تو بازی به کار میاد، هرچی کمتر بهتر.نقل قول:
معنیش هم زمانیه که طول میکشه اطلاعات از سیستم تو بره به سرور و برگرده. خیلی تعریف خوبی نیست ولی واسه اشنایی خوبه
Who said "Sent from my Xperia Arc S using tapatalk 2"?
Printable View
تو بازی به کار میاد، هرچی کمتر بهتر.نقل قول:
معنیش هم زمانیه که طول میکشه اطلاعات از سیستم تو بره به سرور و برگرده. خیلی تعریف خوبی نیست ولی واسه اشنایی خوبه
خوب اگه این تعریف رو در نظر بگیریم روی سرعت دانلود و آپلود هم تاثیر منفی میزاره درسته؟؟؟نقل قول:
تو بازی به کار میاد، هرچی کمتر بهتر.
دارم میگم که تعریف خوبی نیست، صرفا جهت اطلاعه! دینقل قول:
اونجور که فکر کنی تاثیر نداره، صرفا تاخیر تو ارتباط هست. تو بازی لگ میندازه و عملا نمیشه بازی کرد، ولی واسه دانلود فرقی نمیکنه.
مثلا فکر کن رو لینک دانلود کلیک میکنی و ۳۰۰ میلی ثانیه بعد دانلودت شروع میشه، اصلا متوجه میشی؟ نه!
ولی اگه تو بازی کلیک کنی و ۱۰۰ میلی ثانیه بعد کلیکت کار کنه کاملا میفهمی.
اینا هم ربط زیادی به سرعت نداره.
گرفتمنقل قول:
دارم میگم که تعریف خوبی نیست، صرفا جهت اطلاعه! دی
اونجور که فکر کنی تاثیر نداره، صرفا تاخیر تو ارتباط هست. تو بازی لگ میندازه و عملا نمیشه بازی کرد، ولی واسه دانلود فرقی نمیکنه.
مثلا فکر کن رو لینک دانلود کلیک میکنی و ۳۰۰ میلی ثانیه بعد دانلودت شروع میشه، اصلا متوجه میشی؟ نه!
ولی اگه تو بازی کلیک کنی و ۱۰۰ میلی ثانیه بعد کلیکت کار کنه کاملا میفهمی.
اینا هم ربط زیادی به سرعت نداره.
یعنی که زمان فرقی نمی کنه فقط جا به جا میشه اونم خیلی کم
یه سوال این واحدش مخفف چیه معنیش چیه؟؟؟
میلی ثانیه، یعنی یک هزارم ثانیه...نقل قول:
شماها که میگید هزینش بالاست دیدتون اشتباهه
من الان رایتل دائمی طرح بینهایت دارم، مدارک فرستادمو ۱ مگ فعال کردم و واسه بیرونو دانلود استفاده میکنمش که واسم خیلی ارزونتر در میاد:
برای گرفتن سرعت ۱ مگ نامحدود عملاً ۳۰۲ تومن پیش پرداخت داری و ماهی ۷،۷۵۰ تومن میدی که هروقت بخوای سرویس نگیری ۱۵۰ تومنشو پس میگیری
اون ۳۰۲ تومن در اصل ۱۲۰ تومن هزینه سیمکارت و ۱۵۰ تومن ضمانت طرح بی نهایت و ۳۲ تومن یه تعرفه ۱ مگ ۳۰ روزه هستش که بعد از ارسال مدارک میگیری تا سرعتِ پیش فرض به ۱ مگ تغییر پیدا کنه.
واسه هر دو ماه هم ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه و پیامک داری که ماهی ۵۰۰ تا از هر کدوم میشه. هزینه مکالمه رایتل دقیقه ای ۶۲.۵ و پیامک انگلیسی هم ۲۲ تومنه که اگه تو ۵۰۰ضرب کنید میشه ماهی ۴۲،۲۵۰ تومن فقط همینا اون ۷،۷۵۰ هم واسه اینترنت ۱ مگ نامحدود استفاده میشه که واسه دانلود عالیه ولی به درد وبگردی نمیخوره
حالا اگه بخواین از یه شرکتی مثه پارس آنلاین ۱ مگ نامحدود بگیرید ماهی ۲۰۹ تومن پولشه
پیشنهاد من به دوستانی که هم دانلود زیاد دارن هم وب گرد هستن: یه رایتل واسه دانلود و یه اِی دی اِس اِل واسه وبگردی و بازی بگیرید(من خودم همین کارو میکنم)
ضمناً مصرف منصفانه شامل حجم دانلود نمیشه من تا الآن ۸۰ گیگ(تو کمتر از یه ماه) دانلود داشتم و سرعتم یه ذره هم کم نشده و روی ۱۲۵ ثابته
ضمناً آنتن دهی تو منطقه ۱ و ۲ و ۵ که من بیشتر استفاده میکنم عالیه و مشکلی نداره(تهران)
سوال اینجاست اگه شامل حجم نمیشه پس شامل چیه؟نقل قول:
ازشون که پرسیدم گفتن فقط شامل تماس ها و پیامک میشهنقل قول:
و با غیر فعال بودن تماس تصویری و کرم نداشتن مردم واسه ۲۴ ساعته پا تلفن صحبت کردن اونم با یکی دیگه تو رایتل عملاً مشکلی نداره
و حتماً در آینده که مشتریاشون زیاد شه مصرف منصفانه برای حجم های بالای دانلود هم اعمال میکنن
سلام دوستان
چه مودمی را برای استفاده از سیم کارت رایتل پیشنهاد می کنید؟!
از هر مودمی که 3G رو پشتیبانی کنه می تونید استفاده کنید. دی لینک هم مدل های خوبی دازهنقل قول:
رایتل مفت نمی ارزهمن الان 6 ماهه دارم / بزرگترین ایرادش هم اینه که دانلود شبانه نداره, شما وقتی 512 با ترافیک 4 گیگ میگیرید لطف میکنن و 4 گیگ هم دانلود رایگان شبانه میدن اون 4 گیگ اضافه هم که به شخصه به هیچ دردم نخورد سرعت دانلودمم معمولاً بین 50 تا 70 هست که بازم خیلی افتضاحهمیخوام وایمکس مبین نت بگیرم خوبیش اینه دانلود شبانه داری اگرچه هزینه مودم و تعرفه هاش خیلی زیاده
در کل رایتل برای وب گردی (نه دانلود)توصیه می شه؟
به نظرتون خرید مودم کار درستی هست یا این که همین گوشی های هوشمند بهتره از طریق هات اسپات؟
اگر حجم تموم شد چه طوری باید خرید؟قیمت؟
دلیلش اینه که فلسفه وجودی و کاربرد 3G با ADSL، وایمکس و . . . فرق داره.نقل قول:
شما از اینترنت 3G همراه نباید انتظار ADSL داشته باشی!
با تشکر
رایتل هم برای وب گردی و هم برای دانلود (حجم کم) توصیه میشه ولی جای ADSL رو نمیگیره (کاربردش موبیلیتی بودنشه).نقل قول:
خرید مودم چه از نظر قیمتی و چه از نظر کیفیت کارکرد، باطری، استیبیلیتی و . . . در مقایسه با گوشی های هوشمند اصلا" توصیه نمیشه (کاملا" تست و تجربه کردم). گوشی های هوشمند + هات اسپات بهترین گزینه هست.
با تشکر
دستت درد نکنه.نقل قول:
فقط الان برام اس ام اس اومده که سیم کارتم فعال شده,ولی اصلا انتن ندارم...مشکل از پوشش فکر کنم باشه.توی نقشه زده پوشش خارجی.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
از اونجائیکه تکنولوژی رایتل فقط 3G هست باید حتما" 3G گوشیت روشن باشه تا آنتن بده.نقل قول:
با تشکر
رفتم مرکز شهر ،گوشی هم مشکلی نداره و تنظیماتش اوکی هست..ولی اصلا آنتن نمیاد!نقل قول:
Search network هم میزنم هیچی نمیاره ارور می ده!!!
ویرایش:زنگ زدم پشتیبانی یک هفته پیش ثبت نام کردم میگه هنوز فعال نشده!!!
خب سیم کارت فعال شد و اینترنتش هم چک کردم برای وب گردی بد نیست.
برای مثال اگر من بسته ی 30 روزه رو خریداری کنم و توی 10 روز حجمم تموم بشه،هر یک گیگ قیمتش چند هست؟توی سایتشون ندیدم.
1 گیگ 9000نقل قول:
5 گیگ 40000
مهلت استفاده هر بسته 30 روز هست.یعنی 5 گیگ گرفتید باید 30 روزه استفادش کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پينگ چه خوب شده
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 4
ping من 250-350 هست. زیاد هست؟
حدودا همینه ماله همهنقل قول:
واسه بازی زیاده
واسه وب گردی خوبه؟!نقل قول:
واسه منم تا هفته پیش اینجور بود حالا امده 95 واسه وبگردی تاثیری نداره واسه بازی مهمهنقل قول:
Sent from my GT-P3100 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یک سیمکارت دیتا خریدم و امروز اکتیو شده...منتها فقط میشه اس ام اس فرستاد ..نمیشه از اینترنتش استفاده کرد...همونطور که تو پنل کاربریم تو ecare رفتم دیدم 50 مگ اینترنت داره... اما نمیتونم برم تو اینترنت..اما یه سیمکارت رایتل دیگه رو گذاشتم که مال خواهرم بود براحتی بدون هیچ تنظیمی با موبایل میرفتم تو اینترنت اما اینی که خودم خریدم نمیشه باهاش رفت..
آیا باید بسته اینترنتی بخرم؟ چون خودش که نوشته 50 مگ اینترنت آغازین داره...ولی نمیره تو اینترنت...
ولی اون سیمکارت خواهرم که گذاشتم اون بسته اینترنت خریده و 4 گیگ 90 روزه داره..اما من واسه سیمکارت خودم نخریدم گفتم که اول حتما با این 50 مگ اولیه میشه رفت تو اینترنت ...مشکل از چیه دوستان؟ منم باید بسته اینترنتی بخرم؟
پس این 51 مگ که تو حساب کاربریم تو وبسایت رایتل زده این چیه ؟ نوشته 50 مگ اینترنت اولیه :n13: و 50 پیامک
با تشکر :n16::n11:
این عکس پنل کاربریمه گزارش مانده حساب:
سیم کارتتون فعال شده؟نقل قول:
بله فعال شده این عکس ::n16:نقل قول:
نقل قول:
مودم شما تنظیم هست؟ هر دو سیم کارت را روی یک مودم گذاشتین؟
بعضی گوشیا تنظیمات هر سیم کارت رو جدا ذخیره میکنن. شاید تنظیماتش پریده. دوباره درستش کننقل قول:
با چه سروری؟نقل قول:
بالا هست پینگتنقل قول:
چه سرویس داری
تایم اوت هم داری
سیم کارت دائمی من سرعت اینترنتش همون پایه 128 هست و ارتقا ندادم ولی سرعت 256 بهم میده. کسی اطلاع داره چرا؟
مال همه همینطوره. اینترنت پایه اسمش 128 هست ولی در واقع 256 ست شده.نقل قول:
با تشکر
از طریق سایت speedtest.net انجام دادم.نقل قول:
اونی که 512 هست چی؟ آیا بیشتر از 512 هست یا نه؟!نقل قول:
دوستان وایمکس ها که لامصب پینگ افتضاحی دارن مخصوصا ایرانسل.مبین نت هم که مودم هاش خیلی گرونن.میخواستم رایتل بگیرم.چند صفحه که از تاپیک خوندم مثل اینکه پینگش خوبه.همینطوره؟جایی که هستم رایتل خوب آنتن میده.بعد میخوام یه سیم کارت دیتا و یه مودم بگیرم که لازم نباشه از گوشی استفاده کنم..ترافیک طرحاش واسه من کافیه.فقط کیفیتش چطوره؟
نظرتون راجع به این مودم چی هست؟
خوبیش اینه که آنتن خارجی هم میخوره
یادمه قدیما فقط سیم کارت دائمی طرح بینهایت داشت، هنوز هم همینه؟
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk 2
دوستان من میخوام رایتل بگیرم اما گوشی ندارم
به نظرتون گوشی بگیرم بهتره یا مودم 3g ؟ هزینه مودم مسلما پایین تره اما آیا سرعتش هم بالاست؟
الان یکی از دوستان با گوشیش سرعت دانلودش 120 بود...
بله 1 مگ ، که همینجوری به کسی نمی دننقل قول:
سرعتش خوبه هست ، اگه مودم بگیرین فرق نمی کنه !نقل قول:
اون دوستتون هم 1 مگ هست ، که باید مدارک بدید تا تایید کنن و 512 به بالا بدن بهتون
ولی همون 128 یا 256 در اصل اگه دانلود ندارید خوبه ولی نه برای بازی