نه عزیزم، فعلا که بهم زنگ نزدن :27:نقل قول:
ولی معمولا رتبه های برتر رو حداقل 1 روز زود تر معرفی میکردن ... کسی رتبه برتر نشده ازش بپرسیم بهش زنگ زدن یا نه ؟! .. اگر زنگ زده باشن احتمالا فرداییش نتایج ما هم میاد دیگه !
نه عزیزم، فعلا که بهم زنگ نزدن :27:نقل قول:
ولی معمولا رتبه های برتر رو حداقل 1 روز زود تر معرفی میکردن ... کسی رتبه برتر نشده ازش بپرسیم بهش زنگ زدن یا نه ؟! .. اگر زنگ زده باشن احتمالا فرداییش نتایج ما هم میاد دیگه !
هستیم...نقل قول:
ولی کلا ما بعنوان امت همیشه در صحنه حاضر هستیم که در عملیات پرصلابت رفرش زنی برای شکست استکبار جهانی شرکت کنیم
بهتر. خوب شد خازن حذف نشد. چون فرقی نمی کرد. اگه فهمیدی که مثل همه، که هیچ وقتت رو صرفش نکردی، نفهمیدی هم درست به دست میاد.نقل قول:
حالا بیخیال یکی بیاد جواب سوال منو بده. فیزیک دو تا سوالش غلط بود (اون خازنه و معادله مسیره) . چرا هیچکدوم حذف نشد؟؟؟
اون معادله رو من نگاش نکردم.
سلام.میگم دقت کردید اول ها تفاوت عددد سخت و متوسط تو نظر سنجی خیلی کم بود و یه جورایی با هم رقابت میکردند؟هر چی بیشتر گذشت تعداد سخت ها بیشتر شد .تا الان که دوباره موقع انتخاب رشته شده و تعداد متوسط ها دوباره یک کم رفته بالا....
حالا تحلیل روانشناسیش چی میشه؟؟
هنوز نیومده اما
گزینه دو به من زنگ زد گفت شما رتبه اول از آخر شدید بیاید برای کانون قلمچی تبلیغ کنید!!!منم گفت ای به چشم!!!:31:نقل قول:
این میشه:اگر ما به این مسئله با دیدی روانشناختی بنگریم و بیاندیشیم که موضوعیست بس سترگ و بعد مسئله را ارجاع دهیم به ضمیر ناخودآگاه و بعد از آن دوباره گردانیش کنیم به خود آگاه و در کنه مطلب غور کنیم پی میبریم که:آزمون از دید بسیاری سخت واز دید بسیار دیگر متوسط بود!نقل قول:
حالا تحلیل روانشناسیش چی میشه؟؟
اگه امروز اخبار ساعت 2 بعد ظهر نفرات برتر و اعلام کردن ساعت 9 شب نتایج اومده اگه اعلام نکردن باید منتظر فردا باشیم
خب یعنی نتایج نمیتونه صبح بیاد ؟! ... حتما باید 9 شب باشه ؟!نقل قول:
اینطوری هم امکان داره .. که ساعت 9 شب اخبار بگه 8 صبح نتایج بیاد !
خوب 8 صبح یعنی فردانقل قول:
سال 87 شب اومده بود جوابا و 88 حدوداي ظهر ...نقل قول:
تو سايت روزنامه ها نگاه كنيم شايد زودتر به جواب برسيم !!!:31:
موفق باشی:31:نقل قول:
چرا اطلاعات غلط میدی...نقل قول:
88ظهر نفرات برتر اعام شد..بعد گفتن ساعت 11 نتایج میاد...
اما ساعت تقریبا 6بعدارظهر زیر نویسشبکه خبر رفت که نتایج اعلام شده...
87هم تا اونجا که من یادمه صبح اومدساعت 6یا7صبح..:5:
برای 87 منم یادمه ساعت 6 صبح بودنقل قول:
البته الان 2 سال نتایج عصر به بعد مبد..نقل قول:
نتایج اولیه 6به بعد
نتایج نهایی 9 به بعد..
من میگم عصر نیاد فردا عصر حتما همتون از انتظار بدر میانو:27:
لحظات خوب انتخابرشته:27:
خوب من نوشتم 88 جواب حدوداي ظهر يعني يه خورده اينور اونور ...87 هم بله حواسم نبود حدوداي صبح اومده بود حق باشماس.نقل قول:
من 4-5 صفحه اول و آخرو بیشتر نتونستم بخونم
یکی معرفی دانشگاه هارو لینک بده
دانشگاه پزشکی تونستید معرفی کنید
من اصفهان قبول نمی شم دارم دنبال شهر و دانشگاه خوب می گردم
همدان رو فعلا نسبتا خوب پیدا کردم
زمان اعلام نتایج 13 تا 15 هم هست الکی منتظر نمو نین
نقل قول:محتوای مخفی: معرفی دانشگاه ها:
تو سایت سنجش قسمت سیستم پاسخگویی نوشته نتایج 15 مرداد میاد
اونی که اونجا نوشته برنامه ی پیشبینی شده است ! تو ایران کدوم سازمان طلق برنامه پیش میره که سنجش بره ! پارسالم می گفتن 15 ام 10 ام اومد .
بهتره باز امروز اخبار ساعت دو کانال یک رو نگاه کنیم هم میفهمیم که نتایج امروز و فردا میاد یا نه و هم میفهمیم که وضع روحی حسنی مبارک مناسب شده یا هنوز نامناسبه!!...:27:
یه تاریخ میگن که مطمئن باشن نتایج تا اونوقت بیاد...نقل قول:
اگه بگن 11ام و نیاد کلی ز داوطلبا شاکی میشن...:5:
ببینین کارمون به کجا کشیده حالا باید لحظه شماری کنیم تا اخبار بذاره ببینیم نتایجو میدن یا نه!!!!!!!!:41:
اینجا گفتن تا 13 ام میاد:
محتوای مخفی: نتایج
به نظر منم باید زودتر از 15 بیاد هیچ وقت اینقدر دیر نتایجو ندادن حتی اون موقع که اینترنتی نبود...
ربطی به اینترنتی بودن نبودن نداره اینا پاسخ برگ هارو با دست تصیح می کنن توسط توکلی و دوستان ولی تا 13 ام جوابا میادش
راستی من امروز رفتم کانون دوجا هیچ کدوم نرم افزار انتخاب رشته نداشتن گفتن نیومده هنوز عوضش دختره شمارمو گرفت گفت بهم زنگ می زنه میگه.نرم افزار انتخاب رشته سامان رشته هنوز نیموده؟
خب زود تر ميگفتن ميرفتيم كمكشون :31:نقل قول:
چه عجله اي داشتي رفتي اي كلك:21: بذار نتايج بياد اون موقع
پولی بهشون نمی دن که فقط صفحه ای 50 تومن برای هر پاسخ برگ!:31:نقل قول:
الان نریم پس کی بریم؟!!:31:
من سامان رشته 90 دنبالشم الان .کسی نمی دونه اون کی میاد بازار؟
پیک سنجش دیروز به امید سی دی گرفتم نداشتش
دیگه نرم افزار انتخاب رشته خوب چی داریم؟
به نظر من نرم افزارها همش كشكه!!!!:31:نقل قول:
اين لينك دفتر برنامه ريزيه قلم چيه فك كنم دانلودش كن نحوه ي انتخاب رشته هم توش هست
کد:http://dl.civil-eng.ir/ebook/moshavere/barnamerizi-ghalamchi(www.civil-eng.ir).rar
سامان رشته ماله کدوم شرکته ؟چنده؟خوبه؟
دمت قیژژژ!:31:نقل قول:
از هیچی که بهتره!
سازمان سنجشنقل قول:
حدود 1000 تومن + پیک سنجش + انتخاب رشته توضیحش
بدک نیستش
نرم افزار سامان رشته از انتشارات سازمان سنجش تولید شده است. این نرم افزار شامل اطلاعات جانبی در خصوص انتخاب رشته به شرح موارد زیر است. علاقمندان به تهیه سامان رشته می توانند آن را به همراه ویژه نامه انتخاب رشته در پیک سنجش و یا به همراه کتاب “انتخاب رشته، انتخاب آینده” تهیه کنند.نقل قول:
محتوای نرم افزار انتخاب رشته
1. معرفی رشته ها
2. معرفی دانشگاه ها
3. آمار پذیرفته شدگان سال گذشته
4. آیین نامه آموزشی
5. مصاحبه با برترینها سالهای گذشته
6. نکات فنی انتخاب رشته
7. شهریه دانشگاه ها
8. دفترچه های انتخاب رشته
9. معرفی استانها و شهرها
سامان رشته اصلا خوب نیست اطلاعات چرتی توش نوشته...که با یه سرچ تواینترنت همشو پیدا میکنی..نقل قول:
سی دی نمیخواد همون یادگار ماندگار بسه..حالا اگه خواستی خیلی اطمینانی عمل کنی سی دی کانونم بگیری بد نیس کف وسقفتو بهت میده:27:
كمتر از 20 دقيقه به اخبار مونده
خواهشا نفرات رو بگيد:19:
من که فکر نمی کنم بگن ...نقل قول:
این نفرات برتر پارسال چجوری اعلامشون کردن .. ؟ .. اولین منبع اخبار هست فقط ؟ ... زودتر جایی لو نمیرن ؟!
شما ها چه حالی دارین من که از خدام دیرتر بگن یه ذره بیشتر اعصابمون راحت بشه با اون گندی که زدم:27:
پارسال حدودا ساعت 1 بعدظهر تو سایت mga.ir اسمشونو گفتن..
یه فایل pdf هست شاید بدردتون بخوره از تو سایت کانون پیداش کردم چون خودم ریاضیم مال رشته ریاضیه.در کل برای انتخاب رشته خیلی بدرد میخوره.در واقع بیشتر رشته ها و رتبه مورد نیازشونو داره.
کد:http://up.--------.com/images/l04jk6hg5hdcmysyltm.pdf
اخبار هم نگفت چیزی
نه يه چيزايي گفت :31:نقل قول:
حسني مبارك و دادگاه مصر و شروع ليگ برتر:31:
ای بابا مسخرمون کردناااااااااااا ... بازم هیچی نگفتن ... :41: