تلسکوپی قابل تنظیم، سیستم تنظیم چراغها، پرده شیشه عقب، سیستم CD با ٦ بلندگو
خودروهای چینی با طراحی های بزرگان خودروساز دنیا به سرعت درحال پیشرفت هستند و من فکر میکنم به زودی رقیب سرسخت خودروهای کره ایی و شاید در آینده دورتر خودروهای ژاپنی شوند .
درمورد جیلی هم در پست های قبلی گفته شد ، بسته به نیاز و انتظارات شما هردوخودرو عالی هستند ، در نظر بگیرید لیفان بین 65 تا 68 ملیون تومان در بازار قیمت دارد .
سلام دوستان
تو رنج قیمت حدود 50 تا 60 تومن چه خودرویی پیشنهاد می کنید؟؟؟
خودروهای زیر هم هستن لطفا از خودروهای زیر یا خودروهایی که مد نظرتون هستن بگید کدوم بهتره؟؟؟!!! از لحاظ کیفیت و خدمات
جيلي EC7 حدود 55 میلیون
mvm x33 حدود 63 میلیون
x60 حدود 65 میلیون
هاوال M4 حدود 60 میلیون
تو خودروهای بالا کدوم بهتره و چه خودروهای دیگه ای می شه تو این رنج قیمت پیدا کرد؟؟؟
با تشکر
لطفا ملاک های خودتون رو مشخص کنید ، سدان ؟ SUV ؟نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان
ماشینی در حدودای 20-30 میخواستم بهم معرفی کنید
برای گشت و گذار مناسب باشه(منظورم مسافرت های بین شهری)
پشتیبانیش خوب باشه
خرابیش کم باشه
کم مصرف باشه
از لحاظ ظاهری خوب باشه
یک سوال دیگه ام اینکه به نظرتان خودرو تیباEXچطوره که زدن ۲۰ تومن و اینکه MVM530 چنده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید و گزینه های مناسب را بهم بگین
سپاس فراوان
با توجه به ملاک هاتوننقل قول:
پژو 405 slx tu5 صفر کیلومتر
و سمند ef7 بنزینی
تیبا به نسبت سمند و پژو 405 اصلا ارزش خرید نداره
mvm 530 صفر کیلومتر توی بازار 38 تا39 میلیون
سلام دوستان
من واقعا مستاصل شدم برای خرید ماشین تا 30 تومان ! سمند lx یا سمند ef7
405 slx
رانا
تندر دست 2
v8 دست 2
برم v8 ثبت نام کنم تحویل بهمن ماه ؟ نهایتا با سود چند تموم میشه(13 الان 5 هم آخر آبان ) ؟ سر موقع تحویل میدند ؟
یه خانواره 3 نفره ساکن تهران هر 2 ماه مسافرت .
اگر میتونی نقدی بخرینقل قول:
یک دستگاه سمند LX EF7 صفر کیلومتر زینه خوبیه.
گزینه بعدی 405 با موتور TU5 هست و گزینه بعدیشم تندر 90
البته خرید خودروی کارکرده رو حتما سعی کنید مدل بالا و تمیز و سالم از هر نظر باشه.
منم مثل شما بودم تا اینکه به این نتیجه رسیدم که ماشین کارکرده خوب پیدا نمیشه یا اگر هم پیدا شه پول زیادی باید بدینقل قول:
پس یه دونه صفر نوشتم چون عجله نداشتم شما هم تصمیم با خودتونه؟
درود بر شما عزیزان
لطفا نظرتون رو راجع به خودروی MVM 315بگید
لطفا با توجه به قیمتش ، با خودرو های هم رنج و هم قیمت هم مقایسه کنید
کلا میخوام معایب و مزایاشو بدونم ..
مرسی :n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
درکل ماشین بدی نیست
درمورد مصرف سوخت تو حالت عادی میشه گفت بنزین بو میکشه وموقع استفاده ازکولرهم مصرفش منطقیه
فضای خیلی بازتری برای سرنشینان عقب درمقایسه با 206 داره همچنین محفظه بار با گنجایش بیشتر
بنابر تجربه خودم شتاب گیری سریعتر نسبت به 206ت 2
قدرت برابر با 206 تیپ5
فیس زیبا وبه روز
جنس نامرغوب اجزا داشبورد وکلا اتاق
بازار خرید وفروش واقعا نامناسب
وخدمات پس از فروش نامطلوب
اگه سوال خاصی دارین درخدمتم
سلام ممنوننقل قول:
من هم عجله ندارم شما چی ثبت نام کردین ؟ من فکر کنم 206 v8 ثبت نام کنم ؟ راستی اینترنتی ثبت نام کردین یا حضوری ؟
با توجه به نیازها و علایق تون تصمیم گیری کنیدنقل قول:
سلام.من بودجم نهایتاً ۳۰ تومنه.گزینه هام ایناس:
۲۰۶ کارکرده ۲۷-۲۹ تومن
sd 206 کار کرده
رانا صفر
رانا چه جور ماشینیه؟اگه یکم بسازیش بهتر میشه قیافش؟
میخوام خوشگل باشه
دوست عزیزنقل قول:
شما اول ملاک های خودتون رو برای انتخاب خودرو مشخص کنید
بعد تصمیم به خرید بگیرید.
کسی جواب مارو نمیده؟منتظرماا.بینه رانا و ۲۰۶ اس دی و معمولی گیر کردم.لطفاً بگید زودتر
رانا خودرویی با پلت فرم 206 SD هست.نقل قول:
اگرچه تغییراتی که داشته نسبتا خوب بوده
اما کیفیت داشبورد و ادوات داخلیش از 206 پایین تر هست
اما خوب وقتی پشتش میشینی احساس تازگی میکنی
206 هم به مراتب دیگه تکراری شده اما خودروی محبوب
و با کیفیتیه.
از نظر کیفیت سواری و قدرت و شتاب مثل هم هستن و این
سلیقه شماست که انتخاب میکنه.
سلام
شاسی بلند بغیر از ایکس33 و ایکس 60 چی میشه خرید؟
یعنی چی چی میشه خرید هزاران شاسی بلند خرید ولی خب مبلغ هزینه چقدر؟نقل قول:
سلام ... دوستان خواهشا از بین جیلی ec7 و 206 sd v9 کدوم رو برتری میدید؟؟؟
ایا خرید ماشین چینی تبعات (از جمله فرسودگی قطعات و افتادگی زود هنگام ماشین ) دارد؟
ایا با خرید 206 sd v9 گیربکس اتومات (لطفا مشخص کنید که گیربکس ان ساخت فرانسه یا ایران هست) ان زود هنگام مشکل پیدا خواهد کرد؟
نقاط ضعف جیلی ec7 و 206 چیست؟
ایا جیلی که ساخت چین هست ، کیفیت قطعات ان همانند سایر محصولات چینی توی بازار ایران هست؟
و در نهایت هرانچه که میتواند مرا در انتخاب بین این دو ماشین یاری کند ، را به من اطلاع بدید...
ممنون میشم....:n16:
جیلی یکی از با کیفیت ترین خودروهای چینی بازار هست.نقل قول:
نسبت به 206 SD V9 هم میشه گفت از هر نظر برتری رو نشون میده اما خوب
یه مورد هم هست که هنوز زمانی از ورودش به بازار نگذشته و مشخص نیست
مثلا 5 سال دیگه چی از آب دربیاد . 206 SD V9 هم یکی از بهترین خودروهای داخلی هستش
که چند سالی هست امتحان خودش رو پس داده و گیربکس هم اصل فرانسه هست.
جیلی از هر نظر به راحتی 206 SD رو پشت سر میزاره فقط همون مورد تامین قطعات
و خدمات پس از فروش ضعیفش هست که آدم رو 2دل میکنه
اولا بابت پاسخ ممنونم :n16:...نقل قول:
دوما با گارانتی 5 ساله که از طرف جلیران موتور عرضه میشه تا حدودی مشکل تامین قطعات و گارنتی رو میشه نادیده گرفت و فکر نکنم مشکل اساسی بوجود بیاره :n15: ....
با توجه به اینکه روی حرف هیچ کدوم از شرکت های وارد کننده نمیشه اکتفا کردنقل قول:
اما خوب اینم خودش یه دلگرمیه و میشه رو جیلی حساب کرد
با سلام
خودرویی با در نظر گرفتن موارد زیر در نظر دارم خریداری کنم.لطفا شما چه خودرویی را پیشنهاد میکنید
حداکثر قیمت30 میلیون،فقط بنزین سوز،پرهزینه نباشد،ایمنی مناسب داشته باشد،شتاب بالا داشته باشد،استاندارد یورو4 داشته باشد، در فروش ان در بازار مشتری داشته باشد
با تشکر
بهترین گذینه 405 slx با موتور tu5 هست تقریبا صفرش 28 تومنه 2 تومنشو هم میتونی تجهیزات براش بگیرینقل قول:
بین دو خودروی سمند LX و پژو 405 میتونید حق انتخاب داشته باشید ، در مجموع مقایسه این دوخودرو ، سمند مزایا و امکانات بیشتری رو برای شما به ارمغان میاورد ، هندلینگ بهتر ، راحتی رانندگی ، ایمنی بالا و سیستم مالتی پلکس از برتری سمند LX به 405 است .نقل قول:
سمندlx از نظر موتور چند نوع است کدام نوع ان بهتر استنقل قول:
در حال حاضر سمند LX با دو موتور XU7 قدیمی پژو و EF7 جدید ملی عرضه میشود ، هر دو موتور عملکرد مناسبی دارند منتها موتور EF7 قدرت بیشتری تولید کرده و مصرف سوخت و صدای کمتری دارد .نقل قول:
مزیت موتور قدیمی XU7 پژو ، سخت کار بودن ، قطعات ارزان ، تعمیر آسان
این آگهی رو امروز تو روزنامه همشهری دیدم. میزارم اینجا شاید بدرد کسی بخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بین 206 sd v8 و تیپ 5 و mvm 315 هاچ بک و 207 lمدل 89 یا 90 به نظرتون کدوم بهتره؟
میخوام ماشین راحت و شیک باشه برای دو نفر مناسب باشه . تو مصافت طولانی اذیت نکنه . و مهمتر از همه هر وقت خواستم بفروشمش بتونم راحت بفروشم و قطعاتش هم پیدا بشه(کلا دنباله درد سر نیستم).
از mvm 315 خیلی خوشم میاد اما انگار کلا ماشینای چینی مشتری ندارن و فروششون سخته و قطعاتش هم پیدا نمیشه اینکه مرددم برای خریدش
همونطور که گفتید خودرهای چینی بازار خیلی خوبی ندارند اما خرید و فروش هم میشوند .نقل قول:
با توجه به اینکه شما دونفر هستید 206 تیپ 5 بهترین گزینه بین گزینه های شماست .
دوستان عزیز قصد خرید خودرو دارم با بودجه نهایی 38 تومن
گزینه های زیادی رو بررسی کردم و در نهایت به 206 اس دی v8 رسیدم .
فعلا یه زندگی دو نفره دارم . اولین تجربه خرید اتومبیل هم هست. گزینه های دیگه ای هم بوده مثل رانا ، mvm315 و پارس . با توجه به اینکه 206 امتحان خودش رو پس داده انتخابم شده . قدرت موتور ، مصرف سوخت پایین ، کیفیت ساخت فاکتور های من هست . به نظر شما از بین این ها 206 بهترین انتخاب هست؟
نظرتون در مورد 207 کار کرده چیه؟ چون منم شرایط شما رو دارم ولی الان بیشتر نظرم روی 207 هستشنقل قول:
207 با 206 از نظر فنی تفاوتی ندارن اما نما و فضای داخلی 207 بسیار شکیل و امروزیست که برتری 207 به 206 را نشان میدهد .نقل قول:
207 تمیز گیرتون میاد و خریدش توصیه میشه .
پیشنهاد من پارس tu5 هست حدود 37 تومن گزینه دوم 206 تیپ 5 حدود 36 تومننقل قول:
207 دنده ای مدل 89 میتونی پیدا کنینقل قول:
که سالم و تمیزش هم حتما گیر میاد
یکی از بهترین گزینه ها پژو پارس ELX هست که با ملاک های شما کاملا همخوانی داره.نقل قول:
قدرت و شتاب بسیار عالی و رانندگی راحت
ایمنی و سیستم ترمزش هم عکلکرد خوبی داره.
سلام.34 تومن دارم میخوام رانا فول آپشن بردارم.نظرم روی ماشین صفر هست.اگه این ماشین هر مشکلی داره لطفا بدون تعصب راهنمایی کنید.۴نفر هستیم.بیشتر برای بیرون شهر میخوام.حداقل تا ۶-۵ سال دیگه عوضش نمیتونم بکنم.ممنون میشم راهنماییم کنید
فکر کنم با فضای کابین رانا مشکل پیدا بکنید چون 4 نفر و نفرات عقب خصوصانقل قول:
کمی با محدودیت جای پا مواجه هستن.
اگر بتونید تندر 90 یا سمند انتخاب کنید خیلی خوبه.