نه روی performance optimized mode هستشنقل قول:
فکر مال من ایراد داره.جون 2 دقیقه هست که روشن کردم باز شروع شد
مال شما هم موقع روشن کردن یه لحظه صدای فنش میاد؟؟؟
Printable View
نه روی performance optimized mode هستشنقل قول:
فکر مال من ایراد داره.جون 2 دقیقه هست که روشن کردم باز شروع شد
مال شما هم موقع روشن کردن یه لحظه صدای فنش میاد؟؟؟
نباید اینطوری باشه...نقل قول:
اگه واقعا همه تنظیمات درست باشه ممکن مشکل سخت افزاری داشته یاشه...
که البته احتمالش زیاد نیست...
چند دقیقه بزارش رو حالت idle یعنی اصلا باهاش کار نکن ببین بازم فنش زیاد کار می کنه...
موقع موزیک گوش دادن و فیلم دیدن و ،.... نباید فنش طوری کار کنه که بتونی صداشو بشنوی...
خودت احساس می کنی واقعا داره غیر عادی کار می کنه ؟؟؟
موقع روشن یه لحظه شدید کار می کنه بعد کاملا آروم میشه که این طبیعیه.....
بچه ها من خودم به مشکل عجیب و مسخره دارم تو تاپیکم مطرح کردم ...
اونم اینکه دکمه on/off تاچ پد کمپلت از کار افتاده اما خود تاچ کار می کنه ...
یعنی نمی تونم غیر فعالش کنم...ال ای دی دورشو به جای اینکه با اون دکمه فعال یا غیرفعال کنم با fn+space می کنم...
مشکل ناسازگاری با ویندوز و درایور هم نداره...
طوری هم نیست که احتمال خرابی بشه بهش داد...
هر کاری به مخم رسید انجام دادم ولی درست نشد....
می دونم کسی نمی تونه کاری کنه چون دیگه راهی نمونده که انجام نداده باشم ولی گفتم بدونین یه وقت ریا نشه....:31:
من که احساس میکنم غیر عادی هستنقل قول:
رو idle هم کار میکنه.و قسمت راست کیبورد خنکه ولی قسمت چپش گرمه.(داغ نیست)
به نظرتون یه بار ریکاوریش بکنم؟
نقل قول:
ببینید روشن بودن فن با تند کار کردن متفاوته...
مثلا مال من که از صبح یک سر روشنه فنش کار می کنه اما من تا وقتی گوشمو نزدیکش نبرم نمی تونم صداشو حس کنم...
الان شما وقتی دارین باهاش کار می کنین می تونین صداشو بشنوین یا نه ؟؟؟
طبیعیه که قسمت چپ گرمتر باشه چون به هیتسیک و چیپ گرافیک نزدیکتره....
نه ریکاوری لازم نیست....
اگه می تونی یه عکس از تنظیمات فن processor power management....بزار
شما یک کمکی هم از ساپورتر های اچ پی بگیرنقل قول:
از طریق نرم افزار اچ پی اسیستنت :31:
آورین آورین....نقل قول:
چرا زودتر به ذهن خودم نرسیده بود!!!!:31:
نه آقا . صداش گوشمو کر میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات که درسته....نقل قول:
حدس می زنم آپدیت بایوس آخرین راه باشه...
راستی تاحالا آپدیت کردی ؟؟مدلت 6050se بود دیگه فایلشو برات می ذارم فقط اجراش کن بقیشو بزار به عهده خودش...
یادم رفت بگم یه آنتی ویروس خوب نصب کن و بزار deep scan انجام بده...
مشکل قطعا باید برطرف یشه صد در صد...
نه آپدیت نکردمنقل قول:
6090ee هست
چطور آپدیتش کنم؟
پس اون لینک قبلی دانلود نکن اینو دانلود کن اگرچه فرقی ندارن و هر دو وژن F.14 هستن...نقل قول:
ببین فقط نوت بوک بزن تو شارژ و فایلی که دانلود کردی اجرا کن خودش بقیه کارارو انجام میده...کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-94786-1&lc=en&dlc=en&cc=emea_middle_east&os=4063&product=5062496&sw_lang=
فقط به هیچ عنوان نباید سیستم حین آپدیت خاموش کنی خودش وقتی تمام شد چند بار ریستارت می کنه..
سریع خبرشو بده...
آقا این فقط یه بار ریستارت کرد و تموم شد
هیچ نغییری هم نکرده
لحظه اول که روشن میکنی که فن برای یک ثانیه با بالاترین سرعت میچرخه که طبیعی هست. بایوس رو آپدیت کن ببین اوکی میشه یا نه. راستی cpu شما چی هست؟ یعنی 6050 هست مدل لپ تاپ با i5 یا مدل های دیگه که i7 هست؟ واسه ویروس اسکن کن. نشد ویندوز رو عوض کن. خیلی بعید هست که مشکل سخت افزاری باشه.نقل قول:
مال من 6090 هست i7نقل قول:
ویندوز صفر هستش ویروس چی کار میکنه؟
ریکاوریش کنم؟
جواب سئوال های منو توی پست های بعدی داده بودی که من نخونده بودم :27:
خوب بعد از ریستارت بایوس رو آپدیت کرد؟ فرایند آپدیتش تابلو هست. قبل از اینکه شروع به لود ویندوز کنه ازت اجازه میخواد واسه آپدیت بعد یکسری عدد پر میکنه بعد دوباره معادل همون عدد رو پر میکنه که چک میکنه که درست آپدیت شده باشه و بعد تموم. این کارا انجام شد؟
اگر درست نشد بد نیست ریست فکتوری کنی. میشه جورای دیگه هم باهاش کلنجار رفت ولی اینجوری با این پست گذاشتن ها نمیشه به نتیجه رسید. ریکاور رو بزار و بزن مثل روز اول بشه. یعنی او گزینه آخر رو بزن ولی قبلش واسه ویروس اسکن کن.
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
عزیزم مگه ماشین هست که بگی بعد از 10 تا کارکرد ویروس میگیره. همین که شما به نت کانکت میشی ممکن سری آلوده بشی یک فلشی چیزی. آنتی ویروس رو آپدیت کن بعد اسکن کن. اگر جواب نداد ریکاور کن.نقل قول:
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
تو هم ریکاور کردی درست نشده؟ راستی جالب بود من نمیدونستم اون led با fn+space غیر فعال میشه. بعید میدونم سخت افزاری باشه ها.نقل قول:
چند صفحه از این تاپیکو خوندم
یعنی سری DV-6 انقدر مشکل جور واجوردارن؟دارم کم کم از خرید 6050 منصرف میشم!
هر لپ تاپی یه سری مشکلات مربوط به خودش رو داره این مشکلاتی که دوستان در اینجا مطرح می کنن اکثرشون جزئی هستن که خیلیاش برای من که 6090 دارم پیش نیومده:10::31:نقل قول:
6090 زیادی حافظه داره،این طور نیس؟آخه به چه در میخوره 1 ترابایت؟واسه کارهای معمولی پیشنهادش میکنین یا نه؟
یه سوال دیگه کارت گرافیکش چون ATI میگن عملکردش خوب نیست و Gforce بهتره،نظرتون چیه؟
من دیگه واقعا تو خرید هنگ کردم،هزارتا مدل جورواجور که هر کدوم به یه درد میخورن.نتیجه گرفتم نباید زیادی تحقیق کرد.:19:
ببینید دوست عزیز شما می گین تاپیک رو خوندین اما اصلا دقت نکردین ببینین چه مشکلاتی مطرح شده...نقل قول:
99 درصد سوالهایی که تحت عنوان مشکل پرسیده مبشه اصلا نمیشه اسمشو مشکل گذاشت...نمی گم بیشترش می گم همش به بلد نبودن خود کاربر مربوط میشه تا نوت بوک...
و از پیش پا افتاده ترین تا مهم ترین مسایل مطرح میشه و این بستگی به سطح دانش کاربردی اون کاربر داره که چه سوالی براش پیش بیاد و بپرسه...
ابنم خدمتتون بگم hp تو سری 6 طوری عمل کرده که امکان پیدا کردن کوچکترین مشکلی رو از هر کسی که فکرشو کنید گرفته نمونش خودم که با تمام حساسیتم به برندها متقاعد یا بهتر بگم مجبور شدم hp بگیرم چون بهتر از این نمی تونستم گیر بیارم...
پس اگه تونستین تو خریدش شک کنین بگین من جابزتونو بهتون بدم...:31:
نه اینطور نیست نهایت اختلاف 30-40 تومان....نقل قول:
بله همراه با number key...
1 سال دیگه میبینی که 1ترا هم کمهنقل قول:
بستگی داره چه مدل ati باشه.ati 6770 از لحاظ قدرت حرف نداره
دوست عزیز اگه منظورتون از کارای معمولی موسیقی ، فیلم و یا بازی هست باید بگم بسیار بیشتر از اون چیزی هست که شما لازم دارین...نقل قول:
در واقع برای استفاده عادی این کانفیگ پیشنهاد نمیشه ....
می تونین مدل دیگه ای از این سری انتخاب کنین با کانفیگی مناسب تر با انتظار شما...مثل 6050
دوست عزیز اصلا این طوری نیست ..در حال حاضر amd /ati بهترین چیپ های گرافیکی دنیا رو تولید می کنه طوری که این شرکت موفق شده تمام محصولات nvidia رو پشت سر بزاره ...
دلیل این صحبت رو هم می تونین تو استفاده شرکت های بزرگی مثل apple ..hp..تو محصولاتشون از چیپ های این شرکت پیدا کنین به علت ساپورت رنگ بیشتر ،مصرف برق کمتر ،قیمت بسیار مناسب ترو پرفورمنس بسیار بهتر نسبت به nvidia...
این خدمتتون عرض کنم واقعا اگر دنبال یه نوت بوک هستین که از همه نظر عالی باشه بهتر تو hp و سری 6000 دنبالش بگردین و وقت خودتونو سر برندهای دیگه تلف نکنین...
وقتی پست هایی مثل پست شما می خونه ادم دلش قرص میشه که بره بگیره و لی وقتی میری با فروشنده حرف میزنی !نقل قول:
هرکدم یه چیز می گن، یکی میگه انقدر پول نمی خواد برای لپ تاپ بدی اگه بدی ضرره میگم کارم با لپ تاپ خیلی ، میگه با این مدلم و هزار نوع برخورد دیگه!
اینه که ادم گیج میشه چکار کنه؟
من خودم همین مدل و انتخاب کردم ، اما هر دفعه یه چیز میگن ادم پشیمون میکنند ، بین اسوز و دل و اچ پی گیر کردم !
فقط یه سوال به نظرتون من که کارم با سیستم سنگین هست و همش نرم افزار های گرافیکی مثل مکس و رویت کاردارم ،
رم خیلی مهمه ، اگه مدل 6070 بگیرم و عوضش 4 گیگ رم اضافه کنم ، کارایی 6090 نداره ؟ فقط هاردش کمتر هست دیگه!
به صرفه تر نیست ؟
ممنون
مرس ازت...نقل قول:
ببینید دوست عزیز من تو یکی از پست هام هم به یکی از دوستان دیگه گفتم که اولین کاری که باید تو خرید نوت بوک انجام بدین بی توجهی کامل به حرفهای فروشندس..البته این به این معنی نیست که همه رو نادیده بگیرین نه ..فقط زمانی که می تونید حدس بزنید اون فروشنده واقعا می تونه کمکی به شما بکنه ازش کمک بخواین...
به هرحال اون منافع خودش به منافع شما ترجیح میده ...پس اگر بخواین طبق صحبتهای اون تصمیم بگیرین از همین الان بدونین که خریدتون به مشکل بر خواهد خورد....
در مورد برنامه هایی هم که باهاشون کار می کنید یله رم خیلی مهمه اما به نظر نمی رسه مشکلی از بابت رم باشه البته کافی هم نیست بیشتر پردازنده و کارت گرافیک قدرتمند مهمه که تو این مدل وجود داره...
البته اگه احساس می کنید رم بیشتری نیاز دارید می تونین 6080 بگیرین با رم 6 و هارد 750...
6090 فرقش با مدل های دیگه در هارد و رم و درایو blue-ray....
اینم بگم که من اصلا روی hp تعصبی ندارم هرچی می گم اونی هست که دارم می بینم و واقعیت داره ...
اینم بدونین اگه hp بهترین نبود امکان نداشت خودم بخرم چه برسه بخوام به کسی پیشنهاد هم بکنم...
اگر به فروشنده اطمینان ندارین پیغام خصوصی بدین یه جای عالی بهتون معرفی کنم که هیچ مشکلی پیدا نکنین موقع خرید...
سلام دوست خوبم.نقل قول:
بزار من یک با یکم راهنمایی کمکت کنم شاید از این وضع خلاص بشی و بتونی تصمیم درست رو بگری و دیگه انقدر تحت تاثیر حرف های فروشنده ها قرار نگیری.
ببین عزیزم . مناسب بودن یک لپ تاپ را از چند وجه میشه بررسی کرد که اولویت هر کدام نسبت به دیگری بنا به نیاز شما متغییر خواهد بود. اولویتی که از نظر من مهم بود به طور خلاصه به ترتیب زیر بود:
1 - کانفیگ
2- طول عمر و کیفیت ساخت
3- خوش دست بودن کیبورد و تاچ پد.
4- وزن و اندازه
5-کیفیت صفحه نمایش
6- زیبایی
حالا ممکن شما مثل یکی از دوستان من فقط به دنبال لپ تاپی باشید که با دکور اتاق شما هماهنگ باشه پس زیبایی میاد به جای شماره یک.
حالا نکته مهم اینجاست که اگر کانفیگ روز و آخرین تکنولوژی برای شما مهم باشد باید طول عمر را در ردیف 2 قرار بدید. حالا شاید شما بگید که من لپ تاپی را انتخاب میکنم که طول عمر بالایی داره و جدید ترین کانفیگ را هم داشته باشه.
من به شما میگم این کار ممکن نیست. شما اگر به تاریخچه تمام تولید کننده های لپ تاپ نگاه کنی میبینی که همه اینها در طول حیات خود سری های مختلفی از لپ تاپ را ارائه کردند که بعضی از نظر کارکرد و طول عمر موفق بودند و بررخی ناموفق. هیچ تولید کننده ای نبوده که تمام سری های ارائه شده اش موفق یا تمام آنها ناموفق باشه. مثلا وایو یکسری از لپ تاپ هاش که همین چند سال پیش اومد به بازار همگی مشکل فن داشتند و بعد از یک مدت فن آنها به صدا میافتاد. یا همین hp یکسری از سری هاش مشکل گرما و طراحی در سی دی رام داشتن و ...
الان این لپ تاپ یک ماه هست که داره برای من کار میکنه. من با کمک تجربه و تخصصم فقط 30 درصد از طول عمرش میتونم اطمینان داشته باشم. طول عمر لپ تاپ را زمان مشخص میکنه و باید حداقل یک سال باهاش کار کنی.
پس اگر برای شما طول عمر از همه مهم تر هست باید قید کانفیگ را بزنی و لپ تاپی را انتخاب کنی که حداقل یک سال از عمرش گذشته و جواب خودش را پس داده باشه. یعنی از کسایی که داشتن نظر بخوای و آمار خرابی این مدل را استخراج کنی بعد ببینی که برای شما مناسب خواهد بود یا خیر. ببینی مادربرد لپ تاپ تحمل گرما داشته؟ درایو اپتیک خوب عمل کرده؟ فن به صدا افتاده؟ تحمل نواسان برق را داشته؟ تاچ پد از کار افتاده؟ و...
در مورد کانفیگ هم که اگر شما کاربر حرفه ای باشی میدنی کاربرد شما نیاز به چه کانفیگی خواهد داشت. و اگر انقدر حرفه ای نیستی باید بگی که لپ تاپ را برای چه کاری میخوای تا راهنماییت کنم.
برا اینترنت به نظرتون مودم edge خوبه؟؟ اونایی که استفاده میکنن سرعت دانلودش حدودا چنده؟
[بستگی به منطقه شما داره. اگر مناسب باشه سرعت دانلود 20-25 داره. البته میتونی همین کار رو با مبایلت انجام بدی و مبایلت رو وصل کنی به لپ تاپ.نقل قول:
منطقه ما که اصلا ok نیست. من توی خونه سرعت 1 هم به زور دانلود میکنم
سلام به همه
آقایون منم خریدم6080se امروز !!!! از آشنا خریدم ، 1260
با پیک فرستاد ،باز کردم چک کردم ، لبه ی باطریش یکم تو رفتگیداشت و موقع گذاشتن باطری خوب جا نمی رفت ، زنگ زدم ، گفت که فردا صبح بیار عوض کنیم( دست بهش نذار کهکلا یهدونه دیگه بدیم اگه اکی نبود ) !!!!!!!!!!!!!!1 :41: شانس ندارم که
سریال نامبر: 5CH1140U48
خوبفاصله ی چندانی نداره با 108 !!!!
خوب کول پد چی بگیرم؟؟؟
دوستان به نظرتون چند وقت دیگه باید صبر کرد تا سری dv6-61xxxx وارد ایران بشه؟
i7 2720qm
RAM up to 16GB
VGA amd 6770m 2GB
سبکتر هم هست
سلام دوستان من امروز 6090 را خریدم . دی وی دی های بک آپ هم گرفتم . به نظر شما اگه کلا فرمت کنم و خودم از اول پارتیشن بندی کنم و وین نصب کنم ضرر کرد ؟ وین اورجینال خیلی فرق داره ؟؟؟
پارتیشن که خودم نداره اگه هم بخوام از طریق منیجر تیکش کنم فقط 500 گیگ اجازه میده.
مبارکه!نقل قول:
سعی کن کل نوت بوک عوض کنی چون مشخص نیست باتری از کجا می خواد جایگزین کنه...
سریال مشکلی نداره...
اصلا کول پد نگیر چون واقعا تاثیر خوبی تو کاهش دما نداره..حتا من بعضی موقع حس کردم دما رو هم بالا برده به دلیل طراحی بدی که داشته...
اما نوعی پوشش هست که زیر نوت بوک قرار می گیره که میشه بهش گفت کول پد بدون فن یا کریستالی ...
طرز کارش اینطوریه که کریستال هایی که درونش قرار دارن در دمای عادی یا سرد به صورت جامد هستند و وقتی نوت بوک رو روش قرار می دین با جذب دمای بدنه کم کم به حالت نیمه جامد و کاملا پاشیده از هم در می آیند...
خیلی بهتر از نوع فن دار هست ...
چون خودم کول پد45000T خریدم اما واقعا مزخرف بود جاش کریستالی گرفتم 16000T
دوست عزیز سعی کنین این کار انجام بدین چون وبندوز home premium و ultimate که شما قرار هست نصب کنین از بسیاری جهات باهم تفاوت دارند..این تفاوت تا جایی هست که شما نمی تونین از کل پرفورمنس سیستم تحت نسخه home استفاده کنین ...نقل قول:
سعی کنین 7 sp1 64-bit نصب کنین...
در مورد پارتیشن می تونین هم از طریق محیط ویندوز و برنامه هایی که در این زمینه وجود دارند استفاده کنین و هم موقعی که دارین ویندوز رو نصب می کنین که اگه فکر می کنید کار با برنامه تحت ویندوز براتون سخته می تونین از راه دوم استفاده کنین...
اینم بگم که حتما فولدر swsetup تو درایو C قبل از فورمت هارد تو جای دیگه ذخیره کنید...
تمام درایورها و برنامه های مربوط به سیستم تو این فولدر هستن...
دوستان سلام.
من بانام کاربری جدید وارد روم کامپیوتر شدم و اصلا اخلاق اینو ندارم که یه جنس رو خوب جلوه بدم و یه جنس رو بکوبونم اما اینو می خواستم بگم که عزیزان من با عوض و بدل کردن 5 لپ تاپ سونی و ایسوز و دل ... تو 6 یا 7 سالگذشته بسیار راه پر اشتباهی رو رفتم.
جالب اینجاست که باز تو این روم کامپیوتر دنبال یه لپ تاپ سونی بهتر میگشتم که دیدم بحث خیلی بر سر HP 6090ee داغه و بعد از پرس و جوهای زیاد متوجه شدم یه جای کارش میلنگه که با آبدیپ حل شدنیه که یکی ازدوستان گفت 6099 بخر که دیکه این مشکل رو هم نداشته باشه.
آقا ما هم دلو زدیم به دریا و یه 6099 خریدیم.
حالا 10 روز از خریدش میگذره و فقط می خواستم یه چیزی رو بگم.
کدوم لپ تاپ سونی به گرد پاش میرسه؟؟
این اچ پی واقعا محشره.
طرح ساخت و کارکرد و ..... واقعا عالیه .
اینو نوشتم که از همینجا تشکر کنم از همه عزیزانی که تو رومهای مختلف لپ تاپ با اطلاعاتشون کمک میکنن به مردم.
اگر یه لپ تاپ عالی خواستین HP 6099 ee بهترین گزینه هست.
با تشکر.
-------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
من این کارارو کردم ....مشکل حل نشد......بردم گارانتی روش کار کرد میگه با ویندوز 32 بیت مشکلی نداره یعنی هنگ نمی کنه اما داریم روش کار میکنیم ببینیم رو 64 بیت چطوره.....ممکنه CPU مورد داشته باشه.....آخه من هیچ کدوم از ایرادایی که سایت اچ پی گفت رو ندارم........ مشکل از کجا میتونه باشه ؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان بنده بالاخره 6050 رو گرفتم .
فقط از اطلاعات بک اپ گرفته نشده .
من خودم از طریق ویندوز بک اپ بگیرم ؟ از هر دو درایو ؟ چون درایو D هم ظاهرا درایو back up هست و حجمی حدود 17 گیگ داره .
بعد از اون از چه طریقی پارتیشن بندی کنم ؟
سلام دوستان
من 6090 رو انتخاب کردم فردا می رم بگیرم . این لپتاپ همه چیش اوکی فقط می خواستم بدونم وقتی که لپتاپ رو روشن می کنیم اون لوگوی اچ پی پشت لپتاپ هم روشن می شه ؟ تو مدل های قبلی لوگوی اچ پی با رنگ سفید روشن می شد.
تبریک به خاطر انتخاب عالی که کردی....نقل قول:
بله دوست عزیز روشن میشه البته رنگش کمی متمایل به آبی خیی کمرنگ.. که به خاطر lLed هست که به کار رفته و جلوه فوق العاده زیبایی هم داره....
خوشحالم که بالاخره تونستی تصمیم درستی بگیری....نقل قول:
انتخابت عالیه...
دوست عزیز درایو D مربوط به ریکاوری هارد هست که باید روی 4 DVD درجه 1 رایت بشه....
ازطریق منوی start تو box تایپ کنین recovery manager و برنامه رو اجرا کنین و با انجام چند کلیک ساده dvd بک آپ تهیه کنین...
بعد از اون بهتر هست که ویندوز رو عوض کنین و نسخه ultimate sp1 64-bit نصب کنین که بسیار از نسخه home بهتر هست..
در مورد پارتیشن هم می تونین از طریق برنامه تحت وین این کارو انجام بدین و هم موقعی که دارین ویندوز نصب می کنبن از طربق منوی ساده ای که وجود داره...
سپاس .نقل قول:
روی 4 تا ورباتیم الان در حال بک اپ گرفتن هستم . پس این برنامه از تمام درایورها و برنامه های HP بک اپ میگیره دیگه ؟
ولی میخوام همین ویندوز رو فعلا نگه دارم . برنامه ی ساده ای رو میشناسین که بوسیله ی اون بشه پارتیشن بندی کرد ؟ و بعد از پارتیشن بندی با درایو D باید چکار کرد ؟
و اگر بخوام دوباره ویندوز رو بصورت Home و اورجینال نصب کنم باید کدوم سریال نامبر رو بهش بدم ؟
راستی برنامه ای رو سراغ دارین که بوسیله ی اون بشه دمای GPU و CPU رو دید ؟
درسته از کل هارد بک آپ می گیره.نقل قول:
می تونین نگه دارین اما نمی تونین تحت این نسخه از تمام پرفورمنس و بسیاری از ویژگی های دیگه سیستم استفاده کنین ...
دوست عزیز پارتیشن بندی تحت ویتدوز به مقدار مشکل هست ممکن اگه اطلاعات خاصی رو هارد داشته باشین با کمی بی دقتی همه رو ازدست بدین...
برنامه های زیادی وجود دارند که استفاده از اون به خودتون و اینکه چقدر می تونین باهاشون درست کار کنین بستگی داره....lمثل easeus partition master ،
acronis disk director suite و .....
برای نصب مجدد ویندوز home original یا می تونین ریکاوری کنین و یا نسخه ای بدون کرک نسخه home نصب کنین و با سریال پشت دستگاه اکتیو کنین...
این بهترین برنامه برای چک دمای سیستم....cpuid hardware monitor pro