این زبانه،چه تغییری در روند به اشتراک گذاری پدید می آورد؟
Printable View
این زبانه،چه تغییری در روند به اشتراک گذاری پدید می آورد؟
اگه تیک simple file sharing خورده باشه نمی شه فایل رو share کردنقل قول:
یعنی تب شیرینگ عوض می شه
نیازی به share کردن نیستنقل قول:
خود داریوها به طور پیش فرض share هستند
اگه این مراحل رو هم برید متوجه می شید که از قبل با اسم + $ share شدن
شما درست می فرمایید منم اینی که شما می گین بلدمنقل قول:
ولی وقتی Share می کنیم دیگه لازم نیست هر دفعه Ipوارد بشه و درایو Share شده تو my network نشون داده میشه
درسته؟:20:
کدوم زبانه؟!نقل قول:
سلام
حتما میدونید که تو mmc از snap in ـه shared folders میتونید کارهای بیشتری انجام بدید .. فولدر های share شده اطلاعات جالبی در مورد سشن ها و فایلهای باز و همینطور دسترسی به همین اطلاعات و حتی شیر کردن فایل در یک remote computer بدون ریموت دسکتاپ یا ...
منظورشون همون simple file sharing هستنقل قول:
mmc مخفف چیه؟نقل قول:
Microsoft Managment Consoleنقل قول:
سلام
کسی توضیحی از پروتوکل لایه فیزیکال یا لایه application رو داره؟
لایه فیزیکی که پروتکل ندارهنقل قول:
پروتکلهای لایه application بعضیهاش اینهاست:FTP,SMTP,Telnet,POP3و...
که اگه یه سرچ ساده بزنی راحت مطلب راجع بهش پیدا می شه
بادروود
دوستان،من یک کابل کراس دادم واسم درست کردن،حالا پشت هردوتا سیستم که می زنم،بعضی وقتها یکیشون نمیشناسه کابلو!!
و یکی دیگه هم اینکه وقتی همه اتصالهای فیزیکی به درستی برقرار هستند،این دو سیستم نمی توانند همو ببینیند!!!!
مشکل چیه؟
Work group هردو یکیه،اسم یکی PC1 و یکی دیگه PC2،آی پی یکی 192.168.0.1 و یکی دیگه192.168.0.2 !!!
مشکل از کجاها میتونه باشه؟
sharmande ke farsi type nemikonamنقل قول:
motmaen hastid ke cabletoon moshkel nadare
ye vasile hast ba hash cable ro test mikonan ama nemidoonam esmesh chie
be ehtemale ziad moshkel az cable hast
سپاس از شما...
نمی دونم من رفتم س.کت های سر کابل رو برام دگرگون(عوض)کرد،حالا می آزمایم نتیجه رو خدمتتان عرض می کنم..
اما خرابی کابل می تواند موجب شود که سستمها در یک گروه کاری نتوانند منابع بهاشتارک گذاشته شده هم رو ببینند؟؟
بله همه چیز امکان پذیره دوست عزیزنقل قول:
همیشه وقتی یه مشکلی توی یه شبکه نوپا به وجود میاد احتمال خرابی کابل از هر احتمال دیگه ای قوی تر است یعنی چک کردنش هم راحت تره :31:
اگه مشکل برطرف نشد بگید تا بقیه موارد رو بررسی کنیم
دروود
بنده هم سوکتهای کابل رو دگرگون کردم و هم ویندوز سیستمها رو،و مشکل برطرف شد...
اما یک پرسش اساسی از شما دارم،روشهای به اشتراک گذاری درایوها در ایکس پی،به همراه مزایا و معیاب هرکدام را اگر امکان دارد توضیح بدهید..
سپاس
من فقط یه راه بلدم اونم از طریق IP هست:31:نقل قول:
البته یه راه دیگه هم هست از طریق remote desktop که دردسرش بیشتره
slam dostane aziz
man donbale maghale amozeshe shabke migardam , har site ham miram hame naghes tozih dadan
mamnoon misham age kesi site khob mishnase be man moarefi kone
pishnahad mikonam baraye ashnaee ba laye haye shabake be in address berid
کد:http://homework.ir/Book_Fasl.aspx?BookID=3
سلام دوست مننقل قول:
پیشنهاد میکنم قبل از شروع فعالیت به لینک زیر یه سری بزنید::5:
(تایپ فینگلیش اینجا ممنوعه!):20:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=10482
باسام در ویندوز ویستا به راحتی یک adhoc بسازید بدون password بعد به اون کانکت می شید با همان کامپیوتر با دیگر کامپیوتر ها از ویستا - ستارت و کانکت تو می توانید اسم همان شبکه مجازی را دیده و به آن کانکت شوید فقط تنها نکته قابل توجه ست کردن آیپی ها در یک رنج (منظور دو عدد آخر شماره آی پی ) ونیز دیسکاور بودن اجزاء شبکه داخل نتورک شیرینگ سنتر است. any comments let me know
سلام
من می خوام توی شرکتی که اینترنت داره، لپ تاپم رو طوری تنظیم کنم که بتونم از اینترنت اونجا استفاده کنم،
علاوه بر وصل کردن کابل شبکه به پورت lan لپ تاپ، دیگه چه تنظیماتی رو باید انجام بدم؟
لطفا کامل راهنمایی کنید
مرسی:40:
خوب اول باید IP اون کامپیوتری(یا مودم) که اینترنت ارائه می ده رو پیدا کنینقل قول:
بعد توی تنظیمات کارت شبکه ای که به شبکه داخلی شرکت وصله یه ip توی رنج ارائه دهنده اینترنت بدی
و در آخر مقدار default gateway رو IP اون ارائه دهنده اینترنت بدی
اگه سوالی بود در خدمتیم
نمی دونم چرا دوتا شد :(
ببخشید این اضافه است............
ممنون که جواب دادی:46:نقل قول:
اگه واست امکان داره،تصویری بذاری(یعنی با شکل) بهتر می فهمم
اینو چه جوری باید پیدا کنم؟ یعنی از یه کسی که اونو می دونه، باید بپرسم؟ (ببخشید من اطلاعات شبکه ایم صفره!)نقل قول:
خوب اول باید ip اون کامپیوتری(یا مودم) که اینترنت ارائه می ده رو پیدا کنی
تنظیمات کارت شبکه ای کجاست؟ و رنجش چه جوری باید باشه؟نقل قول:
بعد توی تنظیمات کارت شبکه ای که به شبکه داخلی شرکت وصله یه ip توی رنج ارائه دهنده اینترنت بدی
مرسی:40:
راحت ترین کار برای اینکه بخواهی ip مودم Adsl یا کامپیوتری که اینترنت رو share کرده پیدا کنی اینه که بری پای یکی از سیستم هائی که می دونی اینترنت داره بشینی و مراحل زیر رو انجام بدی :
1- روی آیکن connection شبکه که در taskbar پائین desktop قرار داره دو بار کلیک کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این آیکن رو در taskbar نمی بینی باید از مسیر زیر بری connection شبکه رو پیدا کنی
start>control panel>network connection
و روی اون راست کلیک کنی و properties بگیری
2-سپس در پنجره ی باز شده properties رو کلیک کنی
3- در پنجره ی بعدی هم در tab ، General روی گزینه ی Internet Protocol (TCP/IP) دوبار کلیک کن
4- حالا اینجا باید ip ، subnet mask ، default gateway ، اگر DNS هم داشت همه رو یاداشت کنی تا روی laptop ات set کنی
همه ی اعداد رو عیناً وارد کنی به جز خانه ی مربوط به ip address که باید با این متفاوت باشه ولی همونطور که دوستموون گفتن توی یه رنج باشه .
حالا موضوع اینجاست که من نمی دونم اونجا ip ها چه رنجی دارن ولی یادت باشه که تا جائی که subnet mask (کادر دوم) عدد 255 هست شما هم باید عیناً بنویسی ( مثلاً اگر ip address بود 192.168.100.25 و subnetmask بود 255.255.255.0)اینجا سه قسمت از 4 قسمت subnet mask عدد 255 هست پس شما باید 3 تا قسمت اول ip توون مثل همین باشه یعنی 192.168.100 می مونه عدد قسمت آخر ip توون که اون باید یه عددی باشه که به بقیه ی کامپیوتر ها داده نشده باشه و یه عددی بین 1 تا 254 من بهت پیشنهاد می کنم که اول 254 بده چوون احتمال کمتری داره که به کامپیوتری داده باشن یا هر عددی دوست داشتی تو این بازه بده اگر قبلاً به کامپیوتری داده باشن بهت پیغام می ده که یکی از کامپیوتر ها این ip رو داره و شما می تونی یه عدد دیگه رو امتحان کنی.
من همه ی تلاشم رو کردم تا ساده توضیح بدم امیدوارم که بتونی به اینترنت وصل بشی :46:
با سلام به اساتید ...
من یه مشکلی دارم ...
ببینید من تو سایت دانشگاه ام لپ تاپم رو به شبکه وصل می کنم (lan) و به اینترنت وصل میشم ...
حالا یه مشکلی دارم ...
من چرا نمی تونم در این وضعیت از اکانت V P N که دارم تو این شبکه استفاده کنم ؟؟ یعنی V P Nمن وصل میشه ولی عمل نمی کنه ...
دلیلش رو می دونید ؟؟؟
نمی دونستم این کلمه اینجا ف ی ل تر ه ... ببخشید ...
اون جاهایی که نقطه چین شده رو با فاصله تایپ کننقل قول:
فکر کنم v p n بوده نه؟
بله درسته ... V p n ...نقل قول:
راهی برای مشکل من سراغ دارید ؟؟ :11:
با عرض سلام و خسته به شما فعالان در زمینه شبکه های کامپیوتر
با عرض سلام و خسته نباشید به همه فعالان درزمینه شبکه های کامپیوتر ی من در زمینه شبکه های lan و wanو man اطلاعاتی می خواهم لطفاً من را راهنمایی نمائید با تشکر
منظورتون از اینکه عمل نمی کنه چیه؟نقل قول:
یعنی به اینترنت وصل نمی شید؟
Kamairanl خیلی سئوالتوون کلیه !!!!!!!!!!!! در حده تعریف می خواهید بدونید؟
سلام دوستان ...
اميدوارم جاي درستي رو براي مطرح كردن سوالم انتخاب كرده باشم راستش علي رغم جستجوهايم راه حل و مكان بهتري پيدا نكردم ، مي تونيد راهنمايي ام كنيد چه جوري مي تونم براي اينترنت پرسرعت " رمز " بگذارم يا اونو محدود كنم ؟( ممنون ميشم توضوحاتتون رو ساده بگيد ، چون اطلاعاتم در اين زمينه خيلي كمه )
روی کامپیوتر خودتون می خواهید محدودیت بگذارید یا روی کامپیوترهایی که از طریق شما به اینترنت وصل می شن؟نقل قول:
دوست عزيز ممنون كه پاسخ داديد .نقل قول:
روي كامپيوتر خودم .
با سلام
راستش مطالب اینقدر زیاده که نمیشه همش رو خوند
امیدوارم که سوالم تکراری نباشه
من یه هاست اختصاصی ویندوز دارم که تا پیش از این یک سایت به خوبی روی اون کار می کرده حالا قصد دارم که یک سایت دیگه به هاستم اضافه کنم
طبق دستور العمل در شاخه website مربوط به iis یک ویزارد برای ساختن یک سایت جدید باز کردم و در اون نام دامنه جدید و پورت جدید و IP و سایر توضیحات رو اضافه کردم و local root رو هم ست کردم
اما وقتی که آدرس سایت جدید رو در بروزر می زنم همون سایت قبلی بالا میاد
در تب web site سایت قبلی در قسمت advanced دیدم که دامنه ی سایت ست نشده وقتی Header جدید رو تعریف کردم حالا به جای هر دو تا سایت پیغام Bad Request (Invalid Hostname) ظاهر میشه
اگر کسی می دونه ممنون میشم بدونم اشکال کار از کجاست ؟
خوب کانکشن adsl اتون فکر کنم یه pass داره اگه تیک save password تون رو بردارید دیگه save نمی شهنقل قول:
برای محدودیت باید user بسازید و از نرم افزارهای مخصوص استفاده کنید که یه کم پیچیده است
سایت جدید رو که ایجاد کردید از نوع web site هست یا virtual ؟نقل قول:
یادمه اگه دوتا وب سایت با هم توی iis درست می کردیم کار نمی کرد حتما یکی اش باید virtual.... باشه(یادم نیست virtual web site بود یا virtual directory:31: اما virtual داشت)
با سلام وخسته نباشید