اینجا مرحله آخره!نقل قول:
این قسمت را رد کنی دیگه بازی تموم میشه. یه کم تمرکز کن روی مواد منفجره و بشکه ها و ...
آسونه!
Printable View
اینجا مرحله آخره!نقل قول:
این قسمت را رد کنی دیگه بازی تموم میشه. یه کم تمرکز کن روی مواد منفجره و بشکه ها و ...
آسونه!
به خدا نتونستم اعصابم رو خورد کرده.از یوتیوب کلیپ برداشتم یارو میره کلا 4 تا آرپیجی میزنن که اونام بهش نمیخوره.من که میرسم فکر کنم 40تا آرپیجی میزنن خیلیاشو رد میکنم نامسب همین که میرسم از فرودگاه خارج شم 3تا یه جا میخوره و شپلق!!!!!!!:n28::n28::n28::n28:
من اولین باری هست که این سری بازی رو انجام میدم ، واقعا به نظر من گرافیک فوق العاده ای داره.
به شخصه از گیم پلی بازی خیلی خوشم نیومد. البته اوابل بازی هستم و نمیتونم کلی نظر بدم.
ولی تا اینجا به نظرم داستان و گرافیک خیلی خوبی داشته.
یعنی جدا بعد این مرحله دیگه نیست پاکش کنم بره:n24:نقل قول:
راستش منم اولین بارم بود این بازی رو امتحان کردم بد نیست جالب بود و نقشه بزرگی داره حسابی میتونه سرگرم کننده باشه اگه بخوایی واسه وقت گذرونی بازی کنی بهتره و سخته یه کم البته من مرحله آخرم و نمیتونم این مرحله رد کنم موندم اما کلا خوبه فقط اولاش یه کم حوصلا کنی رفته رفته جالبتر میشههههه:n02:نقل قول:
برات پیغام خصوصیدادم ندیدی مگه دوست عزیز؟نقل قول:
ترینر رو غیر فعال کن
اتفاقا خیلی آسونه اونجا. سعی کن تانکر ها و کامیونها و کلا چیزایی رو بترکونی که آدم های دوروبرش رو بفرسته هوا. اونجا رو که رد کنی بقیه اش رو دیگه تقریبا باس فیلم نیگا کنی.نقل قول:
الکی شلیک نکن اونجا, دقیقا خیره شو به فرودگاه و ببین کجا وایستادن و همون قسمت هارو شلیک کننقل قول:
منم 2-3 بار اونجا گیر کردم ولی اگه دقیق نگاه کنی کجا وایستادن و بزنیشون میتونی رد کنی
از همه دوستان ممنون و تشکر فقط این یارو دیوانه که بود عکسشم رو پوستره بازی هست اونو پس کجا میکشیم؟
من با ترینیر پول نامحدود وکلی اسلحه خریدم اما باپول میشه کاری کردکه به کوله پشتی بزرگتر دست یافت تا 2 اسلحه و خرت پرت بردارم؟کیف روچجوری باید بزرگتر کرد؟
ترینر که اصلا حال نمی ده. ولی با پول نمی تونی کوله پشتی بزرگتر بگیری. باید بری جک و جونور شکار کنی تا با پوستشون بتونی کوله بزرگتر و.... داشته باشی. کلا در قسمت crafting برای هر آیتم توضیح می ده که چه جونوری باید شکار کنی.نقل قول:
اين قاره كدوم چپتره؟
اینم تموم شد..........
فارکرای 3 هم به تاریخ پیوست
میگم نسخه 4 هم داره؟؟ کی میاذ؟:n02::n02:
یکی دوتا چیز جالب برای من این بوده که هرچی تو بازی کمپ ها رو از دست آدمای بدجنس آزاد می کنی و می کشیشون تو نقشه و موقع چرخیدن تو بازی کمتر دیگه این آدمای بد جلوت رو می گیرن یعنی اصلاً کم میشن دیگه
مورد بعدی هم اینکه یه دونه اسنایپر بگیرید آپگریدش کنید مخصوصاً صدا خفه کن بندازید روش دیگه موقع درگیری ها راحت هستید از دور و مخفیانه بکشید
ببخشید بچه ها من تو CRAFTING قسمت مربوط به تیر ها گزینه ی دوم که مربوط به ویژه کردن تیر ها و اعمال تغیرات روی اونهاست رو ندارم میشه بگید چیکار کنم؟
برای دومین بار بازی رو تموم کردم.
این دفعه آخرش به سیترا پیوستم تا صحنه ای که همه ازش تعریف میکردنو ببینم :n09:
واقعا بازی خیلی خوب و جذابی بود. :n12:
فراموش نشدنی بود ... :n16: :n12:
چطوری کمپ ها رو باید تسخیر کنم؟
راستی من الان اون مرحله اییم که باید بره تو کشتی و اونجا کارایی بکنه...فک کنم چپتر 5 باشه...اواسط یا اواخر یا اوایل؟
اوایلشه.نقل قول:
برو به کمپ ها حمله کن دیگه، همه رو بکش. آژیرو قطع کن اول.
كمپ ها كجان اژير ها كجان؟
یه تیر بلند هست که بالاش دو سه تا بلند گو هست پایین همون تیر یه جعبه قرمز رنگ هست اگه بری جلوش بایستی و ضربدر رو نگه داری آلارم رو خراب می کنه اما بهتره یه اسنایپر بگیری یواشکی از دور بزنینقل قول:
یادت باشه در موقع حمله به کمپ قبل از خراب کردن آلارم حمله نکنیا چون در غیر اینصورت نیرو کمکی میاد معرکه ای میشه خیلی خیلی سخت بتونی کمپ رو بگیری اونوقت
راستی یادت باشه اکثر کمپ ها بیشتر از یکی آلارم دارن و همشون رو باید از کار بندازی
اگه با تیر آلارمارو بزنه فقط همون آلارم از کار میفته، و بقیه کار میکنن.نقل قول:
یه تیر بلند هست که بالاش دو سه تا بلند گو هست پایین همون تیر یه جعبه قرمز رنگ هست اگه بری جلوش بایستی و ضربدر رو نگه داری آلارم رو خراب می کنه اما بهتره یه اسنایپر بگیری یواشکی از دور بزنی
یادت باشه در موقع حمله به کمپ قبل از خراب کردن آلارم حمله نکنیا چون در غیر اینصورت نیرو کمکی میاد معرکه ای میشه خیلی خیلی سخت بتونی کمپ رو بگیری اونوقت
راستی یادت باشه اکثر کمپ ها بیشتر از یکی آلارم دارن و همشون رو باید از کار بندازی
ولی اگه با دست بره و غیر فعال کنه همه ی آلارما از کار میفتن.
راستی یادت باشه تو بعضی از کمپ ها حیوونای وحشی تو قفس نگهداری میشه، به قفسشون تیر بزنی از قفس میان بیرون و اونارو میخورن :n07:
نقل قول:
این یارو دیوانه که بود عکسشم رو پوستره بازی هست اونو پس کجا میکشیم؟
فکر کنم اسمش واس بود
مرحله ش خیلی تابلوعه دیگه. تو جزیره ی اولی. جیسون میگه باید واااسو اول بکشم بعدش هویت.نقل قول:
کاشکی رو کشتن اینا بهتر کار میکردن.
اصلا دوس نداشتم اینجوری واسو بکشه :n15:
من که ندیدم واسو بکشه الانم تو همین فرودگاه موندم هنوز دیگه می خوام پاکش کنم. ولی خیلی حال میداد این واسو بکشیم.نقل قول:
یه چیزی ای ابر قهرمان ای اخر فار کرای برا تو که عین آب خوردنه این مرحله رو برام رد کن دیگه سیو خودم هم گذاشتم براتون :n27:
:n03:
ولی این یارو دومی که باحاش چاقوکشی کردیم خیلی حال داد.
این واس رو هم مثل این میکشتیم بهتر بود
محتوای مخفی: ----
سیترا خواهر واس هستنقل قول:
دوست عزیز شما با این همه سابقه نمی دونید نباید پایان بازی رو همینجوری یهو لو بدید؟خوب مخفیش کنید.
والا به خدا تا الآن من نمی دونستم این چه کاری آخه
تو این تاپیک مثکه هیشکی بلد نیس از اسپویلر استفاده کنه:n15:
مدت ها از عرضه این بازی می گذره و میشه گفت تمام بازی باز ها این بازی را تمام کردن!!نقل قول:
دوست عزیز شما با این همه سابقه نمی دونید نباید پایان بازی رو همینجوری یهو لو بدید؟خوب مخفیش کنید.
والا به خدا تا الآن من نمی دونستم این چه کاری آخه
ضمن اینکه شما هم بهتره پستتون را ویرایش کنید(داخل اسپویلر بذارید)
نقل قول:اره والا به خدانقل قول:
الان خیلی وقته همه این بازیو تموم کردن مگه کسایی که برای فان بازی میکنن
ولی خدایی من نمیدونم وقتی یه بازی قدیمی میشه هرکی میاد توش حرفشو تو اسپویلر میزاره؟ :n09:
سلام من بازی رو نصب کردم ولی وقتی می خواهم بازی کنم یک صفحه سیاه باز میشه باید چه کار کنم
ببخشید بچه ها من تو CRAFTING قسمت مربوط به تیر ها گزینه ی دوم که مربوط به ویژه کردن تیر ها و اعمال تغیرات روی اونهاست رو ندارم میشه بگید چیکار کنم؟
مشکل از بازی یا چیزی دیگه لطفا راهنمایی کنید:n03:
یعنی شما نمی تونید احتمال بدید که یکی تازه بازی رو شروع کرده؟؟!!!!نقل قول:
پس چرا تو تاپیک همسایه داره این مورد کاملاً رعایت میشه؟
یکی از بهترین آپگریدها اینه که تو جایی که سه چهار نفر هستن یکی رو مخفیانه با چاقو بزنی بعد با پرتاب چاقوی اون یکی دو نفر دیگه رو هم از پا دربیاری
داداش بحث های الکی رو حاشیه ساز نکننقل قول:
کسی میخواست بازی کنه تا الان کرده بود
موضوع رو عوض نکن خواهشا
شما اومدی از ما ایراد بگیری ولی خود شما یه ایراد داری که داری حاشیه سازی میکنی و بحث بازی رو عوض میکنی
اینکه میگم ته بازی رومشخص نکنید حاشیه است؟!!!شما میگی کسی می خواست بازی کنه تا حالا بازی کرده بود خوب این همه افراد که در همین تاپیک میان می گن فلان جا گیر کردیم فلان ایراد رو داریم چی پس؟یک کمی حرفه ای باشید و به بقیه احترام بذارید به وقتشون به انتخابشوننقل قول:
آدم بی ایراد نیست اگه ایراد من در چنین چیزهای پیش پا افتاده ای هست خدا رو شکر چه چیز مهمی!اونی که داره حاشیه سازی می کنه شما هستی من فقط گفتم ته بازی رو مشخص نکنید این شما هستی که داری تاپیک رو به بیراهه می کشونی
به خدا تو بازی سنتر هنوزم که نوزه دارن رعایت می کنن و ته بازی پخش نمی کنن تو فروم
اون دوستمون رعایت کردند و پستشون رو ویرایش کردند شما هم دیگه ادامه نده بذار تاپیک به روند خودش برگرده
ممنون از دوست خوبم ye adam بابت راهنماییش
اما دیشب بازی رو تموم کردم.
با توجه به سن و سالم برام جالب بود که بعد از تموم شدن بازی افسوس تمام شدنش رو بخورم من تقریباً دو ماه طول کشید تا تمومش کنم آخه روزی تقریباً 1 ساعت بازی می کردم و البته کلی ماموریت فرعی هم رفتم و البته چندتایی مونده
محتوای مخفی: اخطار:اشاره ای به آخر بازی
همین اوایل بازی بعد اینکه اولین برجک مخابراتی رو ترکوندم فرستاده شدم به خوکدونی که چند تا گیاه هم بریدم ولی وقتی میخوام همه خوکا رو بردارم میگه کیسه پره همینطور در مورد گیاهان از منطقه هم اجازه خارج شدن ندارم حالا باید چیکار کرد تو این بازی؟
خب کیسه رو خالی کن دیگه:n02:نقل قول:
می تونی اضافه ها رو بفروشی یا کلا از کیسه بریزی بیرون.
توی منو یه گزینه بود برای همین کار اسمش یادم نیست چی بود.
وسطای بازی یه مرحله هست تو کشتیه
بعد وسطای همون مرحله یهو آب پر کشتی میشه و ما باید فرار کنیم اما بازم وسطای( :n02:)راه یه یارویی میپره رومون اولش میگه SPACE رو بزنید اما بعدش نمیگه کدوم دکمه فقط میگه MASH
میشه بگین کدوم دکمه منظورشه ؟
کسایی که بازی رو فتح کردن میشه بپرسم که من چه قدر دیگه واسم مونده تا پایان بازی ؟