کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6477654&posted=1#post6477654
Printable View
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6477654&posted=1#post6477654
من میخوام از الان شروع کنم ! رو چه درسایی تمرکز کنم بهتره ؟؟
شرمنده من اونقدر درس خوندم که واقعا دوست دارم این چند روزو هیچی از درس نشنوم
من جواب میدم در مورد کتابا ولی پلیز دیگه کسی پیغام خصوصی نزنه
برای دیف سمت خیلی سبز نرید زیادی سخته . خوشخوان بهتره حالا (اگه وضعتون عالیه ! نگفتم خوب گفتم عالی)
اگه وضعتون خوبه اندیشه فائق کتاب عالی ای هست . ترکیبش با 30 سال قلمچی برای دیف بالای 80 به نظرم کافیه
اما اگه حوصلتون سر رفت و سوالای سخت تر خواستید میکرو بانک گاج عالیه
برای سطح ضعیف پیشنهاد خاصی ندارم .
برای فیزیک کتاب گاج سبز رو آخر همه کار کنید حتما چون 90 درصد سوالا رو با تناسب و راه تستی رفته که تا بلد نباشید راه معمولیو به درد خودتون نمیخوره
بعدش من خیلی سبز رو کار کردم بعد هم تستای گاج سفید بعد هم تستای فرا آزمون فار و یک گام فراتر خیلی سبز
میتونم ادعا کنم سینماتیک و دینامیک رو امکان نداره نتونم جواب بدم تو هر آزمونی . پس شما هم امتحان کنید ...
تحلیلی من اصلا گاج سفید رو خوشم نیومد
بشینید اول آموزش فار رو بخونید بعد تستای الگو بعد آزمون فار بعد اگه وقت کردید گاج سفید برا تسلط
برای گسسته رمزینه رو بگیرید . تستای فار خوبن بعد اگه نمره ی خیلی بالا میخواید خیلی سبز چون واقعا سطحش خیلی بالاتر از کنکوره
همین دیگه ! شاد باشید و بزارید منم تا آخر این هفته استراحتمو کنم چون واقعا بش نیاز دارم
شما چه رشته ای هستید؟نقل قول:
سلام بچه ها ...
بطور کلی چند ساعت مطالعه در روز کافیست ؟؟؟؟ برای کسیکه وضعیت متوسطی داره ...
بجای رفتن به مرکز پیش دانشگاهی مشکلی نداره برای دروس دبیر خصوصی بگیرم ؟؟؟؟؟ اینطوری بازدهی بهتری نداره ؟؟؟؟
یعنی بعنوان داوطلب آزاد امتحان بدم ...
ممنون از توجهتون
من رشته ی ریاضی !! م
و به کمک همتون جدی نیاز دارم من الان میخوام شروع کنم میشه هوای مارو داشته باشید
روزي 6-7 تا 8 ساعت مناسبه ،يه شرطي ساعت مطالعتو سعي كني بالا ببري! مشخصه هر چي بيشتر وقت بذاري پيشرفت بيشتري ميكنينقل قول:
ميتوني پيش دانشگاهي نري! ولي اصلا پيشنهاد نميشه كه دبير بگيري!! اگه ميخواستي دبير بگيري ديگه غير حضوري گرفتنت چيه؟ اينقد كتاب خوب و خود آموز تو بازار هست!
فقط بايد يه برنامه ي دقيق داشته باشي واسه خودت
جايي آزمون ميدي؟ يا قراره ثبت نام كني؟
شما چي؟ آزمون؟ قلم چي ،گزينه 2نقل قول:
سلام.من امسال باز میخوام کنکور بدم(3ومین بار).سال اول ریاضی دادم اون موقع کلا تو قید درس نبودم خیلی تنبل بودم رتبم 23000 شد
امسال تجربی دادم شدم 2200
دیگه سال بعدو میخوام بترکونم شهید بهشتی قبول شم ان شا الله
ولی واقعا به یه مشاوره نیاز دارم
درسارو چطور بخونم؟همه با هم یا 2ماه 2 درس 2ماه 2درسه دیگه؟
دفتر برنامه ریزی استفاده کنم؟؟ کدومش؟
زیستم خیلی خوبه امسال 82% زدم به نظرتون از الان دوباره بخونم یا فعلن بیخیالش شم؟
من احتیاج دارم که فقط دروس عمومی رو بخونم ! کتاب درسی هم ندارم! از کدام کتاب ها کمک اموزشی میشه بهترین استفاده رو کرد؟ و ایا کسی هست که تمرکزش روی دروس عمومی باشه و من رو همراهی کنه؟
2 ماه 2 درس 2 ماه 2 درس ديگه ، اين ديگه چه جورشه؟ از اين ابتكارا به خرج نده قربونت برم :31:نقل قول:
همه درساتو بايد با هم ببري جلو!
آزمون دادن خيلي مهمه واسه جهت دادن به مطالعات شخص!
نميدونم پارسال يا سال پيشتر جايي آزمون ميدادي يا نه! ولي حتما قلم چي رو انتخاب كن چون حداقلش اينه كه برنامه ريزيه عالي اي داره
دفتر برنامه ريزي يه چيزه سمبليكه به نظرم! تو فقط بيا و يه لطفي كن با برنامه آزموناي قلم چي درساتو بخون و ببر جلو :46:
همه درسا هم با هم!!!
آره عزيز ، به نظرم بياي تاپيك راهنماي جامع كتابها رو نگا كني جواب سوالاتو بگيري!نقل قول:
اگه بازم سوال داشتي در خدمتيم اونجا :20:
در ضمن بايد سطح خودتو بگي ، بايد ببيني چقد وقت داري چقد حوصله چقد ميخواي سخت بخوني تا يه كتابيو بگيري كه دردتو دوا كنه
تو همين تاپيكم صفحه ي 41 رو ميتوني نگا بندازي كه حتما كمكت ميكنه
نقل قول:
شما امسال کلاس چندوم هستید؟
ابتدا سعی کنید نقاط ضعفتون رو بهبود ببخشید.
و البته به دروس تخصصی در هر رشته هم توجه کنید.
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
نقل قول:
دروس عمومی را خوب زدن در ازمون سراسری میتونه کمک زیادی بکنه به فرد ولی دروس تخصصی مهمتر هستند پس اونها رو از دست ندهید.وفقط به دروس عمومی تکیه نکنید ......
نقل قول:
اینکه دروس را چه طور بخونید بستگی به توانایی های خودتون دارد.واینکه چه طور برنامه ریزی کنید.
ولی برای برنامه ریزیتون میتونید به صورت هفتگی کار کنید به نظر من بهتر هست چون یک برنامه کوتاه مدت برای خودتون ایجاد میشه در بازه های زمانی بیشتر امکان فاصله گرفتن از برنامه و هرج و مرج هستش.
دفتر برنامه ریزی بهنظر منم فید هست و انگیزه میده و باعث میشه هدفمندو روی اصول کار کنید و برای دروس عمومی و اختصاصیتونهم به طور صحیح براشون وقت بزارید.
دفتر برنامه ریزی «هفتههای من» نسبت به سایر دفاتر بروز رسانی جدید تری داره و نیز مقلات مشاوره ای خوبی هم دارد.
اینکه شما تونستید زیست رو بالابزنید خیلی خوب هست .ولی سعی کنید که باعث غرورتون نوشد.و ان را رها نکنید تا مطالب را فراموش کنید.
موفق باشید
سلام
یه سوال داشتم واسه یکی از دوستام که برای بار دوم می خواد کنکور تجربی بده...
میگن کتابای ریاضی و زیست پیش عوض شده...حالا واسه آزمون های کانون که از 22 مهر شروع میشه به نظر شما چه کتابی بگیره؟؟کتاب های پارسالش (خیلی سبز)جوابگو هستن؟
منم میخوام الان شروع کنم !!
نمیدونم روی چه چیزهایی بیشتر تمرکز کنه کنم !!
میشه یکی مارو انجا تحویل بگیره ؟؟
قبل از این که اولین آزمون مهر قلمچی بگم که از همین آزمون محکم بخونید ،آزمون قبل رو حتماَ حتماَ ارزیابی کنید (دفتر کلاسوری واسه اینکار خیلی عالیه) و 2،3 روز قبل از آزمون تست ها ، نکات و این دفتر ارزیابیو مرور کنید اگه این کارو انجام بدید ترازتون اگه بالاست که ثابت می مونه اگه هم پایینه کم کم رشد می کنید .
آزمون های قلم چی اگه به برنامه نرسید و 1،2 آزمون عقب بیوفتید سیرنزول تراز شروع میشه و آخرش فاجعه میشه
پس سعی کنید استارتتون خیلی محکم باشه
از زمان اینترنتتون کم کنید 9-10 ماه دیگه ارزش ثانیه های الانتونو درک می کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی میشه راجب کلاسور بیشتر توضیح بدین ؟؟ ممنون میشم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مننون که جواب ندادی ولی مرسی از راههنماییت !
لطفا هرکی میدونه جواب بده...
1)در زبان فارسی هامون شکی نیست اما من به دلیل هزینه حدود11000ت برا4تست!!!وحجم بالاحدود370ص اون رو نمیگیرم.حالا به نظرشما بعداز هامون بهترین کتاب چیه؟؟(خودم میگم رمزینه)راستی سطحم خوبه.
2)بچه ها بنظرتون کتاب بانک تست سبز براعربی کافیه؟درسنامه ش برا یادگیری کافی خوبه؟
اگرنه بین ایادفیلی وفوت وفن برا یادگیری وتست کافیه ویا کدوم برا تست بیشتر بانک یا گاج سفید؟؟؟
3)بچه های قدیمی ی اونای که91کنکور دارن برا زبان چه کردن؟ من براسوم که 3یا4تست میاد زیاد نیست کتاب اناری 3بخونم بعد بین اندریدینگ و درک اناری کدوم خوبه؟یا شما سبز و شبقره گرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4)گسسته تست فار بهتره یا گاج سفید برا تسلط؟
5)تحلیلی فار یا گاج سفید؟
6)برا پایه هنوز مشکلم حل نشده دریافت یا گاج یا مبتکران یا ترکیبی از دوتاشوووون؟؟؟(کسی میتونه عکس های 2جلد مبتکران هندسه 1و2 ابوالقاسمی بذاره؟؟)
7)برای شیمی خودم به مبتکران تست خیلی علاقه دارم پی دی اف خیلی سبز هم دیدم از طبقه بندی بودن مبتکران خوشم میاد که همه ازاد و سراسری داره!!
حالا شما از چه نظر میگید سبز بهتره؟(از درسنامه یا تست یا..)میشه دلیل بیارید؟
کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــمــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــک
اگه عربی رو حدود 30 میزنی فوت وفن عالیه !!
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
اشتباه نکن رفیق هندسه 1.2 فقط گاج سفید !!فقط
نقل قول:
سلام دوست گل
به نظر من همه درسات رو خوب بخون ولی تو یکی دو درس سعی کن خیلی قوی باشی و درصدات توی اونا بالا باشد
مخصوصا به شما که رشتتون ریاضی هس توصیه میکنم خیلی روی ریاضی تمرکز کن چون چنتا سوال بیشتر تو درس ریاضی میتونه تاثیر چشمگیری داشته باشه و شما رو توی کنور جابجا کنه البته اگه از بقیه دروست غافل بشی ضرر میکنی و از بقیه عقب میمونی یه توصیه هم بهت میکنم که از همین الان الان شروع کن درس خوندت رو و به عقب نیندازش :46:
چرا اینجا هیشکی نمیاد !!
یه بار اومدیم !!
چی شده دوسان اخ یادش به خیر پارسال اینجا چقد میومدم .....بزار یه چیزی اصلیو همین اول بهتون بگم هر قدر بخونید اون اخرش مهمه که اعتماد ببه نفستو از دست ندی 9کرتونم:46:
بعد از هر آزمون حتماَ سوالات رو یه بار دیگه حل کنید نکاتشو + تست هایی که غلط حل کردید توی دفتر - کلاسور بنویسید این خیلی کمک می کنه به اینکه دیگه اون اشتباهات تکرار نکنید و نکات جدیدیم یاد میگیرید و قبل از آزمون بعدی این دفترو مطالعه کنید .نقل قول:
:46::46:
ببخشید که دیر جواب دادم .
ممنون از راهنماییت !! خیلی ممنون !!
دوستان سی دی آموزشی برای کنکور ارزش داره بخریم ؟
من تو فیزیک 3یکمی مشکل دارم.میخوام بدونم با سی دی های آموزشی رفعش کنم یا با کتاب ؟ ؟ ؟
دوستان کسی اگه خریده و استفاده کرده به ما هم بگه
سلام.یه سوال دارم در مورد شیمی 3..من مسئله های استوکیومتری رو با روش کتاب حل میکنم..می خواستم بدونم روشمو عوض کنم و روش تناسب رو یاد بگیرم یا روش کتاب خوبه؟؟؟؟...البته سرعتم هم با روش کتاب خوبه.یعنی بیشتر تست های تلفیقی استوکیومتری رو در حدود 2 دقیقه حل میکنم.
روش كتاب واسه امتحان خوبه بهتره مبتكرانو بخوني !!و اسه ازمونا به نكاتش توجه كني !! خيلي به كارت مياد !!
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
فيزيك سه واسه اموزش فقط مبتكران كه رو جلدش دو تا سيمه كه بينشون جرقه زده البته اين مال طرح قديميشه !!
فك كنك اين به كارت بياد !!
روش کتاب شاید برای حل کردن مساول استوکیومتری توی خونه مناسب باشه ولی سر کنکور اصلی نه!نقل قول:
البته به نظر من:20:
سر کنکور قدر روش تناسب رو میدونی:27:
موفق باشی:11:
شما بهتره بری اون روش رو هم یاد بگیری اونوقت بین این دو روش یکی رو انتخاب کن من که خودم سوالا رو خیلی راحت و سریع با تناسب حل میکردم و کلی با این روش حال کردم و اکثر سوالای استوکیومتری رو مثه اب خوردن حلش میکردم و ترس زیادی از استوکیومتری نداشتمنقل قول:
منم همینجوری فک میکنم رفقا
می خواستم کتاب ها و برنامه که دارم رو بگم و دوستان نظرشون رو بگن که جواب می ده یا نه
سال قبل کنکور دادم ولی از نتیجه که گرفتم راضی نبودم 5500 / پایه خیلی ضعیف است . فقط درست های که پارسال خودنم رو حالیمه و باقی صفر صفر
عربی : بسیار ضعف , در سال سوم و دوم هم نمرات پایینی می گرفتم در کنکور سال قبل فقط سوالات ترجمه رو جواب دادم که شد 25 درصد. با این که از کتاب ایادفیلی مبحث فعل رو خوندم ولی نتونستم از فعل چیزی جواب بدم چون ایادفیلی تست درست درمونی نداشت و امسال می خوام برای اولین کار مبحث فعل رو از فوت و فن عربی بخونم بعد هم کلمات اخر کتاب و بعدش خود کتاب درسی ! نمی دونم باقی مباحث رو باید چکار کنم چون از عربی هیچی حالیم نیست مثل منصوبات و مجرور رو باید چطور بخونم
زیست: از کتاب های خیلی سبز استفاده می کنم نمی دونم چرا نتیجه ای که می خواستم رو نگرفتم پارسال چون وقت کافی رو نداست و تعداد فصل ها زیاد بود تست هاش رو زود می زدم مثال صبح می خونم شب تستش رو می زدم یا شب می خوندم و فرداش می زدم امسال می خوام بعد از 2 سه روز تست هاش رو بزنم! سال قبل شدم 46 ! می خوام برای زنتیک مندل خیلی سبز رو بخرم
شیمی : مشکل خاصی ندارم سال قبل بالای 60 درصد زدم با این که کتاب سوم رو اصلا نخونده بودم امسال سوم رو می خونم و حله
فیزیک : شدید ضعیف, سال قبل فقط 2 سوال رو جواب دادم چون نمی دونستم باید چطور بخونم مبتکران داشتم که فوق العاده مسخره و حجیم بود که دست نخورده موند. پیش دو رو با آزمون های کانون و کنکور خوندم که نتیجه نگرفتم امسال فعلا فیزیک 2 رو از انتشارات الگو گرفت اگه دیدم جواب داد باقی کتاب ها از همین بگیرم بعد برای مرور و جمع بندی و تثبیت می خوام کانون آبی رو بخونم کتابی که برای پیش 2 که سال قبل کمی خوندم با توضیحاتی که دوستان دادن رمزینه است اگه 30 تا 40 تا 50 بزنم راضی هستم:D
ریاضی بازم ضعیفم! سال قبل فقط 2 تا امار و 2 تا احتمال رو جوب دادم فعلا می خوام برای یاد گیری از جزوه های گزینه 2 استفاده می کنم و تست هم ریاضی تجربی خیلی سبز! جواب می ده؟ امسال 30 تا 40 بزنم راضی هستم
زبان سال قبل 58 زدم کلمات رو بلدم و ریدینگم بد نیست ولی چون تو کنکور ساعت فراموش کرده بودم وقت کم اوردم به نظرم ریدینگ ها اسون بود امسال می خوام اول دوباره کلمات رو مرور کنم و بعد ریدینگ های کنکور های سال قبل ! کتابی خاصی برای تهیه کردن در نظر ندارم تو خونه فقط مبتکران دارم
معارف سال دوم و سوم اصلا بهش دست نمی زدنم و نمره کتبی سوم هم 8 بود اگه اشتباه نکنم درسی هست که ازش بدم می یاد و چرت و چرته ولی سال قبل خیلی خوندم شدم 70 درصد که 15 , 20 تا کنکور سال قبل رشته های مختلف خیلی کمکم کرد چون تا هفته آخر معارف رو می زدم 30 امسال هم می خوام ملایم بخونم و رو تست های کنکور های سال قبل مانور بدم
ادبیات سال قبل بد شد(25) امسال می خوام اول قرابت معنایی الگو رو بخونم و بعدش 5 مبحث زبان فارسی الگو ( تهیه کردم ) برای ارایه کتاب خاصی در نظر ندارم
کتاب های که دارم: زیست سیلی سبز/ عربی ایلدفیلی و فوت فن عربی/ زبان مبتکران چاپ 85 یا86/ ریاضی تجربی خیلی سبز / شیمی مبتکران / فیزیک الگو سال دوم / معارف همگامان / ادبیات قرابت معنایی و 5 مبحث زبان فارسی الگو/
کتاب های که می خوام بخریم
زنتیک مندل سبز / زبان؟ ... ردینگ؟/ فیزیک برای سوم و پیش + کانون آبی+ پیش 2 رمزینه( 3 فصل آخر پیش 2 رو یه کم بلدم )/ ارایه ادبیات؟
در خصوص کتاب ها اگه کتاب خاصی در نظر دارید یا به نظرتون کتابی مفید نیست و جایگزین بهتری داره لطفا بگید
30 تا 50 درصد مباحث ساده کتاب ریاضی و فیزیک رو اگه کسی به ترتیب بگه تا کسانی مثل من که اصلا با این دو کتاب اشنا نیستند به همون ترتیب بخونند ممنون می شم
مثلا ترتیبی که خودم در نظز دارم
ریاضی: آمار, احتمال, تصاعد, لگاریتم , ماتریس ...
فیزیک :هسته , اتم , الکترومغناتیس پیش , گرما دوم , حرکت شناسی دوم و پیش
دو 3 مبحث اول هر دو رو خوندم باقی رو دوستان پیشنهاد کردند
مسلما کسی مثل من که می فهمه این دو کتاب براش سخته و نمی تونه 100 بزنه باید مطالب اسونش رو بخونه
عربی رو باید چطور بخونم! منی که هیچی ازش بلد نیستم!اول ترجمه بخونم؟ یا اول منصوبات ؟ یا فعل و مجروز ؟ یا اسم؟ ..
ترتیبی که بنظرتون برای یک صفر کیلومتر عملی و مفیده
سلام بچه های کنکوری
توصیه های لازم برای درس دین زندگی و زبان خارجه
اولا کتاب دین زندگی 2 -9تست داره
دوما کتاب دین زندگی3-9 تست داره
سوما کتاب دین زندگی4-7 تست داره
خب میشه 25 تست که حدود 15 تاش مثل اب خوردنه
که میشه 60 درصد خب کتاب های لازم
کتاب نکات آیات گاچ- کتاب سبز -کم حجم قوی سبز- تست همگامان عالیه
سعی کنین آیات در حد تشخیص بلد باشین. به عربیتون هم کمک میکنه
زبان خارجه انگلیسی
10سوال گرامر ولغت واقعا اسون کلوز ریدینگ هم به نسبت سخته ولی میشه زد
کتاب شهاب اناری یا دکتر رضا کیاسلار هردوشون عالیند و جمع بندی کتاب آزمون جمع بندی شهاب اناری-ز
تخصصی
شیمی رو بگم که حدود 90 زدم
کتاب مبتکران یا کتاب سبز خوبه من که خودم قوی بودم ذهنی همه رو حل میکنم ولی کتاب تست المپیاد هم حل ا کردم (برای اونای که میخان رتبه خوب بیارن)
کارتون دو این 3 درس گیر داشت [EMAIL="mannan8063@yahoo.com"]
میشه راجب عربی هم بیشتر توضیح بدین دوستان ؟؟؟؟
ممنون میشم از همتون !!
سلام رفقا
انشا الله که همگی در پناه ایزد منان خوب وسلامت هستید
یه سوال دارم:
از کتابای دیف انتشارات خوشخوان و رمزینه واندیشه فایق و 10استاد و....
کدومشون ویرایش جدیدش مطابق با کتاب درسی جدید اومده؟
خواهشا اگه خبر دارید زود اطلاع بدید
به امید موفقیت همه
التماس دعا
زیست رو فصل به فصل اول کتابو بخون بعد تستای خط به خط خیلی سبزو بزن بعد جوابارو چه غلط چه صحیح تشریحیاشو بخون بعد درسنامه ی خیلی سبز.اگه اینکارارو کنی موفق میشی به 80 برسونی البته با علاقه بخوننقل قول:
در مورد ژنتیک هم فقط کتاب گربه رو بگیر چون هم خوب یاد داده هم آسونه.من از ژنتیک متنفر بودم این کتابو 3 دور زدم کنکور همه ی تستای ژنتیک رو درست زدم.در ضمن زیستو 82 زدم
برای ترجمه اول درسای کتاب رو بخون و ترجمه کن.بعدش برو ترجمه فعل ها رو یاد بگیر که خیلی به درد میخوره.نقل قول:
برای قواعد هم هر مبحثی رو که میخونی تست هاش رو بزن و اگه هم میخوای خلاصه نویسی کن ولی کم.
برای کتاب هم عربی رمزینه خوبه.فوت وفن عربی هم همینطور.گاج سفید هم برای تست خوبه.
ولی اول تست های کنکور رو بزن.ازاد رو نمیخواد.
میشه واسه عربی یه راهنمایی بکنید من تا خالا خوب نخوندمش !!
ولی لغتم قویه !!
در حد 10 در صدم !!
مرسی !!