پس هنوز کرک نهایی نیومده!نقل قول:
مال منم همین طور شد.
Printable View
پس هنوز کرک نهایی نیومده!نقل قول:
مال منم همین طور شد.
کسی نبود؟:41::41:نقل قول:
من قبلا یه بازی دیگه رو با 256 نتونستم درست بازی کنم،هی گیر میکرد!نقل قول:
حالا نمیدونم واسه فوتبال...؟؟
الان دارند همه جا این بازی رو 40 تومان ( البته اصلش ) میفروشنانلاین رایگان نمیشه بازی کردنقل قول:
نقل قول:
دوست من من هم 128 دارم و در حالت اوج مصرف سرعت دانلودم 140 الی 160 هست و راحت میتونم هر چیزی رو بازی کنم
برای تست بازی برید تو CMD ویندوز و بزنید :
ping konami.net
اگه Average کمتر از 450 بود میتونید بازی کنید
[QUOTE=SANBOR;6514209]الان دارند همه جا این بازی رو 40 تومان ( البته اصلش ) میفروشنانلاین رایگان نمیشه بازی کرد
دوست من اين بازيو حتي با ps3 هم نميشه انلاين مجاني بازي كرد؟ps3 ارجينال؟
برای انجام بازی آنلاین همه چیز بستگی به پینگ داره..هرچی عدد پایین تر باشه بهتره..
ببینین واسه آنلاین بازی کردن شماها باید یه سریال نامبر معتبر داشته باشین که هیچ کس دیگه ای جز شما ازون استفاده نکرده باشه، پس باید یا بازی اورجینال رو تهیه کنید یا اینه یه سریال نامبر خریداری کنید.
چندتا از سایتای بازی فروشی این سریال نامبرارو میفروشن، قیمتشم دوره 30 35 تومنه، ولی الان یه خورده زوده احتمالا از یکی دو هفته دیگه میشه گیر آورد..
تا اونجایی که من پرس و جو کردم چنتا از دوستان با PS3 با نت 256 راحت سالای قبل فیفا و پیس رو بازی می کردن..
در ضمن این کرک و ورژنی که دوستان هی دارن ازش صحبت می کنن هیچ ربطی به آنلاین بازی کردن و کونامی نداره!!! کونامی هنوز هیچ DLC جدیدی بیرون نداده که حالا بخواد واسش کرک بیاد!
اقایون نسخه کامله pes2012 اومده در سایت گذاشتن برای دانلود؟
من گرفتم Averege رو زده 661 MSنقل قول:
یعنی نمیتونم بازی کنم ؟
جان مورفی اعلام کرده اولین DLC تا یک هفته ی آینده ریلیز میشه، اما گفته هنوز معلوم نیست این DLC مجانی باشه! ممکنه کونامی تغییر سیاست بده و DLC رو رایگان عرضه نکنه!
جان مورفی غلط کرده :31: خیلی بازی بدون نقص میده هر سال زبانم داره :31:
من كه هنوز اين بازي رو نخريدم، صبر كردم تا همه چيز درست بشه بعد.
كونامي هم ديگه شورشو درآورده، يه بازي ميخواد بده بيرون از 1 ماه قبل تا 1 ماه بعدش پدر آدمو در مياره اونقدر كه بازي و متعلقاتش رو انگولك ميكنه
تو ویندوز 7 64 بیت از کجا باید برم؟نقل قول:
با تشکر از دوستان لینک دیگری از کرک 1.01
کد:http://www.fileserve.com/file/8tvDsVm
start-run-type cmd-type ping konami.netنقل قول:
با این میشه انلاین بازی کرد؟ :18:نقل قول:
با تشکر از دوستان لینک دیگری از کرک 1.01
خود سایت کنامی نوشته کونامی آی دی مجانیه (قبلا پولی بود) حالا این ارور رو چیکارش کنم نمیدونم ارور رجیستر کد میده
---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:35 AM ----------
فعلا کار دارم غروب میرم دنبالش ببینم چیکار میشه کرد
آیدی کونامی قبلا هم رایگان بود ! من خودم 11 رو آنلاین بازی کردم.بعد کونامی آیدی حتما باید سریال نامبر اصل داشته باشی.نقل قول:
شک نکنید رایگان نمیتونید :5:
رفتم cmd رو تایپ کردم average نوشت 488 :31:اخبار جدید راجع به آنلاین بازی کردن منتشر شد بگید....میخوام با همتون
کل کل کنم :21:
میتونی راحت بازی کنی چون شب ها میاد پایین تر.نقل قول:
اخباری نداره.باید سریال نامبر اصل بخری
مال من 460 بود ولی چه کنم که سریال ندارم:19:
ماله من 431 حالا مطمئنید که نمیشه رایگان انلاین بازی کرد پس این هکر ها چیکاره ان نمیتونن کاریش کنن :5:
میگم شک نکنید نمیشه،بعد ۹ نشده و نخواهد شد،آنلاین واقعا جذابه،
مثل اینکه باید خرید...
نمیشه ارزونتر خرید مثلا 10 تومن 15 تومن یا مثلا کد کسیو ازش خرید یا راه دیگه ای ؟
چون 30 تومن خیلی زیاده...
393 چطوره؟نقل قول:
بهترین حالت چیه؟
اینو نمیدونم ولی بازیهای معمول زیر 200 میشه به خوبی بازی کرد
هر چی کمتر بهتر،۳۹۶ خیلی خوبه،به Isp ربط داره پینگ تایم،
الان یکی بخره شاید ۵ ماه دیگه بفروشه ۲۰،
بازی که لن یا بازی تحت شبکه نداشته باشه نمیشه آنلاین بازیش کرد. مگه اینکه سروری تشکیل بشه مثل سرور خود بازی و بازی کرک بشه و به بازی اون سرور به جای سرور اصلی شناسونده بشه که هزینه بره و اونی که سرور میزنه همین هزینرو لازم داره که سروراشو سرپا نگه داره. اما وقتی تحت شبکه بشه بازی کرد میشه دو نفر یا چند نفر رو از طریق اینترنت به هم وصل کرد و همین.
برای پینگ چه آی پی می زنین ؟؟؟
بچه ها چرا مثل قبل نمیشه استراتژیک انتخاب کرد؟؟!اینقدر پیچیدش کردن!چرا تعداد سیوها کمه.هر ستا یه انگی سرش در میارن
چرا بازی تو لیگ و مستر لیگ از بازی میاد بیرون؟ واسه کرکه؟
آره خیلی پیچیدش کردن ولی میشه انتخاب کرد :31: ولی نه مثل 2011 که select رو بگیری بعد انتخاب کنی....اینجا رفته تو بخش preset tactics :46:نقل قول:
بچه ها من دانلود کردم کرک سالم هم زدم روش
ولی همون بسم الله لودینگ اولش ( دایره سمت چپ آبی رنگ ) گیر میکنه دیگه نمیاد
مشکل از چی میتونه باشه ؟
دقیقا من هم تو مستر لیگ این مشکل رو دارمنقل قول:
کرک 19 مگابایتی رو هم نصب کردم بازم همون آش و همون کاسه
با سلام لطفا 1- راهنمایی برای خرید بازیکن در مسترلیگ بزارید
من هر کاری میکنم نمی تونم بازیکن بفروشم یا بخرم ،یه جورایی همه چی تو مستر لیگ شیر تو شیره اصلا متوجه نمیشم؟؟؟...
2- آِا تو مستزر لیگ میشه در قسمت تمرین بازی کرد من که هر کاری میکنم نمیشه فقط مدیریت تمرین هست نه چیز دیگه ای؟؟؟؟
من درست کردم.تو kitserver پوشه dt06 اسکوربورد میریزم اینطور میشه.پاک کردم درست شد.نقل قول:
اقا این مدافعا چرا انقد راحت دیریب میخورن؟
همینطور از کنارشون رد میشن!
روش خاصی داره برا توپ گیری تو این نسخه؟
بازی 3-0 برده رو 4-3 باختم بخاطر همین!
همونطور که میدونید با نصب پچ 1.01 دوباره تصویر بازی تار میشه برای رفع این مشکل این فایل را دانلود و مانند ورژن 1 در محل نصب بازی کپی کنید
ذوستان تمام لینک های این فایل فیلتر بوده و بدلیل بستن پورت وی/@پی ان از طرف ایران و نبود راهی برای دور زدن آن خیلی سخت بود تا این فایل را دریافت و آپلود کنم پس اگر لذت بردید تشکر یادتون نره
کد:http://www.mediafire.com/?y7g2xk7lvob1cqt