نه اصلا منظورم این نبود ،انگار اشتباه نوشتم.آبگرمکن زمینی خیلی بهتر از آبگرمکن دیواری و کمتر هم خراب میشه.آب رو هم به صورت سردو گرم تحویل نمیده.آگر شرایطش را داری حتما آبگرمکن زمینی بگیر.آبگرمکن زمینی بگیرید که از ورق 4 میل ساخته شده باشهنقل قول:
Printable View
نه اصلا منظورم این نبود ،انگار اشتباه نوشتم.آبگرمکن زمینی خیلی بهتر از آبگرمکن دیواری و کمتر هم خراب میشه.آب رو هم به صورت سردو گرم تحویل نمیده.آگر شرایطش را داری حتما آبگرمکن زمینی بگیر.آبگرمکن زمینی بگیرید که از ورق 4 میل ساخته شده باشهنقل قول:
با سلام و تشکر
اقدام به تهیه رادیاتورهای پنلی کرمی کردم به نظرتون چطورن ؟
در ضمن برای نصب از چه شیرهایی استفاده کنم برای سیتم پکیج و لوله کشی پلاستیکی ؟
رادیاتورکرمی رادیاتوره خوبیه. متری چند خریدی؟
شیر زانو به نظر من گرما خوبه. ایتالیایی ها هم خوبه ولی گرونه.نقل قول:
با تشکرنقل قول:
متری 420 شیرم گرما گرفتم .
Salam dooste aziz.
az shoma babate inke vaght migzarid va rahnamayee mikonid kamale tashakkor ro daram.
ma ghasd darid az pakeij haye abgarmkon estefade konid baraye manzel amma hich gooneh ettelaati nadarim.shaiad shoma betoonid ma ro rahnamayee konid ke ba tajavoh be bazar che brandi , brand movajahi hast albate man tamae post ha ro khoondam va intor motavajeh shodam ke bishtar brand ha vaghean aziat mikonand. lotfan shomare tamas khodetono agar emkan dare be man bedid ta betoonamba shoma tamas begiram.
YA HAGH
با سلام و تشکر
برای نصب رادیاتورهای پنلی کرمی باید بصورت تراز نصب بشه یا مثل آلومینیومی ها 1 سانت اختلاف داشته باشه برای هواگیری ؟
لطفا راهنمایی کنید ؟
رادیاتور باید به صورت کاملا تراز نصب بشه.حالا اگر سمت شیر هواگیری یکم (2 یا 3 میلیمتر) به سمت بالا باشه بهتره ولی دیگه نه یک سانت:n02:.نقل قول:
با سلام و خسته نباشید و تشکر از تعمیر کار عزیز یه سوال داشتم ممنون میشم نظرتون را بفرمایید
میشه بفرمایید تو هوای تبریز طبقه دوم { بدون احتساب پیلوت )با متراژ 80 متر که دودکش هم مستقیم به دیوار وصله از بوتان مدل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده کرد البته با یه توضیح کوچلو به علت ضعف بودجه !اگه پیشنهاد مقرون به صرفه هم دارین بفرمایین :n26:
اگر پکیج را هنوز نخریدید. من پیشنهاد میکنم مدل اوپتیما بوتان را بگیرید، قطعا دردسرش بسیار کمتر خواهد بود،
موفق باشید.نقل قول:
نخریدم هنوز رفتنم به سمت این پکیج هم به علت مشکل ملی بود امروز یکی از دوستام هم یه پکیج دست دوم به شرط تضمین بنام مرکوری 24 به قیمت 1200000 پیشنهاد داد ولی نتونستم تو نت قیمتی برا اکبندش پیدا کنم ببینم خوب میده یا نه! نظرتون در مورد این چیهنقل قول:
پیشنهاد میکنم اصلا و به هیج عنوان پی پکیج دست دوم و مخصوصاً پکیج مرکوری نری، نو یا دست دوم مرکوری فرقی نمیکنه.افتضاحه.همون BN بوتان بهتره.مرکوری اصلا کیفیت نداره. و کاملا مشخصه که صاحب قبلی ازش راضی نبوده که تعویضش کرده.نقل قول:
با تشکر از راهنمایت دوست عزیز آقای تعمیر کار باشه امروز زنگ زد که تستش اکی شده و واسه فردا قرار گذاشتیم که به توصیتون عمل میکنم و میگم منصرف شدم.یه دوست دیگه هم پیدا کردم که تو تبریز تاچی میفروشه و میشه بقیه پول رو یه فقره چک داد نظرتون در مورد تاچی چیه ؟ ایشون میگفت در رنج پکیج های 3 تومنی هست ولی چون تبلیغش ضعیفه نزدیک 2 تومنه:n26:
دوست عزیز شرمندم که اینه میگم ولی بوتان بهتره.نقل قول:
من با havach .eng.a موافقم و به نظرم بوتان انتخاب بهتری. تاچی قیمتش حدودا 1800000 ، که یک پکیج دیجیتاله ولی کیفیتش یکم پاینتر از بوتانه.نقل قول:
دیجتالی رو ذکر کرد منم گفتم بوتان همه گیره به علت وجود قطعات و خدمات ! ایشون گفت بوتان پر صدا کار میکنه و چینی هست ! میشه این bn324 رو کمی بشکافین معایب و مزایاش رو بفرمایین ؟
:n02::n02::n02:نقل قول:
من که اینطوری فکر نمیکنم.اتفاقا صدای بوتان خیلی زیاد نیست . و نمایندگی های خدماتش هم فعالتر از تاچی انجام وظیفه میکنن.نقل قول:
میشه این bn324 رو کمی بشکافین معایب و مزایاش رو بفرمایین یا طبقه اول با دوم چه فرقی میکنه یا فن دار با بدون فن
bn 324 جزء پکیج های ارزان قیمت بوتان و نسبت به اوپتیما 300000 هزار تومنی اختلاف قیمت داره.
پکیج فن دار معمولا در طبقات آخر و یا جاهای که دودکش ها مشکل داره و از حالت استاندارد خارجه نصب میشه.یا جاهای که طراحی شده برای استفاده از دودکش دوجداره و دیگه دودکشی به پشت بام نرفته.نقل قول:
salam bachaha unikeh migeh pakige isatis bedard nemikhoreh dalilesho begeh man javabesho bedam??????????
na botan na tachiiii faghat ariston va isatissssssssssss
:n02::n02::n02::n02:نقل قول:
melkori tahghigh kon nakhar nasateh baradraneh
nakhariiiiiiiii pashimon mishi
جناب زرشک لطفاً قوانین را رعایت کنید و فقط به زبان فارسی تایپ کنید.نقل قول:
شما هم دلیل اینکه میگید نه بوتان و نه تاچی را بفرمایید تا ما هم استفاده کنیم.نقل قول:
ایساتیس بد نیست پکیج خوبیه فقط فلوسویچ هاش مشکل داره و زود خراب میشه. موقعی که قیمتش پایین بود 20 تا دستگاه تو یک پروژهای نصب کردیم ازش راضی بودند.اما الان قیمتش بالاست.اما اریستون فقط تبلیغات داره و قیمتش هم واقعاً گرونه. ناراضی های خیلی زیادی هم داره.
من خودم بشخصه ایساتیس را به آریستون ترجیح میدم.حداقل یک پکیج ایرانی و امیدوارم روزبه روز کیفیتش را بالاتر ببره.نقل قول:
سلام
لطف میکنین راهنماییم کنین پکیج تاچی خوبه ؟آیا ایتالیاییه؟ برای یه آپارتمان 75 متری تو شمال میخواستم هم دوام پکیج هم کم مصرف بودن و کیفیت و بی صدا بودنش برام مهمه از اونجاییکه برای خانم خونه ظاهر پکیج هم مهمه این موضوع هم توش رعایت شده باشه اگر لطف کنین به ایمیلم سریع جواب بدین ممنون میشم چون تا زمان تحویل ساختمان باید تصمیم بگیرم مارک بهتری هم سراغ دارین؟
ممنون از لطفتون
سلام عزیز
پکیج وایلانت خوب با خدمات پس از فروش تو استان گیلان کجا می تونم تهیه کنم قیمتش چنده
فکر کنم پیشنهاد اول شما وایلانت بعدی فرولی درسته پکیج تاچی چطوره اینجا تو گیلان بهم معرفی کردن
ممنون
وایلانت پکیج خوبیه ولی متاسفانه خدمات دهی نداره.
تاچی یک پکج چینی که کفیت متوسط داره.
اگر پکیج خارجی میخوای بگیری فرولی یا ایمر گاز یا بایکن بگیر.
اگر ایرانی میخوای بگیری فقط بوتان بگیر.نقل قول:
آقا کسی در مورد این سیستم های Air Washer که جدیداً اومدن و هم سرما میدن و هم گرما اطلاعاتی داره؟
همین طور در مورد رادیاتورهای قرنیزی
ما یه واحد نوساز داریم که میخوایم براش سیستم گرمایش و سرمایش نصب کنیم حالا موندیم کدوم سیستم رو انتخاب کنیم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
سیستم ایر واشر برای ساختمان مسکونی مناسب نیست به علت اینکه باید همیشه فن روشن باشد و صدای فن باعث صلب اسایش میشود . و معمولا برای ساختمان عمومی نصب می شود .
طرز کار این سیستم برای سرمایش مانند کولر آبی عمل کرده و گرمایش از مشعل گازی استفاده میشود .
برای واحد شما بستگی به متراژ اگر متراژ پایین هست که پکیج با کولر آبی و یا کولر گازی مناسی میباشد .
البته این نظر بنده هست از دیگر دوستان هم راهنمایی بگیرید
مشکلی که ما داریم اینه که سازنده پخمه( بلانسبت دوستان ) اومده جای ایرواشر گذاشته . حالا ما موندیم همین ایرواشر نصب کنیم یا کف رو بکنیم و همون شوفاژ نصب کنیم . این ایرواشر ها خیلی گرون در میان و بعضی ها میگن ممکنه جواب نده.نقل قول:
در مورد این رادیاتورهای قرنیزی شما اطلاع داری؟
اگر ما با شرکتی قرارداد ببندیم برای این کار چه تضمینی هست که زمستون گرم میکنه خونه رو؟ این شرکت ها مسئولیت پذیر هستن؟
سلام
پکیج power plus بوتان را میشه تو آشپزخانه یک ساختمان دوبلکس نصب کرد یا نه؟
فشار آب مصرفی اون چقده؟
سلام.
خیلی ممنون از دوستانی که به سوالات جواب می دن. تاپیک خیلی خوبیه اما چون تعداد کامنتا زیاده نمی شه از توضیحات قبلی استفاده کرد. :n13:
من می خوام برای یه آپارتمان تقریبا 100 متری تو تهران که گرمایش از کف هست و طبقه پنجم هم هست پکیج بخرم. می شه راهنماییم کنید که کدوم برند کیفیتش خوبه و کدوم خدمات خوبی داره؟ در مجموع چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟ توانش چقدر باشه و بهتره یک مبدل باشه یا دو مبدل؟ و این که دیگه به چه نکاتی باید توجه کنم؟
به طور خاص می خوام بدونم خدمات گلدیران و کیفیت مدل های P242F و P282F (دومبدل های پرستیژ) چطوره؟
با سلام
من به تازگی آپارتمان 82 متری و 5 ساله خریدم . پکیج آن آریستون است. زمانیکه منزل را خریدیم فروشنده عنوان نمود که پکیج را تازه سرویس کرده اند. مشکل عجیب ما اینست که علیرغم کم کردن درجه آب پکیج ، حد وسطی برای گرم و سرد شدن وجود ندارد . یعنی اگر کمی شیر را به سمت سرد بچرخانیم کاملا آب سرد میاید و با کمی چرخاندن به سمت گرم آب جوش میاید. لطفا مرا راهنمایی کنید . متشکرم
آیا تمام شیرها منزل همین مشکل را داره.نقل قول:
برای این متراژی که گفتید باید یک پکیج 24 هزار بگیرید.
و اگر در طبقه آخر هستید حتما حتما باید پکیج فن دار باشه.
پکیج های دو مبدله برای مناطقی که سختی آب بالای داره خیلی بهتره. و با توجه به ارزان و دردسترس بودن مبدل های این نوع پکیج ها توصیه میکنم پکیج 2 مبدله بگیرید.
گلیدایران مدل پرستیژ نصبت به دیگر پکیج های شرکت الجی کیفیت خیلی بالاتری داره.اما متاسفانه خدماتش ضعیفه.
محصولی بگیرید که گارانتی معتبری داشته باشه.نقل قول:
بله در آشپزخانه- حمام و دستشویی وضعیت به همین شکل است . البته من تمامی شیرها را تعویض کرده ام. همه از نوع اهرمی هستند . آیا ممکنه اشکال از نحوه لوله کشی باشد. با تشکرنقل قول:
ممنونم آقای tamirkar1. به نظر شما گارانتی و خدمات کدوم برند بهتره؟ با در نظر گرفتن کیفیت محصول، خدمات کدوم شرکت ایرانی و کدوم شرکت خارجی بهتره؟ ضمنا با توجه به اینکه نمی دونیم سیستم گرمایش از کف خونه استاندارده یا نه 24000 کافیه یا بهتره 28000 بگیریم؟نقل قول:
این واحد شما چند متری هستش ؟ مجتمع مسکونی هست ؟ چند واحد ؟ برای همه جای ایر واشر گذاشته ؟ ایرواشر مشترک ؟ سیستم آبگرم براش چی پیش بینی کرده موتور خانه یا ...؟نقل قول:
ایر واشر بهتون جواب میده و رادیاتور قرنیزی هم جواب میده فقط باید درست محاسبه و نصب شود بستگی به فضا داره باید کسی که تو شهرتون قرنیزی داره بیاد فضا رو ببینه و ببینه شرایط نصب هست یا نه . رادیاتور قرنیزی اگر پذیرایی زیاد بزرگ نباشه جوابگو هست البته بازم با دوستان دیگه مشورت کنید .