این مطلب گرچه خیلی مرتبط نیست اما پیشنهاد می کنم آن را نیز مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این مطلب گرچه خیلی مرتبط نیست اما پیشنهاد می کنم آن را نیز مطالعه کنید:
اصلا تو حالت عادی گرافیک cpu به عنوان پیش فرضه. هر وقت که نیاز به گرافیک nvidia باشه خودش تشخیص میده و سوییچ میکنه.نقل قول:
برای سوییچ کردن دستی روی دسکتاپ رایت کلیک کن. گزینه nvidia control panel رو انتخاب کن.
بعد تو بخش set physx configuration گرافیک پیش فرضو انتخاب کن
سلام دوستان عزيز
در فروم همسايه خوندم كه نوشته بود لپ تاپ هاي دل كيفيت خوبي ندارن! و دل آدم رو ميزنند .ايا حقيقت داره؟
با تشكر
سلام
دوستان اولینباره کابل Hdmi وصل میکنم لبتابم تصویر نمیاد آیا تنظیمات خاصی داره>؟
سلام
دوستان اولینباره کابل Hdmi وصل میکنم لبتابم تصویر نمیاد آیا تنظیمات خاصی داره>؟
اینو زدی؟ Win+pنقل قول:
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
لپتاپای دل و به خصوص Inspiron شانسی اند 50 تومن بالاتر بده یه دونه با گارانتی تعویض بگیرنقل قول:
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
ممنون ازشما
ميشه بگين مشكل اصليشون چيه؟
قابل کشف نیست یکی خوبه یکی بد هیچ ارزونی بی حکمت نیستنقل قول:
مشکلای 5110 اینان
FHD نبودن
بدنه ی فلزی نداشتن
محل بد اسپیکر
با چند تای دیگه کلا اگه سرویس تگش سالم باشه اینا قابل بخشش هست:40:
دوستان با کم کردن مقدار مصرف سیپیو از تو پاور پلن دمای لبتاب اصلا از 65 بالاتر نمیره !
همه بازیهای نصب شده من خوب خوب جواب میدن با 15% سیپیو
dirt3
fifa &pes2012
call of duty mw3
F.E.A.R 3:11:
رزولیشن و جزئیاتو جند گذاشتی؟نقل قول:
سلام بچه ها یه سوال؟!!
آدابتور لپ تاپ شما هم صدا میده یا فقط از من اینطوریه؟
شبیه خفیف شده صدای عبور جریان برق از دکلای فشار قوی!
نه مشکلی نیستنقل قول:
مال منم صدا داره
همه مبدل ها یه صدایی دارن بعضی ها بیشتر به گوش میرسه
آخه تا قبلش زیاد توجه نکرده بودم تا اینکه تو دانشگاه یکی از رفقا گفت که آداپتور لپ تاپش(دل) یه همچین مشکلی داره و میخواد بره لپ تاپ رو تعویض کنه!
من ک از خودما چک کردم دیدم دقیقا همون مشکل رو داره
ولی آداپتور لپ تاپ اچ پی یکی از بچه ها رو که بررسی کردیم این طور نبود
بقیه دوستان لطف کنن چک کنن و جواب بدن
ممنون
براي دانلود درايور جدید گرافيک nvidia اين لپتاپ از لينک هاي زير استفاده کنيد:
ورژن 295.73 براي Windows 7 32-bit
ورژن 295.73 براي Windows 7 64-bit
قیمتو!!
ماشاالله دقیقا 400 تومن تفاوت با قیمت خرید من از همین سایت خریدم!:11:
با سلام من میخوام یکی بخرم corei5 باقیمت 1180 که 600 تومن اول میدم باقیش رو هم چک دو ماهه.حالا دوستان نظر بدن با توجه به اینکه طرف آشنا هم هست خوب میگه؟دوستانی که این مدل رو دارن آیا راضین؟ اینم بگم من دانشجوی ترم آخر مکانیکم و بیشتر با نرم افزارهایی مثل اتوکد کار میکنم و اگه وقت کنم گاهی هم گیم نظرتون چیه؟
شما باید یکی دو روزی وقت بذاری بری خودت قیمت ها و گارانتی ها رو ببینینقل قول:
از آشنا خریدن هم خوبه و هم بد !
ولی ملاک اصلی به نظر من همون قیمته که اگه آشنا تون واقعا آشنا باشه باید حداقل سود رو واسه خودش در نظر بگیره (پایین ترین قیمت بازار)
در مورد سوالات دیگه هم همین تاپیک رو مرور کنید
یه سوال داشتم از کسایی که این مدل رودارن این که میگن این مدل خرابیش زیاده درسته؟در کل از خریدتون راضی هستین؟اگر به عقب برگردین باز هم همین مدل رو انتخاب میکنین؟(خواهشا بی تعصب جواب بدین)
اره داداش راضیم. با این کانفیگ و این قیمت چیز بهتری گیرم نمی اومد.:27:(Ci7/8gb/750 خریدم 1220 البته الان شده 1480)نقل قول:
من این کانفیگو میخوام سفارش بدم:ci5/4gb/500gb
باقیمت 1200 به نظرتون با این قیمت و همین کانفیگ مدل بهتری هم هست مثلا از asus?
دوست خوبم لبتاب دل نسبت به امکاناتش قیمتش از همه مناسبتره اما:نقل قول:
حتما حتما همه قظعاتشو چک کن هنگام خرید/
شارژر باطری صفحه نمایش و بلوتوث وایرلس
دوستان ممنون میشم اگه راه های تشخیص اصل بودن رو بگین و اینکه کلا چه چیزهایی باید چک بشن؟
به صدای لبتاب صدای فن و هارد دقت کنیدنقل قول:
وارد سایت دل بشید و با ورود سرویس تگ کانفیگ کنونی رو با کانفیگ موجود روی سایت چک کنید نباید هیچگونه تفاوتی داشته باشه!
به وایرلس وصل بشید و یک فایل نیز بلوتوث کنید /صدای شارژر تو بعضی شارژرا طبیعیه
مقایسه که بین حد اقل 5 لبتاب دل انجام دادم=اون شارژرا که رنگ شارژرش کدر تر و براق نیست بدون صدا هستند!
شارژرای براق که شکلشون از حالت مستطیلی خارج شده و تقریبا شکل ذوذنقه ای گرفتن همشون صدای زرزر اضافی میدن!
سلام. یه لپ تاپ دل ۵۱۱۰ هست و یه دوربین وبکم روش هست ولی دکمه ای کنارش نیست و برنامه ای رو هم پیدا نکردم .
حالا باید چیکار کنم؟ چه جوری باید ازش استفاده کنم؟ باید برنامه ای نصب کنم؟
سلام خدمت دوستان . من نمیتونم از مولتی تاچ استفاده کنم خواهشن اونایی که بلدن راهنمای کنن dell 5110 i5
آره باید درایور webcam رو نصب کنی بعد هم با یه نرم افزار باهاش کار کنی مثلا از چت تصویری yahoo messengerنقل قول:
بچه ها برای 5010 یا 51110 باتری 9 سلولی هم اومده ؟؟
کسی استفاده کرده؟؟
آخه این باتری 6 سلولی روی خودش 2.5 الس 3 ساعت بیشتر شارژ نمی ده!!
سلام
من یه 5110 یه ماهی میشه که خریدم.سرویس تگش JNFXHR1 هستش.
میشه برام چک کنید ببینید ریفر شدست یا نه؟
خودم رفتم چیز زیادی دستگیرم نشد
ممنون
درایور تاچ رو نصب کن تو تنضیماتش تو کنترل پنل آموزش تصویری دادهنقل قول:
R301357 - TouchPad Alps.exe
سلام
ميخواستم از كسايي كه اين لپ تاپو دارن بپرسم به نظرشون ارزش داره كه خريدش؟ با كانفيگ ( i7 8gb ram - 750 hdd )
مشكلات اعصاب خردكن نداره ؟چون واقعا به يه لپ تاپ خوب احتياج دارم كه حداقل 4 و 5 سالي نيازهامو برطرف كنه .( كارم نرم افزهاي سه بعدي و نرم افزارهاي محاسباتي عمران و خيلي كم هم بازي ميكنم). خواهشا بدون تعصب جواب بديد
من ویواز دارم و توی تاپیک ویواز به ملت می گم که نخرن!
اما بدون تعصب می گم که از 5010 بسیار راضی ام و اگه با وزنش مشکلی ندارین حتما بخرین(این سلیقه منه!!)
داداش من همین کانفیگ دارم و راضیم.نقل قول:
از دوستان یه سوال دارم . میخوام ببینم قاب 5110 قابل تعویض هست؟
از دوستان کسی در این مورد میتونه بهم کمکی کنه؟نقل قول:
نه عزیزنقل قول:
تازه 297 روز از گارانتی بین المللی هم باقی مونده
[297] days remaining on your Parts Only warranty.
موفق باشید
مرسی خیلی لطف کردی خیر از جوونیت ببینینقل قول:
آخه یه جا تو همین انجمن خوندم اگه حروف R تو سرویس تگ باشه ریفر شدست...
سلام دوست عزیرنقل قول:
من هم 1ماهی هست که این لپ تاپ(i7-8-750)رو خریدم و تا الان با اینکه زمان زیادی نگذشته ولی بسیار بسیار راضیم واقعا عالیه(استفاده من هم بیشتر نرم افزار هست).تنها مشکلی که دارم وزنشه(چون من زیاد جا به جا میشم) که البته در رنج 15 اینچی ها سبک وزن محسوب میشه
اگر نظرات دوستان رو هم بخونی اکثرا راضین و اونایی هم که ناراضین بیشتر مسکل نرم افزاری داشتن
مثلا یکی از هم رشته ای های خود من از این لپ تاپ راضی نبود و وقتی ازش پرسیدم برای چی میگفت بلوتوثش مشکل داره! در حالی که اشکال از خودش بود که درایور مناسبشا پیدا نکرده بود
ولی من این مشکلا نداشتم چون با راهنمایی mansiaعزیز درایوراشا نصب کردم و بسیار راضیم
موفق باشید
یا علی
من هم دارم و مشکل خاصی نداشته فقط مشکل همون درایورهاش بود که اونها رو هم راحت میشه از سایت داونلود کرد.
دوست عزیر میشه یه کم بیشتر توضیح بدین من هم همین مشکل رو دارم ؟نقل قول:
با تشكر از همه دوستان
دماي دستگاه چطوريه ؟ بيش از حد داغ نميكنه ؟ من كار روزانم زياده ( بيش از 7ساعت ) ؟
يه جورايي از همين سيستم بايد درامد داشته باشم (pc اي كه دارم خيلي قديميه و ديگه جواب نرم افزارهاي جديدو نميده)
سلامنقل قول:
در هنگام استفاده از نرم افزارای مهندسی که به نظر من دماش خوبه ولی چون اهل بازی نیستم تا حالا وقت بازی تست نکردم ولی بعضی از بچه ها که تست کردند میگن زیاد داغ میکنه البته بهتره در مورد بازی دوستان جواب بدن
در ضمن یادمه که یکی از بچه ها در همین فروم گفته بود که از 2ماهی که لپ تاپ را خریده بود دست کم 1ماهش رو روزی بالای 12 ساعت استفاده داشته که باز هم راضی بوده