پدر تیاگو آلکانتارا: با رئال مذاکره کردیم
سایت گل- پدر تیاگو آلکانتارا، ستاره جوان بارسا، تایید کرد که در مورد آینده این بازیکن با باشگاه رئال مادرید صحبت کرده است.
در چند هفته گذشته شایعاتی در مورد انتقال این بازیکن جوان به رئال مادرید منتشر شد اما او با تمدید قراردادش با بارسا تا سال 2015، به این شایعات پایان داد.
اما پدر تیاگو اکنون اعلام کرد که رئالی ها تلاش زیادی برای خرید او انجام دادند و مذاکراتی برای انجام این انتقال صورت گرفت.
مازینیو، که زمانی در تیم ملی برزیل بازی می کرد، گفت:" من آن زمان با خورخه بالدانو صحبت کردم. او می خواست بداند شرایط چگونه است. اینکه بارسا او را می خواهد یا نه.
او می خواهد در فوتبال به موفقیت برسد. این می تواند در هر باشگاهی اتفاق بیفتد. شما هرگز نمی دانید چه اتفاقی رخ خواهد داد. فردا به یک باشگاه دیگر می رود، گلزنی می کند و سپس با یک باشگاه دیگر قرارداد می بندد."
سرخیو راموس: بارسلونا و اینتر مدعیان لیگ قهرمانان خواهند بود
مدافع ملی پوش رئال مادرید معتقد است اینتر فصل آینده در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در کنار بارسلونا از جمله رقیبان سرسخت خواهند بود
سایت گل – سرخیو راموس مدافع ملی پوش باشگاه رئال مادرید معتقد است بارسلونا و رئال مادرید مدعیان اصلی فتح لیگ قهرمانان اروپا در فصل آینده هستند.
شاگردان پپ گواردیولا فصل گذشته با بازی های درخشان خود موفق شدند عنوان قهرمانی لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا را کسب کنند و این در حالی بود که رئال تنها به فتح کوپا دل ری بسنده کرد.
از دست ندهید
- راموس و رئال در آستانه شروع فصل جدید رقابتها انتظارات زیادی دارند اما این مدافع ملی پوش معتقد است رقابتشان با بارسا در اروپا بار دیگر به اوج خواهد رسید.
راموس می گوید:" خیلی زود است که بگوییم چه تیمی لیگ قهرمانان اروپا را فتح خواهد کرد اما بارسلونا و اینتر تیم های قدرتمندی هستند و مدعی خواهند بود."
راموس در مورد ترکیب جدید بازیکنان رئال می گوید:" تقریبا تیم جدیدی هستیم و باید بهتر یکدیگر را بشناسیم."
رئال هم اکنون در تور تدارکاتی آسیایی خود در چین به سر می برد و فردا در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم گوانگجو می رود.
یحیی توره: منچسترسیتی می تواند به خوبی بارسا شود
توره که در تابستان قبل با انتقالی 32 میلیون یورویی از بارسا به منچسترسیتی پیوست، معتقد است که این تیم می تواند به یکی از قوی ترین و مخوف ترین تیم های انگلیس تبدیل شود
سایت گل- یحیی توره، ستاره ساحل عاجی منچسترسیتی، اعلام کرد که این باشگاه می تواند به خوبی بارسا باشد و تاکید کرد که پیروزی مقابل منچستریونایتد در دیدار کامیونیتی شیلد که هفته آینده برگزار می شود، از اهمیت زیادی برخوردار است.
از دست ندهید
- این بازیکن 28 ساله که در هر دو دیدار نیمه نهایی و فینال جام حذفی در ومبلی موفق به گلزنی شده، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بازی در ومبلی را دوست دارم اما گلزنی من مهمترین مسئله نیست. مهم این است که تیم به خوب کار کند و به هواداران و بقیه ثابت کنیم که منچسترسیتی در حال تبدیل شدن به یک قدرت بزرگ است.
ما باید به یونایتدها نشان دهیم که اینجا هستیم و می خواهیم به خاطر هواداران این جام را فتح کنیم. ما باید از ابتدا این مسئله را عنوان کنیم."
توره که در تابستان قبل با انتقالی 32 میلیون یورویی از بارسا به منچسترسیتی پیوست، معتقد است که این تیم می تواند به یکی از قوی ترین و مخوف ترین تیم های انگلیس تبدیل شود و حتی می توانند روزی به خوبی بارسا شوند.
وقتی ازاو در مورد تفاوت این دو باشگاه سوال شد، گفت:" من قبلا گفتم که منچسترسیتی می تواند روزی به خوبی بارسا شود. این قبل از آن بود که بارسا فصل را فوق العاده تمام کند و آن نمایش شگفت انگیز را در فینال چمپیونزلیگ داشته باشد اما اگرمن گفتم که سیتی می تواند به آن خوبی شود، چیزی بود که واقعا به آن اعتقاد دارم."
سیدو کیتا: از رقابت با سسک ترسی ندارم
ستاره اهل مالی بارسا در صحبتهایی اعلام کرد که انتقال احتمالی سسک به رختکن بارسا او را نگران نمی کند
سایت گل- سیدو کیتا ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا مشکلی با پیوستن سسک فابرگاس به رختکن بارسا ندارد، چراکه معتقد است که رقابت برای راهیابی به ترکیب اصلی ،تیم را قوی تر خواهد کرد.
از دست ندهید
- پپ گواردیولا روز دوشنبه در کنفرانسی خبری اعلام کرد که کاتالونیایی ها هنوز به دنبال جذب سسک هستند ولی کیتا معتقد است که با آمدن سسک زمان حضور او در ترکیب بارسا محدود نمی شود.
ستاره اهل مالی بارسا در صحبتهایی به وب سایت رسمی این باشگاه گفت:« این طبیعی است که برای حضور در ترکیب اصلی تیم بزرگی مثل بارسلونا و با حضور بازیکنانی به این خوبی،رقابت وجود داشته باشد. رقابت همیشه در تیم بسیار خوب است و رقابت برای حضور درترکیب اصلی بارسا هم خوب خواهد بود.»
کیتا در ادامه صحبتهایش درمورد دیدار سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال مادرید گفت:« قطعا این فینال جام جهانی نیست ولی بازی مقابل رئال همیشه مهم است. چه برای هواداران و چه برای بازیکنان. این یک فینال است و هر یک از دو تیم می خواهند به پیروزی برسند. به علاوه این اولین رقابت رسمی درفصل جدید است و همیشه مهم است که فصل را با برد شروع کرد.»
دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا روز چهاردهم آگوست در سانتیاگو برنابئو برگزار می شود.
توافق شکیرا و باشگاه بارسلونا برای انجام امور خیریه
خواننده سرشناس کلمبیایی دیروز در سالن کنفرانس دانشگاه میامی، در مراسم رسمی معارفه همکاری دو بنیاد «پابرهنه ها» و«اف.سی .بارسلونا» شرکت کرد
سایت گل- شکیرا و جرارد پیکه دیروز در میامی، در مراسم معارفه توافق رسمی دو بنیاد «پابرهنه ها» که متعلق به شکیراست و بنیاد «اف سی بارسلونا» شرکت کردند. توافق این دو بنیاد درراستای کمک رسانی هرچه بیشتر به کودکان محروم در شهر کارتاخنای کلمبیا و حاشیه نشینان میامی آمریکاست.
پروژه «فوتبال برای رشد جوانی و زندگی سالم» هم به منظور زیر نظر گرفتن کودکان در جوامع پرخطر و حساس که با خطر سقوط اجتماعی دست و پنجه نرم می کنند سازماندهی شد و بدین ترتیب بیش از 28هزار و پانصد کودک و جوان آمریکای جنوبی که در مناطق محروم و فقیر زندگی می کنند را تحت پوشش قرار می دهد
از دست ندهید
- در جریان این مراسم، جرارد پیکه، کارلس پویول و سرخیو بوسکتس به عنوان نمایندگان بازیکنان و تعدادی از مدیران باشگاه بارسلونا حضور داشتند.
شکیرا در ماه فوریه به خاطر تلاشهای انسان دوستانه اش جایزه ای را از دانشگاه هاروارد دریافت کرد و به عنوان سفیر داوطلبانه سازمان ملل متحد و در شاخه رسیدگی به کودکان یونیسف فعالیت می کند.
جرارد پیکه: حضور الکسیس، شرایط را برای مسی آسان تر می کند
سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسا، معتقد است حضور الکسیس سانچس در بارسا موجب خواهد شد تا فشار مسئولیت ها از روی دوش مسی برداشته شود.
سانچس 22 ساله دو هفته قبل با انتقالی 37.5 میلیون یورویی از اودینزه به بارسا پیوست و پیکه معتقد است این ستاره شیلیایی می تواند نقش زیادی در کاهش فشار بر روی مسی داشته باشد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" سانچس می تواند در باز شدن فضا در زمین کمک کند و به مسی کمک می کند تا بتواند کمی فضا برای حرکت کردن داشته باشد.
بازیکنان حریف همیشه با مسی یارگیری می کنند و داشتن بازیکن بزرگی مانند سانچس باعث می شود که حریف برای او هم یک بازیکن در نظر بگیرد. این به مسی فضای بیشتری می دهد.
فکر می کنم الکسیس می تواند کمک زیادی به بارسا بکند. ما مسی و پدرو را داریم اما الکسیس متفاوت است. او سرعت بالایی دارد و در موقعیت های تک به تک بسیار خوب است و همچنین می تواند در دفاع هم به تیم کمک کند."
داوید ویا: تمام جام های فصل گذشته به اضافه چند تای دیگر را تصاحب خواهیم کرد
داوید ویا مهاجم ملی پوش بارسلونا امیدوار است این تیم نتایجی حتی بهتر از فصل قبل کسب کند
سایت گل – داوید ویا مهاجم ملی پوش بارسلونا از انگیزه بسیار بالای بازیکنان این تیم در آستانه فصل جدید رقابتها می گوید. شاگردان پپ گواردیولا به عناوینی که در فصل گذشته کسب کردند راضی نیستند و علاوه بر آن قصد دارند کوپا دل ری و چند جام دیگر را نیز از آن خود کنند.
بارسا فصل گذشته سوپر کاپ اسپانیا، لالیگا و لیگ قهرمان اروپا را فتح کرد. اما آنها می خواهند جام حذفی اسپانیا را که فصل گذشته در فینال آن مغلوب رئال مادرید شدند را نیز به ویترین افتخارات خود اضافه کنند.
ویا در گفتگو با روزنامه اسپانیایی اسپورت می گوید:" ما تمام جام هایی را که فصل گذشته به آن دست یافتیم در این فصل هم می خواهیم، حتی امیدواریم جام های بیشتری هم کسب کنیم." شکست در فینال کوپا دل ری فصل گذشته مقابل رئال مادرید واقعا تجربه تلخی بود."
"در ماه آگوست دو جام مهم را می توانیم کسب کنیم. باید در اوج آمادگی باشیم که بتوانیم در این فصل نیز به موفقیت برسیم. اردوی ها آماده سازی خوبی را پشت سر گذاشته ایم و امیدوارم بتوانیم نتیجه تلاشمان را در طول فصل بگیریم."
بارسا 14 و 17 آگوست در سوپرکاپ اسپانیا به مصاف رئال مادرید خواهد رفت و بعد از آن نیز روز 26 آگوست در سوپر کاپ اروپا رو در روی پورتو قرار خواهد گرفت.
توافق با موسسه ی خیریه ی Fundación Pies Descalzos
موسسه ی خیریه ی اف سی بارسلونا و Pies Descalzos دوشنبه شب در میامی پیوستن خود به پروژه " فوتبال برای توسعه ی زندگی سالم و جوانان" را اعلام کردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پروژه در دانشگاه میامی و با حضور شکیرا و بازیکنان بارسا پیکه ، پویول ، بوسکتس و آفلای آغاز به کار کرد.
پروژه هایی در کلمبیا و آمریکا
توافق همکاری بین دو موسسه در 17 فوریه ی امسال امضا شد که شامل مکان های ورزشی و فضاهای تفریحی در، میامی و کلمبیا میشود . هدف این است که کارهایی به نفع کودکان آسیب پذیر در کلمبیا و جامعه ی اسپانیایی زبان آمریکا انجام شود ، کسانی که در معرض محرومیتهای اجتماعی میباشند .
هدف قرار دادن فقر کودکان
اهداف این پروژه 28.441 جوانی هستند که اطراف نقاط شمالی زندگی میکنند ، 4.409 نفر از کودکانی که در زیر خط فقر زندگی میکنند که 46% آنها کوبایی و 22% کلمبیایی ، 12% نیکاراگوئه ای ، 8% ونزوئلایی و 12% از کشور های دیگر میباشند .
پروژه
پروژه در نقطه ی شمالی میامی بزرگ و در شهر Dade توسعه خواهد یافت ، جایی که در آنجا منابع آموزشی بسیار با ارزشی مانند این وجود دارند و جایی که YMCA مرکز خود را دو ماه پیش راه اندازی کرد .
این پروژه به صورتی گسترش داده میشود تا تبدیل به مرکزی شامل سالن ورزشی برای انجام پروژه تحصیلی و گسترش فوتبال شود . این پروژه با هماهنگی موسسه ی خیریه ی فوتبال آمریکا و YMCA میامی بزرگ انجام میشود. ارزش های بنیادی که شامل بازی جوانمردانه، کار تیمی، پیروزی با فروتنی و شکست با سربلندی و همینطور احترام به قوانین بازی میشود، آموزش داده میشوند.
مترجم: فرشید مهرآرا FCBarca.ir
پل برایننر: شکست دادن بارسلونا غیرممکن است
ستاره اسبق تیم ملی آلمان ضمن تمجید از بارسا معتقد است این تیم تا زمانی که ستاره هایش را حفظ کند شکست ناپذیر خواهد بود
سایت گل – ستاره اسبق باشگاه بایرن مونیخ معتقد است اگر بارسلونا تنها با 85 درصد توانایی هایش بازی کند هیچ تیمی نمی تواند آنها را شکست دهد.
برایتنر معتقد است بازیکنانی نظیر چابی، اینیستا و مسی باعث ایجاد اختلاف بارسا با دیگر تیم ها می شوند.
او می گوید:" بارسا اگر تنها با 85 درصد توانایی های خود بازی کند تیمی شکست ناپذیر خواهد بود. هیچ تیمی در مقابل انها شانسی برای پیروزی ندارد. آنها فوتبال را به شکلی متفاوت بازی می کنند."
"تا وقتی که مسی ، اینیستا و چابی در این تیم هستند هیچ تیمی نمی تواند آنها را شکست دهد. آنها توانایی این را دارند که سطح بازی هم تیمی هایشان را بالا ببرند."
برایتنر همچنین در مورد بایرن مونیخ گفت:" ترکیب بایرن در حال بهبود است. در چهار تا 5 سال آینده آنها به یک تیم پخته و شکست ناپذیر مثل بارسا تبدیل خواهند شد."
شاگردان گواردیولا در پارک دلفینهای میامی
سایت گل- کاتالونیایی ها اکنون در میامی هستند و تعدادی از شاگردان گواردیولا در بازدید از آکواریوم دریایی این شهر چند ساعتی را در میان دلفینها سپری کردند. در اینجا می توانید تصاویر مربوط به این بازدید را ملاحظه کنید:
مازینیو:بعید است تیاگو آلکانتارا پیراهن برزیل را بپوشد
سایت گل- مازینیو، پدر تیاگو آلکانتارا، ستاره جوان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که بعید به نظرمی رسد که پسرش پیراهن تیم ملی اسپانیا را از تن خارج کرده و پیراهن تیم ملی برزیل را بپوشد
الکانتارای 20 ساله اخیرا در تیم ملی زیر 21 ساله های اسپانیا به میدان رفته و با این تیم به قهرمانی رقابتهای اروپایی دست یافت.
با این وجود اگر تیاگو قبل ازپذیرفتن دعوت بیسنته دل بوسکه برای پیوستن به تیم ملی اسپانیا، پیشنهادی از تیم ملی بزرگسالان برزیل را دریافت کند می تواند پیراهن سلسائو را برتن کند. این طور شنیده می شود که بیسنته دل بوسکه درنظر دارد تا برای دیدار دوستانه ماتادورها مقابل ایتالیا از تیاگو در تیمش دعوت کند.
با این وجود، مازینیو معتقد است که پسرش باید دراین رابطه تصمیم گیری کند. او به تررا گفت:« تیاگو در اسپانیا به بهترین نحو ممکن پیشرفت می کند. پس بازگشت به برزیل ممکن است برای او به منزله گام به عقب باشد چراکه تیم ملی برزیل دائما مربیان جدیدی را به خود می بیند وهرگز ثبات ندارد. او شاید تنها یک یا دوبار به تیم ملی برزیل دعوت شود؛ کسی نمی داند .»
پدر تیاگو آلکانتارا در ادامه در مورد رافینیا، دیگر پسرش که 18 سال سن دارد و ملیت ایتالیایی هم دارد گفت:« رافینیا دوست دارد تا برای تیم ملی برزیل بازی کند.او شیفته سلسائو است.»
آلکانتارا فصل گذشته در 12 بازی برای بارسلونا به میدان رفت و 2 گل برای این تیم به ثمر رساند.او فصل گذشته از تیم پایه ای بارسا به تیم اصلی راه یافت.
آدریانو:نیمار باید به جای رئال، بارسارا انتخاب کند
سایت گل- آدریانو مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا معتقد است که نیمار باید به جای انتخاب رئال مادرید، به بارسلونا بپیوندد و اعتقاد دارد که پرونده انتقال سسک فابرگاس به رختکن تیم کاتالان به زودی نهایی خواهد شد
این درحالی است که سران باشگاه سانتوس هر دو پیشنهاد رئالی ها برای خرید نیمار را رد کرده اند و بدین ترتیب تلاش کهکشانی ها برای جذب این ستاره 19 ساله تا به امروز به درهای بسته خورده
در این میان آدریانو معتقد است که بهتر این است که نیمار پیوستن به رئال را فراموش کرده وبه تیم قهرمان اروپا فکر کند.
آدریانو در صحبتهایی به مارکا گفت:« تنها چیزی که مشخص است این است که اگر او به بارسلونا بیاید خیلی خوب خواهد شد.من برای او بهترین ها را آرزو می کنم ولی نمی دانم که پرونده انتقالش چطور خواهد شد. من از نیمار پرسیدم که چه کار می خواهد بکند ولی تنها خودش است که از جواب این سوال خبر دارد.»
آدریانو در بخش پایانی صحبتهایش درمورد احتمال انتقال سسک فابرگاس به رختکن بارسا در بازار نقل و انتقالات تابستانی گفت:« فکر می کنم پرونده سسک به زودی بسته خواهد شد.»
بارسلونا در حال حاضر در تور تابستانی در آمریکا به سر می برد و در بازی دوستانه بعدی اش مقابل چیوواس گوادالاخارا به میدان خواهد رفت.
جرارد پیکه: بارسا در خارج از زمین هم فوق العاده است
سایت گل- جرارد پیکه، مدافع ملی پوش بارسا، اعلام کرد که این تیم در خارج از زمین نیز رفتار فوق العاده ای دارد و تاکید کرد که از پوشیدن پیراهن این تیم احساس غرور می کند.
این باشگاه به تازگی اعلام کرد که با همکاری یک نهاد خیریه، به کودکان بی بضاعت کمک خواهد کرد و پیکه از فلسفه باشگاه برای چنین اقداماتی بسیار راضی است.
او در گفتگو با بارسا تی وی گفت:" من از زمان کودکی طرفدار بارسا بودم و همیشه به این باشگاه افتخار می کردم اما حالا حتی بیشتر به این باشگاه افتخار می کنم. نه تنها به خاطر افتخاراتی که در زمین به دست می آورد، بلکه به خاطر رفتار بی نفص و فوق العاده اش در خارج از زمین.
ما همیشه تلاش می کنیم از طرق ورزش به کودکان کمک کنیم. فکر می کنم باید به آنها کمک کنیم و اکنون می توانیم این کار را از طریق باشگاه بارسلونا و نهاد پیس دلکالزوس انجام دهیم. فکر می کنم ما کارهای خوبی برای کودکان انجام داده ایم و باید به خاطر آن احساس غرور کنیم."
جفرن: در اسپورتینگ فرصت بیشتری برای بازی پیدا خواهم کرد
سایت گل- جفرن، بازیکن جوان بارسا، اعلام کرد به این دلیل قصد دارد به اسپورتینگ لیسبون بپیوندد که در باشگاه پرتغالی فرصت بیشتری برای بازی کردن در ترکیب اصلی پیدا خواهد کرد.
باشگاه کاتالانی روز دوشنبه اعلام کرد که این بازیکن 23 ساله برای مذاکره با باشگاه اسپورتینگ لیسبون، تور پیش فصل تیم را ترک کرده و خیلی زود با این باشگاه به توافق رسید.
جفرن در گفتگو با نشریه آبولا گفت:" از اینکه به اسپورتینگ لیسبون می روم، خیلی خوشحالم و می خواهم هر کاری می توانم برای این باشگاه انجام دهم. اسپورتینگ باشگاه بزرگی است و من فرصت بیشتری برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی این تیم به دست خواهم آورد.
علاوه بر این، من باز هم به دنبال قهرمانی های بیشتر خواهم بود زیرا اسپورتینگ همیشه برای قهرمانی می جنگد."
انتظار می رود جفرن قراردادی 5 ساله با اسپورتینگ لیسبون امضا کند. او چهاردهمین خرید تابستانی این باشگاه پرتغالی خواهد بود.
آدریانو: بارسا در سوپر کاپ با آمادگی کامل مقابل رئال قرار می گیرد
سایت گل- آدریانو، مدافع چپ برزیلی بارسا، بی صبرانه در انتظار دیدار سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال است و مطمدن است که تیمش با آمادگی کامل در دیدار رفت در سانتیاگو برنابئو مقابل رقیب قرار خواهند گرفت.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت:" من بی صبرانه در انتظار اولین دیدار فصل هستم. وقتی فصل قبل تمام شد، ما می دانستیم که این فصل با دیدار مقابل رئال آغاز خواهد شد. ما 100 درصد برای دیدار 14 آگوست آماده هستیم."
آدرینو که همراه با تیم ملی برزیل در رقابت های کوپا آمریکا حضور داشت، زودتر از موعد مقرر به تمرینات تیمش بازگشت.
او در مورد این تصمیم گفت:" من بازی های زیادی در کوپا آمریکا انجام ندادم بنابراین به باشگاه برگشتم. تیم در اولویت قرار دارد. حضور در تیم ملی برای من مفید بود اگرچه در هیچ دیدار در ترکیب اصلی قرار نگرفتم. اکنون با تمام وجود در انتظار دستورات گواردیولا هستم."
ژاوی: بارسا تنها به بازیکنی مانند فابرگاس نیاز دارد
باشگاه کاتالانی از مدت ها پیش به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره 24 ساله است و پپ گواردیولا نیز اخیرا اعلام کرده او تنها بازیکنی است که بارسا به دنبال به خدمت گرفتن اوست
سایت گل- ژاوی، هافبک باتجربه بارسا، معتقد است سسک فابرگاس، کاپیتان آرسنال، در بازگشت به نوکمپ، می تواند کمک زیادی به آبی و اناری ها بکند.
باشگاه کاتالانی از مدت ها پیش به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره 24 ساله است و پپ گواردیولا نیز اخیرا اعلام کرده او تنها بازیکنی است که بارسا به دنبال به خدمت گرفتن اوست.
ژاوی نیز معتقد است بعد از خرید الکسیس سانچس، فابرگاس تنها بازیکنی است که بارسا به آن نیاز دارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" سک بازیکنی است که می تواند کیفیت بالایی به تیم تزریق کند.
قدرت ما خط میانی مان است و ما بازیکنان زیادی برای این منطقه نیاز داریم.
فابرگاس بازیکنی است که اگر بیاید، می تواند به ما کمک کند تا به شیوه متفاوتی بازی کنیم. او می تواند پاس گل های زیادی بدهد و البته گلزنی هم بکند.
او اینجا در بارسا رشد کرده است. ما می تواند کاملا با بک بازی ما سازگار شود."
تیم بارسا در حال حاضر در آمریکا حضور دارد و در دیدار دوستانه بعدی اش مقابل تیم های آمه ریکا و چیواس گوادالاخارای مکزیک قرار خواهد گرفت.