سلام دوستان
این Euro Truck 2 بالاخره اومد؟:13:
Printable View
سلام دوستان
این Euro Truck 2 بالاخره اومد؟:13:
نه بابا جیگرمونو خون کردن تا خواستند یه بازی بدن بیرون:9:حالا معلوم نیست که کی بیاد.تا اومدنش ببینیم زنده هستیم یا نه؟:23:
اگه منظورتون از دموی اسکانیا " Scania TDS " هست و منظورتون از " این " German TS هست خب مطمئنا اسکانیا بهتره هرچند محدودیت هاش بیشتره چون به هر حال جدید تره اگر منظورتون از " این " Euro TS 2 هست خب صد در صد Euro 2 بهتره ولی هنوز نیومده .نقل قول:
درمورد ورژن جدید باید بگم همین Euro TS2 هست که سکتمون داده هنوز نیومده و قراره 28 sep بیاد .( اگه باز مثل همیشه تاخیر نخوره ) .
تو پرشین گیگ میتونید آپلود کنید؟نقل قول:
اتفاقا من تو مغازه یه مجموعه 2 دی وی دی گرفتم که توش جرمن ترک هم بود.:20:
حالم گرفته شد پس این کی میاد:19:
:44: سلام دوستان ، اون طوری که من تو سایت های خارجی دیدم ، بازی تاخیر خورده تا ## Oct 19, 2012 ## :37:
نوزده اکتبر قابل تحمله میشه 35 - 40 روز دیگه
اینکه بعضی سایتا نوشتن سه ماهه اول سال 2013 دیگه خون به جیگر آدم میکنه
خسته شدم از بس اسکانیا رو با حالتهای مختلف رفتم.
خدا کنه فرمون بازی یورو از اسکانیا نرم تر باشه. پدر آدم درمیاد.
فکر نکنم فرمونش فرق داشته باشه چون می خوان بازی شون به واقعیت نزدیک تر باشه.
برای نرم کردن فرمون اسکانیا دو راه است یکی اینکه تو قسمت کنترلر تنظیمات هدایت با کی بورد و موس را انتخاب کنید که با تکون موس فرمون کامل می تابه یا در همون قسمت تنظیمات دلخواهتون را روی دو نوار پایین قسمت گیربکس اعمال کنید.
لطفا مرجع خبر رو هم ذکر کنید :3:نقل قول:
بفرما :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها با دو ودیو جدید جدید اومدم خدمتتون ودر ضمن یه خبر خوشحال کننده به هواداران بازی یورو تراک 2 که به گفته آقای Pavel Sebor مدیر شرکت scs softwar بازی همون 28 سمپتامبر انتشار میشه این دو ودیو هم جهت تست آخری بازی ارائه شده
سلام خدمت دوستان.باتشکر از آقای حسین.
دوستان این یورو تراک 2 مثل یورو تراک 1 هست که در تمام کشور ها نمایشگاه های ماشینشون یکی هست؟:42:
دوستان یک نکته جالب که به این بازی اضافه شده جهت آفتاب است در ودیوی اول هنگامی که وارد خیابان می شود به آفتاب کنار نشانگر کیلومتر توجه کنید.
خبری که امروز روی وبلاگ بازی قرار گرفت :
Consider it good news whenever you notice lack of updates here on the blog - it just means that we are working so hard and are so deep into high-priority work that we don't even have any time left for creating movies or screenshots. ;-)
This has been the situation during this week - testing and tweaking of ETS2 is consuming all our time. We are close to finish line - our plans call now for releasing Euro Truck Simulator 2 into retail and digital distribution on October 19, 2012. So here you go - here is the date that you have been asking for so persistently!
تاریخ قطعی انتشار
October 19, 2012
36 روز دیگر ...
تاریخ قطعی انتشار بازی بدون چون و چرا 29 مهر 1391 میباشد.
:41: اون تاریخ هم قطعی نیست :41:
:13: تا حالا 100 تا از این تاریخ های قطعی اعلام کردن :13:
اگر این بازی رو قرار بود EA بسازه تا الان داشتیم ورژن 12 این بازی رو انجام میدادیم
سلام بچه ها دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راست میگن این تاریخ واقعیت داره اینم یه لینک برای اثبات حرفاشون
شمارش معکوس انتشار بازی یورو تراک 2
میگ بیاین خودمون رو گول بزنیم
مثلا بگیم تاریخ انتشارش مصادف با 22 بهمن ماه امساله که اگر زودتر اومد ذوق مرگ بشیم
دوستان حرفه ای در زمین ماشین سنگین : به نظر من نحوه حرکت کانتینر در زمان حرکت با دنده عقب خیلی غیرطبیعی هستش. مثلا وقتی کانتینر با یدک کش 90 درجه میشه و شما با فرمون مستقیم دنده عقب میرید کانتینر خیلی راحت درجا میچرخه که خیلی غیرطبیعی به نظر میاد. شما اینطور فکر نمی کنید ؟
البته تو بازی اسکانیا رو میگم. یه وقت فکر نکنید ما نسخه بتای بازی رو داریم
33 روز و 14 ساعت دیگه تا ریلیز مونده
قرار بود این بازی رو تو تابستون تموم کنیم:37:
حالا حتی شروع هم نکردیم
بچه ها یه ودیو جدید به نظرشما تواین ودیو چی رو نشون میده ازاین ودیو چی متوجه میشین
:31:دلتون رو خوش نکنید قطعی ترین تاریخی که داده بودن اول تابستون بود الانم تابستون تمو شده و هنوز هم این بازی نیومده:31:
نقل قول:
دفعه قبل که اعلام کرده بودن تو ماه sep بازی میاد خودشون هم زیاد مطمئن نبودند چون نوشته بودن هیچ تضمینی نیست :
ولی الان ظاهرا دیگه از خودشون مطمئن هستن .
اون آخرین کلیپی که از بازی گذاشت یکی از دوستان واسه تکون دادن آینه ها بود که ممکن شده
در مورد تاریخ ریلیز بازی من گیج شدم
اینجا تو قسمت دورنمای بازی زیر حقایق یا داده ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته 19 اکتبر 2012
بعد سمت راست یه ساعت شمار گذاشته نوشته " هنوز 2478 روز و 16 ساعت و ... تا ریلیز ETS2
یعنی چی این الان ؟
اون کلیپی که مربوط به تنظیم آینه ها بود که قدیمیه مال چند ماه پیشه .نقل قول:
آخه ممکن نیست 2478 روز باشه چون میشه 6 سال اگه بوده شوخی بوده معتبر ترینش همون 19 oct
کجا نوشته 2478 روز
نوشته 32tage که به آلمانی یعنی 32 روز
و زیرش هم ساعت نوشته
دوستان عزیز اینقدر منتظر این بازی نباشیم..... هر وقت اومد بازی میکنیم دیگه... تازه وقتی هم که بیاد خیلی ها گیم پلی و گرافیک و... اونو که دیدن تو همین تاپیک و تاپیکهای حتی خارجی از ضعفهای اون انتقاد میکنن و میگن که ارزش اینهمه تاخیر و انتظار رو نداشته .ما که یه درصد کوچکی از علاقه مندان به بازیهای کامیونی در ایران هستیم خیلی ها که اصلا ازاین بازی خوششون نمیاد ولی برای اطلاع شما دوستان عرض کنم که در کشوری مثل لهستان عاشقان واقعی کامیون ( با داشتن برنامه های تلویزیونی در مورد کامیون ) و مخصوصا این بازی زیاد هست که بارها با ارسال ایمیل و به خصوص فروم ها خواستار سرعت بخشیدن به انتشار این بازی شدند که نزدیک به یکسال هست که هنوز خبری نیست .در خاتمه به نظر شخصی بنده این بازی چیزی بیشتر از اسکانیا درایوری با تنوع جاده و چند کامیون اضافه نخواهد بود.
حق با شماست
ولی امثال من که وقتی یه مرسدس آکتروس میبینم انگار بوگاتی ویرون دیدم حق دارم منتظر این بازی باشم
خداییش خیلی طبیعی شده. من که صبرم تموم شده . اگر این فروم رو پیدا نمی کردم و با بقیه بچه ها بحث نمی کردیم که تا الان ترکیده بودم
بازی ماه 28 مهر عرضه میشه نقشه بازی بیش از 60 شهر داره
اطلاعات بیشتر هم تو بلاگ بازی به ادرس زیر میتونید برید هر دو روز اپدیت میشه
blog.scssoft.com
سلام؛تاریخ قطعی انتشار همون 19 اکتبر هستش
با این سیستم ضعیفی که بازی میخواد و اینکه فقط 1 dvd با حجم 1.5 گیگ اونم حداکثر ، فکر نمیکنم چنان بازی تاپی باشه که بخواد انتظار ما رو برا 2سال صبر کردن براورده کنه
حداقل پیش بینی بچه ها تو بحث های قبلی 2 dvd با گرافیکه قابل توجه تر بود
اسکانیا که هیچی نداشت حجمش بصورت فشرده 1.5 گیگ بود ، چطور میشه این بازی حجمش همین مقدار باشه ؟ شما کجا خوندی حجمش 1.5 گیگه منبعش رو میگی ؟نقل قول:
یه نکته جالب که تو نقشه هست انه که شهرا و جاده هایی رو که رفتی رو زرد کرده تا مشخص شه هنوز چه جاهایی اصلا نرفتی ، حجم بازی هم با فرض این که 1.5 گیگ باشه نسبت به ژرمن تراک و یورو تراک قبلی کلی افزایش داشته که قطعا اول به خاطر گرافیک و دوم به خاطر نقشه ایه که داره و جاده ها و شهرهای بیشتر .
من تو یه فروم خوندم حجمش بین 2 تا 2.5 گیگ هست
که اون 500 مگ اضافه برای فیلمهای بازیه که اجباری نیست
Minimum System Requirements:
- Operating system: Windows XP (SP3)/Vista/7
- Processor Dual core CPU 2.4 GHz
- 2 GB system memory
- Dedicated graphics card with 256 MB memory (GeForce 7600 GT-class equivalent or better)
- DirectX 9 compatible sound card
- DirectX 9.0
- 1.5 GB of free hard drive space
Recommended System Requirements:
- Dual core CPU 3.0 GHz
- 4 GB system memory
- Dedicated graphics card with 1024 MB memory (GeForce GTS 450-class equivalent or better)
سازنده های بازی تصمیم گرفتن اسم بازی رو به God of Takhir 2 تغییر بدن :31: .
از شوخی گذشته فکر کنم یه خبر بد دارم براتون سازنده های بازی ظاهرا نتونستن لایسنس بنز و ولوو رو بگیرن چند وقتی هست با آپلود عکس مشکل دارم از این لینکا استفاده کنید تا ببینید چی میگم :
و یه خبر فکر کنم خوب سازنده ها تونستن رنو رو لایسنس کنن .
در ضمن آپدیت 1.5 اسکانیا اومده هر کی کرکش رو گیر آورد همین جا یا تاپیک خودش بذاره .
اون عکس مرسدس که داخل ماشین آرم بنز رو داره و روش هم نوشته مرسدس. تو دموهای بازی هم اسم ولوو و مرسدس درست بودن.
اگر اینجوری باشه که مرسدس اسمش درست نباشه من بازی رو نمی گیرم.
دستت درد نکنه کار منو آسون کردی عزیز
تو ویدیو ها و تبلیغات بازی آره ولی مهم خود بازی هست که اسم و لوگوها درست باشن که سازنده ها تاالان فکر کنم اسکانیا و رنو رو لایسنس کردن (چون والپیپر این دوتا با لوگو و اسم واقعی شون تو وبلاگ SCS هست ولی بقیه نه ) و مرسدس و ولوو هم که نشد که بشه در مورد بقیه هم شاید دارن مذاکره میکنن .نقل قول:
اینم نمای داخل مرسدس و ولوو (بدون لایسنس):
ولی بچه ها به نظرمن لایسنس تمام ماشینا توبازی درست و واقعیه ازتوتمام ودیو هاش بعد عکسهای که از خود سایت بازی منتشر شده معلومه که روجزییات کل بازی
کارشده فقط فکرکنم که داخل ماشین iveco اونم فرمونش وماشین daf که dav نوشتن مورد داشته باشه نظر شما چیه
این همون سایتی هستش که دوست عزیزمون hamed30زحمت کشیدن عکسارو گذاشتن یه متن هم هستش زحمت بکشید معنی کنید تا بقیه هم استفاده کنند
اینم دوتا عکس از داخل کامیون ایویکو
تو همون متنی که میگین همین رو نوشته دیگه که فقط تو ویدیو های تبلیغاتی اسم و لوگوها واقعی هست ولی واسه خود بازی باید با شرکت های سازنده کامیون به توافق برسن که گفته با بنز و ولوو هنوز به توافق نرسیدن ولی رنو رو لایسنس کردن .نقل قول:
این عکس های iveco هم که شما زحمت کشیدی گذاشتی لوگو واسم ساختگی ivedo داره . جزئیات که خب دقیقا همون جزئیات کامیون های واقعی هست فقط مشکل سر اسم و آرم کامیونه .
این که شما میگی daf رو نوشته dav خب تمام دعوا سر همینه دیگه میرن با شرکتا گفتگو میکنن که بجای dav بنویسن daf بجای valiant بنویسن volvo .
برای لایسنس کردن ماشینها خودروسازها باید به بازی ساز پول بدن یا بر عکس؟
بر عکس هستش.باید بازی سازها به کمپانی پول بدن.حالا حساب کنید اینا که نمیتونن با 2-3 تا شرکت به توافق برسن گرن توریسمو و فورزا چه طور لایسنس اون همه کمپانی رو گرفتن.نقل قول: