گلچین هم فکر کنم بزاره بکنی ولی فکر کنم نوشته کل پکیج رو یه جا میدهنقل قول:
یه پرس و جو از خودش بکن ببین چی میگه:46:
Printable View
گلچین هم فکر کنم بزاره بکنی ولی فکر کنم نوشته کل پکیج رو یه جا میدهنقل قول:
یه پرس و جو از خودش بکن ببین چی میگه:46:
متشکرمنقل قول:
تلوزیون 2.150.000 بایک سینما خانواده 350
کلا 2.500.000 و 200 کارت هدیه با 3 تا اینک و یک فیلم بلوری
سلام من فردا می رم بخرم اما با این همه حرف هایی شد من بالاخره نفهمیدم اکتیو بخرم یا بسیو یک سوال داشتم کدام یک از شما یک تلوزیون اکتیو الجی داره یا از نزدیک دیددش اگر کسی دار به غیر از سنگینی قیمت زیادش و ... چقدر کیفیت 3 بعدی خراب می کنه و بد نشون میده مخصوصا در تلوزیون های بلاسما ایا تلوزیون pz9500 در ایران هست و فروخته می شود قیمت 60 اینچش چه قدر است ایا با 3 بعدی اش ازنزدیک کار کرده اید چه قدر تداخل تصویر و برش دارد و به مدل های باناسونیک میرسد لطفا زود جواب دهید چون فردا من می خواهم بخرم منتظرم
pz950 خیلی از st30 ضعیفتره مخصوصا سه بعدی.نقل قول:
st30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pz950 تو ایرن همون pz9500
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.نقل قول:
با این که توی سه بعدی ضعیف تره قبول دارم ولی امکاناتش بیشتره
البته بعد از st30 بهتر از pz950 وجود نداره توی پلاسما میگم
من pz9500 تو فروشگاه ال جی دیدم یخ مشکل خیلی بزرگش نداشتن فیلتر کنتراست مخصوص جاهای پرنوره تو جاهای پرنور کنتراست پاناسونیک خیلی بیشتره.
ممنون دوست عزیز ولی منظورتون از اینکه این مدل سه بعدیش اکتیو هست و پسیو نیست چیه ؟؟نقل قول:
یعنی این از اون سه بعدی ها هست که عینکاش گرونه و لرزش و پرش داره و سر درد و سر گیجه میاره و ....نقل قول:
چند صفحه قبل رو یه مرور کنید خیلی در مورد passive و active بحث شده
کلا برای پخش تصاویر سه بعدی 2 تکنولوژی هست که همین پسیو و اکتیو هستن
این مدلی که شما مد نظرت هست اکتیوه
ولی چیزی که تو این تاپیک راجع بهش بحث میشه تکنولوژی پسیو و به خصوص Cinema 3D ال جی هست
مدل و سایز تلوزیون رو هم میشه بگید؟نقل قول:
چون فکر کنم گفتید 65100 سایز 42 اینچ گرفتید؟ درسته؟
قیمتش 2099000 هست چرا 2150000 به شما دادن؟
در ضمن 4 تا عینک و کنترل جادویی تو کارتن بود دیگه ؟
اینا رو جدا کسی که اومد برای نصب بهتون داد؟
من دفترچه فارسی lw9500 میخوام
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
من دفترچه فارسی lw9500 میخوام کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
42 اینچنقل قول:
4 اینک و کنترل جادویی هم تو جعبه بود
قیمت2.150.000
مبارکه .نقل قول:
منم دقیقا دمو های ال جی رو همه رو دانلود کردم واسه مهمونا ! چون جذابیتش از همه بیشتره دیگه . طبیعیه.
ولی جدای از اون . دانلود زیاد کردم .
یدونه آواتار گرفتم 32 گیگ.
یه دونه دزدادن دریایی کارائیب گرفتم 25 گیگ.
drive angry رو گرفتم اونم حدود 11 گیگ.
هری پاتر گرفتم 15 گیگ.
آلیس در سرزمین عجایب حدودا 10 گیگ.
Clash Of The Titans حدود 8 گیگ.
Final Destination 5 حدودا 1 گیگ ( کیفیتش هم بد نیست ) جالب بود واسه خودم
G Force 3D حدودا 5 گیگ
Cats and Dogs The Revenge of Kitty Galore حدودا 7 گیگ
یه مستند IMAX Hubble 3D رو هم گرفتم حدودا 3 گیگه که زمانش کم هست.
همه رو از اینترنت گرفتم و البته بیشترش تورنتی بود .
99 درصدشون هم 1920 در 1080 هست . با صدای عالی و بیت ریت بالا.
فقط 2 تاشون دوبله آلمانی هست و یه دونشون ترکی !
در هر حال مبارک باشه ولی 51 هزار تومن گرون بهت دادن؟!نقل قول:
نمیدونم چرا؟
نقل قول:
منم امروز رفتم هارد رفیقم رو گرفتم خالی بود یه 500 گیگ.ارسالش کردم واسه ی این سایت 3dbaz همش رو واسم side by side کنه.هر چی عنوان side by side توی سایت داره رو واسم میریزه.
البته الن آواتار رو واسم فرستاده با دموهای ال جی و دو تا مستند و حدود 4 گیگ کلیپ و فیلم ثور که اونم 8 گیگ.
بیت ریت فیلماش خوبه بعشی هاش چون زیادی بیت ریتشون بالا بود مجبور شدم بریزم روی فلش بعد وصل کنم به بلوری.یه کلیپ 10 دقیقه ای هست که 3560*800 اینم side by side.
ولی یه مشکلی هست اونم این که این دستگاه بلوری ما بلوری رایتی رو با فرمت bd-r رو یک سریاش رو پخش می کنه و فیلم های کپی رو به خاطر قاونو کپی رایت{که واقعا ااااهههه بهش} اجرا نمی کنه.
حالا این آواتار کیفیتش توپ جلود و همه چیش هم مثل پک اصل.ولی چه فایده مثل داشتن بوگاتی بدون سوییچه که باید یک رش کنی تا بشه ازش استفاده کنم.یکی انگار می گفت باید بلوری پلیر رو ببرم به نمایندگی تا واسم هکش کنن.تا بتونه رایتی هارو هم اجرا کنه
بلاسمای pz9500 چه قدر از بلاسمای st30 3 بعدی اش ضعیفه یعنی محو شدگی توش وجود داره و باعث خراب شدن شدن تصویر می شود راستی از نظر 2 بعدی به فول ال ای دی ها می رسد لطفا تا شب جواب بدهید راستی این دو مدل چقدر هستن
نقل قول:
در مورد p9500 نمیتونم چیزی بگم چون st30 رو ندیدم.ببین رفیق مطمئنا full led ها کتراست بالایی دارن ولی توی زمان پاسخگویی بازنشانی به پای پلاسما نمیرسن ابلته مصرف برقشون هم کمتره.به نظر من full led بهتره
میشه ادرس سایت هایی رو که ازشون دانلود کردین رو بذارید مخصوصا دموهای lg مرسینقل قول:
نقل قول:
رفیق دانلود از تورنت بلدی برو توی سایت های سرچ تورنت هر چی بخوای هست.همه مدل فیلم 3d ی و دموی شرکت ها اینا
دوستان من یک مودم tplink 8901G دارم که روتر هم دارد
می خواستم ببینم کارت وایرلس برای پی سی بگیرم می تونم dlna تلوزیون را راه اندازی کنم و فیلم های hd را روی اون ببینم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کسانی که dlna راه اندازی کردند روش کار رو بگویند ممنون
dlna روی وایرلس فایده ندارهنقل قول:
فیلمای با کیفیت رو نمیتونی ببینی چون سرعتش کمه
تازه همونایی هم که میشه دید لود شدنش طول میکشه
بدرد عکس و موزیک میخوره و فیلمهای divx و این چیزا
اگه میخوای واقعا از dlna استفاده کنی و فیلم hd ببینی وایرلس بدردت نمیخوره از کابل استفاده کن
dlna هم کاری نداره
یه سی دی هست تو سی دی های تلویزیون توش یه نرم افزار به اسم nero نمیدونم چی چی هست
اونو که نصب کنی میتونی باهاش تنظیم کنی که چه فولدرهایی رو تو شبکه به اشتراک بگذاری
مثلا فولدر فیلمهاتو که توش اضافه کنی این تو شبکه شناخته میشه
بعد که تو ورودیهای تلویزیون بری اگه همه کارا رو درست انجام داده باشی به ورودی جدید اضافه شده که اسمش dlna هست
اونو میزنی بعد اسم کامپیوترتو انتخاب میکنی
اونوقا وارد هون فولدرهایی که به اشتراک گذاشتی میشه
میتونی از اونجا هر فایلی رو پخش کنی
این حالت بالاعکسش هم ممکن هست؟نقل قول:
یعنی از تو PC بتونیم فایلهایی که تو هارد یا فلشی که به تلوزیون یا بلوری پلیر متصل هست رو ببینیم؟
سلام
دوستان عزیز مدل lw65100 توی مشخصاتش نوشته شده زمان پاسخگویی به تصویر 4 میلی ثانیه .. این زمان زیاد نیست ؟
ممنون
تو سایته خوده ال جی زده 2.4 دوسته عزیزنقل قول:
نقل قول:
رفیق شما اگه این روتر رو داری که دیگه نیاز به کارت وایرلس نداری.روتر رو به کارت شبکه tv وصل کن.بعدش یا یه دانگل وایرلس به tv وصل کن یا با کابل شبکه.
حالا منظور از فیلم hd دیدن باید چی باشه اگه همین فیلم های 700 مگ توی سایت ها واسه دانلوده یا فیلم هایی که بت ریتشون پایین 4 مگ باشه میتونی با وایرلس ببینی ولی اگه بالای این میزان باشه باید با کابل شبکه tv رو مچ کنی راهنمای کاملش هم که توی دفترچه tv هست.ولی زیاد مالی نیست.چون تا میاد اطلاعات رو بخونه و اگه خوالستی بزنی جلو یه کم گیر می کنه و اینا فایده نداره.فقط واسه موقعی که مثلا میخوای یه فایل چند دقیقه ای به اشتراک بزاری بعد از این حالت استفاده کنی شما اگه بخوای فیلم hd ببینی که توی اون 1/5 ساعت باید هم pc روشن باشه هم tv.خوب راحت تره بریزی رو فلش وصل کنی به tv.
روش کار توی دفترچه tv هست شما اون دفترچه رو دو سه بار بخون.
الان اگه بیان از من در مورد دفترچه راهنماهای tv و بلوری و سینما خانگیمون امتحان بگیرن پایین 19 نمیشم
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
. نه رفیق پس قانون کپی رایت که دهنه من رو چیز کرده چی میشه.نقل قول:
به خاطر همین قانون کپی رایت الن من نمیتونم بلوری آواتار رو ببینم چون دستگاه بلوریمون از قانون کپی رایت پیروی می کنه
نه اتفاقا جالب بود اگه میشد اما تلویزیون جوری تنظیم شده که فقط بتونه اطلاعات رو بخونهنقل قول:
فکر نکنم بشه کاریش کرد
مگر اینکه یکی بیاد فریمور تلویزیون رو دستکاری کنه و این قابلیت رو بهش اضافه کنه که تاحالا کسی اینکار رو نکرده
منم بعضی جاها دیدم نوشتن بخاطر همین مشکلات و مشکلات دیگهنقل قول:
میرن پلی استیشن میخرن به جای بلوری پلیر
سلام قیمت تلوزیون 47lw9800 و تلوزیون 50pz9500 در جمهوری چه قدر است ولطفا یک مقاله فارسی از این تلوزیون pz9500 قرار دهید لطفا هرچه زود تر جوابم رادهید
ال جی هست؟نقل قول:
شنیدم تو پخش فیلم های کپی مشکل ندارن که؟
البته مثله اینکه به نحوه رایت هم بستگی داره
منظورم از رو هاردی هست که به تلوزیون یا بلوری پلیر وصل شده و روش ضبط شده که خیلی هم مهم نیستنقل قول:
:46:نقل قول:
دوسته عزیز به عنوان تاپیک توجه کنید لطفانقل قول:
برای مقاله در مورد تلوزیونها به سایت زومیت برید
در مورد قیمت و ... تاپیک زیاد هست
سلام دوستان واقعا تاپیکی که زدین خیلی جالب بود و اطلاعات کاملی داشت و بجز اطلاعات تئوری دوستان تجربیات خود را بازگو کرده و خیلی به کسی که میخاهد تیوی بخره کمک میکند ...
دوستان من خودم از این مدل 5700 خیلی خوشم اومد و یک تیوی کاملی بود تا اینکه دیروز یکی از دوستانم یک تیوی پلاسما 50 اینچ تو بازار دید و فروشنده بهش گفته این تیوی ها تازه 20 روزه اومده و اینک های اینها دیگه باتری نمیخوره و سبک :18: و از این حرفا بعد قیمتش هم 1600000 ...
خوب این اطلاعاتی که دوستم به من داد میخورد که پلاسما ها هم پسیو دارن راستم خودم که تا الان پلاسما پسیو ندیدم جایی هم نشنیدم و اینترنت رو هم زیرو رو کردم مدل این تلویزون رو پیدا نکردم شما اطلاعاتی دارین ؟:13:
آیا میشه با 65100 برنامه ها رو توی فلش ضبط کرد؟؟ این دکمه rec روی کنترل واسه چیه؟؟
سلام دوستان عزيز
بنده ميخوام تو اين هفته يه tv بخرم حداقل هم 46-47 اينچ تا نزديكاي 2 تومان هم بيشتر نميدم
ممنون ميشم راهنمايم بكنيد
دوستان ایا cinema3d برای پلاسما اومده ؟
یا به ابارتی پلاسما پسیو ساپورت ال جی اومده اخه من از یکی از دوستام شنیدم میگفت 50 اینچش 1600000 ؟
کلی گشتم من که چیزی پیدا نکردم ... میگفت تازه اومده حدود 20 روز ؟ من که موندم ...
سلام دوستان
می خوستم بدونم برای هر بار ضبط کردن برنامه های تلوزیون برروی هارد باید هارد را فرمت کرد؟ اگه اینطوره پس هارد همیشه باید خالی باشه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
نقل قول:
نه رفیق هارد میخواد.این دکمه هم ماله ضبط کردنه
ظرفیت هارد که فرقی نداره؟ مثلا 60 گیگ یا 500 گیگ یا هرچی؟نقل قول:
نه فقط باید هارد اکسترنال باشه. روی usb رکورد نمیکنه. + هاردت رو با فرمت لینوکس فرمت می کنه => فایل های قبل ات توسط ویندوز قابل شناسایی نیستنقل قول:
این DLNA رو من زیاد ور رفتم . یه پاکت پی سی دارم که فایل ها رو می شه به اشتراک گذاشت. ولی پایداری اش کمه و بعضی وقت ها DC می شه و آقا از اول! ولی با اندروید دوستم پایدار تره. کلن برای سورپرایز خوبه! همون فلش از همه بهتره! می چپونی سمت چپ TV!نقل قول:
---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------
بدی دانگل وایرلس گرونیشه که به نظرم نمی ارزه. من با 7 تومن 15 متر کابل گرفتم که بعدن هم بدرد می خوره ولی این دانگله فقط برای TV خوبه+ یک پورت USB تلوزیون رو هم اشغال می کنه. 57000 دارم که خوبه و راضیم ولی پورت USB اش کمه که 2 تا است. به ویژه که کنترل مجیکش هم از USB استفاده می کنه.نقل قول:
من که این TV اوبونتو رو دیدم عاشقش شدم. دارای سیستم عامل Multitask هست. ظاهرن دنبال یک شرکت مثل ال جی یا سامسونگ هست که بتونه این پلات فرم رو روی اون بزاره. خیلی دوست داشتم 57000 من هم با این ورژن آپدیت میشد! ای خداااااا ..... هر چی میگیریم بازم یکه چیزی هست که دل آدم رو آآآآآب میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يه سوال
اگه فيلم سه بعدي بلوري رو تو هارد پلي استيشن 3 كپي كنيم يا يه هارد اكسترنال كه توش بلوري كپي زده باشيم مي تونيم فيلمها رو تو تي وي ال جي 57000 سه بعدي ببينيم؟
كسي امتحان كرده؟
اگه ps 3 جواب بده خريدش به صرفه تر از بلوري پلير مي شه
چرا عزیز.نقل قول:
حتما اکسترنال .
500 به بالا
حتمن هم فرمت باشه و خالی .
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
نه عزیز.نقل قول:
فقط بار اول فرمتش کن . خود tv فرمتش میکنه به طور مخصوص و دیگه نیاز به فرمت نیست
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
عزیز بستگی به فرمتش داره.نقل قول:
اگه بخوای با هارد یا یو اس بی سه بعدی ببینی یا بلوری باید پسوندش رو ساپورت کنه.
مثلا من بلو ری گرفتم با پسوند m2ts که ساپورت نکرد ، مجبور شدم اول کانورتش کنم به mkv . بعد ریختم روی هارد و تست کردم و نشون داد.