سلامنقل قول:
به p30world خوش آمدید
سوالتون رو در بخش زیر مطرح کنید:
Printable View
سلامنقل قول:
به p30world خوش آمدید
سوالتون رو در بخش زیر مطرح کنید:
كسي پيدا نكرد اين تايپكــ رو ؟نقل قول:
تاپیک جدید بزنید:نقل قول:
سلام دوستان
من يه سوال دارم ميشه راهنمايي كنيد
چگونه ميتونم شمارنده تعداد پرينت گرفته شده پريتر hp1320 pcl 6 v را رسيست يا پاك كنم
:n02:با سلام چه عجب درددلمونو یکی شنید! با تشکر از شما دوست عزیز مشکلم اینه که دوستم نرم افزار ردمین رو چند سیستم که شبکه بودن نسب کرد ، کار می کرد مثل ساعت . بعد از مدتی یکی از سیستمها رو تعمیر کردم حالا که همون نرم افزار رو نصب می کنم بعد از مدتی از کار افتاد چون رجیستر نکردم . جفتمون از یک نرم افزار استفاده کردیم ! لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه؟:n03:
با سلام دوست عزیز من فکر کنم بتونم کمکت کنم سوالتون چیه؟:n05:
فکر میکنم اینجا باید بپرسید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوست عزیز با تشکر از شما ولی الان کجا باید همون سوال را پرسید؟!
تو همین فضایی که الان دارم تایپ می کنم؟که در غالب جواب به راهنمایی شماست؟:n13:
نقل قول:
روی این لینک کلیک کنید >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وروی ایجاد گفتگوی جدید کلیک کنید برای تاپیک تون عنوان انتخاب کنید و سوالتون رو بپرسید
برای آشنایی بیشتر با نحوه تاپیک ایجاد کردن این قسمت رو بخونید >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ...من تازه عضو این سایت شدم ... ی سوال داشتم!!!!!!!!!!!
میخوام بدونم چت تصویری با برنامه skype چقد حجم دانلود میگیره ... دقیق بهم بگین ..اخ من زیاد چت تصویری میکنم میخوام کنترلش کنم ..ممنون میشم سریعا ج بدین
سلام
بلوتوث لپ تاپم مشکل پیدا کرده راستش روشن میشه و سرچ میکنه و device مورد نظرو پیدا میکنه ولی connect نمیشه نه چیزی ارسال و نه دریافت میکنه چیکار کنم؟
ممنون از دوستان اگه این مشکلمو حل کنند:n27::n27:
این انجمن سوال بپرسین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این انجمن سوال بپرسین :نقل قول:
سلام
من قبلا از Internet Download Manager استفاده میکردم
الان می خوام از gigaget استفاده کنم ولی وقتی میخوام چیزی دانلود کنم مثل Internet Download Manager پیغام شروع دانلود نمیده انگار نه انگار!!
چه طوری باید از gigaget استفاده کرد؟؟؟
سلام
من قبلا از Internet Download Manager استفاده میکردم
الان می خوام از gigaget استفاده کنم ولی وقتی میخوام چیزی دانلود کنم مثل Internet Download Manager پیغام شروع دانلود نمیده انگار نه انگار!!
چه طوری باید از gigaget استفاده کرد؟؟؟
712:نقل قول:
موفق باشید...
سلام
این درسته که اطلاعات SSD ها پس از پاک شدن غیر قابل ریکاوری هستند؟(به دلیل trime)????؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
چرا اصلا نمیتونم وارد جی میل بشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میزنم همش میگه این اتصال غیر قابل اطمینان میباشد
دیگه نمیتونم برم تو inbox کلا قاطی کرده
ولی داداشم میتونه از سیستم شرکتشون بره ولی من با سیستم خودم نمیتونم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اینترنت و شبکه > سرویس های ایمیلنقل قول:
تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم است که IE 8 را روی Win7- 64bit نصب کنم، اما نمیدانم چطور.
IE اصلی ویندوز7 را پاک کرده ام ولی نمیدانم کدام IE8 را دانلود و سپس برای نصب، چه کارهائی را انجام دهم.
لطفا اگر هر کسی میتواند ، راهنمائی کند.
واقعاً برام سوال شده چرا هیچکس نمیدونه rthdcpl.exe چطور رو ویندوز 8 نصب کنمو Run نمیشه هر کاری میکنم
کلافم کرده
سلام دوستان من تازه عضو شدم سایت مفیدیه :)
من 19 سالمه و رشتم کامپیوتره میخوام حداقل تا دوسال دیگه تو حرفه عکاسی مشغول کار شم یعنی یه آتلیه برا خودم بزنم
فعلا خیلییی مقدماتی یه سری کارایی مثل ویرایش عکس و انجام پروژه های تحقیقاتی و میکس عکس انجام میدم برای فامیلا و اشناهامون
ولی میخوام تا دو سال دیگه حرفه ای کار کنم تو آتلیه
شما پیشنهاد میدید چه کلاس هایی برم آموزش ببینم و چه نرم افزارهایی رو کار کنم و مسلط شم؟ لطفا راهنمایی و کمکم کنید:n01:
سلام.نقل قول:
به انجمن خوش امدید.
دوست عزیز بهتره سوالتون رو در این انجمن مطرح کنید تا راهنمایی صورت بگیره.
سوالتون رو در این انجمن مطر کنیدنقل قول:
سلام
من یه gridView بروی فرمم دارم که محتویات آن را به یک جدول از بانکم بایند کردم.مشکلم اینجاست که می خوام یه checkbox به هر ردیف این gridView اضافه کنم که وقتی کاربر آن checkbox را انتخاب کرد ،آن رکورد از gridView به یک جدول دیگر اضافه شود.خیلی سرچ کردم ولی بی فایده بود.لطفا راهنماییم کنیین.ممنون
ممنون بابک.میخاستم راهنمایی کنید منوی مخفی تلویزیون LG مدل LE4500 رو ازکجا بگیرم
سلام سوالتون رو اینجا بپرسید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالتون رو اینجا بپرسید :نقل قول:
سلام
برای ساختن بروشور از چه نرم افزاری استفاده کنیم و روش کار چگونه است؟
من میخوام.مجموعه هشتم اسم کتاب هست درخواست بدم .کارودانش هم هست.از کدوم تاپیک؟
سلام سوالم در مورد این است که درایو های سی دی رام کامپیوترم نصب وموجود است ولی سی دی را در سی دی رام قرار می دهم نمی تواند سی دی را بخواند ؟ با تشکر
slm
man mikhastam y mashin to renje ghymate60 ta80 toman bkharam
mikhastam nazaretono bdonam
mamnon
نقل قول:لطفا فارسی پست بزنیدنقل قول:
سوالم در مرود درایو unalocatedویندوز 7 کجا بپرسمش؟
سوالم در مورد نرم افزار tapatalk هستش . (نمیتونم عکس کپی کنم و تو پستام بذارم . اصلا تنظیماتی داره که عکس کپی پیست کنم ? اگه داره کجاشه )
ممنون میشم بگید سوالمو از کجا بپرسم و جواب بگیرم :)
فرستاده شده از LG-P713ِ من با Tapatalk
یه سوال در مورد بلوتوث لپ تاپ دارم :((
اینجا رو ببین:نقل قول:
سلام راجع به تسک بار ویندوز 7سوال داشتم کجا باید بپرسم؟