من از همون روز که گفتم دل درد شدید دارم هندی رو شروع کردمنقل قول:
الان حدود 5 روز هست که دارم هندی میخورم و مشکلی نداشتم
دیگه همینو ادامه میدم
اگه هندی همیشه گیرم بیاد و بخورم مشکلی که نداره ؟
فکر نکنم هندی از ایرانی بدتر باشه
Printable View
من از همون روز که گفتم دل درد شدید دارم هندی رو شروع کردمنقل قول:
الان حدود 5 روز هست که دارم هندی میخورم و مشکلی نداشتم
دیگه همینو ادامه میدم
اگه هندی همیشه گیرم بیاد و بخورم مشکلی که نداره ؟
فکر نکنم هندی از ایرانی بدتر باشه
قرص های زینک من تمام شده بود .
به مادرم سفارش کرده بودم که واسم تهیه بکنه .
داروخانه هم یک مدل متقاوت داده بهش , حالا هم میترسم مصرفش کنم .
یک جعبه که شامل سه ورق با تعداد 10 کپسول هستش .
روش هم نوشته : " فولایرون + زینک
باز پایینش نوشته : " فروس سولفات . فولیک اسید + زینک سولفات .
مصرف بکنم آیا ؟
اگر جواب مثبته آیا من که قبلا از اون مدل های دیگه که مصرف میکردم ( یک نمونه بود که کپسول زرد مانند بود ) مشکلی از لحاظ سازگاری واسم اینجاد نمیکنه ؟
البته اینکه فیناستراید نیز مصرف میکنم .
هیچ مشکلی نداره فقط از جای مطمئن بگیرید تقلبی نفروشن بهتنقل قول:
دوستان یه سوال فنی :n02:
من اصلا نه ژل میزنم نه چسب مو نه ....
اما دوسال پیش یه عروسی بود که اسپری زدم تا حالت موهام به هم نخوره از اونجا که عروسی تو شهر خودمون نبود و نشد شب برگردیم اون شبو بدون شستن موهام خوابیدم
موهام شروع کرد به ریختن بیش از حد عجیــــــب
صبح که بیدار میشدم بالشتم کلا مو
رفتم دکتر (اشتباه کردم که بعد از سه ماه رفتم) دو سال پیش یه شامپو واسم نوشت صدوپنجاه تومن یه تونیک دویست تومنی و یه قرص آمریکایی که ویتامینهای مورد نیاز مو بود که شد هفتاد تومن
در عرض یکی دو هفته ریزش موهام تموم شد اما به گفته دکتر کامل مصرف کردم داروها رو. تا الان هم دیگه ریزش نداشتم خدا رو شکر
اما یه اتفاق خنده دار افتاد اونم این بود که این دو گوشه جلو مو که مال خیلی ها میریزه توی اون ریزشی که داشتم یه گوشه ریزشش بیشتر از سمت دیگه بوده !!!
الان موهام کم پشت نیست به هیچ عنوان اما یه گوشه بیشتر ...
راهی هست که این سمت که بیشتر ریخته فقط مو در بیاد؟ :n02: اخه واسه این بعضی مدل ها رو نمیتونم بزنم یعنی خوب نمیشه
یه بار یه تبلیغ توی یو*تی*.*وب دیدم که اسپری چنین چیزی هست البته چون انگلیسیم خیلی قوی نیست کامل متوجه نشدم چند روز پیش هرچی گشتم دنبال تبلیغ پیداش نکردم
خلاصه مطلب چنین چیزی امکان داره؟ فراهم کردن دارو از آمریکا هم واسم مقدوره
دوستان کسی ازین پودر های پرپشت کننده استفاده کرده؟:n02:
چه مارکی خوبه؟
چه قیمته و از کجا بگیرم بهتره
این همون کاربرد زینک رو داره ؟نقل قول:
یک جعبه که شامل سه ورق با تعداد 10 کپسول هستش .
روش هم نوشته : " فولایرون + زینک
باز پایینش نوشته : " فروس سولفات . فولیک اسید + زینک سولفات .
مصرف بکنم آیا ؟
ميگم محلول خرگوشك چطوره؟؟ واقعاً اثر داره آيا؟ كسي مصرف كرده؟؟
من ١-٢ ماهه دارم ميزنم، ولي چيز خاصي نشده، موهام پر پشت تر نشده. اگه كسي مصرف كرده و نتيجه داده، چقدر و چه مدت بايد مصرف بشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فروس سولفات . فولیک اسید + زینک سولفاتنقل قول:
ترکیب آهن+اسید فولیک که به جذب بهتر آهن کمک میکنه+زینک.............معمولا برای مواردی که فرد دچار فقر آهن هست استفاده میشه.....
بله همون تاثیر زینک رو داره.....مصرف کن مشکلی نیست........
اون زینک هایی هم که به صورت کپسول زرد رنگ هست....زینک+ویتامین c هست......تاثیر خوبی هم داره......
مشکلی نیست...همه دارای ترکیبات زینک هست.....که در کنارش یک سری ویتایمن یا مواد معدنی دیگر هم قرار داره.....
باید قرص های ریزش مو رو بلند مدت مصرف کنم , واسه همینه که باید از یک نوع قرص استفاده کنم .نقل قول:
به قول معروف تا میام به یک قرص عادت کنم باز باید یک قرص جدید رو جایگزین کنم .
منظورم بدنم هست . آیا توی سازگاری مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ ( بین قرص های قبلی و جدید )
کسی از عوارض شامپو رنگ اطلاعی داره؟؟رنگ مو بدتره یا شامپو رنگ؟ من الان بیست سالمه و تقریبا نیمی از موهام داره سفید میشه.
دوستان قبلا تو همین تاپیک گفتن هلیله سیاه رنگ مو رو برمیگردونه من ازش چیزی نمیدونم فقط شنیدم
ولی در مورد رنگ مو
چه برا خانوما چه برا اقایون باعث ریزش مو میشه منتها تو اقایون شدید تر
شما بزاری موهات سفید شه خیلی بهتره تا اینکه کلا کچل شی.
رنگ مو آره..ولی اون روز شبکه سلامت از شامپو رنگ مو تعریف میکرد!من مشکل زیادی ندارم با سفیدی موهام! فقط از این بدم میاد که همه فکر میکنن 5 6 سال پیرتر از سن واقعیم هستم.نقل قول:
من متوجه هستم 3 تا پسر دایی دارم هر 3 تا مشکل شما رو دارن یکیشون 35 سالشه انگاره 42 ارثی هست متاسفانه حالا شما این هلیله سیاه رو هم مصرف کن شاید جواب داد فقط خیلی تلخه
شامپو رنگ خوبه ولی بروشر داخلشو حتما مطالعه کنید
اگر هم سرتون خیلی حساسه مثلا شامپوهای معمولی استفاده میکنین میسوزونه اینم برا سرتون خوب نیست ولی اگه حساسیت ندارید مشکلی نیست ژل آلوئهورا و مصرف ویتامین e هم جلوی سفید شدن رو میگیره
سلام . کسی اینجا هست که داروی پُرپشت کننده ی مو که اسمش طلسم هست و مدتی تو تلوزیون تبلیغش میشد و خودِ سازنده اش هم ازش مصرف کرده و با موهای پرپشت تی تلوزیون باهاش مصاحبه کردند رو امتحان کرده باشه ؟
سلام
آقا من نفهمیدم فیناستراید عوارضش دائمی هست یا نه؟!
هر سایتی میرم یه حرف متفاوت زده! جالب اینجاست دکترها هم نظرهای گوناگونی دارند در مورد این قرص! یکی میگه مصرفش بدون عوارض دائمی هست یه دکتر دیگه میگه عوارض طولانی مدت هم داره!
محلول ماینوکسیدیل به تنهایی جلوگیری میکنه از ریزش؟
یه محلولی به اسم روگن هست که میخواستم بدونم نظرتون چیه؟ چون قیمتش بالاست میخوام اگه واقعا موثر هست استفاده کنم.
سپاس:n16:
عوارض بعد از قطع کردن قرص از بین میره دائمی نیست اصلا عوارض نداره :n02:نقل قول:
2. خیر
3.روگین=ماینوکسیدیل خارجی هست عوارض کمتری داره
عوارض کمتری داره روگین به تنهایی کافی نیست
ممنون از پاسختوننقل قول:
مگه ماینوکسیدل هم عوارض داره؟ منظورتون همون احساس خارش و حساسیت پوستی هست؟
قرص فیناسترایدخارجی خیلی گرونه. میخوام بدونم نوع ایرانیش را مصرف کنم مشکلی نداره؟ خیلی ها گفتن که مشکلی خاصی تاحالا گذارش نشده اما خوب همین که تو ایران تولید میشه با توجه به حساسیت موضوع باید مطمئن باشم که مشکلی بوجود نمیاره.
حالا با توجه به مصرف قرص مذکور و همچنین محلول رویگن امید به جلوگیری از ریزش هست؟ بعد از چند وقت حداقل از ریزش جلوگیری میکنه؟
باز هم سپاس:n16:
نوع ایرانی فیناستراید مشکلی نداره
بله همون خارش و سوزش منظورم بود تو روگین کمتر هست
اگه کنار ماینوکسیدیل یه لوسیون هم مصرف کنید عالی میشه قرصهای ویتامینه هم کمک میکنه مثله silica q10 و اکوفن
توی تبلیغ روگین نشون میده که بعد از 12 هفته مو دوباره درمیاد. حالا نمیدونم راست هست یا صرفا ترفند تبلیغاتیشون هست.نقل قول:
چه نوع لوسیونی مثلا؟ یه چیزی بگید که بتونم اینجا پیدا کنم. :)
برای خارش سر ناشی از ماینوکسیدیل چه نوع شامپوی میشه استفاده کرد؟
:n16:
برای خارش اگه خیلی اذیت میکنه بتامتازون مصرف کنید اگه فقط خارش هست سوزش نداره نیازی نیست بتا مصرف کنید
بله روگین زود جواب میده اگه به سر بسازه
لوسیون alpecin
سلام دوستان...لطفا همه تا آخر بخونن و نظر بدن چون تو شرایط خیلی بدی هستم..پیشاپیش ممنون از همه
من 21 سالمه و موهای خیلی خوب و پرپشتی داشتم بدون کوچکترین ریزشی حتی خداشاهده دوستام بهم میگفتن ک ب موهات حسودیمون میشه
تا اینکه2سال پیش برادر 17سالمو از دست دادم و از نظر روحی داغون شدم..تقریبا 2 ماهی تغذیه خوبی نداشتم ک متوجه شدم ریزش مو گرفتم...خیلی حساس شدم و رفتم دکتر
دکتر دوتا محلول بهم داد ک وقتی میزدم شاید نزدیک 2هزار مو ازم میریخت همون موقع..رفتم پیش دو-سه تا دکتر دیگه ولی متاسفانه خیلی بدتر شد وضعیت موهام
الان نزدیک 2سال میشه ک ب طور مداوم شامپو عوض میکنم.از شامپوهای ایرانی و خارجی و هرچی ک فکرشو کنید..اینم بگم ک پدرم و یکی از برادرام مو ندارن ولی 2تا داداشام موهای خیلی پرپشتی دارن
فکرنمیکنم ارثی باشه چون بعد از ضربه روحی اینجوری شد و تا الان خوب ک نزدیک 2سال میشه خوب نشده.تقریبا 45درصد موهام ریخته
اگه 24ساعت نرم حمام پوست سرم خیلی چرب میشه..الان شامپو نیوا استرانگ پاور میزنم..هداندشولدرز مرکبات و شامپوهای دیگه هم دارم
توروخدا کمکم کنید چون ریزش مو خیلی تو زندگیم تاثیر گذاشته
ممنون از همه
خدا برادرتون را رحمت کنه...نقل قول:
با توجه به اینکه ریزش مو در نزدیکانتون هست احمال ارثی بودن بالاست.
اگر به متخصص مو مراجعه کنید متوجه خواهید شد که ارثی هست یا نه.
من هم ریزش مو دارم و اینکه در زمان استرس یا تنش ریزش بیشتر بشه عادی هست.
شاید مصرف قرص از ادامه ریزش ها جلوگیری کنه
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
ممنون داداشی..نقل قول:
خیلی بده آدم تو سن جوونی اونم 20-21سالگی ریزش مو بگیره و موهاشو از دست بده..
اعصاب نمیذاره واسه آدم
دکتر 3-4تا رفتم ولی تاثیر نداشت وبدتر میشد..
منم مثل شما نگران این موضوع هستم. پی آر پی هم انجام دادم اما زیاد تاثیر نداشت. الان هم تقریبا انواع اقسام داروها و محلول های گیاهی و دارویی را امتحان کردم نتیجه نداد. فکر کنم تنها راه قرص فیناستراید و محلول ماینوکسیدیل باشه. البته فکر کنم بعد از چند سال نیاز باشه کاشت مو انجام بگیره، البته بعد از دوره ی کامل ریزش.نقل قول:
هشدار درباره درمان ریزش مو با داروی مرگبار
متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه تجویز داروی "فلوتاماید" برای ریزش مو با خطر مرگ برای بیمار همراه است، گفت: به رغم اثرات درمانی مناسب این دارو در رویش مجدد موها، مصرف این دارو هرگز توصیه نمی شود.
دکتر ریحانه مهرگان ضمن اعلام این خبر، با اشاره به اینکه در کشور برخی از پزشکان از داروی فلوتاماید جهت درمان ریزش مو استفاده میکنند، گفت: استفاده از این دارو در کشورهای اروپایی و آمریکایی ممنوع شده است.
او گفت: کاربرد درمانی این دارو در سرطان پروستات است ولی به طور تجربی اثرات آن در رویش مجدد موها مشاهده است.
این متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه استفاده از این دارو به طور جدی زندگی بیماران را تهدید می کند، گفت: استفاده از فلوتاماید در برخی بیماران اعم از زن و مرد موجب بروز عوارض کبدی شدید و نهایتا منجر به مرگ میشود.
مهرگان با بیان اینکه سمیت کبدی شدید پس از مصرف این دارو به اثبات رسیده است، گفت: تجویز این دارو برای ریزش مو در سراسر جهان منسوخ شده است.
او گفت: هر چند تجویز داروی فلوتاماید موجب رویش مجدد موها می شود ولی تجویز این دارو با توجه به احتمال مرگ بیمار هرگز جایز نیست.
منبع: مهرنیوز
سلام دوستانه گرامی
وقتی میرم زیرافتاب پوسته سرم شدیدن میخاره خیلی وقته اینجوریم.بعضی وقتام همش حس میکنم یه چیزی توسرم حرکت میکنه دوستان به نظرشما چه جوری ازشر این خارش راحت شم؟؟:n14:
hair tonic irox ضد خارش هست شب مصرف کنید صبح بشورید
ولی اینکه میگید یه چیزی حرکت میکنه ممکنه کم خونی یا کمبود خواب و حتی مشکل در گوش میانی هم باعث این مشکل میشه زیر افتاب کمتر وایسین افتاب شدید مدام باعث ریزش مو میشه
نه حرکت که نمیکنه چجوری بگم مثل حالته سوزن فرو کنید یه جایی یه سوزشی داره همینجوریه ولی با سوزش کمتر درتمام نقاط سرم اینجوریه.
اینیکه معرفی کردین واقعا موثره؟ این تونیک سریتا نظرتون درمورداین چیه؟
بله irox یکی از کاراش همینه خارش سرو از بین میبره خودم ازش استفاده میکنم اون سوزش مربوط به مو میشه چیزی نیست
سلام
می خواستم بدونم تهران داروخانه ای سراغ دارین که فوم روگین داشته باشه؟
چند سالی میشه این ماینوکسیدیل رو ندیدم....یکی دوسال اخیر هرچی خریدم ایرانی بوده و تاثیری هم نداشتن:n29:
سلام
پوسته های بزرگ زرد رنگ توی سرنشانه چیه؟؟من الان روزی دوبارسرم رو میشورم بازم این پوسته ها هستن!
اون سوزش مال التهاب ريشه مو هست و بعد از ١-٢ روز خود به خود رفع ميشه. چيز خاصي نيست.نقل قول:
والله اگه نظره منو بخوای ماینوکسیدیل بیشتر صدمه میزنه به مونقل قول:
یعنی باعث ریزش مو میشه؟ حتی روگین؟نقل قول:
من پسر داییم نمونه بارز هست موهاش بیشتر ریخت روگین همون ماینوکسیدیل هست عوارض کمتری داره موهای شما موقتی زیاد میشه
لوسیونهای گیاهی خیلی بهترن عوارض هم ندارن
لوسیون گیاهی چی مثلا؟نقل قول:
من الان فینانستراید میخورم اما خیلی طول میکشه تا اثر کنه. نمیدونم چه محلولی خوب هست برای کمک به رشد مجدد.
خرگوشك خوبه، من دارم مصرف ميكنم، ريزشم خيلي كمتر شده. اگه هم پول زياد ميتوني بدي، طلسم بگير و ٢-٣ دوره هم تجديدش كن. ريزشت بدون برگشت قطع ميشه.نقل قول:
اکثر لوسیونهای گیاهی ترکیب یکسانی دارن اگه این موارد توش باشه کافیه مارک مهم نیستنقل قول:
گزنه,بابونه,رزماری
شاید فینانستراید طول بکشه و دائم باید مصرف بشه ولی اثر خوبی داره
سلام
من موهام خیلی فره ولی وز نیست.
چند سال پیش برای صافی از گلت و ولااستریت استفاده کردم و متاسفانه موهام بدجوری ریزش پیدا کرد با اینکه از نرم کننده و سروم مو و چیزای دیگه استفاده میکردم.
الان چند سال میگذره از این قضیه و این موی فر یکمی اذیت میکنه توی شستشو و نگهداری با اینکه خیلی بهش میرسم ولی شونه که بشن وز میشن و پف میکنن بخاطر همین دوباره میخوام که صافشون کنم،
بهم گفتن کراتینه کنم.
کسی این کارو کرده؟بلایی سر مو میاره؟
عوارض جانبی کراتینه کردن مو با اولین شستشوی مو که معمولا 72 ساعت پس از انجام درمان است، دیده می شود.
مهمترین عوارض آن عبارتند از:
خطر سرطان
فرمالدئید، یک ماده سرطان زا است که تقریبا در اغلب محصولات کراتینه مو یافت می شود. حتی نوع مشهور کراتین مو به نام نوع برزیلی حاوی فرمالدئید است.
در ضمن این کار بیشتر از 2 ماه جواب گو نیست و دوباره باید انجام بدید
باعث تخریب کامل ساختار مو میشه