پست تکراری شد . دی
Printable View
پست تکراری شد . دی
ﺍﮔﻪ ﮐﺴﯽ ﺗﻮﯼ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺕ ﻫﺴﺖ ﯾﺎ ﺁﺷﻨﺎ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﻣﺸﮑﻞ ﻣﻨﻮ ﺣﻞ ﮐﻨﻪ ﭘﯿﻐﺎﻡ ﺑﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ.ﺑﺎ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﻣﺨﺼﻮﺹ...
ﻣﺮﺩﯾﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﭻ ﺩﺍﺩﻧﺎﺷﻮﻥ...ﯾﻪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺧﻮﺍﺳﺘﯿﻤﺎ...
متاسفانه بازم افت سرعتا شروع شد
خدا میدون کی درست بشه ... :18:
دانلودت چقدره ؟نقل قول:
1 به 3 هم نیست 4 کاش 3 بود
اهههه شما هم مثل منین ! منم کرجم:31: مرکز نصر آبادی الان 1 هفتس اینطوری شده! مال شما از کی شروع شد؟ مرکز مخابراتتون کجاس؟نقل قول:
23 دان میکنهنقل قول:
نقل قول:
تنظیمات مودم خیلی ساده هستش ، اگه قبلا ADSL دارشتید تنظیماتش مثل اون هست ولی اگر هم نداشتید از دوستان اینجا راحت می تونید کمک بگیرید چون تنظیماتش خیلی ساده ست
من خودم از کیفیتش راضیم البته قطعی هم داره ولی بیشتر مواقع کلی هست مثلا قطعی همین وی پی ان که بصورت سراسری بود و برای کل کشور رو قطع کرده بودن:13: قطعی ها یا کمی سرعت که یه موقع هایی میاد که اونم همیشگی نیست (البته میره روی اعصاب ) ولی بازم به نسبت قیمتش می ارزه
نقل قول:
برای من با DUMETER روی 27.5 ثابت هست (سرعت شما رو هم درست نشون میده) :46:
راستی شما قبلا داتک نداشتید ؟ من شما رو توی فروم داتک دیده بودم آخه من هم قبلا داتک داشتم:31:
قیمتاش رو برای کاربرای قدیمی تغییر نداد ؟:46:
تایید میشه:46:نقل قول:
ولی من با IDM سرعت رو می گم چون عموما سرعتشون رو با IDM می سنجن یا با سایت SPEEDTEST
برای همین برای سنجیدن سرعت در برابر بقیه ISP ها باید از همین موارد استفاده کرد :46:
ولی برای خودمون و پیدا کردن سرعت واقعی همون راهکاری که قبلا شما گفته بودید و مثلا دانلود 100 مگابایت فایل و تقسیمش بر زمان دانلود ، دقیق ترین راه هست:31:
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
برای من هنوز شروع نشده :31:نقل قول:
راستی شما کدوم منطقه مخابراتی هستید ؟
خدا کنه به من نرسه :41:
مال من 30 دان می کنهنقل قول:
من دیگه خسته شدم ازین وضع ! :19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا منطقه 3 مخابرات نداریم ؟! ... سرعت چطوره ؟! 256 ؟
ممنون ...
الان سه روزی میشه که افت سرعت شروع شده از 30 شده 10 قبلاً 20 روز پیش هم این مشکل پیش اومد که بعد از 15 روز درست شد
مخابرات ثارالله کرج
ای تو روحشــــون من از اول مهر گرفتم ... شانسی داریما :41:نقل قول:
حداکثر تا چقدر بدهی تلفن رو قطع میکنن؟
من خطم 100 تومنیه ولی یک بار بدهی 34 تومن بود یک طرفه شد.با 1818 دادم بعد 3 ساعت وصل شد.
ولی اونوقت اینتر نت نداشتم که بدونم اونم قطع میشه یا نه.
مرسی. نه من تا حالا داتک نداشتم. :31: 5 سال شاتل داشتم که این ماه افتضاح شد و منم مخابرات گرفتم.نقل قول:
من برای ویندوز 7 با این برنلمه مشکل دارم، کرکش اصلا جواب نمی ده، از چند جای مختلف دانلود کردم اما جواب نداد، اگه لینک مطمءنی دارین می شه اینجا بگین + چطور این تنظیم 4 ثانیه را انجام می دادین؟نقل قول:
منم منطقه 5 هستم ؛ کلا 1 بار فک کنم نتم توی این 2ماه قطع شده بود و افت سرعت هم نداشتم تاحالا+ خونه هم همچین نزدیک مخابرات نیس :دی
در کل راضی ام از مخابرات ...
نداریم ؟؟؟نقل قول:
من تقریبا از اول مهر 128 مخابرات گرفتم.اون اولا سرعت خوب بود و با حدودا 20 کیلوبایت دانلود می کردم ولی الان حدودا 4 ، 5 روزی هست که سرعتم شدیدا پایین اومده و سرعت دانلودم به طور متوسط 5 ، 6 کیلو بایته.
آیا این مشکل از مخابراته؟
سرویس مخابرات همیشه اینجوریه یا اینکه الان مشکلی پیش اومده سرعت پایین اومده؟
آیا درست میشه این افت سرعت یا کلا 128 مخابرات همینه ؟
من از کرج هستم.
درود بر شما! منم کرجم مشکل شمارو دارم! داره تقریبا 1 هفته میشه! میگن از تهران مشکل داره.... منم از اول مهر گرفتم این اولین بارهنقل قول:
دوستانی که از کرج هستند برای اینکه مخابرات کرج از زیر نظر دیتای مخابرات تهران جدا شده یک تاپیک ایجاد کردم که مشکلاتتون رو با هم در میون بگذارید و زودتر به نتیجه برسید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6546792
نقل قول:پشتیبانی چی میگه؟ دوست دارم ببینم اگه به پشتیبانی مخابرات یه روزی بگم سرعت کم شده مثل شاتل میگه شیر 1 به 10 هست یا نه میگه 5 کیلوبایت غیر طبیعی هست و پیگیری میکنن؟نقل قول:
30 اصلی نیستنقل قول:
باید از speedtest.ir تست بگیری دقیق میگه. چقدره.
البته واسه من در بد ترین حالت 23 خوبش 27-28 ولی زیاد دانلود دنمیکنم. فقط برای کارام استفاده میکنم
اول که ثبت خرابی کردم زنگیدن گفتن از تهران خرابه صبر کنید... بعد یه هفته امروز زنگ زدم به پشتیبانی میگه من مشکل خاصی رو خطتون نمیبینم! صبر کنید اگه برطرف نشد اعلام خرابی کنید! :22:نقل قول:
اگه 128 باشه حداکثر 16 کیلوبایت دانلود دارید.نقل قول:
نت کرج درست شد ! :5::10:
از ساعت 11 تا 12 اصلا نمیشد یه صفحه باز کرد.
واسه شما هم اینجوری بود؟
11-12 دیشب یا الان ؟ دیشب که ok بود الان برای من فقط سرعتم سینوسی شد ولی راحت باز میشد
اشتباه ..........
واسه من امروز صبح اینطوری شد . اصلا نمیشد صفحه لود کرد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مخابرات من کسی همچین پینگی داره؟ خودش نوشته بهتر از 89 درصد سرعتش بیشتر از سرعت سایر افراد است
دوست من شما می تونی یه تست سرعت از باکو بزاری؟ شمال غربی ایران بالا.نقل قول:
اگه پینگ اون جا کم باشه می شه قبول کرد پینگ خوبی داری.
در ضمن اون 89 درصد به خاطر سرعت دریافت و ارسال هست و پینگ رو شامل نمی شه.
موفق باشی.:11:
ببخشید ولی دقیقا منظور شمارو متوجه نشدم؟شمال غربی ایران بالا؟نقل قول:
آره رو نقشه حرکت کن بیا بغل دریای خزر سرور باکو رو انتخاب کن با اون تست سرعت بگیر.نقل قول:
نقل قول:
مال باکو پینگش 205 اومد حالا یعنی چی؟
سلام
سه روزی که یوزر و پسوردو قبول نمیکنه و میگه اشتباه
با1899 تماس گرفتم پیغام گذاشتم بعد از اینکه تماس گرفتن مجددا تماس گرفتن که من خونه نبودم و گفتن که تماس بگیرید
حالا چون پیغامو پاک نکردن نمیشه با 1899 تماس گرفت مرکز مخابراتهم که کلا میگه 1899
دوستان راه ارتباطی دیگه ایبا پشتیبانی بلدند
ممنون
دوستان مخابرات سرویس های بالا رو هم ارائه میده . در خدمات غیر حضوری که دارم قبلا فقط 64 و 128 بود الان گزینه های زیر اضافه شده
دقیقا لینکش کجاست؟نقل قول:
من هر چی گشتمپیدا نکردم؟
چیز پی ان شما هم سرعتش پاینه؟
باید چی کار کرد؟
من 2-3 سال پیش یسری مقاله برای ساخت سایت شیلترشکن دیدم . الان جواب میده؟ PHperoxy 1.4
دوست من الان که من خواستم استفاده کنم اصلاً کانکت نشد چه SSTP چه L2TP!نقل قول:
موفق باشی. :11:
جانم ؟! اینا 512 را به کسی نمی دن اون وقت لینکه 1 و 2 مگ را گذاشتن ؟!نقل قول:
برای همه هست یا شرایط خاص می خواد ؟!
لینک تصویری هم که گذاشتین بی زحمت یدین