عزیزی:n12:نقل قول:
Printable View
عزیزی:n12:نقل قول:
ایشالا قبولی عزیزم:n16::n12:نقل قول:
چشم ولی شما که قبولی.:n08:نقل قول:
havvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:n07:نقل قول:
heee:n02::n06:نقل قول:
الان از مصاحبه ی کاشان اومدم. خیلی مودب و خوب بودن. همه ی کسایی که به مصاحبه دعوت شده بودن اومده بودن. خیلی منظم بودن. مصاحبشون بیشتر شخصیت شناسی و زبان بود . جاتون خالی ناهار و صبحانه هم دادن. ولی چون تعداد خیلی زیاد بود و ترازا هم خوب بود اصلا امید ندارم.:n27:
خداحافظ پزشکی.:n14:
معین اینجوری نگووووووووووووو:n03: ایشالا قبول میشی عزیزم نگران نباش:n03:دعات میکنم حتما بابا نگران نباش انشاالله قبولی اینجوریم نگو خدافظ!! اگه دوس داشته باشی انقد میجنگی تا بهش برسی:n16::47::n25::n26:نقل قول:
دوستانی که ارس و زنجان دعوت به مصاحبه شدین به این سایت بیاین و ترازتونو بگین تا یه اماره حدودی دست خودمون باشه چون دانشگاها که چیزی بهمون نمیگن!!!حداقل خودمون به هم بگیم تا یه امار نسبی دستمون باشه اسمایمون نمایش داده نمیشه:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم . امیدوارم همینجوری باشه. منم برات دعا میکنم. :n16:نقل قول:
خواهش میکنم:n17: ایشـــــــــــــــــــــ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ـــــــــــــــــالاااا عزیزم:n16::11:نقل قول:
اینجا چقد ساکته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n13::n15:
are moein:n03:man dalile khodamo daram...:n03:baghiaro nmidunam...:n03:vنقل قول:
ای خــــدا....:n03: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها شما میتونیین درس بخونین؟؟؟ فکرو خیال بین الملل میذاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28:
سلام دوستان کسی اینجا از قبول شده های دانشگاه کرمان نیس؟؟؟؟:n13:
سلامنقل قول:
فکر کردن به مسائل حاشیه ای شما را از هدفتان دور میکنه ....
وباعث میشه رقیبانتان کار راههت تری برای پیشیگرفتن از شمادارند ....
پس به هدفتان فکر کنید و با برنامه به ان دست یابید ..
سلام
چرا اینجا این همه ساکت شده
دوستان بیاید نطراتونو درباره ی مصاحبه هاتون بگید تا سال بعدی ها هم مطلع بشن
به خصوص در مورد زنجان بگید
مرسی
نباید تا امروز دانشگاه ها نتایج ۲ برابر رو می زدن ؟ مگه سنجش نگفته بود از ۲ آذر تا ۱۲ آذر برای انتخاب رشته اقدام کنیم ؟
نقل قول:
فلن دانشگاها خود سر شدن!!! زنگ بزنین دانشگاهی که اعلام شده اسمتون بپرسین مصاحبه نتایجش کی میاد بهتون میگن تصمیمشون چیه بلخره میذارن یانه
ابادان نتایج اومد دوستان...:n01: اونایی که قبولیدن و خدای نکرده قبول نشدن میشه محبت کنید ترازاتونو بگین؟:n16::n17::n11:
نتایج دو برابر زنجان امده کسایی ک اسمشون هست بگن لطفا با تراز و معدل
?:n13::n27:salam bacheha kasi midone natayeje nahaie ro sazman sanjesh key elam mikone
salam dostan.kasi beinolmelale shiraz pazirofte nashode?:n13:
توی دفترچه راهنما نوشته بود نیمه دوم بهمن ماه اما امیدوارم زودتر بگن ... امسال از سال های قبل دانشگاه ها هم زودتر امتحان ها رو برگزار می کنن هم ترم بهمن زودتر شروع میشه ... دانشگاه خانمم امتحاناشون ۲۵ دی تمام میشه ! در صورتی که قبلا تا ۲۰ بهمن بوده امتحان ها ... امیدوارم تا اواخر دی ماه نتایج رو بگن که از استرس زندگی نمونده برام ! :n28:
منم دارم دیوونه میشم. چرا اعلام نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام شما اولین انتخابتون رو دندون زدین یا پزشکی؟من که دارو زدم هر دوتاشون رو:n01:منتظرم ببینم نتایج چی میشه:n03:چقد انتظار چیز نامعلوم بده:n28:
شهريه بين الملل دقيقا چقدر هست بچه ها براي دندانپزشكي ؟
بین الملل واسه دندون تقریبا ترمی 15ملیون میشه یعنی سالی 30 ملیون
البته به ما گفتن شهریه ترم اولتون 20 ملیون میشه پس هر ترم 20 ملیون میشه یعنی سالی 40 ملیون فعلا:44:
سلام
دوستان می خواستم بدونم با چه رتبه ای تو نکور میشه که اسم آدم واسه مصاحبه توی واحد های بین المللی دانشگاه ها اعلام بشه
شما دوستان میتونین ربه و دانشگاهی که واسه مصاحبه معرفی شدین رو بگین
من بیشتر مد نظرم واحد بین المللی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و انشگاه علوم پزشکی ارومیه هستش
کلیه مراحل بعد معرفی شدنو می دونم
فقط می خواستم بدونم امسال آخرین رتبه ای که معرفی شه چند بوده :n12::n12:
سلام بچه ها من تازه وارد شدم.
کسی میدونه اخرین رتبه ای که میشه پزشکی یا دارو قبول شد چنده؟ حتی شهرستان دور؟ لطفا اگه میدونید بگید رتبه در مناطق یا کشوری ؟تو رو خدا بگید خیلی مهمه
ببخشید شما با 23000 قبول شدید؟ 23000 کشوری یا منطقه بود؟ میشه جواب بدید من امسال میخوام کنکور بدم
میشه بگید تراز 7600 یعنی رتبه چند منطقه 1؟
تراز و رتبه در سهمیه چند شد؟نقل قول:
میشه بگید 23000 قبول شدید؟23000 کشوری بود یا منطقه؟ تراز چند بود؟تو رو خدا جواب بدید؟نقل قول:
عزیزم چی داری میگی؟ این که با هزینه دانشگاه اکسفورد یکی شد! ترکیه کمتر از اینه خرجش ! برو به سایت خود دانشگاه شهریه هارو ببین از بچه هایی هم که اونجا میخونن پرسیدم...اینی که میگی شهریه سالانه هس!توهم زدی ها! بیا اینم سایتش برو به شهریه سال قبل نگاه کن...من خودم از پزشکی و داروی ارس قبول شدم اینم از سایت رسمی شهریه های ثابت البته دو سه میلیونم وسه هزینه اجاره خوابگاه و کتابا و رفت و امد بذار روش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تراز 7800 . منطقه 2.
شما چی؟؟؟؟؟
عزیز رتبه و ترازت چند بود که ارس قبول شدی؟نقل قول:
چرا اینجا هیچکس رتبه و دانشگاهشو نمیگه
انگاری خیلی چیز سکرتی هست؟
من امسال میخوام شرکت کنم اخرین رتبه رو میخوام؟میشه رتبه در منطقه رو هم بگید؟خیلی کمک میکنید اگه بگیدنقل قول:
شما قبول شدین؟من برای سال بعد میخوام.میخوام ببینم میشه با این رتبه قبول شد؟ رتبه در منطقطون 23000 شد؟ یا کشوری؟میشه ترازتونم بگید ؟لطف بزرگی میکنیدنقل قول: