امشب ميخوايم انتقام بگيريم چه با توتي چه بي توتي
Printable View
امشب ميخوايم انتقام بگيريم چه با توتي چه بي توتي
منچستر اگه حذف شه بقيه ديگه حرفي ندارند
من کلا با اسرائیلی جماعت مشکل دارم.فقط از یکیشون خوشم اومد که اونم یه پسره بود که توی بازی آنلاین باهاش رفیق شدم.
چلسی گرانت کجا چلسی مورینیو کجا.گرانت یه دلال هستش نه یه مربی حرفه ای
نقل قول:
منظورت که free earth که نبود احتمالا ؟؟؟؟:21::21::21:
من از قیافیه ی این گرانت خوشم نمی اد شمبیه سوسماره ...
از وقتی که این رفته چلسی دیگه بازی های چلسی رو نشون نمی دن ....
در ضمن تال بن هایم یه مدافع هست نه یه هافبک ....
تصیح کنید ...
خوب گفتی منچستر حذف
امشب که نشد انتقام بگیریم ....نقل قول:
مگه برای هفته دیگه که توتی هم باشه ! اصلا" تیم بدون توتی هماهنگی نداره. تازه دفاع بدون Juan هم خیلی مشکل داشت.
قابل توجه دوستان که مالزی بخاطر این دوتا میخواد قانونشو تغییر بده
حیف توتی نبود وگرنه تو قوطی بودن
ایشالا توی بازی برگشت تلافی می کنیم
یه ویدئو کلیپ از بچگی تا بزرگی مایکا اوون.خیلی توپههههههههههههه.خدائیش نبینین از دستتون رفته.آدرسش لینک زیره:
کد:http://www.4shared.com/file/42902072/6e66f30e/Persil-2004.html?dirPwdVerified=8ba17707
نكات برجسته زندگي اوون
در سال2005 با «لوئيس بونسال» ازدواج كرد.
ثمره ازدواج او يك دختر و يك پسر به نامهاي «رز» و «جيمز» است.
در اولين دقايق حضورش در ليگ برتر مقابل ويمبلدون موفق به گلزني شد.
با 18سال و 59روز سن، به عنوان جوانترين بازيكن تاريخ تيم ملي انگلستان شناخته شد.
جايزه كفش طلايي فوتبال انگليس را در سال 98 با 18گل در 36بازي كسب كرد.
اوون و «جف هرست» تنها بازيكنان انگليسي هستند كه در جام جهاني موفق به هتتريك شدهاند.
اوون در سال2000 در برنامه تلويزيوني «از عرش تا فرش» بازي كرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پایان دیدار فینال مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاههای عربستان ، خبرنگار وگزارشگر شبکه رادیو وتلویزیون کشورهای عربی موسوم به شبکه ARTتوسط نیروهای امنیتی عربستان بشدت مورد ضرب وشتم قرار گرفت .
به گزارش سایت الکوره ، گزارشگر این شبکه تلویزیونی که بیشتر مسابقات مهم کشورهای عربی ولیگهای اروپایی را بصورت انحصاری پخش می کند هنگامی که قصد ورود به زمین وانجام مصاحبه بابازیکنان بعد از مسابقه را داشت مورد یورش ۲۰تن از نیروهای امنیتی ورزشگاه فهد شهر ریاض که لباسهای شخصی به تن داشتند قرار گرفت وبامشت ولگت مورد ضرب وشتم واقع شد. بیش از ۶۰هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه ملک فهد عربستان که شاهد این رفتار پلیس عربستان بودند با سوت زدن وهو کردن این اقدام را تقبیح کردند.
سایت الکوره پنجشنبه در تحلیلی ، رفتار خشونت بار وتحقیر آمیز پلیس عربستان را با یک گزارشگر تلویزیونی بیشرمانه قبول توصیف کرد.
این سایت تصاویر متعددی از نحوه تعقیب و کتک خوردن ودستگیری بدر رافع العنزی گزارشگر وخبرنگار شبکه آ آر تی را روی صفحه خود به نمایش گذاشته است .
دیدار فینال جام حذفی باشگاههای عربستان موسوم به جام امیر فیصل چهارشنبه شب میان النصر والهلال دو رقیب دیرینه شهر ریاض بابرتری دو بر یک تیم النصر به پایان رسید.
کد:http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=SportContent&news_num=147941
اينا هم از ايرانيها ياد گرفتند
نقل قول:
من گفتم منچستر مثل رئال این روم رو دسته کم نمیگیره .:27::31: حالا شما هیچ حرفی نزن تا بازی برگشت .منم میام تا مرز بن شدن :21::21: :19::19:
آخ چه بازی میشد منچستر با رئال
با توتی یا بی توتی رم هیچ پخی نیست:5::5:
من طرفدار رم نیستم اما دیدم که رم چیکارتون کرد عزیز دیگه خاری از این بالاتر که از رم ببازید فقط آرسنال :5:نقل قول:
عزیزم مثل اینکه توجه نکردی . رئال رم رو دست کم گرفت یعنی وقتی یه گل زد فکر کرد تمومه .....
اما منچستر این کارو نکرد و رمو حذف کرد یعنی فردا میکنه........تمام
orlan2magic_66 رم تو خونه منچستر انتفام بگیره :18::18:مثل اینکه پارسالو یادت رفته 7-1
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
حالا بشین رم قهرمان بشه .........میشه:27::27::27:
ديويد قشنگه هر وقت اون تيم قشنگت اومد رم رو برد بيا اينجا صحبت كن...ما اصلا عشق مي كنيم بيايم شما رو له كنيم بعد از منچستر 24 تا بخوريم
پس برو كشكت رو بساب
آدم يه جاش بسوزه ديگه بيش از اين توقع نميشه داشت ازش...
همين كه تو اون ورزشگاتون كه هي مي گفتين فلان و بيسار باختيد از رم بس بود
يك مربي بيكار، پردرآمدترين مربي فوتبال جهان
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم چلسي انگليس عنوان پردرآمدترين مربي كنوني فوتبال جهان را به خود اختصاص داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از مجله فرانس فوتبال، خوزه مورينيو بين تمام همكاران حرفه اي خويش در سراسر جهان از بيشترين درآمد برخوردار است.
مورينيو كه از اوايل فصل جاري از كادر فني كنار گذاشته شد و بيكار است، با 29 ميليون يورو بالاترين درآمد ساليانه را ميان مربيان جهان داشته است.
اين اتفاق براي مربي پرتغالي در شرايطي مي افتد كه در دو سال گذشته نيز كه فعاليت كاري داشت، نفر اول مربيان جهان در كسب درآمدهاي حرفهاي و تبليغاتي بود.
دومين مربي پردرآمد فابيو كاپلو، سرمربي ايتاليايي كنوني تيم ملي انگليس است. وي در سال 2007 بالغ بر 14.2 ميليون يورو درآمد داشته است.
سر آلكس فرگوسن، مربي سالخورده منچستر يونايتد با 7.4 ميليون يورو در سال، پس از مورينيو و كاپلو از بيشترين سطح درآمد بين همكاران خويش برخوردار است.
خوب تبريك به ليورپول و چلسي اومدند بالا
نتايج شب اول
ليورپول 4 - آرسنال 2
چلسي 2 - فنرباغچه صفر
بچه هاي آرسنالي خيلي حيف شد نيومديد بالا...تيم باحالي بود آرسنال
اما امشب هم دو بازي برگزار ميشه رم منچستر و بارسا شالكه
به قول شاعر :در نااميدي بسي اميد است ....
اما فكر كنم شاعر حواسش نبود توتي نيست باز و اميد خبري نيست بلكل
آقا نامردی شد
بازم مثل همیشه تیم آرسنال ( تیم خودم ) خوب بازی کرد اما به دلیل خریدن داور توسط لیورپولی ها ما باختیم
همیشه اینطوریه آخه به نظر شما جالب نیست تیم چهارم انگلیس بیاد از تیم سوم با اون همه اختلاف ببره !!
بابا اگه هم این لیورپولی ها داورو می خرن لاقل یه جور بخرن که تابلو نشه آخه هر سال لیورپول میاد نیمه نهایی جمش کن بابا
نقل قول:
بخواب بابا حال نداری با اون تیم ضایت:5: :5:
در مورد داور خریدن دیگه تابلو بود که اون پنالتیه
هفته بيست و هشتم بوندس ليگا/
بعد از 32 سال يك ديدار فوتبال در آلمان نيمه كاره ماند
خبرگزاري فارس: بعد از گذشت 32 سال يك ديدار از رقابت هاي بوندس ليگا نيمه كاره رها شد و به پايان نرسيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي نورنبرگ و ولفسبورگ از هفته بيست و هشتم بوندس ليگا كه جمعه شب در ورزشگاه "ايزي كرديت آره نا" نورنبرگ آغاز شد، در ابتداي 45 دقيقه دوم، نيمه كاره رها شد.
علت اين امر شدت گرفتن باران در محل انجام مسابقه بود كه به تشخيص داور، امكان ادامه بازي فراهم نبود.
اين بازي در زماني كه به تشخيص داور قطع شد، با نتيجه يك بر صفر به سود نورنبرگ در جريان بود كه اين اتفاق روي داد.
از 32 سال قبل ديداري از بوندس ليگا نيمه كاره قطع نشده بود؛ اما با ماجرايي كه در بازي دو تيم در روز جمعه روي داد، ششمين بازي نيمه كاره در تاريخ بوندس ليگا ثبت شد.
قرار است اتحاديه فوتبال آلمان زمان انجام مجدد اين بازي را بزودي اعلام كند
والدين ميگاوا براي دوري وي از فوتبال تلاش ميكنند
خبرگزاري فارس: نوجوان يازده ساله ژاپني كه در آكادمي اتلتيكومادريد اسپانيا حضور دارد، توجه باشگاه هاي بزرگ جهان را به خود جلب كرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رويي مياگاوا اكنون نزد مديربرنامه هاي خود حداقل شش پيشنهاد رسمي و بسيار با ارزش دارد؛ اما والدين او مي كوشند فرزند خود را براي ادامه تحصيل در مادريد و دوري از فوتبال ترغيب كنند.
پدر رويي كه با مشكلات مالي فراوان مدتها قبل از آسيا به اسپانيا سفر كرد، هدف اصلي خود را از تحمل فقر و زحمت زياد، تحصيل فرزندش در دانشگاههاي اروپايي توصيف مي كند و حاضر نيست نوجوانش در آينده يك فوتباليست باشد.
ريكارد سرمربي بارسلونا در مورد اين ژاپني 11 يازده ساله مي گويد: فوق العاده خوش تكنيك است و والدينش بايد بدانند كه فوتبال يعني آينده او و درست نيست به همين راحتي يك برليان ارزشمند را از جهان فوتبال جدا كنند.
عجب !!
ما هم یه زمانی تکنیکی بودیما چه پیشنهاد هایی از بارسا و منچستر و میلان رو رد کردم !!
امیدوارم این اشتباه منو تکرار نکنه !!
:دی :دی
راس میگی داش اول اومدم پیش من و به پام افتادن و خیلی خواهش و تمنا که بیا فقط به ما این تکنیکت رو یاد بده ولی من دیدم که بیچاره ها خیلی اصرار میکنند فرستادمش پیش شاگردم امیر موسر
په له اسطوره برزيلي فوتبال در يك مصاحبه جنجالي با بيان اينكه ديه گو مارادونا بازيكن كاملي نبوده و به خاطر استفاده از داروهاي غير مجاز بايد مدالهاي خود را پس بدهد، از دشمن بزرگ خود انتقاد كرد.
به گزارش سايت گل، يكي از مباحث مورد علاقه طرفداران فوتبال هميشه اين بوده است كه از بين په له و مارادونا كداميك بازيكن بزرگتري بوده اند.
حساسيت اين مسئله با توجه به اينكه اين دو نفر هرگز رابطه خوبي با هم نداشته و سالهاست با هم سر جنگ دارند، بيشتر هم شده است.
هر دو نفر در گذشته بارها در مطبوعات به يكديگر حمله كردهاند بطوريكه په له اغلب به مسائل اخلاقي مارادونا اشاره كرده در حاليكه مارادوناي آرژانتيني از اينكه په له عضو خانواده سياسي فيفاست، انتقاد كرده است.
په له مطمئنا اين بار جنگ لفظي ديگري را با اسطوره فوتبال آرژانتين شروع كرده است.
وي به روزنامه استادو دي سائو پائولو گفت: مارادونا بازيكن بسيار خوبي بود با اين حال نميتوانست با پاي راستش دريبل كند و نميتوانست با سر به توپ ضربه بزند. او بازيكن كاملي نبود.
په له افزود: آلفردو دي استفانو را خيلي دوست داشتم. او بهتر از مارادونا بود. او كامل تر و سريع تر بود و گلهاي بيشتري زده است.
وي يكبار ديگر از مارادونا به خاطر استفاده از داروهاي غير مجاز انتقاد و اعلام كرد كه تمام مدالهايي كه به او داده شده است بايد پس گرفته شود.
په له اظهار داشت: چرا بايد مدال تمامي مدال آوران المپيكي به خاطر دوپينگ از آنها گرفته شود اما مارادونا نه؟
بنابراين گزارش، مارادونا اعتياد به كوكايين داشته اما هرگز از مواد نيروزا استفاده نكرده است.
کد:www.silver-skull.tk:11:
مگه کشکه بیچاره انقدر زحمت کشیده
ولش کن دلش خوش باشه
به نظر من حق با په له است
اين احمق اين همه خودش رو خراب كرد در حالي كه ميتونست جزو ماندگارترين ها باشه حالا مياد با پله كل كل مي كنه
په له كه بهترين بازيكن تاريخ فو.تبال جهان شناخته شد ... عجب دنياييه
فقط مارادونا
بقیه باید برن جلو بوق بزنن
هر کی فیلم بازیاشونو دیده میفهمه من چی میگم
هر موقع بازيكني پيدا كرديد كه نيمي از كارهاي مارادونا رو انجام بده اونوقت ميتوني مدالاش رو هم بگيري .مارادونا سرور پله.
البته مردم مارادنا به عنوان برترین بازیکن قرن انتخاب کردند و کلا مارادونا کارهای خارق العاده در زمان بازیش زیاد کرد و حقش این نبود
به نظر منم مارادونا خیلی بهتر از پله هستش
آره بابا درسته وقتی اومدن دیدم هیچکدوم امکانات خوبی ندارن بری همین دیدم در شأن من نیست با اینا کار کنم چون خیلی ابتدایی کار میکرد برای همین گفتم برن پیش کسی که زیر دستم فوتبال یاد میگرفت ahmad08
آقا اينا اومدن پيش من گفتن گفتم من خودم مربيم اين همه شاگرد دارم ( كسايي كه قبل من پست دادن :21:)