چجوری میشه پشت یه دیوار کاور گرفت؟:31:
Printable View
چجوری میشه پشت یه دیوار کاور گرفت؟:31:
خو c رو بزن خم بشه دیگه یا z رو بزن بخوابه!نقل قول:
این بازی رو میشه co-op بازی کرد؟
من نمیدونم اگه این گرافیک نباشه طرفدارای Battlefield چی دارن واسه گفتن؟
بازی باید گیم پلی فوق العاده و هیجان داشته باشه. قرار نیست هر بازی ای گرافش بهتر بود بازی بهتری باشه. وقتی گرافیک یه بازی اتمیه ولی وسط بازی خوابت میبره چه فایده ای داره؟
وقتی COD بازی میکنی انگار وسط میدون جنگی ولی وقتی Battlefield بازی میکنی باید تلاش مضاعفی انجام بدی تا خوابت نبره.
همین الان موفق شدم نسخه 360 را تمام کنم .
بازی از هر نظر بی نظیر بود .
گیم پلی فوق العاده سریع و در گیر کننده بود .
صحنه های سینمایی در مقایسه با نسخه قبلی در بالاترین سطح ممکن قرار داشتند .
گرافیک شاید خیلی پیشرفت نکرده باشه ولی باز هم تو خیلی صحنه ها واقعا چشم نواز میشد .
موسیقی بازی به خصوص تو صحنه های حماسی ( به خصوص تو اون دو تا صحنه احساسی بازی که بعدا تو اسپویلر میگم ) فوق العاده شنیدنی بود .
کلا به نظر من در مقایسه با مودرن وارفر 2 خیلی خیلی پیشرفت کرده بود .
همچنین بعضی از مراحل بازی اونقدر درگیرکننده هستند که مطمئنا تا مدت ها تو ذهن گیمر ها باقی میمونه ، من موندم این بتلفیلد 3 اگه همین گرافیک را هم نداشت واقعا با چی میخواست با این بازی رقابت کنه . هنوز دو هفته هم نشده که بتلفیلد 3 را تمام کردم ولی هر کاری میکنم حداقل نصف مراحل بازی را هم تو ذهنم مرور کنم نمیشه ، چون اون چیزی که سری مودرن وارفر داره و باعث موندگاریش شده را هیچوقت بتلفیلد نداشته .
و اما داستان :
محتوای مخفی: داستان
این جمله های معروفی که بعد از مردن ظاهر میشن خیلی جالب انتخاب کردن !!!!
فعلا تا اخر مرحله 8 رفتم !! خیلی سخته !!!
شروع مرحله نجات گروگان (پرزیدنت ) رو هم خیلی شبیه نبرد نورماندی تو جنگ جهانی دوم ساخته بودن
اقا انقدر این بازی رو با battlefield مقایسه نکنید .
موقع بازی کردن بتلفیلد ادم خوابش میگیره . من تا حالا سری های بتلفیلد رو بازی نکرده بودم و بخاطر تبلیغ زیاد ، اینبار نشستم دانلود کردم و واقعا پشیمون شدم . تا نصفش هم رفتم و ولش کردم ...
به نظر من مدرن 3 قابل مقایسه با بتلفیلد نیست .
هر کسی هم که طرف دار بتلفیلد هست . اینجا تاپیک داره !!! :
فکر نکنم لازم باشه اینجا درباره گرافیک و ... این بازی صحبت بشه ...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=470311&page=261
(نقل قول نکنید !)
تنها در روز اول ۹.۳ میلیون نسخه فروخت[
–
MW3 تنها در روز اول 9.3 میلیون نسخه فروخت.
گزارش شده است که 1.5 میلیون نفر در سرتاسر جهان در نیمه شب و در صف های بسیار طولانی در انتظار Modern Warfare 3 بوده اند همچنین این عنوان تنها در روز اول 9.3 میلیون نسخه فروخته است. نسخه Xbox 360 بازی با سهم 54 درصدی در زمینه فروش در صدر کنسول هاست و برای اولین بار است که عنوانی بر روی تنها یک پلتفرم در یک روز موفق شده است 5 میلیون نسخه بفروشد نسخه PlayStation 3 هم با 4 میلیون نسخه فروش سهم 42 درصدی را به خود اختصاص داده است همچنین فروش این بازی بر روی هر دو کنسول تنها در یک روز باعث شده است که تنها با اختلاف اندکی نسبت به فروش یک هفته ای Black Ops پشت سر این عنوان قرار بگیرد و نسخه PC و Wii هم در مجموع با 370,000 نسخه فروش در روز اول در رده های اخر قرار دارند.
به طور کلی Modern Warfare 3 از لحاظ فروش در روز اول 33 درصد نسبت به Black Ops و 55 درصد نسبت Modern Warfare قبلی پیشرفت کرده است فروش بازی در بریتانیا و ایالات متحده رقمی معادل 7 میلیون است که نشان میدهد 75 درصد از فروش کل بازی در سرتاسر جهان در این دو منطقه بوده است .
با داده های اخیر پیش بینی می شود که این بازی در هفته اول 12 یا 13 میلیون نسخه بفروشد . همچنین سری بازی های Call of Duty در حال حاضر برای کنسول ها و PC در این نسل بیش از ٨٧ میلیون نسخه فروخته است که پیش بینی می شو در پایان هفته از ١٠٠ میلیون نسخه فروش هم عبور کند.
dbazinews
شما واسه علاقه ات به این بازی داری یه بازی عالی مثل BF3 رو زیر سوال میبرینقل قول:
به نظر من MW3 واقعا عالی بود . هم از نظر گرافیکی هم گیم پلی و هم داستان و مثل نسخه های قبلی MW عالی بود .
BF3 هم عالی بود و گرافیک جذابی داشت و گیم پلی خوبی هم داشت و داستانش هم خوب بود
درکل هم MW3 عالی بود و هم BF3
البته درسته که MW3 بازم بهتر بود اما BF3 هم واقعا عالی بود
نقل قول رو سفید نوشتی ندیدم :d
اره کاره درسی نیس ک ب خاطره علاقمون ب یه بازی بازیه دیگرو بطور کامل خراب کنیم....نقل قول:
بحث علاقه نیست . به عنوان یک بازی کننده دارم میگم :-؟نقل قول:
ما که چیزی تو بتلفیلد ندیدیم . داستانش که کاملا مزخرف بود . هیجان هم نداشت . مهم تر از اون اینکه بازی رو کلا نصفه ول کردم :31:
یجاش هم واقعا خندم گرفت . که یارو اومد جلوی دوربین به فارسی گفت " ما ترو-یستیم" :5: نویسندش اندازه فندق هم ...
خط اخرت از همه باحال تر بود :31:
از داستان BF3 چی متوجه شدی، تو چند خط خلاصه بگو.نقل قول:
اونجایی هم که گفتی یعنی ~> "ما ترو-یستیم" در واقع اون چیزی که فکر می کنید نیست و کلا اشتباه متوجه شدی، ترجمه اون جمله میشه:
شرم آوره! به کشور ما اومدید تا مارو قتل و آم کنید! حالا ما تروریست ـیم؟ در حالی که داریم از عقاید و وطنمون دفاع می کنیم...
از همون یک جمله آخرت متوجه شدم کلا ... بیخیال D:
عزیز دیگه فارسی رو میفهمم چی میگه !!!! ..................نقل قول:
الان هم درس دارم مگرنه داستان نصفه رو میگفتم (تا نصفش رفتم)
انگلیسیم هم در حدی هست که بتونم بخونم و بفهمم چی میگن
اون اول هم نوشتم تو پستم که نقل قول نکنید ، حالا هی ادامه بدید
اینجا هم جاش نیست . چون اینجا تاپیک مدرن 3 هست :11:
Jeff hardy M وقتی شما یک بازی رو تا نصفه رفتی ول کردی اصلا چرا در موردش نظر میدی عزیز؟
از داستان چیزی متوجه نشدی، از همون جمله ای که ترجمه کردی معلومه...
به هر حال دفاع کردن از بازی مورد علاقه و حتی کوبیدن بازی که بهش علاقه نداریم اگر منطقی باشه، مشکلی نداره ولی نه با دلایل خنده دار...
پیروز باشید.
دوستان چرا بازی سر 50% تموم میشه ؟؟؟؟؟
این بازی رو میشه co-op بازی کرد؟
دوست عزیز میگم برای من فارسی گفتش " ما ترو-یستیم" .. حالا باز شما بگو ...نقل قول:
همون اول هم میگم نقل قول نکنید . چون حوصله کلکل رو ندارم ...
بخاطر این تا نصفه بازی رفتم چون ارزش بازی کردن رو نداشت . فقط زمانی ادامش میدم که بخوام خوابم بیاد ...
حالا میخواید پاک کنید . میخواید نکنید . هنوز دوستان نمیدونن که به نظر دیگرون باید احترام بزارن و پشت سرش هی کلکل راه نندازن . ..
موفق باشید
اتفاقا عزیزمن شما رعایت نمی کنید ،با لحنی تحقیر امیز به بازیای دیگه توهین میکنید ،خو خوشتون نیومده ک نیومده !این دلیل نمیشه ک بگید بقیه ....نقل قول:
احترام احترامو میاره!!!!!!
میشه بگی کجاش توحین امیز بود ؟نقل قول:
و میشه نظر رو برای من توضیح بدی ؟ فرض کن بی سوادم . نظرم منفیه . چطور بگم که شما خوشت بیاد ؟
همون اول من نگفتم نقل قول نکنید . چون فقط نظر منه ؟
راستی احترام رو هم برام تعریف کن . من نمیدونم چیه !!!
کجاش نبود؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ببخشید اینجا کلاس درس نیس.....!:5:
بیخیال ادامه نده دیگه
END
دوست عزیز شما خودتو ناراحت نکن :نقل قول:
یارو وقتی میره جلو دوربین وایمیسه چندتا جمله میگه که یکیش هست : "هنوز هم ما ترورستیم؟؟؟" نه اینکه بگه ما تروریستیم:31:
میگه شما به ما حمله کردین بعد لقب تروریست بودن هم به ما میدی؟؟؟؟
+
فکر کنم سو برداشت کردی شما...... .
.
.
اگه اینجا کلاس درست نیست . برام پیام خصوصی کن .نقل قول:
یا اینکه نمیدونی چی بگی ...
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
ممنون . ولی باز نخوندی من چی میگم ...نقل قول:
بیخیال . همون اول گفتم ادامه ندید . چون اخلاق دوستان رو میدونم . اولین باز نیست :11:
منم بازی را تمام کردم.عالی عالی عالی بوووود.مخصوصا مرحله آخرش انجا که.........نمیگم که برید بازیش کنید.من یکی اون قسمتش کپ کردم. فوق العاده بود.تمام مراحلش جذاب و عالی بودن. بتل اصلا از نظر گیم پلی و داستان بازی قابل مقایسه با کال نیست. بقول دوستمون وقتی بتلو بازی میکنی خوابت میبره!اما کال نمیذاره سرتو این ور انور کنی.واقعا بازیش شاهکار بود.والسلام
اون درصد رو بهت میده چون تمام لپتاپ هارو پیدا نکردی و روی level های مختلف بازی رو تمام نکردی...:31:نقل قول:
مراد ایشون کلا صورت مسئله رو پاک کرد! میگه طرف فارسی صحبت می کنه میگه ما تروریستیم!نقل قول:
چه جالب کسی این صحنه رو ندیده فقط ایشون دیدن!
ایول باو.
-----------------
شما هنوز به این درک نرسیدید که کلکل با بحث کردن فرق داره! اگه میبینید توان یا حالا به اصطلاح خودت حوصله بحث کردن نداری پس خواهشاً از ایجاد پست های قشنگ جلوگیری کن!
ببخشید . نمیدونستم شما سازنده بازی بتلفیلد هستید و ناراحت میشید ...نقل قول:
دیگه داره حالم از Cod بهم میخوره خیلی تکراری شده فقط لوکیشن ها را عوض میکنن !!!
اگه همینجور پیش بره مطمئنا از محبوبیتش کم خواهد شد و بتلفیلد جاشو میگیره!
واقعا دریغ از یه کم تغییر ! گرافیک ، فیزیک ، گیم پلی ، مراحل و... همش تکراری شده واقعا که...
سلام من دوست دارم این بازی را آنلاین بازی کنم میشه راهنمایی کنید .
آقا من هم این جمله رو شنیدم که یارو فارسی گفت ما "اتروپیستیم" بعد هم یه سرفه کرد یه چیزی از گلوش پرید بیرون گفتم این چی بود ؟ گفت "چیزی نبود , حناق بود"
بیخیال , طرف وقتی اینقد اصرار میکنه شما هم بگید بععععله حق با شماست!
محتوای مخفی: انتهای بازی اسپویلر آلرت نخونید ملت خونش به گردن خودتون
نقل قول:
گرافیک و فیزیک رو قبول دارم اما 2 تای بعدی رو نه داداش. دیگه تند نرو. حتی داستانش رو همه سایتها گفتن که خیلی بالاتر از BF هست.
خوب دوستان عزیز
منم بازی رو تموم کردم ! ( :5: )
بازی خوب خیلی خوب داستان 3 بازی مدرن وارفیر رو بهم ربط داده بود (جوری که من حال کردم)
گرافیک هم خوب بدک نبود (با توجه به دارا بودن همون موتور گرافیکی)(خودم می دونم توش تغیراتی دادن)
صدا گذاری خوب (عالی)
و مثل همیشه مودلینگ اسلحه ها عالی (:8:)
نوآوری هم داشت !
مثلا گذاشتن 2 نوع نشانه در یک تفنگ (گذاشتن دوربین و رد دات روی تک تیر انداز !)
و یکی دیگه هم اونی که رد دات بود بعد می تونستی به نوعی دوربین هم تبدیلش کنی !
بعضی صحنه ها واقعا غافل گیر کننده بود !
در کل امتیازشاش حقش بود !
ما بی صبرانه منتظر مراحل انلاین اسپشیال اوپس و مولتی پلیر هستم ! (راستی هنوز خبری نشده ؟)
آهان اینو هم بگم من روی سطح سختی 2 توی 4 ساعت تمومش کردم !
حالا نوبت آخرین سطح سختی هست .
یک چیز دیگه اینکه اسپشیال اوپسش خیلی باحال تر شده ! آدم حال می کنه بازی کنه !
بنده به شخصه اعلام ندامت میکنم : دی گولمون زدن : دی
بعد بازی کردن BF3 و این بازی COD رو پسندیدم و به نظرم سر تر بود!(نظر شخصیه نمیگم حرفم حتما درسته!) با این که قبل از انتشار گول تبلیغات بتلفیلدو خورده بودم!نمیگم البته BF3 بد بود نه اونم خیلی خوب بود ولی اینو بیشتر دوست داشتم.
البته گرافیک رو بگیریم نه BF3 رو پسندیدم ولی خوب بازی فقط گرافیک نی که!
گیم پلی:
لذت بخش بود مثل نسخه های قبل!البته بعضی جاها خسته کننده میشد ولی در کل لذت بخش بود!
صداگذاری:
نظر شخصی من یک کلمست:عالی!خیلی عالی و فوق العاده بود برای من این مورد فقط به آهنگ قسمتایی که با پرایس دو نفری میرید گوش کنید!واقعا حس خوبی میده!طوری که برا من قسمت زیادی از اینکه گرافیک بسیار شبیه نسخه های قبل بود رو پوشوند!
داستان:
بسیار عالی!واقعا ماکاروو یک نقش منفی خیلی قدر معرفی شده بود!واقعا داستان حماسی و زیبا بود!
کلا به نظرم خیلی بازی خوب بود اگرچه نقص هایی هم داشت ولی خوب خوبیش می چربید و تونستش حداقل منو راضی کنه و خاطره خوش از پایان این سه گانه برام به وجود بیاره!
بچه ها الان مرحله هواپیما رو رد کردم...فوق العاده بود....واقعا زیبا درستش کرده بودن
آقا من اون مرحله که هلیکوپتر میاد رئیس جمهور روسیه رو نجات بده گیر کردم، کسی می دونه باید چیکار کرد که رئیس جمهور داخل هلیکوپتر بشه؟
پسر داری جک میگی ؟؟؟؟ :18:نقل قول:
اصلا رییس جمهور رو قبل از اینکه برسه به هلیکوپتر ماکاروو میکشتش !!!! :27:
برو در هلیکوپتر رو باز کننقل قول:
آقا من اون مرحله که هلیکوپتر میاد رئیس جمهور روسیه رو نجات بده گیر کردم، کسی می دونه باید چیکار کرد که رئیس جمهور داخل هلیکوپتر بشه؟
نه نکته رو نگرفتی!نقل قول:
وقتی محافظه میگه رئیس جمهور رو ببر داخل، در هلیکوپتر هایلایت نمیشد که بعدش بری و بازش کنی، بخاطر همین رئیس جمهور و محافظاش سر جاشون بدون هیچ حرکتی می موندن و تو نمی تونستی کاری بکنی، اما بعد از اینکه تقریبا 20 دقیقه همینجوری بازی رو ول کردم، محافظه جمله بعدی رو گفت: پسر در هلیکوپتر رو باز کن(نقل به مضمون).
اینجا بود که در هلیکوپتر هایلایت، و مشکل بر طرف شد
موفق باشید
خداییش الان داشتم موزیکهای MW2 رو گوش میدادم و با این نسخه اومدم مقایسه کردم که حالم گرفته شد که چرا یه بازی دیگه نساختن که یه هنرمند موزیکش رو ساخته باشه که اینقدر nostalgic بشه...:8:
باید بگم که صداهای اسلحه ها هم تقریبا یه شکل هستن که گریه آور هستش...
توی MW2 اسلحه ای مثل scar صدایی خیلی متفاوت با ACR داشت و همچنین M1 ...
باید گفت که AI بازی هم هیچ فرقی نکرده...
فکر میکردم که تو این نسخه با یه Armory خیلی خفن توی multi بازی روبرو بشم که ظاهرا درکل غیر اسلحه هایی که مدل جدیدترشون رو قرار دادن 1 یا 2 مدل submachine gun بیشتر اضافه نشده...
map های multi بازی هم ظاهرا کوچکتر از قبل شده و killstreak های مختلف با سبک soldier که انتخاب میکنید فرق میکنه...
درکل بازم با اینکه singleplayer خیلی خوبی و تا حدی تکراری داشت ولی بیشتر از این از یک IW که 80 درصد کارکنانش رو هم نداشت واسه ساختن این بازی انتظار نداشتم...
ولی واقعا این IW با از دست دادن کارکنانش شانس ساختن یه شاهکار دیگه رو از دست داد...:41:
کاشکی که یه جایی میشد بریم شکایت کنیم از دست این شرکتها که میان بازی هارو خراب میکنن بخاطر پول...
مثل capcom با خراب کردن resident و EA با خراب کردن Medal و C&C و...
و blizzard با خراب کردن این Call Of Duty...
من خیلی ناراحت شدم وختی دیدم زیمر .....نقل قول:
واقعا ساندترکاش محشربودن ،تو همین MW2 ....
این سریم ساند ترکای خوبی داره اما سریای قبلی بهتر بودن
نقل قول:محتوای مخفی: !