لردک جون مام دلمون برات تنگ شده. از بقیه سراغتو میگیرم. دو نقطه اون شکلکی که دماغش درازه :d
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
Printable View
لردک جون مام دلمون برات تنگ شده. از بقیه سراغتو میگیرم. دو نقطه اون شکلکی که دماغش درازه :d
سرور Persian ProDDRace داون شده و بکس به سرور Persian DDRace Bazihelp می رن که از لحاظ دایرکتوری مپ سروری می کنه بر سرور Pro DDRace.اما بعضی اوقات لاگ بچه ها بیشتره.
4 بار تلاش 9 Tee برای اتمام مپ Koule 10 هم بی نتیجه ماند :دی... .
ممنون.
خود سرور اصلا به پای pro ddrace نمیرسه :n27:
+
امیدوارم تا جمعه که مپم release میشه روی pro ddrace تستش کنیم. :n06:
درود
امروز سرور persian pro ddrace ران میشه.من خیلی مپ دارم ولی مپ های آسون و تکراری رو تو سرور نزاشتم.اگر این سرور bazihelp بمونه خوب میشه . احتمالا سرور رو private میکنم.
-----
شهاب دو نگته ایکس
دوستان تو صفحه اول راهنمایی چیزی ندیدم
میشه بگید بازی رو از کجا دانلود کنم ثبت نام، سروراش کجان ، رایگان یا باید بخریم بازی رو
ممنون
از اینجا دانلود بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام نمی خواهد برنامه را دانلود کنید خودتون می فهمید ... فقط اسم انتخاب می کنید خود برنامه و می رید قسمت search و سرور انتخاب می کنید ! فعلا بازی که از همون اول رایگان هستش البته دوستای عزیزمون :n11: از جیب مایه می گذارند و سرور ایرانی باز کردند تا بشه با پینگ خوب بازی کرد قسمت search دنبال کلمه persian بگردی می تونی سرور ایرانی با پینگ خوب پیدا کنی ! البته الان یک سرور داریم برای ایران ولی سرور های خارجی هم می تونی بری فقط یکم پینگ خوب نیستش ! ضمنا پسورد سرور ایرانی p30 هستنقل قول:
آقا تو همین سرور ایران من فریز میشم /pause رو هم bind کردم رو p
p میزنم ،بعد دوباره میزنم اما همونجا ظاهر میشم
چکار کنم؟؟
خوب pause بکنی دوباره همون جا ظاهر می شی ! می خواستی کجا ظاهر بشی ؟ 6 متر اون ور تر ؟ :n02: pause که می زنی می تونی بری کل مپ را نگاه کنی ولی خودت کجا هستی وقتی resume :نی همون جا ظاهر می شهنقل قول:
خوب وقتی افتادم یه جا پرتی فرییز شدم چجور بیام از اول؟
نمی تونی دوباره برگردی عقب وقتی ریدی :n02: یا باید دیگر بازیکنای موجود کمکت کنند یا باید /kill کنی ! از اول بیایینقل قول:
یک مشت احمق عوضی شورش را در آوردند ! فقط change map بلدند بدهند :n21: force هم که می کنی می ریزند برا کیک کردن ! امروز ساعت 13.5 داشتیم با babri , 2 نفر دیگه map می رفتیم که چند تا نوب احمق شروع کردند برا change مپ دادن و از آنجایی که هر بار force می شد دیدند نمی تونند مپ را عوض کنند که زندند vote kick دادند :n28: :n21: الانم باز داشتیم با shahab , robin و یک نفر دیگه مپ می رفتیم که اول shahab را کیک کردند بعدشم من را :n21: :n28:نقل قول:
اگه بتونید برا exp ها force vote no را برای کیکم بزارید که حداقل نذاریم کیک کنند :n21:
اگه با مد ddrace آشنایی نداری صفحه 100 پست اولو بخون اگه آشنایی داری تو f1 تو بازی بزن bind k kill اینتر کن از این به بعد دکمه k رو بزنی میاد اول
:n16::n26::n05:
اسمش چی بود اون ............ که منو کیک کرد؟نقل قول:
جالبیش اینه تو تایپ بهم میگه تا 3 ثانیه دیگه کیکم بده وگرنه vote میدم کیکت میکنم :n27::n08:
شهاب کی کیکت کرد؟ بگو تا همین الان از مسافرت برگردم حالشو بگیرم. (دو نقطه دی)
قراره تغییرات اساسی تو سرورا ایجاد کنیم که نیاری به force و .. نباشه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
/kill که میزنم مینویسه no such commandنقل قول:
اما تو سرورا دیگه عمل میکنه
چکار کنم؟؟
تو به این پست vitamin نوب گوش نده همونی که من گفتمو انجام بده حلُه:n02:
می شه مختصر یک توضیحی بدی ؟ ببینیم بهتر می شه یا بدتر می شه :n02: اگه نیاز باشه نظر بدیم البته سرور ماله خودته هر کاری خواستی بدون نظر اینا هم می تونی بکنی ! :n22:نقل قول:
نوب باباته :n02: آره همونی که shahab noobak گفت بکن تا زمانی که یادت می ره T بزنی و شروع به تایپ کردن بکنی یهویی می بینی که kill شدی :n02:نقل قول:
هنوز تغییرات قطعی نیست ولی احتمالا به این صورته که دوتا سرور دی دی ریس میسازیم که یکی برای پروها که فقط مپ سخت داره و r و pause و solo نداره (رسمی)
یک سرور دی دی ریس هم برای نوبا که مپاش آسون تره و r و pause و solo داره
+ fng
+block
* در تلاشیم راهی برای جلوگیری از بات زدن پیدا کنیم
خوب بید ؟
سرور پرو به نظرم pause و solo داشته باشه بهتره ! مخصوصا solo ...نقل قول:
البته از وقتی exp گذاشتین یکم وضع بهتر شده چون خیلی از وقت ها سرور حداقل یک نفر exp یا خود admin داره که از change map دادن بی خود می شه راحت جلوگیری کرد البته الان وضع در شرایط بهتری هم هست چون دیگه نمی تونند kick بی خود کنند به خاطر change map دادن :n21: به نظر شخصی ام الان اگه با این وضع پیش بره نیاز به 2 تا سرور نیستش ! چون 2 تا سرور باشه باز مطمئن هستم اونایی که تازه وارد هستند باز می یان سرور pro ! ضمنا 2 تا سرور dd باشه یکی برا pro ها یکی برای تازه وارد ها اون محیط گرم از بین می ره :n13: فقط اگه امکان داره با این منوال باشه و فقط وقتی change map داده می شه و vote با راگیری fail می شه مثلا برای 5 مین دیگه کسی نتونه vote change map بده ! حالا نمی دونم این کار شدنی هست یا نه ! البته نظر admin و بچه های قدیمی هم بشنویم خوبه :n01:
تایید + مهر و امضا کردمش.نقل قول:
فرستادم واسه مدیریت :n13:
به نظرم جالب نمیشه پلیر های با سطوح مختلف رو تفکیک کرد.شیرینی بازی به همینه.بهترین کار همین فورس مپ هست و اگه فورس برای مخالفت با کیک هم وجود داشته باشه عالی میشه.
اگرم می خوای ۲ سرور DDRace بزنی فقط برای این باشه که با This server is full مواجه نشیم :دی.
به نظرم فقط دستور pause باشه کافیه.این solo و rescuse نباشه بازی مسخره میشه.
تنها کمبود سرور آرشیو مپ هستش...اون آپشن مپ های بازی هلپ رو میتونی گیر بیاری؟
ممنون.
وای عکس آواتارت منو یاد قدیما انداخت :n02:نقل قول:
آقا شما مثل شهاب امضا کنید به مراجع ذی ربط؟ ارجاع بدین.اذیت نکنید دیگه این جوری بهتر میشه آمایش سیستماتیک رو انجام داد.
سرورهای رسمی res و pause و solo ندارند و به نظر من خیلی هیجان انگیزتره.
در مورد تعداد مپا سرور بیش از 500 مپ داره. خیلی مپ ها اصلا بازی نشدن.بعد میگین کمه ؟
به نظر من جداسازی سرور کار عاقلانه ایه. بچه های تازه کار همش اعتراض میکنن مپ سخت رو بازی نکنید.فضا هم گرمه چون تو سرور پرو فقط بچه های قدیمی میان که رفیقن.
البته یه دوستی گفت پرو ها هم تو سرور پرو نمیرن دیگه .با این تغییرات. دو نقطه دی
راستی آرین منظورت از آپشنا چی بود؟ولی خو کلا به سرور بازی هلپ دسترسی دارم.
کار من داره راه میفته الان 1 پرونده بیشتر جلوم نیست ( با زیر میزی البته :n02: )
منظور این آرین هم اینه که اون سرور A B C D ..... انتخاب میکردی بعد مپاش میومد با اون سیستم حال کرده بود :n02:که من خوشم نمیاد البته :n09:
solo بعضی جاها به درد می خوره مخصوصا وقتی 4-5 نفری می ری و یک جای مپ باید یکی یکی رد بشی ! solo نباشه باید 2 ساعت صبر کنی تا یکی یکی رد بشه !نقل قول:
حالا من صورت جلسه کردم و تنظیم گزارش حالا باید به کی ارجاع بدم ؟ :n02: :n13:
بازم میگم دستور pause کافیه... :دی.
به دنبال عدم استقبال دوستان سرور هیچ تغییری نمیکنه. در ضمن کاپیتولاسیون اجرا میشه( expها رو نمیشه کیک کرد)
:n19::n19: انشاالله سرور با همین صورت ادامه پیدا کنه :n24: !نقل قول:
از موقع نهار تا الان که سرور دیده نمی شه ! ظاهره داون شده !
به زودی تعدادی مپ HARD اضافه میشه. که بوی خون میدن. دو نقطه دی
3 ساعت قبل که من و babri را به خاطر force دادن change mapکیک کردند ! البته من force می دادم ولی babri به اشتباه که force می ده کیک شد :n02: بعدشم که خودم کیک شدم ! :n19:نقل قول:
اگر کسی ای پی سرور خوبی داره رو بده ممنون
در قسمت quick search بنویس persian کلیه سرور های ایرانی را برات بیاره ! که پینگاشون خوبه ... البته سرور خارجی هم هست که پینگاش بالاستنقل قول:
ضمنا پسورد سرور های فارسی p30 می باشد
اسم سرور را بگذاری persian hard ddrace بهتره ها :n02: :n29:نقل قول:
شما که هی می گید چت نکنید این جا که 108 صفحه شد.بابا ول کنید یه لینک دانلود با یه اموزش بزارید خلاص
چت تا وقتی اسپم نباشه مشکلی نداره .(با توجه به معنی لغوی کلمه چت) بحث درباره سرور هم اسپم نیست .نقل قول:
برای دانلود برید لینک زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش خاصیم نداره . میرید تو بازی ، سرورا رو پیدا میکنید بازی می کنید .(رمز سرور های ایرانی هم p30 هست)
آموزش مود ها رو هم میخواید کافیه از ابزار سرچ تو تاپیک استفاده کنید . تاپیک پر آموزش های خیلی باکیفیت هست که دوستان نوشتن .
به زودی تعدادی مپ جدید به سرور اضافه میشه.سطحش یکم از مپای دور قبل پایین تره.
صفحه ی 100 تاپیک پست اول آموزش مد DDRace توسط خودم هست.نقل قول:
ممنون.
فکر کنم اگه یکی از ناظران انجمن پست اول تاپیک را ویرایش کرده و لینک پست های آموزش را در پست اول بگذارند بهتر خواهد بود !نقل قول:
باز آمد بوی ماه مدرسه :n09: :n08:
ساعت 11 صبح هیچکس نیست تو سرور .:n02: