معمولا اگر فروش بازی خوب و قانع کننده باشه(که بخوان شماره بعدی رو بسازند) ,سازندگان یک اماری از فروش بازی اعلام می کنند شما خبری درباره این موضوع نداری؟نقل قول:
Printable View
معمولا اگر فروش بازی خوب و قانع کننده باشه(که بخوان شماره بعدی رو بسازند) ,سازندگان یک اماری از فروش بازی اعلام می کنند شما خبری درباره این موضوع نداری؟نقل قول:
دارکسایدرز 2 یکی از موفق ترین گیم های سال 2012 بود که خیلی ها رو سورپرایز کرد مثل خیلی از شماره دوئی ها نبود که از موفقیت نسخه یکشون سو استفاده می کنن دارکسایدرز 2 یک تحول مثبت نسبت به نسخه قبلش ایجاد کرد و با اضافه کردن المان های RPG شوکمثبتی به بازی داد... موضوعش هم خیلی باحاله انصافاً... مشکل اینجاست THQ ناشر با بنیه ای نیست تنها چیزی که امکان ساخته شدن نسخه سوم رو توی سایه میبره همین قضیه اس که THQ هر از گاهی در مسیر ورشکستگی قرار میگیره امسال شاید با فروش مترو لست نایت و کامپنی اف هیروز 2 بتونن از بحران خارج کنن... البته به عقیده من قضیه بحران شایعه ای بی اساسه!
اما اگه فروش رو در نظر بگیریم آگوست امسال یعنی در همون ماه که ریلیز شد این بازی در آمریکا فقط 247 هزار یونیت فروخت که پرفروش ترین بازی ماه آکوست بود و تا همین 2 ماه پیش هم این روند فروش ادامه داشت به فروش رفتن یک و نیم میلیون کپی از بازی آمار بدی نیست گرجه ناشر بازی اداعا کرده که این مقدار کمتر از حد انتظار خودشون بوده که از من بپرسید میگم دارن افه میان... ویگیل گیمز از دو تا بازی که ساخته هر دو درجه یک هستند پس همه چیز مهیاست که این سری ادامه پیدا کنه... پس نا امید از نیومدن بازی نباشید... میشه که امیدوار بود این داستان ادامه داشته باشه
آخرین اخبار فروش واسه نوامبر یوده (دو ماه پیش) که همچنان THQ اعلام کرده فروش مطلوبشون نبوده و از این حرفا. مثه اینکه دنبال ارقام بالای 1.5 میلیون نسخه برای دارک سایدرز هستن.
اونم بیشترین دلیلش رو بر می گردونن به اینکه بازی انحصاری نیست. خیلیا مثه ما بازی رو غیر مجاز تهیه می کنن. :n09: (البته ما که دلایل خودمون رو داریم! :n06:) و چیزی گیر کمپانی سازنده و ناشر نمیاد.
اما امیدوارم به حرفای شما. خدایی بازی با اصالتیه. آدم کیف میکنه رو سیستمشه.:n12:
بازی رو با تاخیر بسیار زیاد، چند روز پیش با تمام DLCـهاش از استیم خریدم D:
بازی رو به امید خوردنش شروع کردم و الان 20 ساعت میشه که بازی کردم و تو لوکشن Earth هستم...
اوایل بازی به نظرم اومد که بازی یکم گنگ شروع شد! ولی خوشبختانه رفته رفته بازی جذاب تر شد به اوجش رسید...
گیم پلی بازی و سیستم مبارزات بازی خیلی برام جذاب و لذت بخشه! با یادگیری حرکات جدید هم خیلی روون تر و جذاب تر هم میشه! حرکات و کلاً مبارزات Death نسبت به War خیلی سریع تر هستش. Death چابک تر از War هست و همین باعث شده تا شاهد یه گیم پلی متفاوت نسبت نسخه قبل باشیم
باس فایت های بازی به نظرم خیلی متنوع و خوب کار شدن که فکر میکنم یکی از نقاط قوت بازی هم به حساب میاد
پازل های بازی خیلی روون و متعادل و یکم هم زیرکانه طراحی شدن و نه تنها اعصاب آدم رو خورد نمیکنن بلکه جذابیت بازی رو 2 چندان کردن.
از المان های نقش آفرینی که به بازی اضافه شده، خوشم اومده و همون طور که پیشبینی میکردم خیلی خوب از آب در اومده.
موسیقی بازی فوق العادست! Jesper Kyd دوباره شاهکار خلق کرده! تو یه سری از صحنه ها فقط دوست دارم مکث کنم و به آهنگی که در حال پخش هست گوش بدم...
گرافیک هنری و فانتزی بازی هم خیلی خوبه و برام راضی کنندست.
از داستان بازی هم تا به اینجای کار خیلی راضیم! کشش و پتانسیل خوبی داره، آدم به هیچ وجه خسته نمیشه، خیلی دوست دارم ببینم آخر سر چه اتفاقی میفته! ماموریت های جانبی هم برای من که دوست دارم ته بازی رو در بیارم خوب و سرگرم کننده بوده...
از کالکتیبل ها و آیتم های مخفی که تو بازی هستش خیلی خوشم میاد! تو نسخه اول هم همینطور بود و کلی دنبالشون میرفتم! قابلیت New Game + هم برای این بازی خیلی مناسب هست و موقعیت خوبیه تا هم اچیومنت هارو آدم بگیره هم با حوصله آیتم هارو جمع آوری کنه!
خلاصه اینکه از بازی خیلی راضیم و همون چیزی که میخواستم بوده! تو این 3 روز که بازی رو تهیه کردم، به کوپ دارم بازی رو انجام میدم، یه ذره هم خسته نشدم! ( الانم که ساعت تقریباً 4ـه میخوام زود صبح بشه که بشینم ادامشو برم!)
فقط یک نکته! به نظر من هم شخصیت War یه ابهت و جذابیت خاصی داشت! با اینکه Death شخصیت و استایل خاص خودش رو داره ولی War به دل من بیشتر نشست...
اگر کسی بازی رو از استیم خریده بگه که من یه گیفت براش ارسال کنم تا یه اچیومنت بگیرم D: ( به این خارجی ها متوصل نشیم! )
كمپاني THQ طي خبر رسمي ورشكستگي كامل خودشو اعلام كرده و قرار خيلي از IP هاش در روز ٢٢ ژانويه به مزايده گذاشته بشه كه داركسايدرز هم يكي از اونهاس......نقل قول:
كلا كمپاني هاي بازيسازي براي سرپا موندن و درآمدزايي به Ip هايي نياز دارن كه بتونن به يه فرانچايز تبديل كننش وحداقل بتونن رو سه تا پلتفرم 4...5 ميليوني بفروشن كه متاسفانه THQ همچين بازي پرفروشي نداره.....
اين بازي طي چند ماه رو سه تا پلتفرم 1.5 ميليون فروخت كه خداييش رقم جالبي نبود(يعني حداقل بايد 3 ميليون اينا ميزد تا حالا كه بشه بهش اميدوار شد)در نهايت خواستم بگم THQ پوكيده و درماههاي آينده اسم بازيهاشو دست بقيه شركتها خواهيم شنيد
مرسی آرین عزیز:n12:نقل قول:
اگه این خط اول رو نمی نوشتی فکر می کردم این پست رو خودم زدم دی:
کلمه به کلمه این پستت بی نهایت درجه حرفای خودمه... واقعاً عالیه...
فعلا تا نرسیدی به گیم پلاس هیچ کالکتیبلی جمع نکن و با سرعت بازی رو تموم کن و گیم پلاس رو شروع کن اصلا شک نکن اگه زودتر می گفتی که بازی رو شروع کردی می گفتم وقتی بار اول شروع می کنه کسی بهتره روی درجه آسون بره و با سرعت تمام بازی رو بدون انجام کوئست های فرعی و جمع کردن کالکتیبل تموم کنه و گیم پلاس رو با درجه سخت تر و توی گیم پلاس می تونی با جمع کردن کالکیبل ها و انجام ماموریت های فرعی قویتر و قویتر بشی... بعدش می تونی دی ال سی های آرگول تامب - ابیسال فورج - لرد دیمون بلیال رو با لول 30 بازی کنی و بترکونی... موفق باشی
ممنونم مراد جاننقل قول:
این خبر رو شنیده بودم ولی قبولش برام یکم سخته مراد جان نمی دونم چرا ولی امیدوارم هیچ وقت اتفاق نیافته! ویگیل گیمز دیویلوپر انحصاری THQ هست اگه THQ منحل بشه چی به سر ویگیل میاد به قول تو شاید یه ناشر دیگه Owner جدید این استدیوی بازی سازی بشه ولی... نمی دونم فکر کردن در موردش باعث میشه زیاد هم به اومدن DS3 امیدوار نباشم
در مورد آی پی های THQ هم آره موافقم بازی های بدی نیستن سری های وارهمر یا هومفرانت ولی اونقدرام موندگار نیستن هیچوقت نتونستم با بازی هایی که توسط THQ منتشر شدن ارتباط برقرار کنم... فقط این دارکسایدرز ها رو تائید کردم ا تائید که چه عرض کنم عاشقشونم... من ممنون ویگیل گیمز هستم نه THQ چون این اثر محصول ویگیل گیمزه از اونجایی که ویگیل کاملا زیرمجموعه THQ هست. متعلق به این کمپانی هست باعث میشه که نگران بشم وگرنه دلیل دیگه ای نداره
یعنی چی THQ تموم شد همش تقصیر این کرک های عوضیه من بازی اورجینالشو خریدم دارم حالشو میبرم تو رنتینگش نوشته نفر آخر42500 خب این یعنی اونقدر نفر فروخته کمه؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا فقط هکر ها نبودن.... نمیدونی همه چیشو -- کردن....!!!!!!!!!!
حالا تکلیف سه نسخه بعدی چی میشه پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
آرمین من خودم بازی رو با این نیت شروع کردم که اول کل کوئیست هارو برم (چه ساید کوئیست ها و چه کوئیست های اصلی) و کل کالکتیبل هارو جمع کنم، بعد که بازی رو تموم کردم واسه چندتا اچیومنت باقی مونده (مثل همین لول 30 شدن)، پلاس رو شروع کنم
ولی الان میبینم خداییش خیلی سخته D: ! کالکتیبل ها پدر در میاره!
دیگه تقریباً فکر میکنم آخرای بازیم! بازی فوق العادست! خیلی دارم باهاش حال میکنم!
آقا شما اگه برای PC اورجینال گرفتی مارو تو استیم اد کن!! (آیدیم تو امضا هست)نقل قول:
آقا من بازیو با آپوکالپسی رفتم نیو گیم پلاس برام باز کرد مد نایتمیر نداشت انتخاب کنم. سختترین مدش همون آپوکالپسی بود! باید نیو گیم پلاسم یه دور با آپوکالپسی تموم کنم تا نایتمیرُ باز کنه؟
همین جوری نیو گیم می زنم نایتمیر رو میاره.
بله حتی در صورتی که آپوکالیپس تموم می کنی نیوگیم پلاس رو نایتمیر نمیده... البته دیوانگیه نایتمیر... چون اگه بمیره برم میگردی به ابتدای بازی حتی اگه مرحله آخر باشی درست بری.میگرده به صفر درصد... یعنی فاجعه یعنی وحشتناک! من دو بار این بلا سرم اومد... حتی یه مرحله هست می ری به جنگ گارن البته اختیاری هست این مرحله همون جا که از دست آتیسی که سطحش میاد بالا فرار می کنی و دیواره بالا می ری اونجا اگه آتیش بگیری مرگ محیطی محسوب نمی کنه من که هر 1 ساعت یک ساعت از سیوم بک آپ می گرفتم بارها با مردن به صفر رسیدم ولی سریع لود می کردم... نایتمیر هیچ حسنی نداره خودمم نمی دونم چرا لج بازی می کردم که روی نایتمیر تموم کنم بیفایده اس واقعانقل قول:
بله کاکتیبل ها رو جمع کن ولی این کار رو روی نیو گیم پلاس انجام بده دیگه ادم یه جوری میشه! به هر حال که می خوای نیو گیم پلاس رو بری کالکتیبل ها از نیو گیم به نیو گیم پلاس منتقل نمیشه ناقص هم پیدا کنی ولی بری نیو گیم پلاس فقط وسایل و لولت منتقل میشه... نیو گیم عادی ارزش هیچ گونه اضافه کاری نداره باید سریع تمومش کنی بره بعد که نیو گیم پلاس میاد می تونی بری دنبال خیلی از کوئست ها چون موندگارهنقل قول:
خدا نشون نده. یادمه قدیما بازیای سگا اونطوری بود. واقعا نایتمیره دیگه. عجب پشتکاری:n16: عاقا راستی یه چیزی...نقل قول:
متوجه شدم خیلی از کوئستایی که شماها در موردش حرف می زنین واسه من نیس! مثل چیزایی که واسه Karn پیدا می کنی (قطب نما وسپر و ...) و این crucible ها روهم برام باز نمی کنه. مشکل از چیه؟ از آپدیته بازیه که باید جدیدش رو بریزم یا از چیز دیگه ایه؟:n13:
شاید ولی شک دارم به این دوتا که گفتی وسایل گمشده کارن توی همون مرحله و تامبی که اول بازی هست پیداشون می کنی 4 تا هستن... اتفاقا فوق العاده سر راه هستن و مشخص یکیشون درست روی اون چیز چاه مانند هست اواخر تامب یکیشون اونجاست فوق العاده راحت و دم دست هستند همه اشون... اگه ازت می خواد وقتی حرف می زنی مطمئنم که هستند... کروشبل هم اواخر بازی به طور کامل مراحلش آنلاک میشه... مطمئنم که اگه نسخه بازیتون درست باشه باید بتونید به هر دوتا دسترسی داشته باشید...
نه هر چی با کارن حرف می زنم بهم ماموریت نمیده. وقتی تو گاید بازی خوندم خیلی از ماموریتها رو برام باز نمی کنه.:n13:نقل قول:
کروشیل هارم برام باز نمی کنه. رو مجسمه های سبز که میرم مراحل رو برام نشون می ده ولی وقتی می خوام فست ترول کنم میگه دسترسی به این قسمت در جدیدترین نسخه بازیه. مشکل از اینکه آنلاین بودم یا مشکل از نسخه بازیمه؟
بازی رو تموم کردم چند ساعت پیش...
باس فایت آخر خیلی راحت بود، انتظار داشتم یکم بیشتر درگیر کننده باشه!
در کل خیلی از بازی لذت بردم! کلی کیف داد!
4 تا آیتم مربوط به GnoMAD's Gnomes هم جمع کردم و یه scythe بهم داد که زیاد هم قوی نیست! بیشتر جنبه فان داره.
الان فقط درگیر Relicـهای Ostegoth هستم! خیلیاشو گرفتم ولی چندتا موندن!! احتمالاً اینارو تو پلاس بگیرم، چون اینجا دیگه خیلی کار سخته...!
داداش حله فقط رکوردامو به پای خودت نزنی!!!!نقل قول:
اینم آی دی من فقط بگو اد کنن هرکیو میشناسی داداش:
rayman1991ali
نه نه نه بازی رو تموم کن بعد برو پلاس همرو باس پیدا کنی.نقل قول:
یکی سایت گزاشته بودم چندین صفحه قبل بازی رو 100 درصد کن بعد برو سراغ پلاس.
خدا به خیر کنه این ترم مشروط نشیم واسه این بازی خوبه! لامصب انقدر جذابه آدم دلش نمیاد از بازی بیاد بیرون!!
علی جان، من شماره ادد کردم، بیا یه گیفت بدم، یه گیفت بدی که اچیو رو بگیریم D:
آخه لامصب یه سری هاش تو دانجن ـاس!! دوباره آدم بخواد به دانجنا برگرده گیج میشه!! نمیدونم والا! ببینیم چی میشه حالا
daren عزیز به بهتره دی ال سی های 16 گانه رو بریزی فکر کنم حل میشه مشکلت
ببین این فایل ها رو داری یا نه اگه نداری کپی کن توی مسیر مشخص شده پیوست کردم
شماره یک کروشبل پس هستش...
15 مال آرگول تامب هست
16 آبیسال فورج
17 شادو آف دیث shadow of death
18 هم دیمون لرد بلیال
این چها تا مثل پاکت خالی هستند 1 - 14 فعال می شن ولی برای فعال شدن اینا باید خرید کنی حتی داخل اینها رو نگا کنی یه فایل به اسم PERSISTENT وجود داره این یعنی باید دی ال سی کامل نصب بشه در آیند البته هر 4 تا دی ال سی رسما عرضه شدن و آخریشم دیمون لرد بلیال بود که حدود یکی دو ماه پیش اومد
+
و اما میریم سراغ آرین و می کشونیمش پای میز محاکمه که خیلی شلوغی می کنه و زده رو دست من و علی :n02:
آرین جان علی راست میگه حالا که پیدا کردی بقیه اش رو هم پیدا کن بره دوباره که رفتی نیو گیم پلاس عمرا اگه حوصله ات بکشه که اینهمه کالکتیبل رو پیدا کنی دوباره
پیدا کردن آیتم های Rare و همینطور GnoMAD's Gnome جاس فور فانه در مقابل یه سری از آیتم هایی که توی لول بالا گیر میاری چیزی نیستند... گرچه من همه آیتم های Rare رو نگه می دارم و نمیفروشم یا قربانی نمی کنم گرچه بعضی ها اصلا قابل قربانی کردن نیستند
چی میگی آرمین من13 دور بازی کردم هر دور هم همرو گیر آوردم نزار عکس بزارم آرمین آی دی من تو استیم مشخصه دوست عزیزمون مارمولک رکوردای منو دیده.
علی تو که زدی جد آباد بازی رو درآوردی پسر دی:
کارت درسته بخدا...
این بازی واقعا شیرین و دلچسبه... کم پیش میاد یه بازی رو اینطور بچسبم و ول نکنم
خیلی عسیسی داداش. اما داشتم تا 14 شو. بقیشم که فرمودین باسه فعال شدنش باس خرید کنی که نسخم اورجینال نیس:n28:نقل قول:
اعصابم خورده. من دوس دارم اسلحه جدیدی که ساختمو امتحان کنم رو تن این غولا. :n24:
Warth و Health stealth اش رفته رو 21 درصد!
ببین کار خدا رو...
ولش کن دیگه بازیش نمی کنم. برم واسه کنکور بخونم. دو ماه دیگه امتحان دارم.
آرمین شما بازی اورجینال گرفتی؟؟؟؟؟؟
اولش یوزر وارد کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با ایکس باکس لایو؟؟؟؟؟
میشه توضیح بدی....
نه علی جان آخرین بازی که بالاش پول دادم فیفا 11 بود دی:
این تاپیک داره میره پایین من دوباره بیارمش بالا:n02:
خب اول اینکه میشه از سیو گیم استفاده کرد تا تا جایی که بازی کردیم بعد ادامه بدیم یا نه؟ اگه جواب منفیه ادامه اش رو نخونید دیگه:n02:
من 2باره بازی رو تا نصفه ها میبرم ولی بنا به دلایلی امکان ادمه ندارم این سری سیستم رو فروختم و لپتاپ گرفتم و سیو گیم رو هم نگهداشتم حالا امتحانات تموم شده میخوام ادامه اش رو برم بازی رو نصب کردم و سیو گیم رو هم کپی کردم متاسفانه قبول نمیکنه و میگه فایل خرابه و امکان اجرا نداره حالا یا فایل من خوابه یا واقعا امکان استفاده از سیو گیم رو نداره
نکته:من تا اون قسمتی که باید بری مسیر ابها رو باز کنی که جریان پیدا کنه و برسه جای اون غول سنگی تا اونجا رسوندمش
ممنون
آرین ایول بابا ایول... من به دلایلی از جمله عدم دسترسیم به لایو نتونستم اچیومنتای این بازی رو 100 درصد کنم ولی دارکسایدرز 1 رو 100 درصد اچیومنتاش رو گرفتم اون همه اچیومنتاش آفلاین بود
شما بار اولی که نصب کردید به یاد میارید که دی ال سی یا پچ آپدیتی چیزی نصب کرده باشید؟نقل قول:
اینکه قبول نمی کنه به دلیل دانگرید (Downgrade) شدن ورژن سیو شماست شما ببینید کرک یا پچ آپدیت یا دی ال سی خاصی هست که نصب نکردید... همه چیزای جدید رو نصب کنید و تا حد ممکن آپگرید کنید بازی آپگرید سیو ورن پائین رو قبول می کنه ولی برعکس نه
متاسفانه بازم درست نشد تمام چیزهایی که به ذهنم رسید رو نصب کردم ولی درست نشد
ولی من کاملا مطمئن هستم بار اول خواسته یا ناخواسته چیزی نصب کردید که بار دوم نصب نکردید یه دی ال سی چیزی... حالا دیگه چاره چیه یه بار روی آسون ترین درجه برای اولین بار شروع کن برو تموم کن بعد وارد نیو گیم پلاس شو هم قوی هستی و هم می تونی کالکتیبل اینا رو قشنگ جمع کنی
اوه این میشه برای سومین بار:n02:
خدا کنه این بار بتونم تمومش کنم
ممنون لطف کردید
آر مین من دارکسایدرز 1 رو 14000 نفر کشته بودم همه چی رو هم ماکزیمم کرده بودمش این گیم رو هم بزودی عکسهایی میزارم از رکورد های نجومیم که دوست عزیزمون مارمولک کوچولو میتونه تو رکورد ها ببینه 7 تا رکورد تک رقمی دارم 30هزار نفر کشتم CRUCUBLE رو هم 15 دور تموم کردم از انواع سلاح هم ساخته شده ماکزیمم Damage دارم بیا فرند شو برات Send کنم.
خب ديروز شركت thq كه ورشكست شده بازيها و استوديوهاي زيرمجموعشو به فروش گذاشت كه جزيياتش رو ميتونيد تو تاپيك اخبار بخوونيد
ولي مساله اي كه مربط به اين تاپيك ميشه اينه كه متاسفانه بازي داركسايدرز و استوديوي سازندش يعني vigil خريدار و ناشري پيدا نكردن و كي تمايلي به خريدشون نداشت و اين يعني اينكه اين بازي و استوديوش در حال از هم پاشيدن
البته پلاتينوم گيمز كه سازنده بازيهاي همچون بايونتا هستش ابراز علاقه كرده كه ميخواد حقوق اين بازي رو بخره كه بايد ديد چي ميشه:n13:
.
واااااااااااای نگو .. :n03: خیلی این بازی رو دوست دارم ... این بازی و dead space بهترین بازی هایی بود که کردم :n28:
نگران نباش حتما یه راهی پیدا میشه واسه این بازی . بازی خوب رو زمین نمیمونه . من بدم هم نمیاد شرکت دیگه ای این بازی رو بسازه . البته یه شرکت بهتر نه بدتر .نقل قول:
امروز كمپاني كرايتك 36 تن از افراد استوديوي ويجيل رو(اكثر افراد) رو به استخدام خودش در آورد و يك استوديو در آمريكا براشون تاسيس كرد تا اين افراد در اونجا مشغول به كار بشن
در مورد حقوق بازي داركسايدرز هم كرايتك گفته ميلي به خريد اين بازي نداره و استوديوي ويجيلي كه استخدام كرده بر روي بازيهاي ديگه تمركز خواهند كرد
.
به احتمال قریب به یقین اینا فهمیدن دارکسایدرز اینجا محبوبیت داره تصمیم گرفتن بچزونن مارو! واقعا که کارشون مسخره اس! من میگم این غربیا بد سلیقه هستن میگید نه!نقل قول:
مراد جان ممنون بابت خبر ایشالا که ویگیل گیمز در آینده دارکسایدرز 3 رو بسازه... مسئله موضوع و روند بازیه وگرنه خسب بازی گرافیک خاصی نداره... خود بازی مشدی و خفنه داستانش اجزاش کاراکترهاش واقعا باحالن ایناش آدم رو جذب می کنه... منتقدا به این جزئیات توجه نمی کنن ظاهراً وگرنه دارکسایدرز اینقدرر مورد بی مهری قرار نمی گرفت
از این طرف چند تن از کارمندان استدیو نیز راهی استدیو Retro از کمپانی Nintendo شدن
2 تن از طراحان مهم استدیو Vigil که روی DS2 کار می کردن نیز به این استدیو Retro پیوستن
البته استدیو Retro فقط از ویجیل نفرات نیاورده و طراح محیط و مراحل انچارتد 3 از استدیو ND و یک انیماتور از بایوور را نیز به خدمت گرفته
کلا نینتندو می خواد دست پر وارد رقابت بشه
چند وقت پیش هم استدیو سانتامونیکا خالق سری god of war نیز خواستار جذب چند تن از کارمندان ویجیل شده بود که هنوز خبری نشده
اینجاست باید بگی شادی روحه Darksiders بلند صلوات.اگر این IP فروش برسه و دوباره تولیدش رو از سر بگیرند فکر نکنم مثل اولش بشه چون تمام اعضای تیم تیکه پاره شد رفت.خدایش بیامرزد
ظاهرا قراره که کسلونیا لرد آف شادوز 2 واسه پی سی بیاد اون دوربین ایناش فرق داره ولی مثه این دارکسایدرز محیط خفنی داره رفته رفته با یادگیری اسکیل ها قدرتمند تر میشه گابریل بلمونت داستان باستانی و حماسی داره و بوس فایتینگای باحالی داره من 2 بار تموم کردم البته بار دوم که ته دیگشو در آوردم اگه بیاد اون واسه پی سی اون رو امتحان کنید... کسانی که دارکسایدرز رو دوست دارن از اون هم خیلی خوششون میاد از طرفی گرافیکش به صورت خیره کننده ای خفنه البته کسانی هم که PS3 دارن دیگه گاد آف وار می ترکونن و اصلا به این عناوین فکر هم نمی کنن ولی غیر PS3 ها منتظر لرد آف شادوز 2 باشن نسخه اولش برای کنسولا بود ولی اونطور که دیدم انگاری برای پی سی قراره بیاد نسخه دومش
حالا این dlc یه بازی جداست یا باید روی همون ورژن فبلی نصبش کنیم ؟ :n27:
یعنی چی تازه میخواستم تفنگ بازی کنم Strife چیشد ای بابا ضد حال.....
یعنی از هم جدا شدن نخود نخود هر کی رود استدیو دگر؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا نمیشه که....
کمپانی کرایتک فرق بین pc و غیره رو فهمیده اینجا کلا به نفع pc بازهای گرامی شد که سالینی بس حقشونو میخوردن:دئ
کسی لینکی خبر دقیق ندارهکه بالاخره نسخه بعدی چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟